اطلاعاتی جدید در مورد کنسول جدید نینتندو.

kurosh8030

کاربر سایت
بر طبق اطلاعاتی که از یک نظرسنجی توسط گروه تحقیقاتی gfk درز پیدا کرده و همچنین در این نظر سنجی نینتندو میزان اشتیاق مردم به کنسول خودش رو هم مورد ارزیابی قرار داده یک سری اطلاعات کلی درز پیدا کرده از چگونگی اجرای ویدیوها و اجرای بازیها توسط این کنسول.
بر طبق این داکیومنت:
25830-461a8742_307_197.jpg

کنسول قادر خواهد بود ویدیوها و فیلمها را بارزلوشن 4k و 60 فریم پخش کند.علاوه بر این بازیها 60 فریم و با رزلوشن 900p رندر خواهند شد.همچنین این کنسول قابلیت video calls هم خواهد داشت.

همچنین گفته شده کنسول احتمالا قسمت قابل حمل هم خواهد داشت که یک part جدا خواهد بود .
در عکس زیر هم میتوانید شمای کلی چیدمان سخت افزار این کنسول رو ببینید.
25830-68c06054_680_345.jpg

http://www.ign.com/articles/2016/01/20/nintendo-nx-rumored-to-work-with-smartphones-pcs-and-competing-consoles
Nintendo NX console specifications leaked in official survey, internet blows up - Pocket-lint
Nintendo NX May Support 4K Streaming | NextPowerUp

گفته شده احتمالا این کنسول قدرتی معادل ps4 یا بالاتر رو داشته باشه.

پیشبینی میکنم همینطور نینتندو پیش بره ، دو نسل دیگه با سونیو مایکروسافت در E3 همزمان کنسولشو معرفی کنه . نسل قبل اواخرش معرفی شد ، این نسل تقریبا اواسطش ، نسل بعد با فاصله کمی از اختتامیه E3 ، نسل آخر همه منقرض خواهیم شد:d !! روحمون شاد .

آخرین بازی انحصاری که از تمام قدرت WIIU و بیشتر از PS3 مثل HR ، U2 ، TLOU استفاده میکرد ، و انقدر بحث مقایسه ای توی مالتی پلتفورمها از جمله بتمن انجام میداد شد ، من که ندیدم نه خود بازیو نه قدرتشو :d ، اصلا بحث اینکه نینتندو به گرافیک اهمیت نمیده نیستو دیگه نخ نما شده این موضوع ، نینتندو عملا داشت تو نسل قبل کوری میخوند ، حالا اینم میاد ، ببینیم بهترین بازی انحصاریش با این سخت افزار قوی چه خواهد بود .

900p????!!!!
فازشون چیه:|

اگه nx بتونه 60 فریم بازیهای مولتی رو اجرا کنه عملا تو این رزلوشن سر تره از ps4 تو بازیهای مولتی چون ps4 هم تو همین 900p خیلی از بازیهای مولتی رو 60 اجرا نمیکنه بلکه 30 فریم داره اجرا میکنه.

امیدوارم نینتندو مثل سال 2001 عمل کنه و یه کنسول قوی بده بیرون کمبود یه کنسول نیرومند داره بشدت احساس میشه.

بازیهای انحصاری نینتندو عموما نیاز انچنانی به سخت افزار قوی ندارند اما با این حال نینتندو در کنسولش جدید می تونه ضمن استفاده سخت افزار قوی تر نسبت به وان و 4، از قابلیتهای دایرکس 12 استفاده بیشتری هم ببره...
این کار می تونه استودیو ها رو نسبت به عرضه بازی های مولتی ترغیب کنه... ضمن اینکه بازی هیا انحصاریش رو هم می تونه با بالاترین کیفیت ارائه کنه!

آخرین ویرایش:
نیتندو به نظزم هدفش بازی های مولتی پلتفورم نیست صد البته 60 فریم برای انحصاری های خودش فوق العاده اس و کاملا چشم انداز خوبیه واسه ماریو و زلدا و..

اگه nx بتونه 60 فریم بازیهای مولتی رو اجرا کنه عملا تو این رزلوشن سر تره از ps4 تو بازیهای مولتی چون ps4 هم تو همین 900p خیلی از بازیهای مولتی رو 60 اجرا نمیکنه بلکه 30 فریم داره اجرا میکنه.

امیدوارم نینتندو مثل سال 2001 عمل کنه و یه کنسول قوی بده بیرون کمبود یه کنسول نیرومند داره بشدت احساس میشه.

خیلی از بازیها؟خیلی خیلی یا خیلی کم؟یا کم خیلی؟خیلی خیلی:|

PS4/X1 مگه چکار خفنی انجام دادن که کنسول نینتندو شانسی نداشته باشه؟

X1 نه، اما PS4 یه کنسول کاملا موفق و پروفروش بوده. در نتیجه رقابت با سونی و PS4 اونم تو این زمان و با وجود یه رقیب دیگه مثل X1 (که در نوع خودش کاملا موفق هست) بی نهایت کار مشکلیه. مگه اینکه همونطور که کیا گفت بازار متفاوتی رو هدف قرار داده باشه و مثل Wii غیرگیمرهارو هم به سمت خودش بکشونه. وگرنه ورژن قوی تر PS4/X1 هیچ شانسی نداره. هرکسی غیر از این فکر میکنه عملا چیزی از بازار و این صنعت سر در نمیاره.

به نظر من این اخرین شانس نینتندو تو بازار کنسول هست اگه موفق نشه بهترین حالت اینه که مثل Sega فقط بازی بسازه.اینجوری از نظر فروش هم بازی هاش تضمین شدست

X1 نه، اما PS4 یه کنسول کاملا موفق و پروفروش بوده. در نتیجه رقابت با سونی و PS4 اونم تو این زمان و با وجود یه رقیب دیگه مثل X1 (که در نوع خودش کاملا موفق هست) بی نهایت کار مشکلیه. مگه اینکه همونطور که کیا گفت بازار متفاوتی رو هدف قرار داده باشه و مثل Wii غیرگیمرهارو هم به سمت خودش بکشونه. وگرنه ورژن قوی تر PS4/X1 هیچ شانسی نداره
تو ویرایش پستم گفتم عرضه هر کنسولی در شرایط فعلی کار اشتباهی هست، نه به این خاطر که صرفا PS4 خیلی فروخته، به این خاطر که خیلی ها تا الان پلتفرمشون تو نسل هشتم رو انتخاب کردند.

ضمنا منظورم از کار خفن هیچ ارتباطی با فروش کنسول خاص نداشت...

نینتندو یه خورده باید ریسک بیشتری انجام بده تو ساخت new ip و بره سراغ خلق کاراکترهای جدید.

بازار هدفش رو بیشتر به سمت هاردکور جماعت ببره.

یه دسته درست و حسابی و حرفه ای همون اول تو جعبه کنسولش بزاره.

قیمت و بالای 300 دلار نبره.

یه شبکه مجانی انلاین حداقل واسه 1 سال راه بندازه.

ساپورت بازیهای وی یو میتونه عامل خوبی باشه واسه جذب مخاطب بیشتر.

بره سراغ بازی سازها و شرکت های بزرگ تا محتوای انحصاری بتونه ازشون رو بازیهایی معروف بگیره.

همین کارها رو انجام بده خودم اولین نفری هستم که کنسول جدیدشو میخرم چون میدونم تو بازیهای jrpg حداقل مشکلی بابت کمبود بازی نیست:d

به نظر من این اخرین شانس نینتندو تو بازار کنسول هست اگه موفق نشه بهترین حالت اینه که مثل Sega فقط بازی بسازه.اینجوری از نظر فروش هم بازی هاش تضمین شدست

جمله اول رو قبول دارم.ایندفعه تو کنسول خانگی شکست بخوره احتمالا دیگه دنبالش نمیره ولی کلا سیاست نینتندو با سگا فرق میکنه.بنظر من احتمالش در حد 0 هست که نینتندو ip های معروفش رو روی پلتفرمهای دیگه بیاره حتی اگه شده فقط رو کنسول دستیش این ip ها رو بده.

سگا گند زد به سونیک .در کل هر ip شاخی که مال یه شرکت بزرگ بود و از انحصار در اومد گند زدن توش.نمونش کرش باندیکوت که واقعا خاک تو سر سونی و ناتی که من هیچوقت نمی بخشمشون.

حساب کن یه کرش انحصاری برای ps4 با یه موتور شاخ مال ناتی مثلا چی از اب در میومد و میتونست چه فروش و غوغایی کنه.ولی نینتندو از این کارها نکرد و همین سیاستهاش سر پا نگهش داشت حتی با شکست وحشتناکی که سر wiiu خورد.

Wii NX کارش سخت هست ولی با یه لاین آپ خوب و پشتیبانی ترد پارتی ها می تونه موفق باشه. به نظر من یه نینتندو به چند تا IP جدید هم در کنار قدیمی هاش نیاز داره تا بتونه مخاطب های جدید جذب کنه. بیونتا و Splatoon خوب هستن ولی کافی نیستن!
از نظر استودیوهای بازیسازی دست نینتندو فک کنم به نسبت سونی و مایکروسافت خالی تر باشه ولی به هر حال اگر می خواد سرپا بمونه، باید سرمایه گزاری کنه... اون پولایی که از روی DS و Wii درآورده رو باس یه جا خرج کنه دیگه...

نینتندو سیاستش تو زمینه گیم با ماکرو و سونی متفاوت هست... از 30 سال پیش تا الان داره دانکی کونگ و ماریو می سازه! و بازیهاش هم همواره با استقبال روبرو شده اما خوب رقیب سرسختی مثل وان و 4 و گوشی های هوشمند و غیره تحت فشار قرارش دادند... سلیقه ها فرق کرده و گیم رشد کرده...
من نمی تونم بگم که نیتندو باید چکار کنه ت به اوج برسه اما مسلما برای فروش بیشتر کنسولش نیاز به بازیهای مولتی بیشتر داره.... این روزها بازیهای پلتفرمینگ زیادی برا گوشی ها میاد و همین موارد شاید باعث کاهش جذابیت نینتندو شده!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or