اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه پولش برات مهم نیست 60 تومن بده به یکیشون(یکی از ispها)یک سرویس ملس بگیر
این بحث ها رو نداره یا شاتل یا داتک -همون شاتل برات بصرفه تره;)

من به قیمتش کاری ندارم سرعت کدوم بیشتره !؟
اگه شاتل سرعتش بیشتر باشه اونو میگیرم چون جمعه ها و شب ها از ساعت 1 تا 7 رایگان هست خوبه دیگه البته اگه سرعتش از داتک بیشتر هست !
خوب پس همون شاتل رو بردار چون کیفیت خوبی داره مخصوصا از نظر ping.

آخرین ویرایش:
البته پدرام جان شاتل جدیدا افت کرده مثل قدیما نیست...یه سری دوست های من دارن باهاش به مشکل برخوردن جدیدا...

بله یکی از دوستان هم چند پست قبل گفت.اما من کلی گفتم.چون قرار نیست همیشه این افت سرعتی که تازگی ها پیدا کرده وجود داشته باشه.منظورم اینه که همیشگی نیست این افت سرعت.
ولی خوب شرکت های خوب زیاد هستن در سطح تهران.

براي دانلود از DVB به صورت online البته شبانه استفاده ميكنم . ADSL واسه دان نميخوام . منظورت از 1gb

تو 1 ماه هست ؟

بله هر ماه یک گیگابایت.
شما اگر برای Sent می خوای از ADSL استفاده کنی بهتره که یه چیز ارزون بخری اما طوری که کارت رو راه بندازه.

بله هر ماه یک گیگابایت.
شما اگر برای Sent می خوای از ADSL استفاده کنی بهتره که یه چیز ارزون بخری اما طوری که کارت رو راه بندازه.

نه براي send نميخوام . اكانت روزانه DVB خيلي گرونه . مي خوام توي روز از ADSL استفاده كنم

و شب ها فقط براي دان از DVB

من به قیمتش کاری ندارم سرعت کدوم بیشتره !؟
اگه شاتل سرعتش بیشتر باشه اونو میگیرم چون جمعه ها و شب ها از ساعت 1 تا 7 رایگان هست خوبه دیگه البته اگه سرعتش از داتک بیشتر هست !

من بن بودم ( به لطف يکی از مدير ها ) الان ميتونم جوابتون رو بدم...

شاتل رو تا اونجا که اطلاع دارم ساپورت خوبی نداره ( يادمه زمانی که امتحان های ميکروسافت رو ميدادم اون شرکتی که وصل ميشد به صورت ريموت از شاتل استفاده ميکرد ) هميشه قطع ميشد... جالب اينجا بود که ساپورت اون لحظه اصلاً جواب تلفن رو نميداد
بعد ونليميتد نيست...

من 3 سال مشترک داتک هستم... خيلی راضی هستم...

يک مسئله ديگه بايد بگم ... شما قيمت ها رو ديدی ؟ داتک ارزون تر هست ... سرعت بيشتر ...

در هر حال... اميدوارم پورت خالی وجود داشته باشه! و الی ..... آزادی عمل برای انتخاب نداريد!

. . .

سلام...
میخواستم یکی که وارده ....یه راهنمایی درست حسابی بکنه...>>>

من از ISP سپنتا 3 سال پیش 128 گرفتم...نامحدود...سرعت دانلودم 14-15 هست

:confused:حالا میخوام باسه 256 شارژ کنم....به نظر شما از همین شرکت 256 بگیرم ...یا جای دیگه :confused:

من تو سپنتا کاربر پلاتین هستم.. 256 به من میدن ...زنگ زدم پرسیدم..

.راستی من اینتر نت فقط باسه بازی انلین میخوام.....

حالا چه کنم/؟:confused:

آخرین ویرایش:
تا اونجا که من میدونم داتک توی هیچ منطقه ای از تهران پورت خالی نداره!!!

دقيقاً من هم همينو ميگم... آخه همچين سؤال ميکنن آدم فکر ميکنه تو لندن هست .... همه پورت ها خاليه !!!! :biggrin1:

بايد ديد کجا باز هست که بگيره.... شايد اصلاً جفتش پر باشه!:biggrin1:

سلام...
میخواستم یکی که وارده ....یه راهنمایی درست حسابی بکنه...>>>

من از ISP سپنتا 3 سال پیش 128 گرفتم...نامحدود...سرعت دانلودم 14-15 هست

:confused:حالا میخوام باسه 256 شارژ کنم....به نظر شما از همین شرکت 256 بگیرم ...یا جای دیگه :confused:

من تو سپنتا کاربر پلاتین هستم.. 256 به من میدن ...زنگ زدم پرسیدم..

.راستی من اینتر نت فقط باسه بازی انلین میخوام.....

حالا چه کنم/؟:confused:

پيش شمارت چنده ؟

ببين اون شرکتی که جديد ميخوای بگيری پورت خالی داره يا نه... و الی همين پورتت رو هم از دست ميدی!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or