دوستان بخشید . فکر کنم کلا پرتم .
میشه یک شرکتی رو معرفی کنید که بشه ازش 512 گرقت ؟ منظورم برای خونست .
سلام دوستان
من میخوام یه مودم ADSL2 که lan,ethernet داشته باشه بخرم لطفا چندتا مارک خوب با قیمت معرفی کنید
ممنون
خو داتک بگیری بهتره که!!!512 نا محدود 93 تومنسلام
منم فردا میخوام یه 256 نامحدود سه ماهه از سپنتا بگیرم 130 تومان خوبه
مگه مودمت چشه؟؟؟با این سرعت پایین اینترنت ایران -نمیشه تفاوت زیادی بین مودمها دید!نهاین 1 کیلوبیت:biggrin1:كسي نبود جواب ما بده:biggrin1:
اولاً که اونی که شما خریدی Dongle هستش و برای وصل شدن به شبکه وایرلس هست. شما باید برای این کار Access Point می خریدی که به راحتی این که سیم مودمت رو بزنی به Wan اکسس پوینت اینترنتت Share می شه و همه کامپیوترها که بهش وصل هستند شبکه می شن.[FONT="]درود
من یه کارت [/FONT][FONT="]Wireless Network Connection[/FONT][FONT="] با مارک [/FONT][FONT="]d-link[/FONT][FONT="] گرفته ام
این چنین مدلی است مثل فلش مموری میمونه
http://frommler.persiangig.com/d-link usb.jpg
[/FONT] [FONT="]میخواستم ببینم چطوری میشه باهاش اینترنت را شیرینگ کرد؟[/FONT]
[FONT="]بر فرض مثال با تلفن همراه به اینترنت کامپیوتر وصل شد و استفاده نمود
مودم adsl من هم asus هستش
ویندوز هفت هم دارم
[/FONT]
دوستان یه سوال! این پست دوستمون تو بالا رو هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد!
من مودمم یک پورت لن داره و یک usb....حالا میخوام بدون اینکه مودم رو عوض کنم وایرلس داشته باشم, به طوری که لازم نباشه PC روشن بمونه برای استفاده, به چه قطعه ای لازم دارم؟؟
اگر ممکنه یه چند تا عکس و مدل خوب هم معرفی کنید و اگر امکانش هست حدود قیمت رو هم ذکر کنید...
ممنون.
خب دیگه اینجوری نمیشه! :biggrin1: اگه میخوای Pc روشن نمونه باید مودم عوض کنی و یه روتر بی سیم مثل من بخری (من D-Link 2640T دارم!) ولی اگه نمیخوای مودم عوض کنی باید یه دستگاه کوچولی Wireless بخری که معمولا به صورت usb به سیستم وصل میشه،بعد دیگه میتونی نت Share کنی ولی سیستم باید روشن باشه.دوستان یه سوال! این پست دوستمون تو بالا رو هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد!
من مودمم یک پورت لن داره و یک usb....حالا میخوام بدون اینکه مودم رو عوض کنم وایرلس داشته باشم, به طوری که لازم نباشه PC روشن بمونه برای استفاده, به چه قطعه ای لازم دارم؟؟
اگر ممکنه یه چند تا عکس و مدل خوب هم معرفی کنید و اگر امکانش هست حدود قیمت رو هم ذکر کنید...
ممنون.
سلامدوستان یه سوال! این پست دوستمون تو بالا رو هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد!
ممنون.
گفتم که! اسم اون وسیله می شه Access Point. این اکسس پوینت علاوه بر این که وایرلس داره، می تونه تا 4 تا Ethernet Lan رو هم ساپورت کنه.دوستان یه سوال! این پست دوستمون تو بالا رو هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد!
ممنون.