اشكار سازي جزئيات Halo themed Xbox 360 همراه با عكسهاي جديد از اين كنسول .

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
خوب مشخصات اين كنسول هم اعلام شد كه داراي تمام امكانات نسخه pre بوده و همچنين داراي يك پورت hdmi اضافه كه در پايين مشاهده مكنيد در ماه سپتامبر همرا با بازي halo3 عرضه ميشه فكر كنم فروش خيلي خوبي كنه واقعا كنسول خيلي شيكيه و ارزش خريدش زياده . منم يه چيزي اضافه كنم از خودم خيلي احتمال ميدم كه در اين كنسول از heat sinked اضافه استفاده شده باشه .
ميتونيد متن زير را بخونيد :
Master Chief's coveted special edition 20GB Xbox 360, initially seen at Microsoft's E3 2007 press conference, is coming this September for $399.99, which is now $50 more than the Premium console. With that extra Ulysses S. Grant, you get an HDMI port, a headset, a Spartan green-and-gold finish (for console, controller and headset) and a Play and Charge Kit, according to the press release. The non-proprietary HDMI cable is sold separately.

Additionally, Microsoft's Aaron Greenberg has told us that the Halo wireless headset will be priced at $59.99 and will include some quality improvements over its predecessor. It will, presumably, also be deployed in September.

p1040259.jpg

p1040258.jpg

p1040257.jpg

p1040256.jpg

p1040255.jpg

p1040254.jpg

p1040253.jpg

p1040251.jpg

p1040250.jpg

p1040249.jpg

ولی مدل Elite از این مدل بهتره ؛ توی الیت هر کابلی که بخوای پیدا میشه تازه فقط 50 دلار از این مدل گرونتره!
اگه قیمت کابل هایی که توی الیت هست رو جداگانه حساب کنید ؛ خیلی بیشتر از 50 دلار میشه.

قسمت طنز قضيه اينجاست كه دارين ميگين اين كنسول خوبه چون كيفيت ساختش بهتر از بقيه 360 ها هست ! اينو مايكروسافت گفته يا ... ؟ يعني مايكروسافت گفته كيفيت ساخت كنسول Halo بهتر از Premium ها هست ؟

مطمئني كه قسمتهاي ديگش طنز نبوده ؟! طوري گفتي كه مثل اين ميمونه تمام قسمتهاي بحث مسخره بوده واين يه تيكه هم طنز .

اين كنسول فقط به خاطر اين خوب نيست . اين كنسول خوبه چون پورت hdmi داره اين كنسول خوبه چون يه Play and Charge Kit اضافه داره و اينكه باور نداري اون متني كه بالا گذاشتم مربوط به سايت
joystiq هست كه گفته كيفيت ساخت بهتري هم داره .
و علت بزرگي هم كه من ميگم اين كنسول خوبه چون اين كنسول همون elite هست فقط با فرق اينكه هارد 120 گيگ را برداشتن و بجاش 20 گيگ گذاشتن و elite ها هم مادربوردشون از قطعات با كيفيتتري استفاده ميكنه . سر اين قضيه ميتونم شرط ببندم .
چيزي كه عيان هست چه لازم به بيان هست !
حالا اگه يه heat sinked اضافه هم داشته باشه چي ؟
چون مايكرو در سري جديد elite هاي خود از heat sinked اضافه استفاده ميكنه .
شايد اين قضيه به elite ربطي نداشته باشه ولي بنابه شباهت هاي زياد ميشه ربط به elite داد تا
مدل pre !و اگر اينطور نباشه هم باز ارزشش خيلي زياده .

حالا نميدونم اين همه تفاوت ايا ارزش 50 دلار را داره يا نه ؟ همون 399 دلار خودمون ! كه فكر كنم ديروز بود به اسم قيمت خوب نام برده ميشد .

اينا را همش به شما نگفتم ها.........:biggrin1: گفتم به چند نكته هم اشاره كنم كه ديگران هم بدونند .

ولی مدل Elite از این مدل بهتره ؛ توی الیت هر کابلی که بخوای پیدا میشه تازه فقط 50 دلار از این مدل گرونتره!
اگه قیمت کابل هایی که توی الیت هست رو جداگانه حساب کنید ؛ خیلی بیشتر از 50 دلار میشه.

من نميدونم چرا تا ديروز elite يك نسخه بي ارزش حساب ميشد ولي حالا شد با ارزش در مقابل همون 399 دلار خودمون !:(( اين 50 دلار كاهش قيمت خدا چقدر تغييرات در افكار همه ايجاد كرد .

تنها نکته ی ضایعی که این پک داره اینه که با اینکه halo edition هست بازی halo توش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:

امين مگه كشكي ؟!!!!!!! يه بازي 60 دلاري بيان تو اين مدل قرار بدن و بگن همش 399 دلار .
مايكرو هرچي داره از halo داره .

آخرین ویرایش:
اریا اگه هیت سینک داشته باشه دستگاه دیگه هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد! یعنی یه جورایی کیفیت ساخت میره بالا چون تنها مشکل فقط گرمای زیادش هست:)
خب اونو ميدونم بابا !! ولي بروبچ توي دلايلشون براي خريدن اين نوع به جاي Premium اينو گفتن :
همونطور كه شما گفتيد كسي كه ميخواد Pre بخره اينو بخره خيلي به صرفه تره فقط 50 دلار بيشتر ولي كيفيت بهتر + HDMI + قاب Halo
تازه Charge Kit هم داره !!
-----------------------------------
چون به نظرم 50 دلار پرداخت بيشتر ارزش اينو داره كه ادم يه كنسولي بخره كه هم كيفت بهتري داشته باشه كه مشكل گرمايي حل بشه و يك Play and Charge Kit و اينكه يه پورت hdmi هم برنده بشي با رنگ halo !

خب اين دو تا پست يعني اينكه پريميوم كيفيتش از Halo Themed بدتره !

-------------------------------------------------
و elite ها هم مادربوردشون از قطعات با كيفيتتري استفاده ميكنه . سر اين قضيه ميتونم شرط ببندم .
اين موضوع نهايت ... بودن يه سازنده رو ميرسونه و نبايد با افتخار ازش صحبت كرد. اين معنيش اينه كه مايكروسافت مياد قطعه هاي با كيفيت رو از كنسول Premium من ورميداره و ميزاره توي Elite يه نفر ديگه. ( دقيقأ همون چيزي كه چند وقت پيش توي يه مجله نوشته بود )

خب اونو ميدونم بابا !! ولي بروبچ توي دلايلشون براي خريدن اين نوع به جاي Premium اينو گفتن :
همونطور كه شما گفتيد كسي كه ميخواد Pre بخره اينو بخره خيلي به صرفه تره فقط 50 دلار بيشتر ولي كيفيت بهتر + HDMI + قاب Halo
تازه Charge Kit هم داره !!
-----------------------------------
چون به نظرم 50 دلار پرداخت بيشتر ارزش اينو داره كه ادم يه كنسولي بخره كه هم كيفت بهتري داشته باشه كه مشكل گرمايي حل بشه و يك Play and Charge Kit و اينكه يه پورت hdmi هم برنده بشي با رنگ halo !

خب اين دو تا پست يعني اينكه پريميوم كيفيتش از Halo Themed بدتره !

-------------------------------------------------

اين موضوع نهايت ... بودن يه سازنده رو ميرسونه و نبايد با افتخار ازش صحبت كرد. اين معنيش اينه كه مايكروسافت مياد قطعه هاي با كيفيت رو از كنسول Premium من ورميداره و ميزاره توي Elite يه نفر ديگه. ( دقيقأ همون چيزي كه چند وقت پيش توي يه مجله نوشته بود )

اين پستت با قبلي فرق داره .
قبوله اقا قبوله منم همين فكر ميكنم كه تو ميگي به نظرم مايكرو اگه اينكار بكنه ظلم هست .

ولي معلوم هم نيست شايد اين مدل pre ها هم كه از فردا قرار عرضه بشن شايد كيفيت بهتري داشته باشن :confused:

در این که من از این مدل میخرم شک نکنید !!!

اما من متوجه نشدم که این کنسول چه رجن هایی داره؟؟؟

درایوش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
در این که من از این مدل میخرم شک نکنید !!!

اما من متوجه نشدم که این کنسول چه رجن هایی داره؟؟؟

درایوش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم فقط uc باشه:confused:

امين مگه كشكي ؟!!!!!!! يه بازي 60 دلاري بيان تو اين مدل قرار بدن و بگن همش 399 دلار .
مايكرو هرچي داره از halo داره .

مرد مومن پکش halo edition هست نباید روش halo باشه؟!!!!

تمام نظرهایی که شما دارید میدید مربوط به بازار جهانیه و فکر نمیکنم این مدل جدید تاثیر زیادی داشته باشه چون بین امکانات جدید فقط کیفیت بالا مهمه که تا حالا اونا یه کنسول با کیفیت پایین و گارانتی معتبر داشتن و حالا یه کنسول با کیفیت و بی نیاز به گارانتی پس در هردو صورت غمی ندارن
پس یکم در مورد بازار خودمون نظر بدید. ما تا حلا یه کنسول بی کیفیت بی گارانتی داشتیم وحالا یه کنسول با کیفیت که کپی خور نمیشه (نقل قول: چون اين كنسول همون elite هست فقط با فرق اينكه هارد 120 گيگ را برداشتن و بجاش 20 گيگ گذاشتن)
پس ماهم در هر دوحالت مشکل داریم
امین اگه بازی هم روش باشه 60 دلار گرونتر بشه میرسه به الایت و PS3

من هم از روی همین میگم تا حالا که نتونستن با درایو الایت کاری بکنن اگر همون طور که تو پستها گفتن این همون الایت با 20 تا هارد باشه پس کپیخور نمیشه. حتی اگر الایت هم نباشه MS اینقدر ضررکرده که یه جوری جلوی کپی خور شدن راحت کنسولش رو بگیره
امین 30 دلار تخفیف کم نیست؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خب وقتی پکی به اسم یه بازی باشه باید بازیش هم توش بزارن و قیمتش رو به جای 60 دلار مثلا 30 دلار ببرن بلا این طور معقول تره;)

خوب ماكروسافت هم مي خواد رو بازيش سود كنه هم مي خواد ركورد فروش رو بزنه
اگه رو دستگاه باشه مي گن شايد طرف نمي خواسته بازيشو بخره پس روي امار فروش به حساب نمي يومد:-"

به نظر من که رنگ واقعا ضایع و جوادی داره مثل یونجه میمونه حداقل رنگش را یکم روشن تر میکردن به سمت سبز ولی اگر کیفیت ساختش بالا بره قابل تحمل هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or