اشكار سازي جزئيات Halo themed Xbox 360 همراه با عكسهاي جديد از اين كنسول .

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
خوب مشخصات اين كنسول هم اعلام شد كه داراي تمام امكانات نسخه pre بوده و همچنين داراي يك پورت hdmi اضافه كه در پايين مشاهده مكنيد در ماه سپتامبر همرا با بازي halo3 عرضه ميشه فكر كنم فروش خيلي خوبي كنه واقعا كنسول خيلي شيكيه و ارزش خريدش زياده . منم يه چيزي اضافه كنم از خودم خيلي احتمال ميدم كه در اين كنسول از heat sinked اضافه استفاده شده باشه .
ميتونيد متن زير را بخونيد :
Master Chief's coveted special edition 20GB Xbox 360, initially seen at Microsoft's E3 2007 press conference, is coming this September for $399.99, which is now $50 more than the Premium console. With that extra Ulysses S. Grant, you get an HDMI port, a headset, a Spartan green-and-gold finish (for console, controller and headset) and a Play and Charge Kit, according to the press release. The non-proprietary HDMI cable is sold separately.

Additionally, Microsoft's Aaron Greenberg has told us that the Halo wireless headset will be priced at $59.99 and will include some quality improvements over its predecessor. It will, presumably, also be deployed in September.

p1040259.jpg

p1040258.jpg

p1040257.jpg

p1040256.jpg

p1040255.jpg

p1040254.jpg

p1040253.jpg

p1040251.jpg

p1040250.jpg

p1040249.jpg

خودش اخر متن نوشته كيفيت ساختش بهتر شده يعني همون heatsink
هم كيت شارژ داره هم هدست وايرلس هم پورت hdmi داره هم ديگه داغ نمي كنه
جدا مي ارزه:love:

دوستانی که میگن می ارزه حاضر هستند کنسول Pre خودشون رو بفروشن به تقریبا نصف قیمت سپس این کنسول جدید (که چه عرض کنم) رو بخرن
سونی میاد به هارد کنسولش 20 گیگ اضافه میکنه بعد خیلی از دوستان میگن سونی کلاه بردار هست اگه سونی کلاهبرداره پس ماکروسافت دیگه چی میشه

(من نیازی به هیچ جوابی ندارم و نمی خوام دعوا راه بندازم ولی دلم نیومد اینو نگم پس از دوستان می خوام فقط یکم در این باره فکر کنند و نمی خوام جنگ راه بندازم)

دوستانی که میگن می ارزه حاضر هستند کنسول Pre خودشون رو بفروشن به تقریبا نصف قیمت سپس این کنسول جدید (که چه عرض کنم) رو بخرن
سونی میاد به هارد کنسولش 20 گیگ اضافه میکنه بعد خیلی از دوستان میگن سونی کلاه بردار هست اگه سونی کلاهبرداره پس ماکروسافت دیگه چی میشه

(من نیازی به هیچ جوابی ندارم و نمی خوام دعوا راه بندازم ولی دلم نیومد اینو نگم پس از دوستان می خوام فقط یکم در این باره فکر کنند و نمی خوام جنگ راه بندازم)

اما من نياز به جواب ديدم !! چونكه خيلي خيلي تند رفتي . اول بشين كمي مقايسه كن بد يه چيزي بگو .
قيمت اين كنسول فقط 399 دلار هست يعني دقيقا معادل همين pre ها الان چون شما ديديد 50 دلار pre ها ارزون شده زود اومدين با اون مقايسه كردين ؟!!!
دوما اين كنسول همان elite هست فقط با يك تفاوت كه هاردش 20 گيگ هست اگه اخرشو بخوني كه من خودم توجه نكرده بودم كيفيتش بهتر شده . تا اينجا كاملا مشخص هست كه اين كنسول كاملا مناسب هست و به علاوه با رنگ مامانش !!

399 دلار قيمتي نيست كه بگي گرون و اين مدل كاملا ارزش 399 دلار را داره نسبت به pre ها .
چون به نظرم 50 دلار پرداخت بيشتر ارزش اينو داره كه ادم يه كنسولي بخره كه هم كيفت بهتري داشته باشه كه مشكل گرمايي حل بشه و يك Play and Charge Kit و اينكه يه پورت hdmi هم برنده بشي با رنگ halo !
به نظرت ارزش داره يا نه ؟

آخرین ویرایش:
همونطور كه شما گفتيد كسي كه ميخواد Pre بخره اينو بخره خيلي به صرفه تره فقط 50 دلار بيشتر ولي كيفيت بهتر + HDMI + قاب Halo
تازه Charge Kit هم داره !!

آخرین ویرایش:

من اصلا نفهميدم منظورت درست چيه؟!!!!!!!!!!!!
كي خواست بفروشه كسايي كه بخوان جديد بخرن براشون خيلي مي صرفه
بعدشم كي گفت سوني كلاه برداره كه اينقدر تند مي ره
به نظر تو ماكروسافت با اين كارش كلاه برداري كرده كه نمي ذاره ديگه كنسول بي كيفيت به فروش برسه:confused:

آخرین ویرایش:
در ضمن اين كنسول هاي جديد ديگه 3 سال گارانتي نداره چون مشكلش كامل برطرف شده
راستي اين هدست وايرلس هم روشه؟ يا همون قديمي ها روشه كه 20 دلاره

آخرین ویرایش:
قسمت طنز قضيه اينجاست كه دارين ميگين اين كنسول خوبه چون كيفيت ساختش بهتر از بقيه 360 ها هست ! اينو مايكروسافت گفته يا ... ؟ يعني مايكروسافت گفته كيفيت ساخت كنسول Halo بهتر از Premium ها هست ؟

الان مايكروسافت روي Elite و Pre هيت سينك جديد ميذاره منظور از اينكه كيفيتش بهتر اينه كه اين كنسول كيفيتش مثل اين Pre و Elite هاي هيت سينك شده هست و ظاهرا روي اين كنسول هم هيت سينك گذاشتن .

اریا اگه هیت سینک داشته باشه دستگاه دیگه هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد! یعنی یه جورایی کیفیت ساخت میره بالا چون تنها مشکل فقط گرمای زیادش هست:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or