اطلاعاتی از پروژه معرفی نشده Take Two. نشانه‌هایی از بازی Mafia III

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

37190246468846571233.jpg

درود.

نزدیک به 4 سال بود که از آخرین عنوان مافیا یعنی Mafia 2 می‌گذشت. در این مدت خبرهای بسیار کمی از سوی 2K Games و Take Two پیرامون نسخه سوم این بازی گوش می‌رسید؛ تا امروز که Take Two در اعلامیه‌ای در سایت Actors Access اعلام کرد که برای یک بازی معرفی نشده به دنیال سه کارکتر می‌گردد. بازی مافیا 3 از این لحاظ سرزبان می‌افتذ که در این بیانیه اعلام شده است که دو نفر از سه نفر کارکتر حتما باید لهجه ایتالیایی داشته باشند. Take Two اعلام کرده که این سه نفر در زمینه‌های صداگذاری بر روی شخصیت بازی‌ها، motion capture و اسکن صورت فعالیت خواهند داشت. این شرکت همچنین به ذکر نام شخصیت‌های موجود در بازی نیز اشاره کرده و بیوگرافی آنان را نیز عنوان نموده که خلاصه آن را در شاهد هستید.

شخصیت اول Franklin : جوانی 20 ساله از شهر Louisiana آمریکا (نکته، تمام این سه نفر از قرار معلوم باید از شهر Louisiana باشند (لهجه) شهری در جنوب آمریکا که یکی از بزرگترین مافیا‌ی ایتالیا را از خانواده Marcello در خود جای داده) نژادی آفریقایی-آمریکایی داره و سفید پوست هستش. وقتی از جنگ بر میگرده به سرعت وارد باندهای خلاف می‌شه. فقط به کسایی که در تعبیر خانواده هستن وفاداره و در بیرون و در خیابان شخصی با ابهت با اعتماد به نفس، باهوش، منظم و در عین حال محافظه کاره. ( شخص مورد نظر باید حتما لهجه لوزیانایی داشته باشه.)

شخصیت دوم Tony : فردی 30 ساله و از شهر Louisiana. شخصی لاغر که در لباس پوشیده مرتب هستش. کار با اعداد و ارقام که می‌رسه تونی یک نابغست. ادم کم حرفی هستش و از اون گانگسترهایی که شما فکر می‌کنید نیست. بیشتر به دنبال پول و سود کردن از مردم هستش. از نطر اجتماعی آدم بی دست و پایی به شمار میاد ولی در واقعیت آدم خطرناکی هستش، از کسی نمی‌ترسه و کسی که بخواد جلوی کارش رو بگیره به راحتی می‌تونه بهش ضرب و شتم وارد کنه. (بازیگر باید حتما لهجه ایتالیایی داشته باشد / همچنین از جنوب آمریکا نیز باشد.)

شخصیت سوم Mickey : جوانی 20 ساله از شهر Louisiana. در اوایل کار تو خیابان‌ها به کارای خلاف دست می‌زده . آدمیه که دوست داره تو خیابان بلند حرف یزنه ولی موقع عمل که می‌رسه اون جوری که باید باشه نیست. از قرار معبوم عادت بدی هم داره اونم اینه که از کارهای بزرگ برای خودش اعتبار جم میکنه تا خود ساخته بشه بازیگر باید حتما لهجه ایتالیایی داشته باشد / همچنین از جنوب آمریکا نیز باشد.)

شایان ذکر است این اعلامیه در 6 مارچ داده شده است یعنی یک هفته پیش. ایا مافیا 3 در E3 2014 رونمایی می‌شود(؟).

آخرین ویرایش:
در اینکه نسخه اول بهترین بود شکی نیست اما 2 هم قشنگ بود نه به اندازه 1 اما مسکن خوبی بود
امیدوارم 3 نوه خلف خوبی برای پدربزرگش باشه
دقیقا مافیا یک رو وقتی راهنمایی بودم بازی کردم اون موقع گرافیکش فیل افکن بود از نظرم!!
یادش بخیر یه ماموریت بود بعد تموم کردن بازی واسه آزاد کردن همه ماشینا که باید میافتادی دنبال یه یارو که نا مرئی بود نا کس مگه میشد پیداش کرد!!
تو روز اصلا با نور اتاق نمیتونستم پیداش کنم یادمه نصف شب سیستم رو روشن میکردم اونوقت تو تاریکی محض اتاق دنبالش میکردم (اون موقع همه مانیتورا ازین جعبه ای های سکتور زده بود)
هی ی ی ی ما اینجوری گیمر شدیم تو این کمبود امکانات ها ;)

اصلا حوصله ای نیست بیام درباره بازی مافیا 1 که زمانی اومده بود فقط در بخش گرافیک خیلی از استاندارد های صنعت گیم رو به راحتی تکون داد و باعث پیشرفت چشمگیر گرافیک و گیم پلی و روایت داستان و اتمسفر سازی در این بخش شد نبش قبر کنم و برم بگردم دنبال نقد ها و تعریف و تمیجد از این بازی اون هم در این زمان زیادی که گذشته !

گرافیک بازی به حدی بالا بود که من مجبور شدم برم یه کارت گرافیک جدید بگیرم ! در صورتی که کارت گرافکی قبلی من بازی ها رو عالی اجرا میکرد ولی به یک باره سر این بازی کارت گرافیکم کلا کم آورد !!! کلا جهش گرافیکی در اون سال ها به شدت باورنکردنی بود چون سال هایی بود که بازی های انحصاری بر روی پی سی میومدن و از قابلیت های پی سی به بهترین نحو ممکن استفاده میکردن !!

مافیا اول یه بازی انحصاری بر پایه پی سی ساخته شده بود و اصلا برای قدرت کنسول های اون زمان طراحی نشده بود و وقتی هم بعد تر بر روی کنسول ها اومد اصلا بازی گرافیک خوبی نداشت ..............

در بخش گیم پلی و تنوع مراحل و فضا سازی و اتمسفر سازی این بازی در زمان خودش بی نظیر بود . این بازی در اون سالی که اومد برای نسخه پی سی به صورت انحصاری بود و اصولا گرافیک بازی برای پی سی ها طراحی شده بود و کنسول های اون زمان اصلا توانایی اجرا کردن نصف گرافیک پی سی رو هم نداشتن بازی از تکنولوژی های گرافیکی بسیار جدیدی استفاده میکرد انقدر موارد زیاد هستش درباره این بازی که واقعا باید بشینم مقاله ای درباره این بازی بنویسم .

من سنم الان 30 سال هستش و زمانی که بازی اومده بود بچه نبودم و گیمر تازه کار هم نبودم . همون زمان هم بازی کلی سر و صدا کرد و خیلی خیلی از این بازی تعریف شد . بازی کلی نوآوری در بخش تطبیق گیم پلی با داستان بازی در اون زمان داشت

او زمانی که این بازی ریلیز شد دوران اوج و شکوه پی سی بود و بازی هایی میومدن که کنسول ها اصلا توانایی اجراش رو نداشتن !!! چون نه کنسول ها آن چنان قدرتی داشتن و هم این که بازیسازان از توانایی های سخت افزاری پی سی به شدت استفاده بهینه میکردن ! چون در اون سال ها بازی ها رو پی سی فروش خوبی میکردن و سازندگان هم ما بین سال های 1999 تا 2005 خیلی خیلی به پی سی اهمیت میدادن . کسایی هم که میگن مافیا شاهکار نبود مشکلی نیست و میتونه نطر شخص باشه اصلا یکی میتونه پیدا بشه و بگه TLOU هم شاهار نبود وبازم مشکلی نیست ولی در سال 2002 و با توجه به رشد صنعت گیم و تعداد سایت ها و مجلات اون زمان که اصلا نمیشه با الان مقایسه کرد واقعا بازی سر و صدای زیادی به پا کرده بود و این یه فکت هستش که بازی یه شاهکار به تمم معنا بود و این رو نمیشه هیچ جوره عوض کرد چه خوشمون بیاد و چه نیاد .

اینم نمره گیم اسپاتی که در اون زمان واقعا سایت به مراتب بهتر و معروف تر و با اعتبار تری نسبت به الان بود به نسخه بازی داد 9.3 ............ Mafia - GameSpot

متای نمرات یوزر ها هم در این سایت 8.9 هستش ! پس ما ها ایرانی ها فقط جو گیر نبودیم که از این بازی خوشمون اومده بود !

آخرین ویرایش:
ازش تو ذهنمون یه چیز تخیلی ساختیم درسته بازی خوبی بود اما اون چیز تخیلی که خیلیا فکر میکنن نیست

چیز تخیلی نساختیم . تخیلی هم فکر نمیکنیم هنوز که هنوزه داریم بازی میکنیم !

بازی هایه معدودی قدیمی هستن که این حس نوستالژی ایجاد میکنن ! دلیلشم اینه که شاهکار بودن !

اونایی که میگن بازی های قدیمی و تخیل و اینا...
الان هر بازی قدیمی باشه همه میگن شاهکار بوده دیگه؟؟؟قدیمی بودن و این حرفا نیس....بازی شاهکار شاهکاره هرکارم کنی عوض نمیشه :)

مافیا 1 همین که هنوز اسمش تو ذهن همه هست با متا 88 یه شاهکاره و تکرار نشدنیه چون هیچ بازی نتونسته تو تم و سبک و سیاق این بازی موفق تر عمل کنه اگه شده نام ببرید:-b
پس مافیا 1 شاهکار تکرار نشدنیه:x

خیر، این طور که شما می‌گی نیست. به نظر من مافیا 1 اینقدری که شما سعی داری بزرگ و عالی نشونش بدی نیست. مافیا 2 هم در کنار هیچ بازی‌ای یه بازی آشغال به حساب نمیاد. بازی خوب، خوبه. این روایت داستان و تلفیق اونا با گیم‌پلی و ... هم چیزی نبود که تکرار نشدنی باشه یا شاهکار تاریخ باشه. شما همتون بخاطر خاطرات دوران کودکی بی‌خود بازی رو بزرگ می‌‎کنید. بازم می‌گم، خیلی خوب بود، ولی اینی که شما می‌گید نبود.

اگه دلیل شاهکار بودن مافیا برای ما رو خاطرات دوران کودکی میدونی من واقعا هیچ بحثی باهاتون ندارم ...
اون قسمتی هم که بویلد کردم به قدری باهاش مخالفم که اگه پایه بحث منطقی باشین حاظرم بحث کنم نه این که بحث رو با مسائل بچه گانه می پیچونید.

تاکید می‌کنم چون مطمئنم رو نظر خیلی‌ها تاثیر داره. حالا اصراری نیست که شما حتماً منو متقاعد کنی که بازی ابرشاهکار تکرارنشدنی دنیای گیم هست. شما فکر کن بهترین بازی تاریخه و ما فکر می‌کنیم نیست. زندگی هیچ کس هم با این اختلاف نظر مختل نمی‎شه.
نه، مجبور نبودم، ولی دوست داشتم نظرم رو در مورد این بازی بیان کنم. ولی شما مجبور نیستی با حرفای من موافقت کنی، شما نظر خودت رو داری، ما هم نظر خودمون.
در ضمن من نگفتم فقط یه بازی خوبه، گفتم خیلی خوبه ولی شاهکار تکرار نشدنی نیست. در هر صورت خوش به حال شما که یه شاهکار تکرارنشدنی بیشتر از ما تو زندگیتون تجربه کردید.

قبول ...
نظر شخصی شما اینه که مافیا یه بازی معمولیه و من کاملا بهش احترام میذارم. نظر شخصی من هم اینه که مافیا بهترین بازی هست که انجام دادم ...
ولی دوست دارم کسی که این حرف رو میزنه برای حرفاش دلیل داشته باشه نه اینکه با یه جمله خودش رو راحت کنه.
شما اگه دوست دارین دلایل معمولی بودن مافیا رو برای من بیارید .. شاید من متقاعد شدم!
اگر هم به هر دلیلی پایه بحث نیستین بحث رو همینجا تموم می کنیم ...

این محبوبیت بیش از حد مافیا تو ایران دو تا دلیل داره یکیش علاقه ی بیش از حد ما ایرانیا به مافیا جماعت و خلافکارای با کلاس ایتالیایی دلیل دیگشم حس نوستالژیمونه جوری که همیشه بازیای قدیمیرو نسبت به بازیای الان برتر میدنیم این مافیارم اکثرا تو ایران تو سنای پایین بازی کردیم و ازش تو ذهنمون یه چیز تخیلی ساختیم درسته بازی خوبی بود اما اون چیز تخیلی که خیلیا فکر میکنن نیست و نبوده البته اینو قبول دارم نسخه ی دومش واقعا بازی ضعیفی بود که ایرادای زیادی تو ساختارش داشت و کارگردانیشم فاجعه بود
اتفاقا اصلا این شکلی نبوده! مگه فقط مافیا بوده که ما در بچگی بازیش کردیم و واسمون خاطره شده؟؟؟
GTA ـا هم بوده اما هر چند سال یک نسخه ازش میاد و همه هم خوششون میاد و کسی هم دیگه اونقدر بحث GTA III یا Vice City رو نمیکشه وسط! اما هنوز بحث مافیا وسط کشیده میشه همه میرن تو خاطراتشون با مافیا 1 چون واقعا یک شاهکار بود هم از نظر گیم پلی هم از نظر داستان و گرافیک و انیمیشن! البته منظورم این نیست که Vice City شاهکار نبود! اتفاقا اونم شاهکار بود و من زندگی کردم باهاش اما چیزی که مردم از مافیا تو ذهنشون مونده داستان فوق العاده و شخصیت پردازی و مراحل دلنشینش هست! و سبکی که تاحالا توی هیچ بازیی دیگه ای به این خوبی از آب در نیومده!

همین چند روز پیش گیم تریلرز یک تریلر از یکی از مراحل مافیا 1 گزاشته بود دانلودش کردم و الان که بیشتر از 10 سال از عمر اون بازی میگذره واقعا کف کردم که اون موقع ها همچین گرافیکی تونستن در بیارن و انیمیشنا بسیار طبیعی بود و گیم پلی هم حرف نداشت و مخصوصا همین ماشین سواریش با بازی های چند سال اخیر مقایسه کنی از نظر فیزیک و دستفرمون خیلی طبیعی تر کار شده بود :|(منظورم بازی هایی مثل Sleeping Dogs و ...هست)
فقط یک شاهکار تو ذهن مردم میمونه! این نظر من بود! اینم که میگید چون قدیمی بوده و خاطره داشتین ازش فکر میکنین شاهکاره هم یک جور نظره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or