کلا کنسول کژوال نداریم :d Wii طیف وسیعی از بازیهای کژوال رو داشت که همین مورد باعث شد علاوه بر فن های عناوین انحصاری نینتندو بقیه افراد هم این دستگاه رو تهیه کنند و خیلی به فروش Wii کمک کرد.
عناوین انحصاری نینتندو کلا هاردکور پسند هستند. بعد از نظر شما CoD و بتل هاردکور پسند به حساب میان؟ نینتندو اینقدر بازی هاردکور پسند داره که نگو. ماریو، زلدا، زنوبلید، دانکی کونگ، کربی ، پوکیمون و ... هیچ کدوم این عناوین گوگولی مگولی نیستن
![29 8-| 8-|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/29.gif)
. نینتندو باید بره سمت عناوین کژوال تا بتونه مثل Wii فروش کنه. وگرنه از نظر انحصاری و عناوین هاردکور پسند کم و کاستی نداره.
اتفاقاً داريم خوبش هم داريم !
در مورد اين كه چه كسي رو كژوال تعريف مي كنيم چه كسي رو هاردكور كه واقعاً اختلاف نظر داريم !
تمامي عناويني هم كه نام برديد كم و بيش پلتفرمر اند ! و اگر بخوايم تو زمينه خودشون و براي طرفدارهاي خودشون بررسي شون كنيم اره ميشن هاردكور ولي بايد درك درستي از هاردكور بودن پيدا كنيم !
بايد بگرديم امار زمان بازي كردن يك بازي رو پيدا كنيم ! اين كه چقدر يه بازي مورد توجه قرار مي گيره و به صورت انلاين يا غيره بازي ميشه شايد فروش خيلي خوبي هم داشته باشه اما ايا جامعه متمركزي هم داره ؟ الان بتل 3 رو هاردكور مي گيرن يا شوترهاي ديگه رو ؟
splatoon رو هم كه مي گيد بله درسته كه بازي كم حرفه اي هم نيست اما در برابر همين بتل 3 هاردكور حساب ميشه ؟ يعني بايد PvZ و PvZ:GW رو هم حتماً هاردكور بگيريم
كل بازار موبايل رو نگاه كنيد ؟ بازي هاي هاردكور هم داره ولي در كل بازار موبايل رو چه افراد كژوال پسن و چه بازي هاي كژوال فرا گرفتن !
كژوال رو نبايد يه عنوان سطح پايين در نظر بگيريم بلكه برعكس عناويني كه بيشتر براي شادي افريدن خانوادگي با در نظر گرفتن طيف بيشترياز افراد ساخته ميشن
الان ماريو كارت رو بايد كژوال حساب كنيم يا هاردكور ؟ درسته كه نحوه مسابقه دادن و شليك كردن و ... مهمه و افراد خوره اي هم براي اين كار وجود دارن اما ايا اين مدل بازي رو بهش مي گن هاردكور يا مثلاً به DC و فورزا مي گن هاردكور ؟ ( بدون جنبه شليك كردن، حتي اگر اون رو هم بخوايم در نظر بگيريم TW رو ميشه مثال زد )
من موندم از نوع تحلیل شما به شما باشه هر کس یه شکست خورد بشینه و حسرن بخوره و کاری نکنه از ترس شکست دوباره نینتندو بهترین بازی ها رو داره یه شکست خورد ولی تجربه کاملا پر باری رو بدست اورده
در ضمن میشه بگی هارد کور به چی می گی به کال اف می گی از اول تا اخر بکش و برو جلو همین
خوبه امسال اسپلاتون هم تو مولتی پلیر و هم تو شوتر اول شد من به شخصه اصلا از کال اف خوشم نمی یاد قرار نیست تو یه رقابت بری حریفتو نابود کنی همین که ازشون نواور تر باشی و بهتر کافی می تونی از سیاست اقیانوس ابی خودت استفاده کنی
پلتفروم خودتو بسازی و توش حکم رانی کنی همون طوری که تو کنسول دستی داره این کارو می کنه و تو وی با استفاده از سنسور حرکتی عالی بود مهم نواوری با کمی چاشنی سوپرایز کنندست
و درست کنسول بین نسلی و ریسکش بالاست زندگی به ایناست مگرنه اگه بالا پایینی نباش نمیشه پیشرفت کرد
از بعد منطقی و سنگ دلی حرفتون یه خورده قایله قبوله
نينتندو اگر همون بازي هارو هم نداشت كه تا الان 100% شكست خورده بود ! اكثر فروش بازي هاي نينتندو رو فرست پارتي هاي خودش تشكيل ميدن بعدش چند سري بازي ترد پارتي كه اكثراً هم خود ژاپني ها مي سازن كه اون هارو هم بايد يه جورايي سكند پارتي حساب كنيم چون فقط روي نينتندو ميان !
در مورد شكست هم كه مي فرماييد كم نبودن كمپاني هايي كه گفتن با فلان طرح غوغا به پا مي كنيم اما تهش نابود شدن ! توي همين صنعت هم كم نداشتيم ! از اتاري بگير تا سگا كه البته سگا تونست از زير نابوديش فرار كنه ( و البته بهترين مثال هم سگاست ! تازه سگا خيلي هم پيشرو بود )
splatoon رو بالاتر هم گفتم ! اين بازي درسته كه قشنگه جالبه نواوري داره و ... و حتي من خودم هم دنبالش كردم تا حدودي
اما اين بازي در حدي نيست كه بتونه اون طيف عظيم بازيكن هارو بكشونه سمت خودش
بحث نواوري رو هم در مورد سخت افراز كنسول كلاً پيش نكشيد بهتره
Wii موفقيت خاصي بود كه اون موقع خيلي خوب جواب داد اما بعداً سيستم هاي حركتي دو تا شركت ديگه داغون شد ! و طرفداري پيدا نكرد پس يعني نينتندو كارش رو به موقع و خوب انجام داد
اما WiiU رو هم اگر نواوري حساب كنيم ديديم كه چه مدلي شكست خورد
حرف من اينه كه نينتندو الان زمان زياديه قافيه بازي هاي هاردكور رو باخته ! از نظر من هاردكور بازي اي حساب ميشه كه واقعاً يه جامعه بزرگسال و خفن داشته باشه ! كساني كه براي بازي كردن شون احترام زيادي قائل اند
اما جامعه نينتندو در حال حاضر بزرگترين طيف رو داره (بعد موبايل ) از بچه هاي كم سن و سال تا پيرزن 50-60 ساله
حالا بياد يه كنسول بزنه كه بخواد قدرت سخت ازفراري رو هدف بگيره و بخواد سر به سر كنسول هاي هاردكور مابانه تر بذاره واقعاً شكست ميخوره چون اون طيف قبلي رو ديگه جذب نمي كنه !
جالبه كه در حال حاضر بهترين طيف بازيباز ها همين هاردكور ها هستن چون سهم كژوال رو موبايل داره مي بلعه و در كنارش هم نينتندو از سهم عظيم اما به سنبت موبايل كمتري كه داره استفاه مي كنه
هاردكورها كنسول يا PC خودشون رو مي پرستن براش همه چيز مي خرن حواسشون بهش هست و دنبال اين اند كه بدونن فلان دسته بهتره يا 970 كارايي بهتري داره يا كارت هاي AMD اما اگر كل نينتندو رو بخوايم نگاه كنيم متوجه ميشيم همه شون ( درصد كمي هم نيست ) اين طوري نيستن. در حال حاضر بهترين خريداران كنسول همين هاردكورها هستن چون كژوال ها بازار موبايل و تبلت رو بهتر و ارزونتر مي بينن ما هاركورها كنسول رو ميخرن و براي بازي هاشون هم پول خوبي پرداخت مي كنن
كلً بحث رو با طرفداران نينتندو نبايد شروع كرد چون خيلي خطرناك اند
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
:d
هادكورهاشون هم كه همون فن هاي كنسول اند