اطلاعاتی جدید از AC:Revelations

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DRIVER

کاربر سایت
اطلاعاتی جدید از AC:Revelations (اپدیت)

20111013asscreerev.jpg

درود

اطلاعات جدیدی این چند وقته از بازی مشخص شده که در ادامه اون هارو توضیح میدم:

اول از همه ساپورت 3D در نسخه PS3 بازی هست که به گفته US PS Blog این بازی به صورت کامل ازامکان 3D استفاده خواهد کرد؛ که leaps of faith های مخصوص اسسین ها رو بسیار جذاب تر کرده.

اما نکات دیگری هم از خود بازی منتشر شده که میتوان به شکل وشمایل جدید اینترفیس انیموس وهمچنین نقشه ی بازی اشاره کرد ، که حالتی شبیه به Google Maps پیدا کرده و بسیار زیبا تر از گذشته شده است.

اعضای برادرهود در این شماره نیز حاضر خواهند بود و شما امکانات جدیدی در لول اپ کردن ان ها خواهید داشت.

برج های برجیا در این نسخه نیز وجود دارند و بسیار کاملتر از AC:BH شده اند ؛ به طور مثال پس از مدتی دشمنان شما ممکن است که به برج ها برای پس گرفتن ان حمله کنند و این وظیفه شماست که برای مقابله با ان ها خود را به برج برسانید.
البته شما می توانید با ارتقای اسسین های خود به Master Assassin ان ها را به عنوان نماینده ی خود در برج ها قرار دهید و همیشه اماده ی مقابله با حمله ی دشمنان باشید.

گفته شده که اتزیو توانایی استفاده از Lute به عنوان اسلحه را دارد! (نوعی ساز که شبیه به گیتار هست و نوازندگان در شماره ی دوم این بازی از انها استفاده می کردند.)

مبارزات و حرکات جدید اتزیو با استفاده از هوک بلید نیز نشان داده شده است و از ان با نام "hook and run" نام برده شده ، که به شما امکان پریدن از روی دشمنان را میدهد.

چند نکته هم ممکنه داستان بازی رو اسپویل کنه که توی اسپویلر میزارم:

شخصی در حال استفاده کردن از Apple of Edden دیده شده! که مشخص میکنه این سیب در این قسمت هم هست.

الطائر در فلش بک های بازی وجود خواهد داشت و همچنین بخشی مخصوص به نام "Masyaf key retrieval missions" هم کاملا مرتبط با اوست که این بخش مشابه بخش The Lairs of Romulus در عنوان قبلی هست.

شایعات از حضور دوباره ی لئوناردو داوینچی در این شماره هم هست ولی هنوز هیچ چیزی تایید نشده.

و در اخر خبر خوشحال کننده ای دیگربرای PS3 دارها اینکه نسخه اول این بازی (AC) به همراه این بازی در دیسک بلوری موجود خواهد بود.

این بازی در 15 نوامبر برای کنسول ها و در اواخر نوامبر برای PC باز ها عرضه خواهد شد.

منبع 1
منبع 2

================================

اپدیت: تایید شده که علاوه بر ساپورت 3D در PS3 روی دو پلتفرم دیگر یعنی Xbox 360 , PC هم 3D به صورت کامل ساپورت خواهد شد!!

علاوه بر روش رایج استفاده از تلویزیون و عینک مخصوص سه بعدی ؛ یه روش دیگه هم با نام "TriOviz Inficolor 3D" نام برده شده که با استفاده از یه عینک مخصوص شما توانایی دیدن تصاویر سه بعدی رو تویه تلویزیون های HD ِ دو بعدیِ معمولی رو هم دارین!
البته این موضوع فقط مختص کنسول ها هست و به PC مربوط نمیشه.

منبع

TriOviz Inficolor 3D

آخرین ویرایش:
امیدوارم از اساسین‌های تازه کار بهتر استفاده کنن تو این شماره.

تو شمارهٔ قبل فقط چند لحظه میومدن و میرفتن.

داوینچی‌ هم هست. ول کنمون نیست این بشر:d

قسمت اول رو من وسطاش ول کردم از بس تکراری و یکنواخت شده بود بازی!:-&
خوبه که تو نسخه PS3ش قسمت اولم گذاشتن شاید ایندفعه بشه تا تهش رفت:d

کاشکی این قابلیت آموزش اساسین ها رو حذف میکردن تا یه مقدار بازی از حالت استراتژیک و نقش آفرینی در بیاد. شخصا زیاد با چیزهایی که به برادرهود اضافه کردن حال نکردم.
نظر شخصی بود خواهشا فن های محترم این سری ترور نفرمایید :d

قسمت اول رو من وسطاش ول کردم از بس تکراری و یکنواخت شده بود بازی!:-&
خوبه که تو نسخه PS3ش قسمت اولم گذاشتن شاید ایندفعه بشه تا تهش رفت:d
قطعا شما قسمت اول رو بعد از قسمت هاي دوم يا سوم بازي كردي.وگرنه امكان نداره چنين چيزي بگيد

لول ! من از قسمت اولش با این بازی گره خوردم ! دقیقا همونی بود که من انتظارشو میکشیدم ! تا الانم به زور خودمو گرفتم ! خدا کنه زود تر بیاد ما شر این تمپلار ها رو از رو زمین بکنیم ! :d

از اون حركت برج گرفتن خيلي بدم ميومد،
حالا بيان برج را پس بگيرم كه كاملا حركت تو اعصابه،
هي بگير، هي اونها پس بگيرن.....
یعنی موافقم نافرم! این برج گرفتها باعث کسل کننده شدن BH شده بود حالا اینکه بیان حمله کنن هی بخوان اینو از ما پس بگیرن دیگه میشه تکرار مکررات!
استفاده از assassins ها هم در بعضی مواقع واقعا به کار میومد و از الزامات بود به نظر من ولی اکثرا بلا استفاده بودن و فقط باید وقتمون رو برای فرستادنشون به mission ها تلف میکردیم .

قطعا شما قسمت اول رو بعد از قسمت هاي دوم يا سوم بازي كردي.وگرنه امكان نداره چنين چيزي بگيد
!!!
قطعا!!؟:d
این بازی جزو لانچ تایتل های من بود برای کنسولم قسمت دوم سوم کجا بود!یعنی میخوای بگی روند بازی تکراری نبود!؟:-/اون موقع بازیای یوبی یکی این یکی فارکرای وقتی داشتی بازی میکردی حس میکردی سازنده اسکلت کرده هی یه کاریو باید تکرار میکردی خیلی مسخره بود....
متاشم برا این پایین شد چون یکی از اشکال های اصلی بازی همین خسته کننده بودن روند بازی بود

اصولا وارد کردن این بحث تربیت اساسینها بزرگترین ضربه رو به AC زد و رفت حالا یه گندی زدن روشم پافشاری میکنن و میخوان ادامش هم بدن این روش رو.

• Like
Reactions: Robin Hood

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or