ایول. گل گفتی. کاملا موافقمهر دفعه یه ایرادی از بازی میگیرین. یا میگین این نو اواری نداره یا میگین این بازی با نسخه قبلی هیچ تغیری نکرده یا گیم پلی فلانه یا .......
داستانش که تغیر کرده .نوع گرافیکش هم که تقریبا یه سبک جدیده و خیلی هم زیباست . با این تفاصیر حتما گیم پلی هم تغیر کرده. بابا دیگه چی میخوایییییییین.:biggrin1:
اولش یه کم تو ذوق میزنه ولی اگه یه کم دقت کنید میفهمید که اون یه سگانه بود و تموم شد . مگه تا کی میشه یه بازی رو با یه استیل داد بیرون . اینا هم خواستن از اسمه Prince یه استفاده ایی کرده باشن واسه کشیده شدن طرف دارا به سمت این بازی و در نتیجه سود بیشتر.
اگه پرنس قبلی رو کسی با اون گرافیک ندیده بود میشد یه جورایی با این آبرنگ (کارتون) کنار اومد ... ولی الان دقیقا پسترفت کرده و من پیشنهاد میکنم حتما Okami رو ورداری بازی کنی ببین میتونی 2 دیقش بازی کنی؟ (کلی نمیگم با شمام فعلا!)هر دفعه یه ایرادی از بازی میگیرین. یا میگین این نو اواری نداره یا میگین این بازی با نسخه قبلی هیچ تغیری نکرده یا گیم پلی فلانه یا .......
داستانش که تغیر کرده .نوع گرافیکش هم که تقریبا یه سبک جدیده و خیلی هم زیباست . با این تفاصیر حتما گیم پلی هم تغیر کرده. بابا دیگه چی میخوایییییییین.:biggrin1:
اولش یه کم تو ذوق میزنه ولی اگه یه کم دقت کنید میفهمید که اون یه سگانه بود و تموم شد . مگه تا کی میشه یه بازی رو با یه استیل داد بیرون . اینا هم خواستن از اسمه Prince یه استفاده ایی کرده باشن واسه کشیده شدن طرف دارا به سمت این بازی و در نتیجه سود بیشتر.
کی همچین حرفی زده حالا چون گرافیکش Cel-shadeــه باعث میشه که خون حذف بشهبه سلامتی قراره مثل mortal kombat خون هم حذف بشه درجه سنی بازی رو هم
کنن EC :biggrin1:

کی همچین حرفی زده حالا چون گرافیکش Cel-shadeــه باعث میشه که خون حذف بشه![]()
به سلامتی قراره مثل mortal kombat خون هم حذف بشه درجه سنی بازی رو هم
کنن EC :biggrin1:

انگار مد شده قهرمان بازي ها دستشون مثل چنگال باشه.خوشم نيومد:neutral:
اگه پرنس قبلی رو کسی با اون گرافیک ندیده بود میشد یه جورایی با این آبرنگ (کارتون) کنار اومد ... ولی الان دقیقا پسترفت کرده و من پیشنهاد میکنم حتما Okami رو ورداری بازی کنی ببین میتونی 2 دیقش بازی کنی؟ (کلی نمیگم با شمام فعلا!)
اون سه گانه که میگی اومد تموم شد،کجاش تموم شد؟ اون نسل قبل بود الان نسل جدید اومده میتونن گرافیک و خیلی چیزای دیگه رو به کلی تغییر بدن نه اینکه واسه راحت کردن خودشون اومدن آبرنگ کردن!
مثلا فردا Ubi بیاد Splinter Cell رو ورداره اینجوری بکونتش بده تحویلت! ببین اصلا sam fisher رو میتونی بعد از اینهمه وقت با اون شکل و قیافه قدیم به صورت آبرنگ ببینیش؟! :laughing:
یه چیزی بگو بگنجه.اینجور گرافیک ها واسه اینجور بازیها ساخته نشده.

نظر من اینه که فعلا آشغالترین گرافیک رو بین تمام بازیهای نسل جدید رو داره.چیز زیاد مهمی هم نیست که حالا من بخوام قبول کنم یا نخوام قبول کنم! اصلا به فرض اینکه سه گانه جدیده و باید تغییرش میدادن وقتی انتخابشون درست نبوده و یه همچین گرافیکی بدرد این بازی نمیخوره حالا هر چقدر هم میخوان روش کار کنن ...بابا اون سبک و گرافیک ماله سه گانه قبلی بود و تموم شد،چرا نمیخوای قبول کنی!! اینا اومدن یه تغیر اساسی به بازی بدن.مگه هر بازی که اسمش پرنسه باید سبک و گرافیکش مثه نسخه های قبلی باشه. یا مثال بهتر که جناب Dinosaurزدن : بازی Halo Wars
در مورد این که میگی گرافیکش پسرفت کرده داری اشتباه میکنی . یه کم با حوصله به تصاویری که تا حالا عرضه شده نگاه کن تا به اوج گرافیکش پی ببری. مگه به بازی که گرافیکش به واقعیت نزدیک باشه میگن گرافیک خوبی داره ؟! ( علامت رو حال کن:biggrin1پس مثلا بازی Super Mario Galaxy گرافیک نداره؟
حالا هر کسی ممکنه یه نظری داشته باشه زیاد سخت نگیر.![]()