شایعه اطلاعاتی جدید از بازی Resident Evil

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

|MohamaD|

کاربر سایت
7x2fwmf19tl6qf7k062c.jpg

با توجه به گفته ی Ahsan Rasheed که یک Insider است،یک نسخه Resident Evil بازسازی شده قراره عرضه بشه که معلوم نیست Remake هست یا Rebirth . و به زودی اطلاعاتی از آن منتشر خواهد شد.

Rasheed همچنین اضافه کرد که این عنوان یک نسخه بازسازی شده خواهد بود و بازی از پایه دچار تحولات فراوانی شده است، کسانی که این عنوان را بر روی کنسول GameCube در سال 2002 بازی کردند، پس از بازی کردن این عنوان خوشحال خواهند شد و خاطراتشان برایشان زنده خواهد شد.
این عنوان در سال 2015 و بر روی پلتفرم های Xbox One, Xbox360, PS4, PS3, و PC عرضه خواهد شد. و به احتما زیاد در Gamescome امسال معرفی شود.

منبع:

آخرین ویرایش:
بهترین کاره و به 100 تا رزیدنتای نسل جدید میارزه . از همون ریمیک شروع کنن به ریمیک کردن :)) بیان تا 3 و بعد برن دست به دامن شنجیو هیدکی بشن :d

آخه کدوم بازیه که پشت سر هم ازش ریمیک بیاد ؟ وقتی عطش بازی بعد از 15 سال تمومی نداره یعنی اینکه استاد باید برگرده همه ی طرفدارا رو سیراب کنه . واقعا ترس خونم بعد رفتنت استاد خشکیده . خدا ریششونو بخشکونه :d

من موندم اینا چرا به فکرشون نمیرسه که یک بازی کاملا با سبک شماره های قبلی بدن بعد روی تبلیغاتشون کار کنند تا به مقدار قبلی هم فروش بره و هم کیفیت کارشون بالا بره .
خدایی خیلی تصورش برای آدم سخت و زیباست که Res به این شکل و شمایل ببینه :x

معلوم نیست Remake هست یا Rebirth این دوتا باهم فرق دارن.

رزیدنت اویل ریمیک قراره Rebirth بشه یعنی چی؟؟؟ :)) گفته این رزیدنت اویل Rebirth هست فقط و شبیه نسخه ی گیک کیوب

- - -ویرایش - - -

من موندم اینا چرا به فکرشون نمیرسه که یک بازی کاملا با سبک شماره های قبلی بدن بعد روی تبلیغاتشون کار کنند تا به مقدار قبلی هم فروش بره و هم کیفیت کارشون بالا بره .
خدایی خیلی تصورش برای آدم سخت و زیباست که Res به این شکل و شمایل ببینه :x

فکر کنم دقیقا همین کارو کردن الان!

معلوم نیست Remake هست یا Rebirth این دوتا باهم فرق دارن.

رزیدنت اویل ریمیک قراره Rebirth بشه یعنی چی؟؟؟ :)) گفته این رزیدنت اویل Rebirth هست فقط و شبیه نسخه ی گیک کیوب

- - -ویرایش - - -

فکر کنم دقیقا همین کارو کردن الان!

هنوز دقیق معلوم نیست Rebirth هست یا Remake، یکی از این ها بازسازی میشن
به زودی معلوم میشه

من از اون سایتی که تو منبع بود ترجمه کردم
که گفته “Rebirth” or “Remake” یعنی یکی از این دو نسخه قراره بازسازی بشه.

من از اون سایتی که تو منبع بود ترجمه کردم
که گفته “Rebirth” or “Remake” یعنی یکی از این دو نسخه قراره بازسازی بشه.

اصلا رزیدنت اویل Rebirth داریم ؟ همون ریمیک گیم کیوب هست دیگه نکنه میخوان باز ریمیک رو HD کنن که من خودکشی میکنم دیگه

سال 2002 نسخه یک رزیدنت اویل اومد رو گیم کیوب ،به نام resident evil:rebirth
حالا اونو ریمیک زدن hd کردن میخوان بدن
دیدن نمیتونن عین اونا ترسناک بسازن همونها رو قراره هر سال از 1-3 رو هی hd کنن بدن بیرون
پس این ریمیک rebirth هست

همین چند روز پیش نشستم و رزیدنت اویل ریمیک رو برای گیم کیوب بازی کردم ... با توجه به اینکه محیط های بازی با کیفیت بالایی رندر شده هستن و شبیه ساز دلفین بازی رو با کیفیت فول اچ دی و آنتی اجرا میکرد، مشکلی با گرافیک بازی نداشتم. اما قسمت بغرنج بازی نوع گیمپلی اون هستش. بازی کاملا کلاسیکه و واقعا در مقایسه با بازی های الان درجه سختی خیلی بالایی داره. کمبود مهمات، نبود چک پونت های متعدد، تعداد سیو های محدود، حمل محدود آیتم و ... اعصاب پولادینی رو طلب میکنه . اما واقعا موسیقی ، اتمسفر ،حس وحشت، صداگذاری عالی زامبی ها ، حس تنهایی و Survivor Horror حس بینظیری رو به بازیکن هدیه میده . حیف که کمتر شرکتی باز ریسک میکنه تا یه همچین جور بازی ای رو دوباره بسازه.
در کل اگه همچین چیزی تو سر کپکام میگذره من استقبال میکنم.

با توجه به گفته ی Ahsan Rasheed که یک Insaider است
insider شنیده بودم. ولی نمی دونم کار insaider چیه؟! :d

همین چند روز پیش نشستم و رزیدنت اویل ریمیک رو برای گیم کیوب بازی کردم ... با توجه به اینکه محیط های بازی با کیفیت بالایی رندر شده هستن و شبیه ساز دلفین بازی رو با کیفیت فول اچ دی و آنتی اجرا میکرد، مشکلی با گرافیک بازی نداشتم. اما قسمت بغرنج بازی نوع گیمپلی اون هستش. بازی کاملا کلاسیکه و واقعا در مقایسه با بازی های الان درجه سختی خیلی بالایی داره. کمبود مهمات، نبود چک پونت های متعدد، تعداد سیو های محدود، حمل محدود آیتم و ... اعصاب پولادینی رو طلب میکنه . اما واقعا موسیقی ، اتمسفر ،حس وحشت، صداگذاری عالی زامبی ها ، حس تنهایی و Survivor Horror حس بینظیری رو به بازیکن هدیه میده . حیف که کمتر شرکتی باز ریسک میکنه تا یه همچین جور بازی ای رو دوباره بسازه.
در کل اگه همچین چیزی تو سر کپکام میگذره من استقبال میکنم.
درسته ولی همین بازیه رو من 10 بار تمومش کردم هنوز دارم رو wii بازی میکنم بعضی وقتا سختی هم خوبه باشه ولی برای گیمرهای جدید به نظرم باید یه کم بهتر کار کنن که اون ها جذب بشن..!ولی بهتره اویل باشه نه COD ما مشکلمون اینجاست..!!بازیه RE ReV برای کنسول دستی بود و محدود ولی به نظر خیلی بهتر از اویل 6 بود..!!!سختی اون رو خودت تنظیم میکردی خیلی هم حال میداد..!!

بهترین کاره و به 100 تا رزیدنتای نسل جدید میارزه . از همون ریمیک شروع کنن به ریمیک کردن :)) بیان تا 3 و بعد برن دست به دامن شنجیو هیدکی بشن :d

آخه کدوم بازیه که پشت سر هم ازش ریمیک بیاد ؟ وقتی عطش بازی بعد از 15 سال تمومی نداره یعنی اینکه استاد باید برگرده همه ی طرفدارا رو سیراب کنه . واقعا ترس خونم بعد رفتنت استاد خشکیده . خدا ریششونو بخشکونه :d
قابل توجه کپکام
از شینجی میکامی سوال شد آیا برای ساختن رزیدنت اویل ریمیک 2و 3 بر اساس گیم پلی و گرافیک بازی های امروزی وسوسه شدین؟ که شینجی میکامی در جواب گفت نه! نه خودم میخوام اینکار رو انجام بدم و نه دوست دارم کس دیگه اینکارو انجام بده
اخه من نمیدونم یعنی این شرکت هیچ ایده ای برای ادامه ی این سری نداره؟! بازی با ان شخصیت پردازی و داستان چند لایه و بزرگش.
الان من ریمیک میخوام چیکار!
شینجی میکامی وکیل نداره؟! چطوری حق ساخت متال گیر دست کوجیماس اما رزیدنت دست میکامی نیست! جز فروپاشی کپکام راهی برای خارج کردن بازی هاش وجود نداره!
اخه من کپکام میخوام چیکار! یک اسم هست میاد و میره! اصلا کی گفته کپکام باید رزیدنت بسازه! این ها همه حرف هست! بازگشت به ریشه ها و تیشه ها کشک! رزیدنت اویل یک نفر را میخواد و بس
هر کی دید این پست را به احترامش بلند میشه!;)

223.jpg

Resident Evil 1 remastered for PS4, Xbox One, PC, PS3 and Xbox 360 • Eurogamer.net
بازی اوایل 2015 برای پلتفرم های نسل حاضر و قبل +PC به صورت دیجیتالی منتشر می شه.
بازی به صورت 1080P برای کنسول های نسل حاضر و 720P برای کنسول های نسل قبل اجرا می شه.
نسخه ی نسل قبل,قبل از سال 2015 منتشر خواهد شد.
قیمت در ژاپن 3990 ین هست که حدود £23 برای اروپا هست.
هم می تونید به صورت 4:3 که کلاسیک هست بازی کنید,هم به صورت 16:9 که واید هست.
کنترل و دوربین هم تغییراتی داشته برای بهتر شدن بازی

آخرین ویرایش:
خب تو صفجه چیزبوک رسمی رزیدنت اویل یه ویدئو گذاشتن و Resident Evil Remake HD نسخه 2002 که برای گیم کیوب اومده بود با افزایش گرافیک و تغییرات صدا برای نسل قبل و نسل جدید و PC اوایل 2015 احتمالا فقط بصورت دانلودی عرضه میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or