اشكار سازي جزئيات Halo themed Xbox 360 همراه با عكسهاي جديد از اين كنسول .

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
خوب مشخصات اين كنسول هم اعلام شد كه داراي تمام امكانات نسخه pre بوده و همچنين داراي يك پورت hdmi اضافه كه در پايين مشاهده مكنيد در ماه سپتامبر همرا با بازي halo3 عرضه ميشه فكر كنم فروش خيلي خوبي كنه واقعا كنسول خيلي شيكيه و ارزش خريدش زياده . منم يه چيزي اضافه كنم از خودم خيلي احتمال ميدم كه در اين كنسول از heat sinked اضافه استفاده شده باشه .
ميتونيد متن زير را بخونيد :
Master Chief's coveted special edition 20GB Xbox 360, initially seen at Microsoft's E3 2007 press conference, is coming this September for $399.99, which is now $50 more than the Premium console. With that extra Ulysses S. Grant, you get an HDMI port, a headset, a Spartan green-and-gold finish (for console, controller and headset) and a Play and Charge Kit, according to the press release. The non-proprietary HDMI cable is sold separately.

Additionally, Microsoft's Aaron Greenberg has told us that the Halo wireless headset will be priced at $59.99 and will include some quality improvements over its predecessor. It will, presumably, also be deployed in September.

p1040259.jpg

p1040258.jpg

p1040257.jpg

p1040256.jpg

p1040255.jpg

p1040254.jpg

p1040253.jpg

p1040251.jpg

p1040250.jpg

p1040249.jpg

خوب قرار نیست دندون بگیره شما را این رنگ جدید اونایی که دارن برای halo III خود کشی میکنن را دندون میگیره که کار خیلی زشتی هست :cheesygri

كپي خور شدن يا نشدن رو از روي كنسول نمي فهمند از روي درايوش ميفهمند

دقیقآ

من هم از روی همین میگم تا حالا که نتونستن با درایو الایت کاری بکنن اگر همون طور که تو پستها گفتن این همون الایت با 20 تا هارد باشه پس کپیخور نمیشه. حتی اگر الایت هم نباشه MS اینقدر ضررکرده که یه جوری جلوی کپی خور شدن راحت کنسولش رو بگیره
امین 30 دلار تخفیف کم نیست؟:biggrin1:

خوب درایو الایت چیه؟؟؟؟ بنکیو!! درسته؟؟

ببینم آقایون اساتید مگه نمیشه درایو کنسول را عوض کرد؟؟؟؟؟ چرا که میشه!!!!!!!

خوب دیگه این همه دردسر برا چیه؟؟ یه درایو هیتاچی یا سامسونگ بزارین روش کپی خورش کنین!! دیگه این همه دردسر نداره!!

در ضمن 100% مطمعن هستید که رجن این کنسول یو سی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن تعدادش محدود نیست؟؟؟؟؟؟

ماکروسافت توی ورژن قبلی کنسول xbox ـش هم یه مدل halo theme داشت خوب یادمه!!

فکر کنم این یه جور سنت باشه برا ماکرو!!

توی ورژن جدید کنسول XBOX (که فعلآ هیچ خبر و شایعه ای هم ازش نسیت) شک نکنید که یه مدل باز هم از HALO خواهیم داشت :biggrin1:

بزارين يه چيزي بگم كه ديگه اين همه سر درايو بحث نكنيد .
درايو elite هك نشده به اين علت نيست كه نميتونن به خاطره اينه كه توليد elite محدود هست و فقط تو امريكا عرضه ميشه و امريكايي ها كه خودتون ميدونيد كپي ممنوع . البته اونجا هم ميشه اين كار را كرد .
اگه درايو elite روي مدل pre ها بود مطمئن باشيد كه خيلي وقت پيش درايوش هك شده بود .

البته يه چيزي هم بگم اينطور كه خوندم مثل اينكه مايكروسافت تو سري جديد مدل pre ها از درايو كم صداتر استفاده ميكنه كه تاپيكش هست .
فكر كنم تو pre ها هم از درايو بنكيو استفاده شده ! اگه استفاده بشه خواهيد ديد كه اين درايو چه سريع هك خواهد شد و در نتيجه elite هم .:laughing:

مثل اينكه كابل hdmi هم روي اين مدل عرضه خواهد . حالا بگين ارزش نداره تنها چيزي كه از elite كم داره فقط هارد كمتر .

آخرین ویرایش:
اینکه عرضه محدود الایت باعث شده هک نشه منطقی به نظر میاد ولی فکر نمیکنم با تغییر درایو کپی خور بشه چون قبلا هم تو سایت بحثش بود
اگه این مدل با عرضه جهانی کپی خور بشه خیلی عالیه. به نظر شما چقدر طول مکشه تا ما اینجا بتونیم بخریمش؟ (البته کپی خور شده)
به نظر من اگر 50 دلار اختلاف قیمت صرف یه نسخه از خود بازی میشد خیلی موثرتر از HDMI, Charge kit بود چون این چیزها خیلی هم کاربردی نیستن

مثل اينكه كابل hdmi هم روي اين مدل عرضه خواهد . حالا بگين ارزش نداره تنها چيزي كه از elite كم داره فقط هارد كمتر .

سلام
كابل HDMI روي خود كنسول نيست و بايد جداگانه تهيه بشه.
اگر به چهارمين عكس از اين لينكي كه ميزارم توجه كني توي دفترچه 360 نوشه كه بايد كابل hdmi رو جداگانه خريد.
لينك:http://www.shacknews.com/screenshots.x?gallery=8063&id=103382

سلام
كابل HDMI روي خود كنسول نيست و بايد جداگانه تهيه بشه.
اگر به چهارمين عكس از اين لينكي كه ميزارم توجه كني توي دفترچه 360 نوشه كه بايد كابل hdmi رو جداگانه خريد.
لينك:http://www.shacknews.com/screenshots.x?gallery=8063&id=103382

هنوزم نميشه دقيق نظر داد كه چه چيزهايي اضافي مايكرو ميتونه در اين نسخه قرار بده.
اگه خبر را داشته باشي مدل جديد pro هم ديگه داراي hdmi هستند! بالاخره بايد يه تفاوتي اين مدل halo با pro داشته باشه كه 50 دلار گرونتر باشه نميشه كه فقط به خاطر رنگش 50 دلار اضافه داد .

هنوز شايعاتي هست كه مايكرو ميخواد چيپهاي 65 نانو بكار ببره و چيزهاي ديگه هم ميتونه اتفاق بيوفته .
1 ماه ديگه اين مدل عرضه ميشه و ميتونه خيلي تغيرات كنه پس نبايد زود قضاوت كرد .اين مايكرو غير قابل پيش بيني هست . تو مدت يك هفته ببين چه بمباران خبري كرده مايكروسافت سايتها را .
من ديگه نظري نميدم تا موقعش بياد بعد .

هنوزم نميشه دقيق نظر داد كه چه چيزهايي اضافي مايكرو ميتونه در اين نسخه قرار بده.
اگه خبر را داشته باشي مدل جديد pro هم ديگه داراي hdmi هستند! بالاخره بايد يه تفاوتي اين مدل halo با pro داشته باشه كه 50 دلار گرونتر باشه نميشه كه فقط به خاطر رنگش 50 دلار اضافه داد .

هنوز شايعاتي هست كه مايكرو ميخواد چيپهاي 65 نانو بكار ببره و چيزهاي ديگه هم ميتونه اتفاق بيوفته .
1 ماه ديگه اين مدل عرضه ميشه و ميتونه خيلي تغيرات كنه پس نبايد زود قضاوت كرد .اين مايكرو غير قابل پيش بيني هست . تو مدت يك هفته ببين چه بمباران خبري كرده مايكروسافت سايتها را .
من ديگه نظري نميدم تا موقعش بياد بعد .

سلام
من منظورم همين Pre هاي جديدي هست كه اومده و الانم داره فروخته ميشه نه halo.
سو ء تفاهم شده بود.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or