اشتراک گذاشتن save بازیها که از طریق gatway ایجاد شده

imankazami

کاربر سایت
سلام
این تایپیک رو ایجاد کردم که اگر کسی دوست داشت save بازیهای خود که از طریق کارت کپی gatwey ایجاد شده رو برای دیگران هم به اشتراک بزاره
فکر کنم توی این مدت تعداد زیادی باشن که از این کارت و یا مشابه این کارت استفاده کردن:d
امید وارم این تایپیک مفید باشه
موفق باشید

خوب ایمان خودت شروع کن :d
الان new super mario bros ds بذار !

چشم میزارم فقط یه مقدار طول میکشه چون سیو بازیها اسم نداره باید تک تک تست کنم

- - -ویرایش - - -

خوب الآن من سیوهای 3dslink رو بزارم میتونید تست کنید برام.(قصد خرید getway دارم ولی نمیتونم از بازی هایی که رفتم جلو دل بکنم)

قرار هست یه گت وی هست بخرم اگر خریدم اون سیو بازیی که میخواین بهم بدید تا تست کنم

لطفا یکی به من بگه چطور میتونم SAVE بازی ها رو روی مموری کارت دستگاه پیدا کنم همه سیو ها اعداد درهم برهم هستن اسم نداره؟هربازی SAVE میشه میره روی مموری دستگاه یا گیت وی؟ همین SAVE ها اشتراکی رو دقیقا کجا باید قرار بدم؟

لطفا یکی به من بگه چطور میتونم SAVE بازی ها رو روی مموری کارت دستگاه پیدا کنم همه سیو ها اعداد درهم برهم هستن اسم نداره؟هربازی SAVE میشه میره روی مموری دستگاه یا گیت وی؟ همین SAVE ها اشتراکی رو دقیقا کجا باید قرار بدم؟
درست یادم نیست ولی اگر اشتباه نکنم توی قسمت دیتا رم یه پوشه به اسم save وجود داره
برای دانلود سیو هم میتونید به این سایت برید

3DS Savegames

درست یادم نیست ولی اگر اشتباه نکنم توی قسمت دیتا رم یه پوشه به اسم save وجود داره
برای دانلود سیو هم میتونید به این سایت برید

3DS Savegames
توی همون دیتا رم که میگید اسم خود بازی ها هم روش هست یا نه معلوم نیست کدوم سیو برا کدومه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or