اطلاعاتی جدید در مورد بازی انحصاری Eight Days

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بازی Eight Days رو که یادتون هست؟بازی انحصاری کنسول PS3 که 5 سال پیش در E3 06 معرفی شد و 2 سال پیش یک تریلر از این بازی اومد و پارسال کنسل شد؟

حالا بعد از یک سال از کنسل شدن این بازی اطلاعاتی جدید در مورد این بازی منتشر شده که گفتنش خالی از لطف نیست.
یک ویدیو از گیم پلی این بازی در سایت Youtube قرار داده شده.در توضیحات این ویدیو گفته شده که این فیلم از GamePlay بازی هست که در حال ساخته شدنه!این مرحله در بیابان آغاز میشه و سیستم کاورگیریه بازی رو به صورت کامل نشون میده.در این ویدیو همچنین مبارزات با اسلجه نشون داده میشه و با برخورد یک هلیکوپتر (بالگرد) با یک ساختمان به پایان میرسه.

این ویدیو کاملا تایید شده نیست ولی به نظر میرسه که واقعیه.
با توجه به اخبار قبلی که گفته میشه سونی قراره فردا پخش زنده ای در GamesCom داشته باشه در این صورت احتمال معرفی مجدد این بازی بسیار محتمله و در این صورت میتونه بمب خبریه نمایشگاه محسوب بشه.

این بازی توسط Sony Computer London سازنده ی بازی EYE PET ساخته میشه و سبک این بازی هم ترکیبی از اکشن سوم شخص و ریل تایم شوتر است.

با تشگر از Behrooz
منبع:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Emperor visari
حقیقتش اسم بازی هم نشنیده بودم ولی تا اسم انحصارو دیدم گفتم حتما مال PS3 هست...

بعد اگه میشه این لینک ویدئو (تو یوتیوب) هم بده؟؟؟

ویدیو رو دیدم . تقریبا از همون ویدیو های قبلی به هم چسبوندن . چیز جدیدی نیست . فکر نکنم خبری بشه
حقیقتش اسم بازی هم نشنیده بودم ولی تا اسم انحصارو دیدم گفتم حتما مال PS3 هست...
این بازی تو همون سال های اول خیلی سر وصدا کرده بود موشن کپچر خوب و فیزیک عالی . ولی کنسل شد

آخرین ویرایش:
به شدت استقبال میشه من وقتی کنسل شد این بازی خیلی ناامید شدم از سونی به خاطر این کارش چون بازی پتانسیل بالایی داشت امیدوارم این دفعه دیگه کنسل نشه

چقدر Awesome بود :دی ! به همون خوبی سال 2005 بود و فک نمیکنم حماسه KZ 2 دوباره تکرار شه :دی ! البته فریم ریت بازی ازون تریلر 2005 یکم پایین تر بود ...

البته فقط این بازی نبود که سونی کنسل کرده و بازی Gateway هم کنسل شده البته این دمو نسبت به دمویی که در E3 سال 2006 دیدم خیلی فرق میکنه و ازش سه تا تریلر اومد که بسیار زیبا بود . که باید تاسف خورد

البته فقط این بازی نبود که سونی کنسل کرده و بازی Gateway هم کنسل شده البته این دمو نسبت به دمویی که در E3 سال 2006 دیدم خیلی فرق میکنه و ازش سه تا تریلر اومد که بسیار زیبا بود . که باید تاسف خورد

بازی Gateway که کلا بهتر کنسل شد اصلا هیچ چیزه خاصی نداشت سونی جوگیر شد گفت Gateway بعدش هم که یادش رفت!!!!
دوران Ps2 بخیر!!!!:-b

جالب اینکه Team Soho (از زیر مجموعه های سونی لندن و سازنده این عنوان کنسل شده) اگهی استخدام برای یک عنوان AAA با گرافیک فوق العاده داده که اتفاقا اشاره شده یک IP جدید هم هست، بعید نیست این بازی روزی زنده بشه.
اون تریلر هم مال E3 2006 بود نه 2005.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or