شایعه اطلاعاتی جدید از بازی Resident Evil

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

|MohamaD|

کاربر سایت
7x2fwmf19tl6qf7k062c.jpg

با توجه به گفته ی Ahsan Rasheed که یک Insider است،یک نسخه Resident Evil بازسازی شده قراره عرضه بشه که معلوم نیست Remake هست یا Rebirth . و به زودی اطلاعاتی از آن منتشر خواهد شد.

Rasheed همچنین اضافه کرد که این عنوان یک نسخه بازسازی شده خواهد بود و بازی از پایه دچار تحولات فراوانی شده است، کسانی که این عنوان را بر روی کنسول GameCube در سال 2002 بازی کردند، پس از بازی کردن این عنوان خوشحال خواهند شد و خاطراتشان برایشان زنده خواهد شد.
این عنوان در سال 2015 و بر روی پلتفرم های Xbox One, Xbox360, PS4, PS3, و PC عرضه خواهد شد. و به احتما زیاد در Gamescome امسال معرفی شود.

منبع:

آخرین ویرایش:
احسن راشد کارمند کپکام نیست، یه اینسایدر هستش. کلا نباید به حرف‌های آدمایی مثل ایشون زیاد بهشون اتکا کرد با توجه با سوابقشون تو داستان سرایی هایی که در مورد E3 امسال میکردن.

احسن راشد کارمند کپکام نیست، یه اینسایدر هستش. کلا نباید به حرف‌های آدمایی مثل ایشون زیاد بهشون اتکا کرد با توجه با سوابقشون تو داستان سرایی هایی که در مورد E3 امسال میکردن.

ویرایش شد.

ولی انصافا اگر کپکام بخواد ریمیک رو ریبِرت کنه، خریت محضه. ریمیک بهترین نسخه از این سری هست که کیفیت بسیار بالایی داشته.

یعنی اگه یه چیزی تو مایه های zero یا remake باشه که گرافیک بالایی داشته من کلاه رو 10 تا آسمون میندازم بالا اگه این remake بازیه RE 2 باشه که دیگه از خوشحالی گریه میکنم :(( یعنی اگه تو این چند وقت یه خبره خوب از کپکام شنیده باشم این هم همینه..!

من خیلی دوست داشتم ریمیک رو بازی کنم اما کنسولش رو نداشتم.
اینا همون ریمیک رو یه پورت ساده هم بکنن راضیم=p~

به نظر من اگه کپکام یه بازی قدیمی و معروف رو بازیسازی کنه فروش خیلی خوبی میکنه Re2 یه شاهکاره که واقعا ازش بازسازی رو داره

این خبر در حد شایعه هست و هنوز کپکام تایید نکرده

آخرین ویرایش:
ببینیم چی میشه :bighug: به امید ترسناک تر خونین تر و بیشتر و بیشتر تکه تکه کردن انسان ها هم در این بازی و هم شماره 7 :bighug::bighug::bighug:

برا چی قابل بازی نیست ؟
بنظر من بهترین نسخه ی رزیدنته
اصلا نگرفتی احسان چی گفت:d
RE3 مال 3 نسل پیش هست و ریمستر کردن یعنی همون بازی با همون تشکیلات رو بیان یه خورده تکستچرها رو بهتر کنن و ... که اصلا فایده نداره:d باید ریمیک بشه یعنی از بنیاد بیان بازی رو بترکونن و با گرافیک کاملا آپگرید شده و گیم پلی تا حدودی جدید، تحویل بازار بدن. که فکر نکنم بعد از ریمیک شماره اول کسی تواناییشو داشته باشه:d انصافا میکامی واژه ریمیک رو معنی کرد:d

برا چی قابل بازی نیست ؟
بنظر من بهترین نسخه ی رزیدنته
اگر قابل بازی بود کپکام از 2006 تا 2013 یعنی لایف-تایم PlayStation 3 حتما یه نسخه می داد ازش بیرون. گیم پلی بازی کلا و از بیخ باید عوض بشه تا الان در سال 2014 بشه بازیش کرد.

به جا اینکارا یه کالکشن بده :| یه سری نسخه هاش که اصن رو پی سی نیست !!
اینقدم تعدد نسخه داره که نمیشه جمش کرد :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or