اطلاعاتی از Unreal Engine 4

.Evanescence.

کاربر سایت
34132000425505426701.jpg

همانطور که مطلع هستید موتور UE4 در مجله GI به نمایش درآمد. مطالب زیر مهمترین امکانات این موتور بازیسازی است که در حال حاضر از سوی Epic منتشر شده. به زودی مطالب بیشتری از این انجین در E3 اعلام خواهد شد.

• شرکت اپیک در خصوص UE 4 با تولیدکنندگان سخت افزار مانند Intel، AMD، Nvidia و qualcomm در مورد تعبیه یک نقشه راهنما برای این موتور صحبت کرده است.
• دمویی که به GI نشان داده شد فقط با یک GTX 680 اجرا شد.
• تصویر جدید مبنی بر تکنولژویی Lens Flare کاملا به صورت پویا و داینامیک اجرا شد .
• UE4 قادر به تولید یک میلیون ذره در یک زمان بدون ضربه زدن به عملکرد و سطح بازی می‌شود
• dev kit یا همان ابزار ساخت UE4 به زودی منتشر خواهد شد.
• Epic می‌خواهد به طراحان بازی این اجازه را دهد تا کنترل و فرمان طراحی بر عهده خودشان باشد.
• در کنار عملکرد گرافیک بازیهای نسل بعد خیلی چیزهای دیگر نیز خواهد بود.
• UE4 برای یه دهه طراحی شده که با آمدن نسل بعد آغاز میشود
• اختیار تام در هنگام طراحی. طراح می‌تواند بدون نیاز به تدوینگر خود کدهای منبع را تصحیح و مرتب کند. تمام کنترل بازی هر وفت که بخواهد در دستان خودش است.

یک Gif بسیار با کیفیت از آخرین نمایش UE4 :

آخرین ویرایش:
حرف شما دسته درصورتی که قبول کنی کرایتک منتظره ببینیه چه قابلیتهای برای UE4 ساخته شده که همون ها رو اضافه کنه به انجینش :دی.
با مزه بود. ;))
همون CE2.0 یه قابلیت هایی داشت که UE3 تو خوابش هم نمیدید:دی بعد اومد با آپدیتش یه سری چیزها رو اضافه کرد. حالا CE3.0 بماند!:دی بعد الان کرایتک منتظر ببینه اپیک میخواد چیکار کنه از روش اسکی بره!!!؟ بیخیال فریدون...
اگه یکی میومد میگفت اپیک تا الان منتظر بود ببینه کرایتک به CE3.0 چه قابلیت هایی رو اضافه کرده تا همون ها رو اضافه کنه به انجینش، بیشتر قابل هضم بود تا چیزی که تو میگی.:دی

با مزه بود. ;))
همون CE2.0 یه قابلیت هایی داشت که UE3 تو خوابش هم نمیدید:دی
بکار کسی ام اومد CE2.0 ؟

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 PM ارسال شده بود ----------

همه ی اینها منتظرن ببینن سخت افزار کنسول های نسل بعد چیه !!
نه اینکه ببینن کدوم چیکار کرده :d
همشون مشخصات سخت‌افزارها رو میدونن برخلاف ماها.

بکار کسی ام اومد CE2.0 ؟

مغلطه!؟:-/
بحث این نیست که چند تا فروش رفت. اصلا فکر کن هیچی فروش نرفت و فقط خود کرایتک باهاش بازی ساخت! چه ربطی به تکنولوژی به کار رفته توش داره؟ من دارم میگم CE2.0 همون موقع بسیار پیشرفته تر از UE3.0 بود و Crytek به هیچ وجه نیازی نداره ببینه اپیک میخواد چیکار کنه بعد همونا رو وارد انجینش کنه. مطمئن باش نصف چیزایی که اپیک با UE4 نشون میده، همین الان تو CE3.0 هست. فقط اپیک با سخت افزار جدید تر، بهینه شدش رو نشون میده.

بحث این نیست که چند تا فروش رفت. اصلا فکر کن هیچی فروش نرفت و فقط خود کرایتک باهاش بازی ساخت! چه ربطی به تکنولوژی به کار رفته توش داره؟ من دارم میگم CE2.0 همون موقع بسیار پیشرفته تر از UE3.0 بود و Crytek به هیچ وجه نیازی نداره ببینه اپیک میخواد چیکار کنه بعد همونا رو وارد انجینش کنه. مطمئن باش نصف چیزایی که اپیک با UE4 نشون میده، همین الان تو CE3.0 هست. فقط اپیک با سخت افزار جدید تر، بهینه شدش رو نشون میده.

مهم داشتند نیست مهم عمل کردنه ! نمیدونم متوجه حرفم میشی یا نه ؟! هر انجینی یه سری قابلیتها داره که حتی اگه انجینهای دیگه داشته باشند بازم نمتونن مثله انجینه دیگه عملیش کنند !
مثلا محیط گیرز را فقط با UE میشه خلق کرد یا محیط AW را فقط با انجینه خودش میشه خلق کرد بازیهای id SOFTWAR را فقط با انجینه خودشون میشه خلق کرد .
شاید CRYENGINE روی کاغذ و نمایش تک دمو قویترین انجین باشه ولی تو عمل UE را بهتر میدونم . بحثم PC نیست بلکه کنسول هست . مطمئن باش نسل بعد il دقیقا مثله همین نسل UE4 از لایسنس بین بازیسازها موفقترین انجین هست چون انعطاف پذیری و راحتیه کار تو انجینهای UE حرف اول را میزنه .
البته کرایتک یواش یواش داره انجیناش را بهینه تر میکنه و ایبن نشانه خوبیست برای کنسولها :دی
در کل تا id tech5 هست اینا هیچن :دی بزار doom4 بیاد من شخصا تو روح اینا خیلی میخندم :دی

Gartall
حرفت درست. ولی برو ببین فریدون چی گفته که من اون جواب رو بهش دادم. داره میگه Crytek منتظره اپیک UE4 رو معرفی کنه تا ببینه قابلیت هاش چیه، بعد همونا رو توی CE استفاده کنه. منم گفتم نصف اون قابلیت هایی که اپیک میخواد نشون بده رو Crytek همین الان تو انجینش داره. حالا ازش استفاده کرده یا نه، میتونه استفاده بکنه یا نه یا هر چیز دیگه ای مهم نیست و چیزی از نادرست بودن اون حرف فریدون کم نمیکنه. میفهمی که منظورم رو؟:دی
وگرنه من خودم معتقدم باز هم UE4 نسل بعد موفق ترین انجین Third Party میشه ولی فرقش با این نسل اینه که بازار انجینای Third Party با ورود CE از این حالت تک قطبی خارج میشه.

چه ربطی به تکنولوژی به کار رفته توش داره؟
یکی میاد یه ماشین میسازه که نهایت سرعتش 1285 کیلومتر در ساعته. این رو نه میشه استفاده کرد نه بدردکسی میخوره. امکانات UnrealEngine 3 دقیقا مناسب و منطبق با نیازهای سازندها بود.

با مزه بود. ;))
همون CE2.0 یه قابلیت هایی داشت که UE3 تو خوابش هم نمیدید:دی بعد اومد با آپدیتش یه سری چیزها رو اضافه کرد. حالا CE3.0 بماند!:دی بعد الان کرایتک منتظر ببینه اپیک میخواد چیکار کنه از روش اسکی بره!!!؟ بیخیال فریدون...
اگه یکی میومد میگفت اپیک تا الان منتظر بود ببینه کرایتک به CE3.0 چه قابلیت هایی رو اضافه کرده تا همون ها رو اضافه کنه به انجینش، بیشتر قابل هضم بود تا چیزی که تو میگی.:دی

سینماتیک پیشرفته ی UE به همراه ادیتور فوق العاده ی اون یعنی Matinee رو CE توی خواب هم نمیتونه ببینه ! کافیه مسیر دوربین رو با نقاشی کردن تعیین کنی . دموی خیره کننده ی Samaritan با این سیستم ساخته شده بود

سیستم Unreal Lightmass که نور رو با توجه به Material و Physic Material بازتاب میده و در عین حال توی Gears of War 3 هم به کار گرفته شد و روی یه کنسول تاریخ مصرف گذشته هم اجرا شد ...

Simplygon برای کم کردن تعداد Tri ها و آماده کردن مدل های سنگین برای استفاده در داخل بازی و هماهنگ کردن با Level of Detail بدون افت کیفیت محسوس

http://img4up.com/up2/92205339993897261339.png

ادیتور Kismet برای اسکریپت نویسی بدون یک خط کد نویسی

Muscle Physics برای شبیه سازی عضله

استفاده از آخرین نسخه ی فیزیک انجین NVIDIA Physx یعنی Apex

Material Editor با قابلیت اضافه کردن بی نهایت لایه به یک مدل

Texture Paint tool برای اینکه هر جزئیاتی رو که میخوای با نقاشی کردن به تکسچر ها بدی

Dec2011-MeshPaint.jpg

Unreal Script در UE که قابلیت هماهنگ شدن با قوی ترین ادیتور برنامه نویسی یعنی Visual Studio رو داره در مقابل زبان خشک Lua در CE ..

Unreal Landscape که در مقابل Terrain System قدیمی CE قرار میگیره

Jan2012-Landscape_Hole.jpg

و همچنین Level of Detail برای Landscape

Dec2011-Landscape.jpg

و ...

آخرین ویرایش:
دلیل اصلی استقبال از UE یه مشخصه خیلی سادس که تو ظاهر همه دست کم میگیرنش ولی در باطن خیلی خیلی اهمیت داره اون مشخصه کلیدی چیزی نیست جز:Simple to use بودن اولین بار که من GUI این انجینو دیدم تو همون نگاه اول فهمیدم اگه آدم با برنامه های گرافیکی مثل Maya و 3D Studio , Autocad حتی برنامه های ادیت فیلم و فتوشاپ کار کرده باشه مثل برق با GUI این انجین ارتباط بر قرار میکنه خیلی از موئلفه ها و حتی نحوه Customize کردنشون دقیقا مثل برنامه های معروف طراحی شدن و یه قابلیت بزرگ دیگه تو این انجین Compatibility بالاش با بقیه نرم افزارهای سه بعدی سازی و کلا گرافیکی هست مثلا برای درست کردن لایه های Transparent دو بعدی شما لازم نیست برید و یک gif با پیکسلهای Transparent درست کنید بعد Save کنید و بعد اون رو وارد انجین کنید میتونید لایه لایه های ساخته شده تو فتوشاپ رو مستقیما توی ادیتور انجین Import کنید که نتیجه از نظر صرفه جویی تو وقت و کیفیت فوق العادس همین نکته های ریز توی یه پروژه بزرگ یه دفعه تیم طراحی رو 2-3 ماه میندازه جلو که معنیش توی یه همچین پروژه هایی یعنی صرفه جویی صدها هزار یا حتی میلیون ها دلار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or