اطلاعاتی از Uncharted 3 Multiplayer

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
2010-12-09-Uncharted-3-announcement.jpg

بخش چند نفره ی Uncharted 2 میلیون ها نفر از صاحبان PS3 از آن لذت بردند اما هنوز به طور کامل هنوز معروف نشده است.

در جدیدترین اطلاعاتی که از بخش مالتی پلیر Uncharted 3 در آخرین شماره از مجله ی Gamepro نوشته شده است سازنده ی بازی Naughty Dog اظهار داشته است که می خواهد که Uncharted 3 "یه بازی برای رفتن به بخش مالتی پلیر PS3"باشد.

سازنده ی بازی همچنین اضافه کرد که که مالتی پلیر UC 2 می توانست بهتر باشد اما ما وقت کافی برای کار کردن بر روی آن را نداشتیم.

آن ها گفتند که بخش چند نفره ی UC 3 تحت تاثیر و اثر گذاری دو بازی Assassin's Creed: Brotherhood و Red Dead Redemption هست.

و همچنین گفتند یه چیزی که از UC 2 MP آموختیم این بود که دمیج/مقدار سلامتی باید به مانند بخش Single Player یا شبیه به آن باشد.

www.gamesthirst.com
www.unchartedcentral

• Like
Reactions: S.T Infamous
اصلا سلاح اصلی بازی AK-47ـه خوب معلومه همه بیشترین kill رو باهاش میگیرند!
بعد انتظار نداری که توی یک مپ کوچیک و پر از پستی و بلندی که راحتم میشه از این ور اون ور پرید با اسنایپ ملت اسنایپ به دست بشند! ولی توی مراحلی هم هست که اسنایپ خورش خوبه! یکیش اون مرحله ای که توی شهر بود(شب هم بود) اونجا برای اسنایپر ها مپ خیلی خوبی بود! ولی اکثر مپ ها اینجوری نیست خوب :d

عزیز جان من خودم SNIPE بر میداشتم نیاز به دیدن اشخاص دیگه هم نبوده اما اشخاصی هم بودن که در بازی SNIPER بشن .

من اصلا کاری به اینکه کسی اسنایپ برمیداره یا بر نمیداره ندارم

مسخره هستش صحبت شما واقعا این که نفر اول شاید AK یا M4 داشته پس امکان نداشته SNIPER هم بشه در یک دست واقعا مسخره ترین صحبتی هستش که به عمرم شنیدم .

من چی میگم شما چی میگی ؟ همونطور که دوستمون اشاره کرد اسلحه ی اصلی مالتی پلیر AK-47 هست، خب مسلما همه با همین اسلحه Kill میگیرن، من میگم چرا باید مالتی پلیر طوری طراحی بشه که این اسلحه ی ..... بعنوان اسلحه ی اصلی محسوب بشه و بازیکن مجبور بشه باهاش Kill بگیره ؟ :d

گزینه بعدی مگه به نفر اول لیدر برد چی میدن که طرف اول باشه هیچی آخرش یک بازی ریستارت میشه مگه .... شما بخاطر این که لذت بازی رو با یک چیز دیگه اشتباه گرفتین فکر میکنین که اول باشین بهتون مدال میدن یا .... برای همین هستش که یک بن وقتی میخوام بازی GEOW بازی کنم اکثرا اعصابم خورد میشه از دست همه برای این که انقدر کل کل بیخودی میکنن .

الان با من صحبت کردی ؟! چه ربطی داشت این قسمت به بحث ما ؟

اصلا سلاح اصلی بازی AK-47ـه خوب معلومه همه بیشترین kill رو باهاش میگیرند!

وقتی میگم نوب بازی بود میگین نه:d من گفتم امیدوارم شماره ی سوم رو جوری طراحی کنن که همچین اسلحه ای بعنوان سلاح اصلی تـــو مالتی پلیر نباشه! مثلا یه چیزی مثلِ شاتگان بذارن :d

بعد انتظار نداری که توی یک مپ کوچیک و پر از پستی و بلندی که راحتم میشه از این ور اون ور پرید با اسنایپ ملت اسنایپ به دست بشند! ولی توی مراحلی هم هست که اسنایپ خورش خوبه! یکیش اون مرحله ای که توی شهر بود(شب هم بود) اونجا برای اسنایپر ها مپ خیلی خوبی بود! ولی اکثر مپ ها اینجوری نیست خوب

اصولا تو این جور سبک بازیها اسنایپ زدن هیچ ربطی به سایز مپ نداره...
برمیگرده به مهارت بازیکن :d مثل G2 :d

به دلیل این که اسلحه بازی AK و M4 هستش پس بازی NOOB بازی هستش و .... مدلش این جوری هستش کسی از مولتی بازی نگفت تهش هستش و یا رو دست نداره یا دیگه بهتر از این نمیشه اما صحبت شما و دوستمون مسخره هستش به دلیل این که خودتون هم قبول دارین SNIPE پرک اصلی نیست مثل آرپیجی و لانچر میمونه و قتی میاین صحبت یک نفر دیگه رو تایید میکنید باید این رو بدونین که صحبت دوستمون این بود که به دلیل این که ایشون 960 ساعت وای بازی GEOW بازی کرده متوجه NOOB بودن بازی شده که واقعا مسخره هستش .

شما چجوری حرفی رو تایید میکنین که متوجه صحبتش نمیشین خدا میدونه .

شما دیدی ؟ تاوقتی با اسلحه ای مثلِ AK-47 میشه راحت Kill گرفت کی میره سراغ اسنایپ ؟

این صحبت شما هستش یا نه ؟ شما ازش چه برداشتی میکنین ؟

جز این هستش که تا وقتی میشه راحت با AK و M4 کشت کسی نمیره SNIPE بر داره ؟ خوب مسخره هستش در بازی خیلی ها بودن که ما بازی میکردیم SNIPE ور میداشتن از روی زمین .

من هم چی گفتم گفتم همه برای کشتن رنک اول بودن بازی نمیکنن که بخوان راحت ادم بکشن وگرنه خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر بکنی آدم کشت در خیلی از بازی ها .

در همین بازی خیلی ها کپسول حمل میکردن و پرت میکردن با وجود این که کپسول خودش سرعت عمل بازی کن رو میگرفت پس برای این که راحت تر بکشن کپسول حمل میکردن یا این که شاد باشن و حال کنن با ترکیدنش وقتی پرتش میکنن و رو هوا منفجرش میکنن .

کلا توی بازی سلاح اصلی همین AK 47 ـه ! :d توی تریلر U3 هم دیدی که همون اول کار این سلاح رو برداشت! بازی اصلی هم اکثرا همین سلاح رو داشتیم!(منظور بیشتر از سایر سلاح هاست :d )
بعد شاتگانم بود توی بازی! کلا هرکی هرچی دم دستش میاد بر میداره! :d چون اینا هر چند دقیقه یک بار میاند!

این که چون ملت اسنایپ بر نمیدارن پس NOOB هستند واقعا مسخرست! از اون مسخره ار اینه که چون سلاح اصلی قسمت مالتی AK 47 ـه NOOB تره! :d اصلا اگر اینطوره اکثر بازی ها همه مسلسل بر میدارن(من اسماشون رو نمیدونم! :d ) و میرند به خط دشمن! پس همشون NOOB پسند هستند! :d

بعد کی میگه اسنایپ ربطی به مرحله نداره ؟ شما بیا بازی کنیم یک مرحله میزارم ببینم با اسنایپ چند نفر رو میتونی بکشی!!! :d (اگر کلش رو اسنایپ برداری :d )
اگرم تو مالتی هدف کشتن نیست پس چیه ؟ بریم همدیگه رو نگاه کنیم ؟ :d

به دلیل این که اسلحه بازی AK و M4 هستش پس بازی NOOB بازی هستش و ....
دیگه بسته به شرایط داره ! توی یه بازی کمپ کردن حسنه توی یه بازی نوب بازی و ... کلا مواضع و نظرات بسته به بازی و موقعیت متفاوته :d
این استودیو در کنار Guerrilla Games خیلی خوی بلد هستن چه جوری PS3 گیمر رو سرگرم کنن.
مگه قرار بوده گیمر های دیگه ای رو هم سرگرم کنن ؟! :d

به نظر من هم مولتی آنچارتد 2 واقعا عالی بود.و به نظرم اتفاقا خیلی بالانس بود.و مهارت بازیکن واقعا توش تاثیر گذار بود.بعدشم تو همه بازیها یه سری اسلحه هستن که بیشتر استفاده میشن.ولی تو آنچارتد 2 کلت و یا fal هم خیلی کارآمد بود.فقط حیف که من خیلی کم تونستم بازی کنم.معلوم نیست سرورهاش چه مرگش شده:(:((

بیخیال
کلا این بحث به جایی نمیرسه چون یه طرف میگن مالتی پلیر U2 نوب بازیه :d یه طرف هم میگن مدلش اینه! ما هم میگیم مدلش اینه...

ولی از نظر من و خیلی های دیگه بازیی تو سبک Uncharted که سلاح اصلی مالتی پلیرش AK-47 هست و Kill گرفتن هم هیچ ربطی به مهارت فرد تو بازی نداره نوب بازی محسوب میشه :d

ببخشید وارد بحث ــتون شدم

یه چیزی میگینا کی گفته با کلاش میتونی خدائی کنی تو مولتی این بازی خوب بودن اسلحه ها تو هر مپ فرق میکرد مثلا اگه کلاش برداری تو fort, train wreck یا اhigh rise که کلاهت پس معرکه هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or