اطلاعاتی از Uncharted 3 Multiplayer

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
2010-12-09-Uncharted-3-announcement.jpg

بخش چند نفره ی Uncharted 2 میلیون ها نفر از صاحبان PS3 از آن لذت بردند اما هنوز به طور کامل هنوز معروف نشده است.

در جدیدترین اطلاعاتی که از بخش مالتی پلیر Uncharted 3 در آخرین شماره از مجله ی Gamepro نوشته شده است سازنده ی بازی Naughty Dog اظهار داشته است که می خواهد که Uncharted 3 "یه بازی برای رفتن به بخش مالتی پلیر PS3"باشد.

سازنده ی بازی همچنین اضافه کرد که که مالتی پلیر UC 2 می توانست بهتر باشد اما ما وقت کافی برای کار کردن بر روی آن را نداشتیم.

آن ها گفتند که بخش چند نفره ی UC 3 تحت تاثیر و اثر گذاری دو بازی Assassin's Creed: Brotherhood و Red Dead Redemption هست.

و همچنین گفتند یه چیزی که از UC 2 MP آموختیم این بود که دمیج/مقدار سلامتی باید به مانند بخش Single Player یا شبیه به آن باشد.

www.gamesthirst.com
www.unchartedcentral

• Like
Reactions: S.T Infamous
بازی به این شاهکاری فقط این قسمتشو کم داشت که دارن روش کار میکنن فقط خدا کنه یک کراش سبک شماره 1و2و3 معرفی کنن که دارم میترکم از غصه

آن ها گفتند که بخش چند نفره ی UC 3 تحت تاثیر و اثر گذاری دو بازی Assassin's Creed: Brotherhood و Red Dead Redemption هست.

با این یک تیکش اصلا حال نکردم.. آخه این ها چه چیز مثبتی تو مولتی پلیر AC:B و RDR دیدن که میخوان از اونها الهام بگیرن..؟

• Like
Reactions: War Has Change
مولتی پلیر نسخه-ی دوم فوق العاده جذاب بود . به هیچ وجه تکراری نمیشد . خیلی سریع و نفسگیر بود واقعا لذتبخش بود . همچنان چشم انتظار این بازی هستیم فقط با این تیکه حال نکردم
مولتی پلیر AC که واقعا مضخرف بود ( به نظر من ) RED DEAD رو بازی نکردم اما هیچکس رو ندیدم که بازیرو بخاطر مولتیش بخره در کل بنظرم همون راه نسخه-ی دوم رو ادامه بدن خیلی خوبه نیازی به دگرگونی نیست

• Like
Reactions: Terova
من کلآ آنلاین باز نیستم ولی یه 15,16 ساعتی توی بخش آنلاین U2 بودم ! :دی البته زمان خیلی کمیه ولی در معیار من مثل این می مونه که یه نفر 3000 ساعت فلان بازی رو آنلاین بزنه :دی

• Like
Reactions: u.s.a
U2 که اصل حال بود مولتیش! شدید حال داد! مخصوصا که همه ی بچه ها بازی میکردنش :d
کاش مثل LBP2 اینم DLC های بازی قبل روش کار کنه :d اون SKIN هلگاست و اینا خیلی خفنه :d (البته کایمار ـش از همه باحال تر بود :d )

مولتی واقعا عالی بود ازون بهتر اصلا نمیشد بنظر من
امیدوارم مثل نسخه ی دوم این بازی هم بترکونه و مطمئنم میترکونه :d
فقط ای کاش این سری DLC های بیشتری واسه بازی بیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or