سلام راستش هزینه نصبش واقعا بیخوده چون طرف می یاد فقط یه سی دی می زاره می ره و کاره اصلیش اینکه که با مخابرات هماهنگی می کنه و ماهی هم باید 4200 به مخابرات بدی و بخاطر این هزینه راهندازی 10 یا 20 هزار تومان باید بدی و قیمت مودم از 35 شروع می شه تا 120 که هر کدوم تفاوت هایی دارند اما واسه منزل اگه بخواهین همون 35 یا حداکثر 45 رو من توصیه می کنم چون اونایه دیگه بیشتر واسه کافی نت جایی استفاده می شه در مورد هزینه ماهانه هم من نامحدود رو گرفتم 20 تومان ماهیانه بدون هیج گونه محدودیتی نه ساعت و نه گیگ دانلود ببینید گیگ دانلود 1 هست به بالا بعد اگه شما در ماه سایت زیاد باز کنید یا حجم دانلودتون زیاد باشه اشتراک شما قطع می شه در اون ماه تا اینکه شما گیگ دانلود ماهانه رو خریداری کنید اما من دیگه این محدودیت رو ندارم در ضمن فقط فکر نکنید که اگه فایلی از اینترنت بگیرین می شه دانلود اگه سایت هم باز کنید خود سایت هم به عنوان دنلودتون حساب می شه چون سایت های فارسی عکس و مطلابشون سنگینه و دور باز می شه باعث می شه حجم دانلودتون تموم شه خوب پس دنبال گیگ نامحدود ماهانه و ساعت نامحدود بگردید و همون طور که عماد جان توضیح دادن ساعات محدود از یه ساعت تا ساعت مقرر می شه استفاده کرد یا روزانه می گن مثلا 5 ساعت و این واقعا صرف نمی کنه واسه ما که همش تو نت هستیم و یکی از مشکلاتش این هست که شاید پیش شماره و مرکز مخابرات شما رو پشتیبانی نکنه پس به دنیال شرکتی بگردید که هم قیمت خوب باشه هم پیش شماره و مرکز مخارات شما رو پشتیبانی کنه خوب موفق باشید