اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
ایول چه با حال. خیلی خوشم اومد.
خب چه قدر میشه قیمتش با ابونمان (ماهیانه) البته میدونم قیمت ها متفاوته ولی خب یه قیمتی بدین...
چون من ماهی حدود 30 تا 35 تومن پول تلفنی رو میدم که فقط به نت وصله و هیچ استفاده ی دیگری نداره خب اگه ارزون تر بشه چرا نرم پولم رو بدم adsl بگیرم تازه با سرعت بالاتر.

تعرفه قيمتهارو تو پست قبليم گفتم

سرويس 64 سند و 32 رسيو چيزي حدود 30000 تومن در مياد

بابا تاپیک رو از اول بخونین ببینین !!!
داتک بهترین قیمتها رو داره 128 سند 128 رسیو 16900 تومان که با هزینه مخابرات و مالیاتها میشه حدودا 22500 تومان دانلود نامحدود هست و پول نصب نمیگیره و پول دستگاه adsl رو نمیگیره و فقط 40000 چک امانت میگیره.
تو تهران فقط داتک.

بابا منظورم همون مودم بود حالا شما ملا لغتی شدین!!!
اگر قصد دارید اطلاعاتی رو در اختیار کسی قرار بدین سعی کنید این کار رو صحیح انجام بدین تا شخصی که داره پست شما رو مطالعه میکنه متوجه منظورتون بشه.

نوشته شده توسط monster kane:
بابا تاپیک رو از اول بخونین ببینین !!!
داتک بهترین قیمتها رو داره 128 سند 128 رسیو 16900 تومان که با هزینه مخابرات و مالیاتها میشه حدودا 22500 تومان دانلود نامحدود هست و پول نصب نمیگیره و پول دستگاه adsl رو نمیگیره و فقط 40000 چک امانت میگیره.
تو تهران فقط داتک.
من کرج هستم عزیز !

تعرفه قيمتهارو تو پست قبليم گفتم

سرويس 64 سند و 32 رسيو چيزي حدود 30000 تومن در مياد
الان که فکرش رو میکنم میبینم پول تلفن برای 2 ماه 30 تومن میاد ولی ای دی اس ال 30 تومن برای 1 ماه میشه
39.gif

دوست عزیز تو تهران با داتک ماهی 22500 میشه کلا در ضمن تو دایل اپ رو با adsl داری عوض میکنی طبیعتا باید پول بیشتری بدی ولی در نظر داشت باش که کیفیت استفادت از اینترنت خیلی بهتر و راحتتر میشه تلفنت اشغال نمیشه و 24 ساعت با سرعت بالا انلاین هستی .
برای مثال تو cd میتونی فیلم ببینی تو dvd هم همینطور ولی این کجا و اون کجا (البته باید کمی پول بیشتر خرج کنی . بابا پولارو تو متکا قایم میکنین که چی بشه:p )

نوشته شده توسط mt3691:
دوست عزیز تو تهران با داتک ماهی 22500 میشه کلا در ضمن تو دایل اپ رو با adsl داری عوض میکنی طبیعتا باید پول بیشتری بدی ولی در نظر داشت باش که کیفیت استفادت از اینترنت خیلی بهتر و راحتتر میشه تلفنت اشغال نمیشه و 24 ساعت با سرعت بالا انلاین هستی .
برای مثال تو cd میتونی فیلم ببینی تو dvd هم همینطور ولی این کجا و اون کجا (البته باید کمی پول بیشتر خرج کنی . بابا پولارو تو متکا قایم میکنین که چی بشه:p )
خب درسته ولی تا بابام بخواد به این تغییر قیمت عادت کنه یکم طول میکشه هنوز با این پول تلفن کنار نیومده
39.gif

به هر حال اینجا هنوز adsl نیومده تا بیاد مخش رو میزنم.
72.gif

الان که فکرش رو میکنم میبینم پول تلفن برای 2 ماه 30 تومن میاد ولی ای دی اس ال 30 تومن برای 1 ماه میشه
39.gif

فكر از خودت در وكردي ؟
39.gif

مزاياي ADSL رو هم ناديده گرفتي ديگهههههههه ؟!

- سرعت دانلود زياده
- تلفن اشغال نميشه
- هميشه آنلايني
- اشغالي نداره ( چون نيازي به شماره گيري نداره ) و هزار تا مزيت ديگه

بذار يه حساب سر انگشتي بكنيم ؛
فرض كن دوماه با ADSL بصورت 24 ساعته آنلايني
و دوماه هم با Dialup بصورت 24 ساعته آنلايني

هزينه ADSL ميشه حداكثر 60,000 تومن
ولي هزينه Dialup ( اگر ساعتي 300 تومن حساب كنيم ) ميشه چيزي حدود 432,000 تومن !

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
فكر از خودت در وكردي ؟
39.gif

مزاياي ADSL رو هم ناديده گرفتي ديگهههههههه ؟!

- سرعت دانلود زياده
- تلفن اشغال نميشه
- هميشه آنلايني
- اشغالي نداره ( چون نيازي به شماره گيري نداره ) و هزار تا مزيت ديگه

بذار يه حساب سر انگشتي بكنيم ؛
فرض كن دوماه با ADSL بصورت 24 ساعته آنلايني
و دوماه هم با Dialup بصورت 24 ساعته آنلايني

هزينه ADSL ميشه حداكثر 60,000 تومن
ولي هزينه Dialup ( اگر ساعتي 300 تومن حساب كنيم ) ميشه چيزي حدود 432,000 تومن !
مزایای adsl رو تا حدودی میدونم و حرفت رو هم قبول دارم ولی چه کنم که پدرم قبول نداره.
37.gif

مزایای adsl رو تا حدودی میدونم و حرفت رو هم قبول دارم ولی چه کنم که پدرم قبول نداره.
37.gif

خب همين هايي كه بهت گفتم رو برو به بابات بگو
حرف منطقي رو نميشه ناديده گرفت

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
خب همين هايي كه بهت گفتم رو برو به بابات بگو
حرف منطقي رو نميشه ناديده گرفت
این پدر ما از اون دسته ادم هایی که هنوز تو عالم قدیمه و این حرف ها براش فایده ای نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or