اطلاعاتی جدید در مورد بازی انحصاری Eight Days

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بازی Eight Days رو که یادتون هست؟بازی انحصاری کنسول PS3 که 5 سال پیش در E3 06 معرفی شد و 2 سال پیش یک تریلر از این بازی اومد و پارسال کنسل شد؟

حالا بعد از یک سال از کنسل شدن این بازی اطلاعاتی جدید در مورد این بازی منتشر شده که گفتنش خالی از لطف نیست.
یک ویدیو از گیم پلی این بازی در سایت Youtube قرار داده شده.در توضیحات این ویدیو گفته شده که این فیلم از GamePlay بازی هست که در حال ساخته شدنه!این مرحله در بیابان آغاز میشه و سیستم کاورگیریه بازی رو به صورت کامل نشون میده.در این ویدیو همچنین مبارزات با اسلجه نشون داده میشه و با برخورد یک هلیکوپتر (بالگرد) با یک ساختمان به پایان میرسه.

این ویدیو کاملا تایید شده نیست ولی به نظر میرسه که واقعیه.
با توجه به اخبار قبلی که گفته میشه سونی قراره فردا پخش زنده ای در GamesCom داشته باشه در این صورت احتمال معرفی مجدد این بازی بسیار محتمله و در این صورت میتونه بمب خبریه نمایشگاه محسوب بشه.

این بازی توسط Sony Computer London سازنده ی بازی EYE PET ساخته میشه و سبک این بازی هم ترکیبی از اکشن سوم شخص و ریل تایم شوتر است.

با تشگر از Behrooz
منبع:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Emperor visari
چقدر Awesome بود :دی ! به همون خوبی سال 2005 بود و فک نمیکنم حماسه KZ 2 دوباره تکرار شه :دی ! البته فریم ریت بازی ازون تریلر 2005 یکم پایین تر بود ...
داری شوخی می کنی یا جدی میگی ؟؟ پسر خوب اینو باید با Kane & Lynch مقایسه کرد ...
یعنی واقعا نمی دونستی اون تریلر چند سال قبل On Rail بود ؟؟ انیمیشن و انفجار سوپر کذایی شو یادت رفته ؟ برو یه بار دیگه ببین بعد بیا مقایسه کن با همین تریلر ...
Eight Days در کنار Motor Storm و KZ 2 سوتی های تکرارنشدنی سونی بودن تو همون E3 در زمینه ی قالب کردن CG و گیم پلی on rail گونه !!

یعنی میشه بگن برای اواخر 2012 در حال ساخته ؟ :دی وای ! :دی
داری شوخی می کنی یا جدی میگی ؟؟ پسر خوب اینو باید با Kane & Lynch مقایسه کرد ...
یعنی واقعا نمی دونستی اون تریلر چند سال قبل On Rail بود ؟؟ انیمیشن و انفجار سوپر کذایی شو یادت رفته ؟ برو یه بار دیگه ببین بعد بیا مقایسه کن با همین تریلر ...
Eight Days در کنار Motor Storm و KZ 2 سوتی های تکرارنشدنی سونی بودن تو همون E3 در زمینه ی قالب کردن CG و گیم پلی on rail گونه !!
یعنی به شدت اسیر رابطه ی آواتار و امضات و پست هایی که تا الان توی انجمن دادی هستم :دی

ولی عجب تریلری داد اون ساله همه رو برد تو کف بعدش داغ بازی رو گذاشت رو دل همه اگه همون طور باشه گیم بلی بازی که تو تریلر هست که واقعا خیلی با حال بر انرژی هست یه دفعه بلند شی بپری بیرون از رستوراندر کل به نظرم این گیم پلی رو اقایون نظر شخصی هست میشه گفت تو بازی انچارتد راحت شد دید و خوب بود

پُستِ بنده میدهد شوخی را آیا ؟ اتفاقا همون تریلر رو دیدم ... جز یکم فریم ریت پایین تر این جدیده ، توفیری نمیکرد ...
یعنی به شدت اسیر رابطه ی آواتار و امضات و پست هایی که تا الان توی انجمن دادی هستم :biggrin1:
Me too :دی

انفجار پمپ بنزین ، Real time بود . (سونی)
کیوون جون سونی رو بیاری KZ2 نمایش کذاییش رو هم میگه Real Time بوده :دی.

یادمه همون سال که بازی رو نشون دادن PS3 تو ایران دور و بر یه میلیون بود به بابام بازی رو نشون دادم، گفت این بازی عرضه شد من بهت پول میدم برو کنسول رو بگیر :دی.
نمیدونم دعاهای شبانه بابام بود که بازی کنسل شد یا یه چی میدونست که وعده سر خرمن داد به من؟ هنوزم که هنوزه میگم PS3 میگه صبر کن اون بازی پمب بنزین میترکوند بیاد چشم من سرقولمم.

فقط یه دیوانه میتونه این بازی رو برای همیشه کنسل کنه.
عجب چیزیه، یه کم روی گیم پلیش تو بخش تیر اندازی کار کنن خیلی مصنوعی و تو ذوق میزد، بازی عالی میشه.

میرم PS3 میخرم اصن.

آخرین ویرایش:
من همون موقع که خبر کنسل شدنش اومد گفتم که احتمالا فعلا به خاطر عناوین انحصاری زیاد PS3 به حالت تعلیق دراومده .... :دی
امیدوارم تو GC یه نمایش مفصل داشته باشه

کیلزون 2 از نظر واقع گرایانه بودن خود بازی از اون تریلر خیلی سطح ـش بالا تر بود(اون تریلر چون خیلی سینماتیک طراحی شده بود به چشم میاد).
این بازی ـم اگه درست روش کار کنن میتونه یه بازی شدیدا بترکون باشه :دی

یعنی همون ارتباطی که بین فشار و مساحت سطح وجود داره بین آوتار و امضا و پستای جنابعالی ـم هست!

• Like
Reactions: mehdihoo
یعنی به شدت اسیر رابطه ی آواتار و امضات و پست هایی که تا الان توی انجمن دادی هستم

یعنی همون ارتباطی که بین فشار و مساحت سطح وجود داره بین آوتار و امضا و پستای جنابعالی ـم هست!
یه بار دیگه رفتم قوانین فروم رو خوندم گفتم شاید آپدیت شده باشه ؛ ولی هر چی گشتم به این 2 تا بند نرسیدم :
1_ با عضویت در بازی سنتر لزوما باید پنکه ی سونی یا مایکرو باشید ؛ فن نینتندو و حد واسط بودن جایی در بازی سنتر ندارد .

2_ آواتار و امضای انتخابی باید لزوما بیانگر محتوای پست های ارسالی باشد .
-----------
اگه بوده به ما هم بگید هر وقت می خوایم از مایکرو حمایت کنیم هیبت مارکوس رو بندازیم تو آواتار و یه امضای مَشتی از فورتزا هم بذاریم تنگش و هر وقت سونی بیشتر باب میلمون بود ...

Wellcome To Bazicenter Childhood !!!

یکم بزرگ شید محض رضای خدا ....

صحنه هاش جالبن ولی یکم بیش از حد خالی بندی هم مضاف بر اون هیجانِ خارق العاده ـش داره ... طرف با اون هیکل نحیفش می خوره به پُل با اون عظمت ........ :d
انصافا یه بار اینو ببینین بعد با بالایی از نظر انیمیشن و مدلینگ شخصیت و ... مقایسش کنین .
http://www.youtube.com/watch?v=RDOZvKWXDP4

کسایی که نمایش E3 2006 رو Real می دونن پس به تبع اون باید نمایش CG ـه Ghost Recon : FS قبل از گیم پلی اصلی تو کنفرانس مایکرو رو هم real time بدونن با این حساب ! چون این دو تا دقیقا از یه جنسن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or