اطلاعاتی از Uncharted 3 Multiplayer

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
2010-12-09-Uncharted-3-announcement.jpg

بخش چند نفره ی Uncharted 2 میلیون ها نفر از صاحبان PS3 از آن لذت بردند اما هنوز به طور کامل هنوز معروف نشده است.

در جدیدترین اطلاعاتی که از بخش مالتی پلیر Uncharted 3 در آخرین شماره از مجله ی Gamepro نوشته شده است سازنده ی بازی Naughty Dog اظهار داشته است که می خواهد که Uncharted 3 "یه بازی برای رفتن به بخش مالتی پلیر PS3"باشد.

سازنده ی بازی همچنین اضافه کرد که که مالتی پلیر UC 2 می توانست بهتر باشد اما ما وقت کافی برای کار کردن بر روی آن را نداشتیم.

آن ها گفتند که بخش چند نفره ی UC 3 تحت تاثیر و اثر گذاری دو بازی Assassin's Creed: Brotherhood و Red Dead Redemption هست.

و همچنین گفتند یه چیزی که از UC 2 MP آموختیم این بود که دمیج/مقدار سلامتی باید به مانند بخش Single Player یا شبیه به آن باشد.

www.gamesthirst.com
www.unchartedcentral

• Like
Reactions: S.T Infamous
مولتی پلیر U2 رو من بیشتر از هر بازی دیگه ای بازی کردم. چقدر حال میداد با بچه های BC جمع می شدیم هر شب بازی می کردیم :دی
به نظر میرسه ایندفعه دارن روی مولتی پلیرش خیلی کار می کنن چون قبلاً هم Evan Wells همچین حرفی رو زده بود:
We want to take on the big boys of the multiplayer genre.

مولتی پلیر AC که واقعا مضخرف بود ( به نظر من )

مولتی پلیر ac یه تحول اساسی تو زمینه بازهای مولتی بود و واقعا عالی..........من قسمت داستانی رو اصلا اصلا بازی نکردم(حتی یه مرحله) ولی تو آنلاین به لول 50 رسیدم از بس که جالبه..........

تا جایی هم که یادمه تو نمایشگاهها هم خیلی جایزه برد قسمت آنلاینش

• Like
Reactions: S.T Infamous
با این یک تیکش اصلا حال نکردم.. آخه این ها چه چیز مثبتی تو مولتی پلیر AC:B و RDR دیدن که میخوان از اونها الهام بگیرن..؟
البته این نظر شماست که چیز مثبتی ندیدید. به نظر من هم این دو تا بازی، بخش مولتیشون سر تا پا مثبت بود.

با این یک تیکش اصلا حال نکردم.. آخه این ها چه چیز مثبتی تو مولتی پلیر AC:B و RDR دیدن که میخوان از اونها الهام بگیرن..؟

AC: BH که خیلی خوب بود Multi ش ، حتی خیلی جاهل کاندید بهترین Multi شد ... RDR هم Multi ش بسیار Fun و متنوع بود .
خود U2 هم خیلی خوب بود که البته به مرور زمان کامل شد .

به نظر من نباید به شکل کلی مولتی بازی دست زیادی زده بشه برای این که شکل کلیش به این بازی کاملا میومد .

جدا مالتی پلیرِ U2 نوب بازی به تمام معنا بود، فقط ســــرورهای خوبی داشت :d
امیدوارم نسخه ی 3 اینجوری نبـــاشه...

ببخشید .:-o:-o:-o:-o:-o

چیش نوب بازی بود :-/ من واقعا نظر شخصی خیلی برام محترم هستش اما واقعا این نظر اصلا برام قابل درک نیست .:|

میشه یک تعریف از نوب بازی برای من یک نفر بکنید که بدونم نوب بازی به چی میگین شما ؟

واقعا برام جای سوال هستش .:-/

من RDR رو تجربه نکردم ولی AC BH یکی از بهترین آنلاین هایی رو داشت که بازی کردم واقعا بهم چسبید.

کلا ND که خودش به نظرم خدای خلاقیت و... است وقتی هم بخواد ایده بگیره اونم بهترین هارو ورمیداره.

مولتی پلیر ac یه تحول اساسی تو زمینه بازهای مولتی بود و واقعا عالی..........من قسمت داستانی رو اصلا اصلا بازی نکردم(حتی یه مرحله) ولی تو آنلاین به لول 50 رسیدم از بس که جالبه..........
تا جایی هم که یادمه تو نمایشگاهها هم خیلی جایزه برد قسمت آنلاینش
نمیدونم :دی آخه من بتاش ر بازی کردم اصلا خوشم نیومد یعنی به هیچ مجه نتونستم از آنلاینش لذت ببرم نمیدونم چرا ولی خوشم نیومد
جدا مالتی پلیرِ U2 نوب بازی به تمام معنا بود، فقط ســــرورهای خوبی داشت :d
امیدوارم نسخه ی 3 اینجوری نبـــاشه...
الان شوخی میکنی دیگه ؟ :دی

ببخشید .:-o:-o:-o:-o:-o

چیش نوب بازی بود :-/ من واقعا نظر شخصی خیلی برام محترم هستش اما واقعا این نظر اصلا برام قابل درک نیست .:|

میشه یک تعریف از نوب بازی برای من یک نفر بکنید که بدونم نوب بازی به چی میگین شما ؟

واقعا برام جای سوال هستش .:-/

شاید برای شما مالتی پلیر عالی بوده باشه ولی برای من که مالتی پلیرِ Gears2 رو 960 ساعت بازی کردم نوب بازی محسوب میشد که هرکی تو مپ یه Rocket Luncher دستش باشه بزنه زیرِ پات و ...
جالب این بود که کسی از Snipe استفاده نمیکرد کلا، همه AK-47 و RL بدست بودن
کلا تجربه ی کوتاه من از U2 چیزی خارج از موارد بالا نبود.

• Like
Reactions: PaRaDoXiSt
هرکسی یک راکت لانچر دستش بود ؟؟؟ کلا توی بازی 1 نفر بیشتر نمیتونه داشته باشه این رو! اگرم تیرش تموم شد چند دقیقه ای طول میکشه تا دوباره توی MAP ظاهر بشه! فوقش 2 بار بتونند بردارن!
بعد این بازی جوری نبود که نیاز به اسنایپر جماعت داشته باشه! آخه مپاش بزرگ نبود که از این طرف میدون نتونی اون طرف رو ببینی! :d

کلا شدید آنلاینش باحال بود! من حسابی حال کردم :d
فقط حیف زیاد نمیتونستم بازی کنم! وصل نمیشد به بازی که :d اکثر اوقات وقتی نیما هاست میشد بازی میکردم :d :d :d

شاید برای شما مالتی پلیر عالی بوده باشه ولی برای من که مالتی پلیرِ Gears2 رو 960 ساعت بازی کردم نوب بازی محسوب میشد که هرکی تو مپ یه Rocket Luncher دستش باشه بزنه زیرِ پات و ...
جالب این بود که کسی از Snipe استفاده نمیکرد کلا، همه AK-47 و RL بدست بودن
کلا تجربه ی کوتاه من از U2 چیزی خارج از موارد بالا نبود.

چرا فکی میکی هرکی GEOW رو بیشتر بازی کرده باشه بیشتر از بازی سرش میشه ؟ چرا فکر میکنی بقیه نمیتونن GEOW بازی کرده باشن و به نظر شون اصلا هم این ها معنی NOOB بودن بازی رو نداره چی ؟

این که شما ندیدی sniper بزنن دلیل نمیشه بقیه هم ندیده باشه یا استفاده نکرده باشن .

این که لانچر بعضی ها بر میداشتن به معنی این نبوده که همه دستشون لانچر بوده تمام بازی و فقط داشتن زیر پای خودشون رو میزدن که واقعا مسخره هستش وقتی شما این کار رو میکردین خودتون هم میمردین .

بعدشم نه که تو بازی GOEW لانچر وجود نداشت .

به هیچ یک از صحبت های شما NOOB بودن بازی گفته نمیشه بلکه تخریب یک بازی دیگه به خاطر GEOW گفته میشه .:|

چرا عادت کردین وقتی صحبتی از یک بازی دیگه میشه شما باید بیاین و بازی مقابل رو تخریب کنید با این صحبت های خنده دار.

الان شوخی میکنی دیگه ؟ :دی

خیر

بعد این بازی جوری نبود که نیاز به اسنایپر جماعت داشته باشه! آخه مپاش بزرگ نبود که از این طرف میدون نتونی اون طرف رو ببینی! :d
:

چه ربطی داره ؟ حتما مپ های بازی باید اندازه ی مپ های BC2 باشه که ملت از اسنایپ استفاده کنن ؟
چرا فکی میکی هرکی GEOW رو بیشتر بازی کرده باشه بیشتر از بازی سرش میشه ؟ چرا فکر میکنی بقیه نمیتونن GEOW بازی کرده باشن و به نظر شون اصلا هم این ها معنی NOOB بودن بازی رو نداره چی ؟

دوست عزیز چرا شلوغش میکنی ؟ کجای پست مهرداد به همچین چیزی اشاره شده ؟

این که شما ندیدی sniper بزنن دلیل نمیشه بقیه هم ندیده باشه یا استفاده نکرده باشن .

شما دیدی ؟ تاوقتی با اسلحه ای مثلِ AK-47 میشه راحت Kill گرفت کی میره سراغ اسنایپ ؟
نفرات اول لیدربورد هم اگه آمارشون رو ببینین Most used Weapon ــشون اکثرا AK-47 هست.

این که لانچر بعضی ها بر میداشتن به معنی این نبوده که همه دستشون لانچر بوده تمام بازی و فقط داشتن زیر پای خودشون رو میزدن که واقعا مسخره هستش وقتی شما این کار رو میکردین خودتون هم میمردین .

از اینجور اسلحه ها که تو تمام بازی ها پیدا میشه و بستگی به شعور بازیکن داره که چجوری ازش استفاده کنه،
مهرداد گفت میزنن زیر پایِ بقیه نه خودشون، شما بد برداشت کردی...

بعدشم نه که تو بازی GOEW لانچر وجود نداشت .

Boomshot تو G2 قضیه اش کاملا فرق میکنه و Kill گرفتن باهاش همچین راحت هم نیست...

به هیچ یک از صحبت های شما NOOB بودن بازی گفته نمیشه بلکه تخریب یک بازی دیگه به خاطر GEOW گفته میشه .:|

به یه بازی که Kill گرفتن به هیچگونه مهارت خاصی احتیاج نداره و هرکی به هرکیه شما چی میگی ؟
باور کن تـــــو مالتی پلیرِ U2 اصلا چیزی به نام Skill وجود نداره :d

چرا عادت کردین وقتی صحبتی از یک بازی دیگه میشه شما باید بیاین و بازی مقابل رو تخریب کنید با این صحبت های خنده دار.

تـــو تخریب بازی ها سابقه داشتیم و خبر نداشتیم ؟!
خنده دار ؟! حقیقتِ عزیزم حقیقت...

واقعا مشخص هستش وضع به چه صورتی هستش .

من اگه بخوام جواب این جوک شما رو بدم واقعا میشه باهاش رمان نوشت فقط به یک بخش سادش بسنده میکنم که 50000 خط نیاز نباشه به جوک های شما دیگه جواب بدم .

ترو خدا بهونه ..... نیار که واقعا خندم میگیره این تاپیک اصلا ربطی به GEOW نداشته که اقا امده میگه 960 ساعت GEOW بازی کردم .

شما دیدی ؟ تاوقتی با اسلحه ای مثلِ AK-47 میشه راحت Kill گرفت کی میره سراغ اسنایپ ؟
نفرات اول لیدربورد هم اگه آمارشون رو ببینین Most used Weapon ــشون اکثرا AK-47 هست

عزیز جان من خودم SNIPE بر میداشتم نیاز به دیدن اشخاص دیگه هم نبوده اما اشخاصی هم بودن که در بازی SNIPER بشن .

مسخره هستش صحبت شما واقعا این که نفر اول شاید AK یا M4 داشته پس امکان نداشته SNIPER هم بشه در یک دست واقعا مسخره ترین صحبتی هستش که به عمرم شنیدم .

گزینه بعدی SNIPER به عنوان یک پرک اصلی اسلحه نبوده که شما ... میخوای همه SNIPER بشن بعضی بخش های بازی SNIPE افتاده بود که بر دارین .

گزینه بعدی مگه به نفر اول لیدر برد چی میدن که طرف اول باشه هیچی آخرش یک بازی ریستارت میشه مگه .... شما بخاطر این که لذت بازی رو با یک چیز دیگه اشتباه گرفتین فکر میکنین که اول باشین بهتون مدال میدن یا .... برای همین هستش که یک بن وقتی میخوام بازی GEOW بازی کنم اکثرا اعصابم خورد میشه از دست همه برای این که انقدر کل کل بیخودی میکنن .

ترو خدا با این جوک ها من رو نخندون .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or