اطلاعاتی جدید از AC:Revelations

• Thread starter Thread starter DRIVER
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DRIVER

کاربر سایت
اطلاعاتی جدید از AC:Revelations (اپدیت)

20111013asscreerev.jpg

درود

اطلاعات جدیدی این چند وقته از بازی مشخص شده که در ادامه اون هارو توضیح میدم:

اول از همه ساپورت 3D در نسخه PS3 بازی هست که به گفته US PS Blog این بازی به صورت کامل ازامکان 3D استفاده خواهد کرد؛ که leaps of faith های مخصوص اسسین ها رو بسیار جذاب تر کرده.

اما نکات دیگری هم از خود بازی منتشر شده که میتوان به شکل وشمایل جدید اینترفیس انیموس وهمچنین نقشه ی بازی اشاره کرد ، که حالتی شبیه به Google Maps پیدا کرده و بسیار زیبا تر از گذشته شده است.

اعضای برادرهود در این شماره نیز حاضر خواهند بود و شما امکانات جدیدی در لول اپ کردن ان ها خواهید داشت.

برج های برجیا در این نسخه نیز وجود دارند و بسیار کاملتر از AC:BH شده اند ؛ به طور مثال پس از مدتی دشمنان شما ممکن است که به برج ها برای پس گرفتن ان حمله کنند و این وظیفه شماست که برای مقابله با ان ها خود را به برج برسانید.
البته شما می توانید با ارتقای اسسین های خود به Master Assassin ان ها را به عنوان نماینده ی خود در برج ها قرار دهید و همیشه اماده ی مقابله با حمله ی دشمنان باشید.

گفته شده که اتزیو توانایی استفاده از Lute به عنوان اسلحه را دارد! (نوعی ساز که شبیه به گیتار هست و نوازندگان در شماره ی دوم این بازی از انها استفاده می کردند.)

مبارزات و حرکات جدید اتزیو با استفاده از هوک بلید نیز نشان داده شده است و از ان با نام "hook and run" نام برده شده ، که به شما امکان پریدن از روی دشمنان را میدهد.

چند نکته هم ممکنه داستان بازی رو اسپویل کنه که توی اسپویلر میزارم:

شخصی در حال استفاده کردن از Apple of Edden دیده شده! که مشخص میکنه این سیب در این قسمت هم هست.

الطائر در فلش بک های بازی وجود خواهد داشت و همچنین بخشی مخصوص به نام "Masyaf key retrieval missions" هم کاملا مرتبط با اوست که این بخش مشابه بخش The Lairs of Romulus در عنوان قبلی هست.

شایعات از حضور دوباره ی لئوناردو داوینچی در این شماره هم هست ولی هنوز هیچ چیزی تایید نشده.

و در اخر خبر خوشحال کننده ای دیگربرای PS3 دارها اینکه نسخه اول این بازی (AC) به همراه این بازی در دیسک بلوری موجود خواهد بود.

این بازی در 15 نوامبر برای کنسول ها و در اواخر نوامبر برای PC باز ها عرضه خواهد شد.

منبع 1
منبع 2

================================

اپدیت: تایید شده که علاوه بر ساپورت 3D در PS3 روی دو پلتفرم دیگر یعنی Xbox 360 , PC هم 3D به صورت کامل ساپورت خواهد شد!!

علاوه بر روش رایج استفاده از تلویزیون و عینک مخصوص سه بعدی ؛ یه روش دیگه هم با نام "TriOviz Inficolor 3D" نام برده شده که با استفاده از یه عینک مخصوص شما توانایی دیدن تصاویر سه بعدی رو تویه تلویزیون های HD ِ دو بعدیِ معمولی رو هم دارین!
البته این موضوع فقط مختص کنسول ها هست و به PC مربوط نمیشه.

منبع

TriOviz Inficolor 3D

آخرین ویرایش:
از اون حركت برج گرفتن خيلي بدم ميومد،
حالا بيان برج را پس بگيرم كه كاملا حركت تو اعصابه،
هي بگير، هي اونها پس بگيرن.....

انصافن! انقده بدم میاد از این بازیایی که هی باید حواست به نقشه و آژیر خطر باشه که بهت حمله نکرده باشن . . . حالا فکر کن باید کل عرض نقشه رو با اسب بدویی که قلعه رو پس بگیری . . . :))

!!!
قطعا!!؟:d
این بازی جزو لانچ تایتل های من بود برای کنسولم قسمت دوم سوم کجا بود!یعنی میخوای بگی روند بازی تکراری نبود!؟:-/اون موقع بازیای یوبی یکی این یکی فارکرای وقتی داشتی بازی میکردی حس میکردی سازنده اسکلت کرده هی یه کاریو باید تکرار میکردی خیلی مسخره بود....
متاشم برا این پایین شد چون یکی از اشکال های اصلی بازی همین خسته کننده بودن روند بازی بود
خوب شاید در مقایسه با نسخه های بعدی ملال آور باشه.ولی خوب شاید هم دلیلش اینه که من اون موقع حس بازی داشتم و الان ندارم :))
ولی یادمه با شور و اشتیاق داستان رو دنبال میکردم، بازی هم چیز جدیدی بود و کلا تیریپش منو کشته بود... اما این Far Cry به طرز دهشتناکی کسل بود.من فکر کنم نیم یا یک ساعت بازی کردم بعد بیخیال شدم.با نظرت در مورد فار کرای شدیدااااااااااااااااا موافقم :((

آقا تاریخ عرضش واسه ی pc کی هست؟ ( چندم نوامبر؟) قبلا یه خبر اومده بود که نسخه ی pc تاخیر خورده خیلی ناراحت شدم؟

توی خبر قبلی که منتشر شده بود گفته بودن 2 دسامبر ولی مثله اینکه بازم تغییر کرده تاریخی که من الان گیر اوردم 29 نوامبر هستش

• Like
Reactions: uriel
به نظرم بازی بعد چند شماره به شدت دچار روند تکراری شدن گیم پلی شده.... سازنده ها به چیزایی بیشتر از چندتا اسلحه و بمب جدید برای تنوع بخشیدن احتیاج دارن.
امیدوارم که اینطور نشه و یوبی چیزهایی تو آستین داشته باشه که هنوز رو نکرده

احتمالا داوینچی تو این قسمت مونالیزا رو بکشه :d
درباره اون lute هم تو قسمت دومش اهالی موسیقی مارو کشتن جرعت نمیکردم بیام رو زمین :d

به نظرم بازی بعد چند شماره به شدت دچار روند تکراری شدن گیم پلی شده.... سازنده ها به چیزایی بیشتر از چندتا اسلحه و بمب جدید برای تنوع بخشیدن احتیاج دارن.
امیدوارم که اینطور نشه و یوبی چیزهایی تو آستین داشته باشه که هنوز رو نکرده
چی دیگه اضافه کنه! افتاب بالانس و شقه شقه کردن و سر زدن خونه مادر بزرگ که دیگه نمیتونن اضافه کنن همه بازیها نسبت قبل فقط چندتا ایتم اضافه میکنند
مثلا گیرز 3 ه فرقی با 2 میکنه ؟ U3 چه فرقی با U2 میکنه؟ اِنفمس 2 با 1 چه فرقی میکرد؟ GOW همینطور
تغییرای خرکی بزنن تو بازی صدای همه در میاد
همین الان مگه سره BH چه قشقرقی راه افتاد
AC با اینکه هرسال داره میاد داره پیشرف های خیلی خوبی داره میکنه هم هم گیم پلی بحز این دوتا که نداریم دیگه داستانش که همیشه عالی بوده
گفته شده که اتزیو توانایی استفاده از Lute به عنوان اسلحه را دارد! (نوعی ساز که شبیه به گیتار هست و نوازندگان در شماره ی دوم این بازی از انها استفاده می کردند.)
اصلا عقده شده بود با این بزنم له کنم سربازارو وسطش یه گیتاریم بنوازیم واسه تقویت روه اتزیو :dخدارو شکر به ارزومون رسیدیدم
اول از همه ساپورت 3D در نسخه PS3 بازی هست که به گفته US PS Blog این بازی به صورت کامل ازامکان 3D استفاده خواهد کرد؛ که leaps of faith های مخصوص اسسین ها رو بسیار جذاب تر کرده.
Damn
همش تقصیر این سونی ـه ها اخه نون و ابت نبود این کوفتیت چی بود
برج های برجیا در این نسخه نیز وجود دارند و بسیار کاملتر از AC:BH شده اند ؛ به طور مثال پس از مدتی دشمنان شما ممکن است که به برج ها برای پس گرفتن ان حمله کنند و این وظیفه شماست که برای مقابله با ان ها خود را به برج برسانید.
البته شما می توانید با ارتقای اسسین های خود به Master Assassin ان ها را به عنوان نماینده ی خود در برج ها قرار دهید و همیشه اماده ی مقابله با حمله ی دشمنان باشید.
برعکس بقیه من حال کردم با اینا اصاً اِرق انسان دوستیم زده بود بالا برجارو که میترکوندیم مغازه هارو که اباد میکردیم مردم از **ِنده پوشی (:d) به عیون گردی و خوش پوشی رو میاوردن :|:d
حالا با این سیستم جدید که احتمال حمله وجود داره گیمر مجبوره اسسین تربیت کنی تا از امنیت برجها مطمئن بشه(یعنی دلیلی مهم تر از سوت زدن و فرستادن اینور اونور برای اموزش دادنشون وجود داره) و اینکه لول اپ پیشرفت کرده باز حرکت مثبتیه اقا! اگر بشه صلاح های مختلف البته به انتخاب خودمون و زره بذارن و مدل لبسا هاشون وقتی اماتورن با هم فرق داشته باشه عالی میشه و صدالبته AI این ابلها! چقدر سره دستور دادن به اینا گریه کردم من:d

خوب یه اپدیت برای این خبر اومده که همینجا میزارم

اپدیت: تایید شده که علاوه بر ساپورت 3D در PS3 روی دو پلتفرم دیگر یعنی Xbox 360 , PC هم 3D به صورت کامل ساپورت خواهد شد!!

علاوه بر روش رایج استفاده از تلویزیون و عینک مخصوص سه بعدی ؛ یه روش دیگه هم با نام "TriOviz Inficolor 3D" نام برده شده که با استفاده از یه عینک مخصوص شما توانایی دیدن تصاویر سه بعدی رو تویه تلویزیون های HD ِ دو بعدیِ معمولی رو هم دارین!
البته این موضوع فقط مختص کنسول ها هست و به PC مربوط نمیشه.

منبع

TriOviz Inficolor 3D

تایید شده که علاوه بر ساپورت 3D در PS3 روی دو پلتفرم دیگر یعنی Xbox 360 , PC هم 3D به صورت کامل ساپورت خواهد شد!!
Lion_King_Avatar_by_BurningBridges44.gif

360 و PC مگه 3D دارن؟!؟!؟!
وقتی کنسول قابلیت 3D بودنو نداره،چطور بازی میتونه داشته باشه؟:|

تا اونجایی که من میدونم 360 هم این قابلیت رو داره و حتی بازی Avatar هم 3d روی این کنسول بوده!
PC هم که کلا به گروه خونی من نمی خوره :دی تو منبع هم نوشته NVIDIA 3D VisionT

حالا اینا به کنار :دی
اون الان داره میزنه تو کله ی من؟:دی

آخرین ویرایش:

َAti و nvidia بیمار نبودن که قابلیت 3D رو کارهای گرافیکشون گذاشتن و Dice هم میدونسته که قابلیت 3D رو برای Bf3 فقط بروی PC تایید کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or