اطلاعاتی از پروژه معرفی نشده Take Two. نشانه‌هایی از بازی Mafia III

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

37190246468846571233.jpg

درود.

نزدیک به 4 سال بود که از آخرین عنوان مافیا یعنی Mafia 2 می‌گذشت. در این مدت خبرهای بسیار کمی از سوی 2K Games و Take Two پیرامون نسخه سوم این بازی گوش می‌رسید؛ تا امروز که Take Two در اعلامیه‌ای در سایت Actors Access اعلام کرد که برای یک بازی معرفی نشده به دنیال سه کارکتر می‌گردد. بازی مافیا 3 از این لحاظ سرزبان می‌افتذ که در این بیانیه اعلام شده است که دو نفر از سه نفر کارکتر حتما باید لهجه ایتالیایی داشته باشند. Take Two اعلام کرده که این سه نفر در زمینه‌های صداگذاری بر روی شخصیت بازی‌ها، motion capture و اسکن صورت فعالیت خواهند داشت. این شرکت همچنین به ذکر نام شخصیت‌های موجود در بازی نیز اشاره کرده و بیوگرافی آنان را نیز عنوان نموده که خلاصه آن را در شاهد هستید.

شخصیت اول Franklin : جوانی 20 ساله از شهر Louisiana آمریکا (نکته، تمام این سه نفر از قرار معلوم باید از شهر Louisiana باشند (لهجه) شهری در جنوب آمریکا که یکی از بزرگترین مافیا‌ی ایتالیا را از خانواده Marcello در خود جای داده) نژادی آفریقایی-آمریکایی داره و سفید پوست هستش. وقتی از جنگ بر میگرده به سرعت وارد باندهای خلاف می‌شه. فقط به کسایی که در تعبیر خانواده هستن وفاداره و در بیرون و در خیابان شخصی با ابهت با اعتماد به نفس، باهوش، منظم و در عین حال محافظه کاره. ( شخص مورد نظر باید حتما لهجه لوزیانایی داشته باشه.)

شخصیت دوم Tony : فردی 30 ساله و از شهر Louisiana. شخصی لاغر که در لباس پوشیده مرتب هستش. کار با اعداد و ارقام که می‌رسه تونی یک نابغست. ادم کم حرفی هستش و از اون گانگسترهایی که شما فکر می‌کنید نیست. بیشتر به دنبال پول و سود کردن از مردم هستش. از نطر اجتماعی آدم بی دست و پایی به شمار میاد ولی در واقعیت آدم خطرناکی هستش، از کسی نمی‌ترسه و کسی که بخواد جلوی کارش رو بگیره به راحتی می‌تونه بهش ضرب و شتم وارد کنه. (بازیگر باید حتما لهجه ایتالیایی داشته باشد / همچنین از جنوب آمریکا نیز باشد.)

شخصیت سوم Mickey : جوانی 20 ساله از شهر Louisiana. در اوایل کار تو خیابان‌ها به کارای خلاف دست می‌زده . آدمیه که دوست داره تو خیابان بلند حرف یزنه ولی موقع عمل که می‌رسه اون جوری که باید باشه نیست. از قرار معبوم عادت بدی هم داره اونم اینه که از کارهای بزرگ برای خودش اعتبار جم میکنه تا خود ساخته بشه بازیگر باید حتما لهجه ایتالیایی داشته باشد / همچنین از جنوب آمریکا نیز باشد.)

شایان ذکر است این اعلامیه در 6 مارچ داده شده است یعنی یک هفته پیش. ایا مافیا 3 در E3 2014 رونمایی می‌شود(؟).

آخرین ویرایش:
نسخه یک توی ایران واقعاً Overrate شده و نسخه دوم Underrate. اختلاف دو نسخه اونقدری نبود که خیلی‌ها سعی دارن نشون بدن. بازی اول خیلی خوب بود، بازی دوم هم خوب بود. هیچ کدومشون شاهکار تکرارنشدنی نبودن، هیچ کدومشون هم آشغال نبودن.

نسخه یک توی ایران واقعاً Overrate شده و نسخه دوم Underrate. اختلاف دو نسخه اونقدری نبود که خیلی‌ها سعی دارن نشون بدن. بازی اول خیلی خوب بود، بازی دوم هم خوب بود. هیچ کدومشون شاهکار تکرارنشدنی نبودن، هیچ کدومشون هم آشغال نبودن.

اصلا نسخه 1 اشغال دوست عزیز خیلی سعی داری بگی بازی مثلا خیلی تو ایران هایپ شده !! در حالی که واقعا داستان و روایت روان و عالی داشت در زمان خودش و الان
من حتی داستانش دوباره گرفتم ، کسی که از ی راننده معمولی به بزرگترین باند تو مافیا تبدیل و دستی دستی نوبت خودش هم میرسه ، دیالوگ های زیبایی خ
هم داره و هنوز داستانش شرف داره به خیلی بازی های نسل هشتم که فقط رخ گرافیکشون میکشن .

با احترام به نظر همگی از دید من یکی که مافیا 1 شاهکاری تکرار نشدنی بود ................

گرافیک ،گیم پلی ،اتمسفر ، صدا گذاری و از همه مهم تر داستان بازی یک شاهکار به تمام معنا بود و اون پایان دراماتیک و آموزنده بازی مافیا 1

مافیا 1 برای من یکی خیلی خیلی خیلی بازی با ارزشی بود ،هست و خواهد بود و هر وقت اسم این بازی یادم میاد فقط و فقط میتونم به سازندگان این بازی درود بفرستم و بگم کارشون بی نظیر بود ............... :praying:

Mafia 1 عالی بود زمانی که بازی میکردم حال میکردم با Mafia 1 ولی Mafia 2 کلا داغون کرد
به نظر من هم Mafia 2 در حد مافیا نبود کاش Mafia 2 رو نساخته بودن و بجای Mafia 3
Mafia 2 رو ساخته بودن یعنی ارزش صبر کردن زیاد رو داشت اگر انتظارات رو برآورده میکردن.
ای کاش این 3 جبران کنه

اصلا نسخه 1 اشغال دوست عزیز خیلی سعی داری بگی بازی مثلا خیلی تو ایران هایپ شده !! در حالی که واقعا داستان و روایت روان و عالی داشت در زمان خودش و الان
من حتی داستانش دوباره گرفتم ، کسی که از ی راننده معمولی به بزرگترین باند تو مافیا تبدیل و دستی دستی نوبت خودش هم میرسه ، دیالوگ های زیبایی خ
هم داره و هنوز داستانش شرف داره به خیلی بازی های نسل هشتم که فقط رخ گرافیکشون میکشن .

سعی ندارم بگم هایپ شده، مطمئنم که هایپ شده. حالا شما با این قضیه حال نمی‌کنی مشکل خودته.

نسخه ی اول بازی به 2 دلیل خیلی هیجان انگیز و عالی بود برای همه .

1. واقعا یه بازی خیلی خاص و خوبی بود که زندگی مافیایی رو به خوبی نشون میداد و اون زمان هم اصن امتیاز و نقد و متا و این چیزا اهمیتی نداشت . طرف بازی رو میگرفت لذتشو میبرد
2. دوبله ی دارینوس :d حالا از خود دوبله خیلی خوبش بگذریم من عاشق سانسور کردنشون بودم . دختر مردم رو کاملا سیاه کرده بودن سر اون صحنه :)) حالا الان باشه کلا صحنه رو حذف میکنن :d

سعی ندارم بگم هایپ شده، مطمئنم که هایپ شده. حالا شما با این قضیه حال نمی‌کنی مشکل خودته.

یکی بچه ها خیلی حرف جالبی زد! گفت این بازی مثل فیلم پدر خوانده توی دنیایه سینماست یجورایی غیر ممکن که بخوای ازش ایراد گرفت ! حال اگر شما باحاش حال نمیکنی مشکل خودته!

اختلاف بین دو نسخه به قدری زیاد هست که حاظرم برای تک تک اختلافات دلیل بیارم ..
واقعا سطح مافیا 1 رو با قسمت دوم اون پایین نیارید.
واقعا نمیدونم با استناد به چی این حرف رو گفتین .. اگه مافیا 1 فقط یه داستان بود که فیلمنامش رو می خوندی باز هم شاهکاری بود تکرار نشدنی ...
نوع کارگردانی، روایت داستان و تلفیق اونا با گیمپلی یه چیز بی نظیر بود.
از بی نظیر بودن مراحل و ماموریت ها هرچی بگم کم گفتم .. یه ماموریت، هرچقدر هم کوچیک باشه، ولی وقتی به صورت کاملا منطقی و اصولی در اختیار یه بازی داستان محور مثل مافیا باشه ارزش واقعی خودش رو پیدا می کنه.
فقط کافیه یه فلش بک بزنید به مرحله کلیسا و یا ماموریت سرقت بانک و نقش اینها در داستان کلی بازی تا ارزش یه بازی فوق درجه 1 و بازی های معمولی رو درک کنید ...
قبلا هم گفتم .. مافیا 2 هم بازی خوبی بود و 4-5 بار تمومش کردم ولی در مقابل مافیا 1 میتونم به راحتی از واژه آشغال براش استفاده کنم. :)

اختلاف بین دو نسخه به قدری زیاد هست که حاظرم برای تک تک اختلافات دلیل بیارم ..
واقعا سطح مافیا 1 رو با قسمت دوم اون پایین نیارید.
واقعا نمیدونم با استناد به چی این حرف رو گفتین .. اگه مافیا 1 فقط یه داستان بود که فیلمنامش رو می خوندی باز هم شاهکاری بود تکرار نشدنی ...
نوع کارگردانی، روایت داستان و تلفیق اونا با گیمپلی یه چیز بی نظیر بود.
از بی نظیر بودن مراحل و ماموریت ها هرچی بگم کم گفتم .. یه ماموریت، هرچقدر هم کوچیک باشه، ولی وقتی به صورت کاملا منطقی و اصولی در اختیار یه بازی داستان محور مثل مافیا باشه ارزش واقعی خودش رو پیدا می کنه.
فقط کافیه یه فلش بک بزنید به مرحله کلیسا و یا ماموریت سرقت بانک و نقش اینها در داستان کلی بازی تا ارزش یه بازی فوق درجه 1 و بازی های معمولی رو درک کنید ...
قبلا هم گفتم .. مافیا 2 هم بازی خوبی بود و 4-5 بار تمومش کردم ولی در مقابل مافیا 1 میتونم به راحتی از واژه آشغال براش استفاده کنم. :)

خیر، این طور که شما می‌گی نیست. به نظر من مافیا 1 اینقدری که شما سعی داری بزرگ و عالی نشونش بدی نیست. مافیا 2 هم در کنار هیچ بازی‌ای یه بازی آشغال به حساب نمیاد. بازی خوب، خوبه. این روایت داستان و تلفیق اونا با گیم‌پلی و ... هم چیزی نبود که تکرار نشدنی باشه یا شاهکار تاریخ باشه. شما همتون بخاطر خاطرات دوران کودکی بی‌خود بازی رو بزرگ می‌‎کنید. بازم می‌گم، خیلی خوب بود، ولی اینی که شما می‌گید نبود.

lbj4ever : راستی شما خیلی رو همین خاطرات کودکی هم تایید میکنید ،حتما همه ما کودک بودیم و فقط شما اون موقع جوون بودی و ما رو حساب کودکی نفهمیدیم.

بابا Mafia II هم خیلی باحال بود ! نمیدونم برا چی اینقدر می کوبونید این بازی رو ؟! اصلا هیچی (!) که نباشه، یک بازی مافیایی هست ! همین خودش جای شُکر داره ! دیگه زشته بگیم Mafia شاهکاره و نسخه دوم ـش هیچی نیست ! اشتباهه ، هر دو نسخه توی این دوره زمونه ای که اصلا اینچنین بازی هایی نیست فوق العاده بودن و هستند ! والا من از کی منتظر Mafia III هستم ولی هنوز هم هیچ خبری نیست...

images

خلاصه اینکه من با هر دونسخه حال کردم...
میخواستم بگم که این حرف ها بی انصافیه ! :d تنها استودیویی که بازی مافیایی میسازه همین ها هستند بعد ما هم بجای اینکه دلگرمی بدیم هی داریم...:p:d

lbj4ever : راستی شما خیلی رو همین خاطرات کودکی هم تایید میکنید ،حتما همه ما کودک بودیم و فقط شما اون موقع جوون بودی و ما رو حساب کودکی نفهمیدیم.

تاکید می‌کنم چون مطمئنم رو نظر خیلی‌ها تاثیر داره. حالا اصراری نیست که شما حتماً منو متقاعد کنی که بازی ابرشاهکار تکرارنشدنی دنیای گیم هست. شما فکر کن بهترین بازی تاریخه و ما فکر می‌کنیم نیست. زندگی هیچ کس هم با این اختلاف نظر مختل نمی‎شه.

اگه مافیا 1 فقط یه داستان بود که فیلمنامش رو می خوندی باز هم شاهکاری بود تکرار نشدنی ...
حرفاتو کامل نخوندم برای همین کاری ندارم با بحثت ولی این حرفت اغراقی بیش نیست
از نظر داستانی خیلی بازیها هستند که مافیا به گرد پاشونم نمیرسه مثلا همین MGS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or