اطلاعاتی جدید در مورد کنسول جدید نینتندو.

kurosh8030

کاربر سایت
بر طبق اطلاعاتی که از یک نظرسنجی توسط گروه تحقیقاتی gfk درز پیدا کرده و همچنین در این نظر سنجی نینتندو میزان اشتیاق مردم به کنسول خودش رو هم مورد ارزیابی قرار داده یک سری اطلاعات کلی درز پیدا کرده از چگونگی اجرای ویدیوها و اجرای بازیها توسط این کنسول.
بر طبق این داکیومنت:
25830-461a8742_307_197.jpg

کنسول قادر خواهد بود ویدیوها و فیلمها را بارزلوشن 4k و 60 فریم پخش کند.علاوه بر این بازیها 60 فریم و با رزلوشن 900p رندر خواهند شد.همچنین این کنسول قابلیت video calls هم خواهد داشت.

همچنین گفته شده کنسول احتمالا قسمت قابل حمل هم خواهد داشت که یک part جدا خواهد بود .
در عکس زیر هم میتوانید شمای کلی چیدمان سخت افزار این کنسول رو ببینید.
25830-68c06054_680_345.jpg

http://www.ign.com/articles/2016/01/20/nintendo-nx-rumored-to-work-with-smartphones-pcs-and-competing-consoles
Nintendo NX console specifications leaked in official survey, internet blows up - Pocket-lint
Nintendo NX May Support 4K Streaming | NextPowerUp

گفته شده احتمالا این کنسول قدرتی معادل ps4 یا بالاتر رو داشته باشه.

توی طرحی که برای کنترلر این کنسول ثبت شده یه چیزی مابین کنترلر معمولی کنسولها به همراه یک پانل تاچ LCD مثل کنترلر WiiU هست و اگر این کنسول قدرت پردازشی ذکر شده رو داشته باشه حتما با این طرحی که برای کنترلر پیاده کردن خیلی حرفها برای گفتن خواهد داشت

توی طرحی که برای کنترلر این کنسول ثبت شده یه چیزی مابین کنترلر معمولی کنسولها به همراه یک پانل تاچ LCD مثل کنترلر WiiU هست و اگر این کنسول قدرت پردازشی ذکر شده رو داشته باشه حتما با این طرحی که برای کنترلر پیاده کردن خیلی حرفها برای گفتن خواهد داشت

بنظرم کنترل داخل پک دستگاه نوع ساده و معمولی باشه خیلی بهتره.هم هزینه میاد پایین هم شاید کسی از اون سینی خوشش نیاد.هر کی دوست داره کنترل کنسولش مثل wiiu باشه بره خودش جدا بخره.
یکی از عوامل شکست wiiu بنظرم همین کنترل عجیب غریبش بود.

راستی گفته شده کنسول 2016 معرفی خواهد شد.حالا ببینیم مثل wiiu لفتش میدن یا سریع میدن تو بازار.

بنظرم کنترل داخل پک دستگاه نوع ساده و معمولی باشه خیلی بهتره.هم هزینه میاد پایین هم شاید کسی از اون سینی خوشش نیاد.هر کی دوست داره کنترل کنسولش مثل wiiu باشه بره خودش جدا بخره.
یکی از عوامل شکست wiiu بنظرم همین کنترل عجیب غریبش بود.

راستی گفته شده کنسول 2016 معرفی خواهد شد.حالا ببینیم مثل wiiu لفتش میدن یا سریع میدن تو بازار.

;کنترلر که همون چیزی هست که توی کامنت قبل گفتم. بعدی میدونم اینجوری عرضه کنند چون روی همین مسئله هایبریدی بودن کنسول جدید خیلی مانور دادن

ابر کنسول ویتا که اومد 3ds رو نابود کرد کلا :))
موفقیت کنسول انقدر فراگیر بود که کنسول به هر دو صورت خونگی و قابل حمل عرضه شد

ویتا ؟! چه ربطی داشت واقعا ؟! :)) :دی
بحث سر کنسول خونگیه که بنظر من بخواد با این وضع که در خوشبینانه ترین حالت اواخر 2016 عرضه بشه رقیبی برای PS4/X1 محسوب نمیشه مگر اینکه هدفش بازار اینا نباشه !

بهترین کار اینه که قدرت پردازش کنسول در حد ps4 و xb1 باشه و همرده اونا و به محض تموم شدن نسل و شروع نسل جدید با ps5 و xb2 نسل جدید بده تا پا به پای اونا باشه
این سیاست ما بین نسل کنسول دادن اشتباه محضه و باعث میشه حتی اگه کنسولت خیلی قویتر هم باشه بازم لای فروش کنسولای حریف گم بشه
اگه بیاد کنسول قویتر ارائه بده با این فروشی که کنسولای این نسل تا حالا کردن عمرا ناشرا ترد پارتی بازی در حد اون بیرون بدن

به نظر من اگه نینتندو یکم دست بجنبونه و حداکثر تا اواخر 2016 کنسول رو بده بیرون میتونه دوباره وارد رقابت بشه...البته زیاد نمیتونه واسه ps4 و xb1 قد علم کنه ولی همین که وارد بازار رقابت بشه و این سیاست کنسول دادن بین نسلی رو کنار بزاره تو نسل نهم میتونه موفق بشه

امیدوارم کنسول مناسب کودکان و سالمندان باشه وگرنه تو بازارِ PS4/X1 متاسفانه شانسی نداره !

PS4/X1 مگه چکار خفنی انجام دادن که کنسول نینتندو شانسی نداشته باشه؟

کافیه از طرف ترد پارتی ها حمایت بشه و بتونه بازی ها (از جمله مالتی پلتفرم ها) رو با فریم ثابت و رزولوشن قابل قبول اجرا کنه، به شخصه به PS4/X1 ترجیح میدم... ضمن اینکه قطعا نینتندو فن های خودشو داره...

فقط کافیه به لحاظ سخت افزاری قدرتش کمی بیشتر از PS4 که قدرتمندترین کنسول نسل هشت هست باشه و جوی که به این خاطر اوایل نسل به نفع PS4 و به ضرر XO بوجود اومد و مثل موشک فرستادش هوا برای کنسول نینتندو هم ایجاد بشه، اگر اون امکانی که گفتم رو داشته باشه همین برای جذب مخاطب کافیه ...

فکر کنم الان 3 سالی از نسل گذشته باشه، NX خودشو بکشه هم نمی تونه اندازه اونا بفروشه.
از این نظر که شاید خیلی ها تا الان کنسولشون رو انتخاب کرده باشند قبول دارم زمان مناسبی برای عرضه کنسول جدید نیست...

آخرین ویرایش:
ویتا ؟! چه ربطی داشت واقعا ؟! :)) :دی
بحث سر کنسول خونگیه که بنظر من بخواد با این وضع که در خوشبینانه ترین حالت اواخر 2016 عرضه بشه رقیبی برای PS4/X1 محسوب نمیشه مگر اینکه هدفش بازار اینا نباشه !

واقعا ربطش خیلی واضحه، فهمشم خیلی سادست
پکتر که می گن تویی پس =))

PS4/X1 مگه چکار خفنی انجام دادن که کنسول نینتندو شانسی نداشته باشه؟

کافیه از طرف ترد پارتی ها حمایت بشه و بتونه بازی ها (از جمله مالتی پلتفرم ها) رو با فریم ثابت و رزولوشن قابل قبول اجرا کنه، به شخصه به PS4/X1 ترجیح میدم... ضمن اینکه قطعا نینتندو فن های خودشو داره...

فقط کافیه به لحاظ سخت افزاری قدرتش کمی بیشتر از PS4 که قدرتمندترین کنسول نسل هشت هست باشه و جوی که به این خاطر اوایل نسل به نفع PS4 و به ضرر XO بوجود اومد و مثل موشک فرستادش هوا برای کنسول نینتندو هم ایجاد بشه، اگر اون امکانی که گفتم رو داشته باشه همین برای جذب مخاطب کافیه ...
فکر کنم الان 3 سالی از نسل گذشته باشه، NX خودشو بکشه هم نمی تونه اندازه اونا بفروشه.

بدجووور منتظرشم یعنی هر چی باشه هر مدلی باشه لانچ میخرم البته فقط یک شرط داره اونم اینه که بتونم باهاش Zelda U رو بازی کنم . اصلا فکر بازی کردن دوباره Donkey Kong Tropical Freeze و زلدای جدید و بایونتا تنم رو میلرزونه :دی لامصب انقدر آی پی های خفن داره نینتندو که هیچ جوره نمیتونم بهشون فکر نکنم همین Wii U هم اشتباه کردم فروختم ولی اشکال نداره سر NX جبران میکنم :دی

بدجووور منتظرشم یعنی هر چی باشه هر مدلی باشه لانچ میخرم البته فقط یک شرط داره اونم اینه که بتونم باهاش Zelda U رو بازی کنم . اصلا فکر بازی کردن دوباره Donkey Kong Tropical Freeze و زلدای جدید و بایونتا تنم رو میلرزونه :دی لامصب انقدر آی پی های خفن داره نینتندو که هیچ جوره نمیتونم بهشون فکر نکنم همین Wii U هم اشتباه کردم فروختم ولی اشکال نداره سر NX جبران میکنم :دی

حالا از کجا معلومه بازیهای wiiu رو ساپورت می کنه؟
شاید ایندفعه وضعیت کلا فرق کنه و قید سازگاری بازیهای نسل قبل رو بزنه و بره سیاست سونی رو در پیش بگیره.
حاضری بیونتا و بازیهای دیگه wiiu رو باز بخری؟:d

احتمالا دلیل این کار تغییر معماری cpu کنسول هست که از power ای بی ام میره سمت x86-64 ای ام دی.

البته خبرش تایید شده تقریبا پردازنده کنسول رو داره amd میسازه .ولی نینتندو امکان داره cpu کنسول wiiu رو هم قرار بده داخل nx و از بازیهای wiiu هم پشتیبانی کنه البته هزینه کنسول میره بالا.
البته شبیه سازی نرم افزاری هم میشه کرد ولی نینتندو از این نظر به پای ماکروسافت نمیرسه.حتی سونی هم نرفت دنبالش چه برسه به نینتندو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or