اسکرین شات های جدید از Prince of Persia: Prodigy

هر دفعه یه ایرادی از بازی میگیرین. یا میگین این نو اواری نداره یا میگین این بازی با نسخه قبلی هیچ تغیری نکرده یا گیم پلی فلانه یا .......:-"
داستانش که تغیر کرده .نوع گرافیکش هم که تقریبا یه سبک جدیده و خیلی هم زیباست . با این تفاصیر حتما گیم پلی هم تغیر کرده. بابا دیگه چی میخوایییییییین.:biggrin1:
اولش یه کم تو ذوق میزنه ولی اگه یه کم دقت کنید میفهمید که اون یه سگانه بود و تموم شد . مگه تا کی میشه یه بازی رو با یه استیل داد بیرون . اینا هم خواستن از اسمه Prince یه استفاده ایی کرده باشن واسه کشیده شدن طرف دارا به سمت این بازی و در نتیجه سود بیشتر.
ایول. گل گفتی. کاملا موافقم

تازه آن سه گانه (Sands)، سه گانه اول نبود. 3 پرنس کاملا متفاوت هم قبل از Sands of Time وجود داشتند که از همه نظر چون گرافیک، گیم پلی و داستان متفاوت بودن. 2 تا پرنس دو بعدی اثر خود مکنر (خالق سری POP) و یکی هم POP 3D.

تازه چرا این آرت تو ذوق می زنه؟ اون پرنس عرب شکل و بدون اسم با موسیقی متال ایرانی بود!؟

هر دفعه یه ایرادی از بازی میگیرین. یا میگین این نو اواری نداره یا میگین این بازی با نسخه قبلی هیچ تغیری نکرده یا گیم پلی فلانه یا .......:-"
داستانش که تغیر کرده .نوع گرافیکش هم که تقریبا یه سبک جدیده و خیلی هم زیباست . با این تفاصیر حتما گیم پلی هم تغیر کرده. بابا دیگه چی میخوایییییییین.:biggrin1:
اولش یه کم تو ذوق میزنه ولی اگه یه کم دقت کنید میفهمید که اون یه سگانه بود و تموم شد . مگه تا کی میشه یه بازی رو با یه استیل داد بیرون . اینا هم خواستن از اسمه Prince یه استفاده ایی کرده باشن واسه کشیده شدن طرف دارا به سمت این بازی و در نتیجه سود بیشتر.
اگه پرنس قبلی رو کسی با اون گرافیک ندیده بود میشد یه جورایی با این آبرنگ (کارتون) کنار اومد ... ولی الان دقیقا پسترفت کرده و من پیشنهاد میکنم حتما Okami رو ورداری بازی کنی ببین میتونی 2 دیقش بازی کنی؟ (کلی نمیگم با شمام فعلا!) :)
اون سه گانه که میگی اومد تموم شد،کجاش تموم شد؟ اون نسل قبل بود الان نسل جدید اومده میتونن گرافیک و خیلی چیزای دیگه رو به کلی تغییر بدن نه اینکه واسه راحت کردن خودشون اومدن آبرنگ کردن!
مثلا فردا Ubi بیاد Splinter Cell رو ورداره اینجوری بکونتش بده تحویلت! ببین اصلا sam fisher رو میتونی بعد از اینهمه وقت با اون شکل و قیافه قدیم به صورت آبرنگ ببینیش؟! :laughing:

یه چیزی بگو بگنجه.اینجور گرافیک ها واسه اینجور بازیها ساخته نشده.

بابا چرا هی بازیهای دیگه رو مثال میزنین ؟! توی MGS نقش اول Solid Snake هست و بقیه شخصیتها هم همونا هستن با داستان دنباله دار . توی Splinter Cell نقش اول Sam Fisher هست با داستان دنباله دار . حالا این Prodigy کلآ اومده خط خودش رو از سه گانه قبلی جدا کرده. نه شخصیتش ربطی به قبلی داره , نه داستانش و ... . مثل اینکه توی سری اول نقش اول بازی یه آدم یتیم بدبخت با لباس پاره پوره بود , توی سری دوم چرا کسی شکایت نکرد که یهو این آدم شد بچه پادشاه فلان جا ؟! حالا توی این یکی هم داستان بازی عوض شده و برای همین مشکلی نیست اگه سبکش هم عوض بشه. دقیقآ مثل Halo Wars که داستانش ربطی به سه گانه Halo نداره و اصلآ شاید Masterchieft رو توش نبینیم و سبکش هم به جای FPS , استراتژی هست.
گذشته از همه اینها حس و حالی که توی سری Prince Of Persia هست با این گرافیک شاعرانه خیلی بیشتر جور درمیاد و بازی رو خیلی هنری تر میکنه که به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه.
بازم میگم این بازی ربطی به سه گانه قبلی نداره و مقایسه ش با MGS , SC , ... کاملآ اشتباهه.

کلی تغییر بدن نه اینکه واسه راحت کردن خودشون اومدن آبرنگ کردن!
اتفاقا به نظر من کار خودشون رو سخت تر هم کردن چون حالا برای راضی کردن گیمر ها مجبورن روی گرافیک زیاد کار کنن و کار کردن روی Cel-shade هم سخت تر از کار کردن روی گرافیک Real چون جنبه های هنری بیشتری داره;)

حتما UBI شوخیش گرفته، یا می خواد هممونو سرکار بزاره.......این دیگه چجور گرافیک احمقانه ایه دیگه، مگه موتور AC چشه که می خوان بزنن بازی رو داغون کنن، خیر سرمون قراره یه بازی در سال 2008 رو تجربه کنیم.......این گرافیک اصلا نمی تونه طرفداران رو راضی کنه و اصلا هم نمی تونه موفقیتی کسب کنه، تازه شاهزاده هم هست که هر کس این عکسو ببینه میگه این دیگه کیه؟! پس شاهزاده کجاست؟
حالا شما یه نگا به آمار بازی های ساخت مونترال و تیک تو بندازید، منظور دو سری بازی بسیار مشهور و محبوب GTA و POPست; بعد از ساخت GTAIII تیک تو دو شماره دیگر از این سری بازی رو ساخت ولی به این دو بازی جدیدش(GTA:VICE CITY و GTA:SA) هرگز شماره مستقل اعطا نکرد، و این نشون میده که از نظر"تیک تو" بازیی می تونه شماره جدید رو کسب کنه که از همه نظر متحول شده باشه و به همین خاطر هم عنوان GTA IV رو برای نسخه جدیدش در نظر گرفت، ولی حالا شما یه نگا به سری شاهزاده بندازید، شماره اول که یه بازی بسیار به یاد ماندنی بود ولی شماره دوم با این که برتری زیادی در گیم پلی نداشت و همه معماها تکراری و خسته کننده بودن از نظر مونترال یک شماره جدید به حساب میومد و اما میرسیم به POP3 که اصلا لایق کسب عنوان سوم این سری رو نداشت و فقط در حد یک بسته مکمل بود ولی باز هم از سوی مونترال عنوان شماره سوم بهش تعلق گرفت.
پس نتیجه اینکه طرز فکر سازنده ها بسیار با هم متفاوته واین تفاوت هم باعث محبوب یا منحوس شدنشون میشه، نمونش هم همین بازی جدیدی که معلوم نیست اصلا چه اسمی میشه براش انتخاب کرد ولی مونترال می خواد این بازی رو با اسم FARCRY2 منتشر کنه در حالی که اصلا هیچ شباهتی به FARCRY نداره...........

دوستان نظر خودمو میدم : من میخواستم این بازی گرافیکش خیلی بالا باشه گرافیک Cel-shade خیلی مسخرهیه من دلم نمیاد با این گرافیک بازی کنم.
دیگه هر کسی دوست داره بازیش کنه هرکی هم بدش میاد بازی نکنه:cheesygri

به سلامتی قراره مثل mortal kombat خون هم حذف بشه درجه سنی بازی رو هم
کنن EC :biggrin1:

البته این حرف یک مقدار درسته چون Ubi تایید کرده که بر خلاف Warrior Within و Two Thrones، بازی جدید M نخواهد بود.
Prince of Persia جدید همانند Sands of Time با درجه T عرضه می شود که به نظرم در مورد پرنس مشکلی نیست. Sands of Time هنوز هم بهترین قسمت سه گانه اصلی محسوب می شود و درجه T بلایی سرش نیاورد.

اما Mortal Kombat با درجه T... خدا این Midway رو لعنت کنه. :((

اگه پرنس قبلی رو کسی با اون گرافیک ندیده بود میشد یه جورایی با این آبرنگ (کارتون) کنار اومد ... ولی الان دقیقا پسترفت کرده و من پیشنهاد میکنم حتما Okami رو ورداری بازی کنی ببین میتونی 2 دیقش بازی کنی؟ (کلی نمیگم با شمام فعلا!) :)
اون سه گانه که میگی اومد تموم شد،کجاش تموم شد؟ اون نسل قبل بود الان نسل جدید اومده میتونن گرافیک و خیلی چیزای دیگه رو به کلی تغییر بدن نه اینکه واسه راحت کردن خودشون اومدن آبرنگ کردن!
مثلا فردا Ubi بیاد Splinter Cell رو ورداره اینجوری بکونتش بده تحویلت! ببین اصلا sam fisher رو میتونی بعد از اینهمه وقت با اون شکل و قیافه قدیم به صورت آبرنگ ببینیش؟! :laughing:

یه چیزی بگو بگنجه.اینجور گرافیک ها واسه اینجور بازیها ساخته نشده.

بابا اون سبک و گرافیک ماله سه گانه قبلی بود و تموم شد،چرا نمیخوای قبول کنی!! اینا اومدن یه تغیر اساسی به بازی بدن.مگه هر بازی که اسمش پرنسه باید سبک و گرافیکش مثه نسخه های قبلی باشه. یا مثال بهتر که جناب Dinosaurزدن : بازی Halo Wars
در مورد این که میگی گرافیکش پسرفت کرده داری اشتباه میکنی . یه کم با حوصله به تصاویری که تا حالا عرضه شده نگاه کن تا به اوج گرافیکش پی ببری. مگه به بازی که گرافیکش به واقعیت نزدیک باشه میگن گرافیک خوبی داره ؟! ( علامت رو حال کن:biggrin1:) پس مثلا بازی Super Mario Galaxy گرافیک نداره؟
حالا هر کسی ممکنه یه نظری داشته باشه زیاد سخت نگیر.:-"

همانطوری که دوستان دیگه هم گفتند این بازی با سه گانه pop که ما از UbiSoft شاهد بودیم فرق میکنه و خط داستانی جدا و مربوط به خودش رو داره به نظر منهم هیچ ایرادی نداره که با این گرافیک بازی کنیم چه بسا بازی بهتری از سه گانه قبلی هم بشه به شخصه عاشق این گرافیک cel-shading هستم یک گرافیگ هنری با رنگ های شاد هستش که گیمر رو خسته نمیکنه .

بابا اون سبک و گرافیک ماله سه گانه قبلی بود و تموم شد،چرا نمیخوای قبول کنی!! اینا اومدن یه تغیر اساسی به بازی بدن.مگه هر بازی که اسمش پرنسه باید سبک و گرافیکش مثه نسخه های قبلی باشه. یا مثال بهتر که جناب Dinosaurزدن : بازی Halo Wars
در مورد این که میگی گرافیکش پسرفت کرده داری اشتباه میکنی . یه کم با حوصله به تصاویری که تا حالا عرضه شده نگاه کن تا به اوج گرافیکش پی ببری. مگه به بازی که گرافیکش به واقعیت نزدیک باشه میگن گرافیک خوبی داره ؟! ( علامت رو حال کن:biggrin1:) پس مثلا بازی Super Mario Galaxy گرافیک نداره؟
حالا هر کسی ممکنه یه نظری داشته باشه زیاد سخت نگیر.:-"
نظر من اینه که فعلا آشغالترین گرافیک رو بین تمام بازیهای نسل جدید رو داره.چیز زیاد مهمی هم نیست که حالا من بخوام قبول کنم یا نخوام قبول کنم! اصلا به فرض اینکه سه گانه جدیده و باید تغییرش میدادن وقتی انتخابشون درست نبوده و یه همچین گرافیکی بدرد این بازی نمیخوره حالا هر چقدر هم میخوان روش کار کنن ...
پسفردا که گفتن واسه wii هم قراره ساخته بشه ببینم بازم میگی گرافیکش بالاست و فلان و ...
خلاصه اینکه گفتن نسل جدید و طرفدارای این بازی هم توقع یک تغییر و تحول درست حسابی توی گرافیک بازی داشتن (من خودم شخصا دوست داشتم پرنس جدید که لقب Next-Gen داره حداقل گرافیکش 3-4 برابر قسمت های قبلیش باشه) هر چند گیم پلی خوب باشه ولی در کنارش حتما باید گرافیکی باشه که با این نسل سازگاری داشته باشه.Xbox360 و PS3 رو اینهمه واسش هزینه کزدن که گرافیکی تقریبا نزدیک به واقعیت رو باهاش نمایش بدن نه این آبرنگ و کاغذ و نقاشی که نه کیفیت تکسچر داره،نه AA داره،خیلی از ویژگی های گرافیکی تو این نسل جدید بوجود اومده (پدرشون در اومده تا وقتی تونستن بسازن) اونوقت هیچ کدومشون حداقل توی این چند تا عکسی که منتشر شده به کار نرفته توقعی هم ندارم با یه همچین گرافیکی مثلا ویژگی های Dx10 رو باهاش ببینم!!

پس به این نمیگن نسل جدید! Cel-Shade چیزی هست که چند سال پیش کپکام تونست روی PS2 هم اجراش کنه.(پایین بالا بودن گرافیکش هم چنگی به دل نمیزه آش دهن سوزی هم نیست که بخواد بالاتر باشه چون تغییر زیادی حس نمیشه)

اون Halo Wars هم سبکش تغییر کرده نه گرافیکش.
پس ربطی به آبرنگ و Cel-shade و اینا نداره مثالش کاملا اشتباست.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or