از سپنتا . www.sepanta.ir
عزیزم 20KB نه 200KB.
200KB یعنی خط با سرعت 2MG
سلام
از دوستان کسی از داتک adsl گرفته تازگی؟دیگه حداقل 1هفته پیش؟! اخه به من گفتن تازه در حدود 1هفته هستش که نسبت اشتراک از 1 به 10 به 1 به 4 کاهش یافته و سرعت بالاتر شده ! کسی گرفته؟
مرسی تورج جان.من خودم نزدیک به 2 سال از داتک دارم 128 دارم.خطم رو مجبور شدم عوض کنم و یدونه جدید گرفتم رفتم داتک گفت که سری جدید adsl نسبت اشتراکش شده 1 به 4 و گفت سرعت بیشتر شده! تو سایت هم نوشته 1 به 4 ! من قبلا با 15 16 دانلود میکردم الان گفتن بالای 20 هستش!والا از زمانی كه سرویس های Share رو ورداشتن از رو سایت و سرویس های حجمی گذاشتن ... سرویس های نا محدود فقط ۱/۵ شد ( ۱/۴ به من نگفتن ) ... ۲ ماه و خورده ای میشه ... كه من استفاده میکنم سرعتم از ۳۲ به ۷۰ اومده... (البته من مشترک چند سال داتک هستم )
در کل عالیه ... چندروز پیشم Uncharted 2 انلاین زدم ... عالی بود ... :d
خوشبحالت تورج اینجا دوتا isp داريم فکر کنم من با 100 نفر share هستم:biggrin1:
مرسی تورج جان.من خودم نزدیک به 2 سال از داتک دارم 128 دارم.خطم رو مجبور شدم عوض کنم و یدونه جدید گرفتم رفتم داتک گفت که سری جدید adsl نسبت اشتراکش شده 1 به 4 و گفت سرعت بیشتر شده! تو سایت هم نوشته 1 به 4 ! من قبلا با 15 16 دانلود میکردم الان گفتن بالای 20 هستش!
اين الان خوبه؟؟
من سرعته dl با اكانت معمولي 105-110 هست ولي شبانه كه مجانيه رو از 12 تا 40 هي عوض ميشه.
يعني كسي كه مثلا 2 مگ ميگيره با كسي 128 ميگيره , شبانه فرقي نداره؟؟
آقا کسی میتونه یه مودم تا سقف 50 تومن معرفی کنه؟
که هم پورت LAN و هم USB داشته باشه
آقا کسی میتونه یه مودم تا سقف 50 تومن معرفی کنه؟
که هم پورت LAN و هم USB داشته باشه