اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بخشید . فکر کنم کلا پرتم .
میشه یک شرکتی رو معرفی کنید که بشه ازش 512 گرقت ؟ منظورم برای خونست .

من هم همین وضعیت رو داشتم تا چند هفته قبل:biggrin1: هر جا یه سازی میزد...بالاخره رفتم 128 از داتک گرفتم:biggrin1: ولی رفیقم از این شرکت زیر 512 واسه خونه گرفته ولی به درد من نمیخورد چون محدودیتش خیلی کم بود:http://www.anjir.com/

[FONT=&quot]درود
من یه کارت [/FONT][FONT=&quot]Wireless Network Connection[/FONT][FONT=&quot] با مارک [/FONT][FONT=&quot]d-link[/FONT][FONT=&quot] گرفته ام
این چنین مدلی است مثل فلش مموری میمونه
http://frommler.persiangig.com/d-link%20usb.jpg
[/FONT]
[FONT=&quot]میخواستم ببینم چطوری میشه باهاش اینترنت را شیرینگ کرد؟[/FONT]
[FONT=&quot]بر فرض مثال با تلفن همراه به اینترنت کامپیوتر وصل شد و استفاده نمود
مودم adsl من هم asus هستش
ویندوز هفت هم دارم
[/FONT]

نقل قول:
بچه ها بين مودم ها كدوم از ان ها بهتر است من كه خودم حالا smc دارم اما ميخواهم عوضش كنم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
كسي نبود به ما كمك كنه ممنون:love:

كسي نبود جواب ما بده:biggrin1:

سلام
منم فردا میخوام یه 256 نامحدود سه ماهه از سپنتا بگیرم 130 تومان خوبه
خو داتک بگیری بهتره که!!!512 نا محدود 93 تومن:-"

سپنتا هم شرکت خوبیه!ولی بپرس اگه داتک ساپورت میکنه-حتما داتک بگیر

----
كسي نبود جواب ما بده:biggrin1:
مگه مودمت چشه؟؟؟با این سرعت پایین اینترنت ایران -نمیشه تفاوت زیادی بین مودمها دید!نهاین 1 کیلوبیت:biggrin1:
برو ASUS602 بگیر-(اونم فرقی با این نداره):-"

پ.ن:کلا این کار رو نکن!!!:-"

آخرین ویرایش:
[FONT=&quot]درود
من یه کارت [/FONT][FONT=&quot]Wireless Network Connection[/FONT][FONT=&quot] با مارک [/FONT][FONT=&quot]d-link[/FONT][FONT=&quot] گرفته ام
این چنین مدلی است مثل فلش مموری میمونه
http://frommler.persiangig.com/d-link usb.jpg
[/FONT]
[FONT=&quot]میخواستم ببینم چطوری میشه باهاش اینترنت را شیرینگ کرد؟[/FONT]
[FONT=&quot]بر فرض مثال با تلفن همراه به اینترنت کامپیوتر وصل شد و استفاده نمود
مودم adsl من هم asus هستش
ویندوز هفت هم دارم
[/FONT]
اولاً که اونی که شما خریدی Dongle هستش و برای وصل شدن به شبکه وایرلس هست. شما باید برای این کار Access Point می خریدی که به راحتی این که سیم مودمت رو بزنی به Wan اکسس پوینت اینترنتت Share می شه و همه کامپیوترها که بهش وصل هستند شبکه می شن.
ولی با همین دانگل هم می شه این کار رو انجام داد با یه مقدار دردسر بیشتر + اینکه کامپیوترت همیشه باید روشن باشه. آموزش هاش رو اینجا فراوون گذاشته.
http://lmgtfy.com/?q=ad+hoc+wireless+windows+7
این سایتی که بهت معرفی کردم توصیه می کنم ازش استفاده کنی! همیشه به سئوالات من جواب داده!

دوستان یه سوال! این پست دوستمون تو بالا رو هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد!
من مودمم یک پورت لن داره و یک usb....حالا میخوام بدون اینکه مودم رو عوض کنم وایرلس داشته باشم, به طوری که لازم نباشه PC روشن بمونه برای استفاده, به چه قطعه ای لازم دارم؟؟
اگر ممکنه یه چند تا عکس و مدل خوب هم معرفی کنید و اگر امکانش هست حدود قیمت رو هم ذکر کنید...
ممنون.

من مودمم یک پورت لن داره و یک usb....حالا میخوام بدون اینکه مودم رو عوض کنم وایرلس داشته باشم, به طوری که لازم نباشه PC روشن بمونه برای استفاده, به چه قطعه ای لازم دارم؟؟
اگر ممکنه یه چند تا عکس و مدل خوب هم معرفی کنید و اگر امکانش هست حدود قیمت رو هم ذکر کنید...
ممنون.

دوست عزیز اگه هر مودمی رو با PPPOE کانفیگ کنید. بصورت اتوماتیک به نت وصل هستش

چه کامپیوتر روشن باشه و یا خاموش.

اگه مودم وایرلس داشته باشه هر دستگاه دیگه ایی مثل موبایل یا لب تاپ هم براحتی میتونه استفاده کنه.
فقط باید مودم رو با پروتکل PPPOE تنظیم کنید.

ممنون.
خب دیگه اینجوری نمیشه! :biggrin1: اگه میخوای Pc روشن نمونه باید مودم عوض کنی و یه روتر بی سیم مثل من بخری (من D-Link 2640T دارم!) ولی اگه نمیخوای مودم عوض کنی باید یه دستگاه کوچولی Wireless بخری که معمولا به صورت usb به سیستم وصل میشه،بعد دیگه میتونی نت Share کنی ولی سیستم باید روشن باشه.

آخرین ویرایش:
ممنون.
سلام
با همون لنش می تونی مستقیم به ps3 و ... وصل کنی ولی اگه می خواهی به چند دستگاه کانکت بشی به روش بی سیم و لن 2 روش بیشتر نداری یا Access Point بخری یا از این مودما که چند لن دارن.

ممنون.
گفتم که! اسم اون وسیله می شه Access Point. این اکسس پوینت علاوه بر این که وایرلس داره، می تونه تا 4 تا Ethernet Lan رو هم ساپورت کنه.
ضمناً یک پورت WAN داره که باید با کابل LAN به مودمت وصل کنی. این طوری همه کامپیوتر و ... هایی که با سیم یا بی سیم به اکسس پوینت وصل می شن شبکه هستن و می تونن فایل انتقال بدن یا از اینترنت استفاده کنن و ... بدون این که نیاز به روشن بودن کامپیوتر خاصی باشه.
اگر بخوای مودمت رو هم عوض کنی که مودم هایی هستن که مودم+اکسس پوینت هستن به مودم وایرلس معروفن. زیاد فکر نکنم قیمتش با Access Point خالی فرقی کنه.
هر مارکی خواستی بگیر فقط D-Link نگیر اکثراً بعد یه مدت استفاده داغ می کنن و باید ریست کنی هر چند وقت یک بار. TP-Link هم زیاد جالب نیست.
Linksys که زیر نظر Cisco هستش یکی از بهترین ماک ها هستش ولی خوب قیمتشم..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or