یعنی با V P N هم مشکل حل نمیشه ؟؟!اتفاقا پارس آنلاین بدجور با Skype مشکل داره هرچی هم زنگ می زنیم می گه کشوری هست و ما در حال پیگیری هستیم.
همون Burst هست ؟!دوستان یک سوال دارم :
پارس انلاین جدیدا تعرفه های سری F خودش رو معرفی کرده که به گفته خودشون توربو دانلود هست .
مثلا 128 سه ماهه 20.700 . با محدودیت دانلود 3G . سرعت دانلود نوشته 1M .
کسی از دوستان اطلاعاتی داره ؟
والا من کلمه ی Brust رو جایی نمیبینم !:biggrin1:همون Burst هست ؟!
من تعرفه هاش جلومه
اگه اینطور باشه با سر میرم
البته این برگه ای که جلومه نوشته :
3 ماه هر ماه یک گیگ سرعت 256/256 Brust 512 شبانه رایگان قیمت 20700
بدون عوارضی
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟همون Burst هست ؟!
من تعرفه هاش جلومه
اگه اینطور باشه با سر میرم
البته این برگه ای که جلومه نوشته :
3 ماه هر ماه یک گیگ سرعت 256/256 Brust 512 شبانه رایگان قیمت 20700
بدون عوارضی
کلا مرکز کجاست ؟شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
همون سرویس 128/128 عادی پارس آنلاین که 15 تومان با محدودیت 3 گیگ هست از 6 ماه پیش به اینطرف در واقع 1024/256 میده. برای من و چند تا از دوستان که اینطور بوده. ( بقیه اینطوری نیستن؟ )دوستان یک سوال دارم :
پارس انلاین جدیدا تعرفه های سری F خودش رو معرفی کرده که به گفته خودشون توربو دانلود هست .
مثلا 128 سه ماهه 20.700 . با محدودیت دانلود 3G . سرعت دانلود نوشته 1M .
کسی از دوستان اطلاعاتی داره ؟
چطوری باید بفهمم؟ من خیلی وقته مشتری همین سرویس پارس آنلاینم. تو منطقه ی ما کلا پارس آنلاین حرف اول رو میزنههمون سرویس 128/128 عادی پارس آنلاین که 15 تومان با محدودیت 3 گیگ هست از 6 ماه پیش به اینطرف در واقع 1024/256 میده. برای من و چند تا از دوستان که اینطور بوده. ( بقیه اینطوری نیستن؟ )
محمد جان با Skype مشکل نداری ؟همون سرویس 128/128 عادی پارس آنلاین که 15 تومان با محدودیت 3 گیگ هست از 6 ماه پیش به اینطرف در واقع 1024/256 میده. برای من و چند تا از دوستان که اینطور بوده. ( بقیه اینطوری نیستن؟ )
شبها ساعت 1 تا 6 هم ترافیک آزاد هست با همون سرعت 1 مگابیت.
از چند روز پیش به اینطرف هم data rate من دو برابر شده 2048/512 نمیدونم به چه مناسبت.
من میرم تنظیمات مودم قسمت ADSL status سرعت واقعی ارسال و دریافت رو میزنه.چطوری باید بفهمم؟ من خیلی وقته مشتری همین سرویس پارس آنلاینم. تو منطقه ی ما کلا پارس آنلاین حرف اول رو میزنه
با skype سر و کار ندارم ولی الان تست کردم یه مقدار مشکل داشت ولی با 2-3 بار تلاش و چند دقیقه معطل کردن ساین این میشه برای من.محمد جان با Skype مشکل نداری ؟
اگه بله با V P N قابل حله ؟
اگه نه که هیچی
همون سرویس 128/128 عادی پارس آنلاین که 15 تومان با محدودیت 3 گیگ هست از 6 ماه پیش به اینطرف در واقع 1024/256 میده. برای من و چند تا از دوستان که اینطور بوده. ( بقیه اینطوری نیستن؟ )
شبها ساعت 1 تا 6 هم ترافیک آزاد هست با همون سرعت 1 مگابیت.
از چند روز پیش به اینطرف هم data rate من دو برابر شده 2048/512 نمیدونم به چه مناسبت.