اسکرین شات های جدید از Prince of Persia: Prodigy

نظر من اینه که فعلا آشغالترین گرافیک رو بین تمام بازیهای نسل جدید رو داره.چیز زیاد مهمی هم نیست که حالا من بخوام قبول کنم یا نخوام قبول کنم! اصلا به فرض اینکه سه گانه جدیده و باید تغییرش میدادن وقتی انتخابشون درست نبوده و یه همچین گرافیکی بدرد این بازی نمیخوره حالا هر چقدر هم میخوان روش کار کنن ...
شما مگه همچنین بازیی را روی Next-Gen بازی کردی که اینقدر با صراحت میگی آشغالترین (در استفاده الفاظ کمی محتاط باشید) گرافیک ؟! در مورد تریلوژِی بودن بازی بر روی کنسول های نسل قبل قبلا دوستان توی همین تاپیک اشاره کردند اما شما فقط حرف های خودت رو میزنی یا بهتر بگم حرف دیگران رو نمیشنوی POP که برای سیستم عامل Dos اومد یک بازی 2D با داستان و امکانات خودش بود همینطور بازی POP: The sands of Time هم ابتدای یک بازی سه گانه بود که در pop: The tow thrones با داستان و گرافیک مخصوص خودش به پایان رسید من نمیدونم شما بازیی مثل fear effect رو انجام دادید یا نه اگر نکردید برید بازی کنید تا بدونید که گرافیک cel-shading یکی از هنری ترین گرافیک هست، در ضمن باید خوشحال باشیم که UbiSoft دوباره یک سری جدید از Pop می سازه اونوقت اینطوری جبهه گرفتید !

یادش به خیر 2 سال پیش زمان اومدن PoP T2T بود با اعضای قدیم و تایپیک 170 صفحه ای و بحث های اونجا و چه قدر مطالب مفید که در کنار بحث ها گفته نشد.اللخصوص در مورد تاریخ ایران از دیدگاه های مختلف که در نهایت هم اولین مجله ی بازی سنتر رو عرضه کردیم.......
و افسوس بر امروز و اعضای امروز و پست های امروز و سطح فکر های امروز در بین Video Game Fans های ایرانی در این سایت.......
وقتی ارزش ها از بین بره جایی برای حرف زدن نمی مونه
فقط یک کلام می گم برای همه ی مخالفین :
اگه خیلی بدتون می آد خیلی ساده هست. بازی نکنین ! پولتون رو جمع کنین بازی ای کنین که دوست دارین و از اون لذت می برین.مجبور نیستین بازی کنین.
و اما اگه فکر می کنین ملیت و تاریختون زیر سوال رفته و خونتون به جوش اومده بشینین یک بازی بهتر از این بسازین و توش همون تاریخی رو بیان کنین که می خواین. از آهنگ ایرانی با تار و ستار و چه چه مرغ سحر گرفته تا نوشتن مثنوی مولوی روی دیوار ها و البته با داستان شیرین و فرهاد!(ایراد هایی که همیشه می گیرین. نوشته های عربی رود دیوار ها و آهنگ غربی و داستان عربی).
بعدشم خودتونم بشینین بازی کنین و کیف کنین. (و مطمئن باشین هیچ غیر ایرانی ای نمی آد بازی به این مسخره ای که ساختین رو انجام بده مثل بقیه ی شاهکار هایی که ساختیم!)

یک زمانی یک کشوری بود با پادشاهیه کوروش کبیر که بیشتر از نصف دنیا رو کنترل می کرد با عدل و عدالت بین همه. کشوری که همه عاشقش بودن و هر غیر ایرانی آرزو می کرد که در ایران زندگی کنه و هر ایرانی با غرور می گفت "من. یک ایرانی آریایی ام."
اما امروز همش از بین رفت. الان دیگه نه کوروشی هست با ایران و حکومت عادلانه و نه کسی آرزوی ایران زندگی کردن رو داره (اگه از ایران نترسه البته!) و نه ایرانی ای غرور ایرانی بودنش رو داره (نگاه به خودتون نندازین چسبیدین توی ایران هی میگین من ایرانی ام ایرانی برترینه نه! برین ببینین 4 تا کشور دیگه چطور به ایرانی نگاه می کنن غرور از سرتون می پره) و در ضمن اصلا الان دیگه از نظر نژاد هم ایرانی ای وجود نداره حتی ! همه ی ما قاطی عرب ها شدیم از دم (می تونین باور نکنین اما خواستین پیغام خصوصی بدیم براتون اثبات می کنم).
اگه یک زمانی یک ایرانی و پادشاهی و همه چیز هم بوده تموم شده و رفته فقط مخروبه هاش مونده. هیچ کس از یک رودخونه ی خشک شده به خاطر آب دهی هاش تشکر نمی کنه.
اگه ادعا داری ایرانی هستی و برترینی پس چشم هات رو باز کن و به افغانستانی که این قدر مسخره می کنی نگاه کن. به عرب هایی که که چپ و راست می گی ملخ خور بی سواد نگاه کن. به چین و ژاپن که به اسم قوم اعجوج و معجوج صداشون می زنی نگاه کن. به هندی های بت پرست و انگلیس استعمار گر و اسرائیل صهونیسم و آمریکا ی جهان خوار نگاه کن. ببین کجا قرار داری ؟؟؟؟
آیا همه ی اون ها هم تو رو اونقدری بزرگ می بینن که خودت خودت رو می بینی ؟؟؟
همه ی این ها رو گفتم که بری خوشحال باشی هرچند به غلط هنوز هستند کسایی اون سر دنیا دارن تاریخ مردمان قدیممون رو زنده می کنن اگه ما که ایرانی هستیم اینجوری واکنش کنیم وای به حال........
به خودتون بیاین کی می خواین عوض بشن ؟
همین
--------------------------
STOP BEING FREAKING RACIST

آخه رهام جان اینجا کسی ازداستان بازی گله نکرده! بیشتر از گرافیک ناراحت بودند اونهم به خاطره عدم شناختشون از cel_shading هستش، البته از داستان و جزییات بازی اطلاعات زیادی منتشر نشده و بیشتر سایتها رو که میدیدم فقط در حد اینکه خبر انتشار نسخه جدید از این بازی (مثل GS , IGN) خواهد آمد و یا همین Screen هایی که دوستان گذاشتند بود اما نکته جالبی که دیدم بعضی از سایت ها نام pop4 رو گذاشته بودند بر روی Prodigy (درسته که در کل شماره چهارم هستش اما از نظر داستانی اگر متفاوت باشه دیگه ربطی به T2T نخواهد داشت که pop4 بنامند) .

مگه قبلا خبر نداده بودند که داستان بازی در مورد پسر پرنسه و پرنس میمیره و پسرش باید بره شن های زمانو آزاد کنه؟؟؟ پس اینکه داستانش فرق میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه قبلا خبر نداده بودند که داستان بازی در مورد پسر پرنسه و پرنس میمیره و پسرش باید بره شن های زمانو آزاد کنه؟؟؟ پس اینکه داستانش فرق میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلآ همچین قضیه ای نبوده !
It's a whole new world for the Prince, and a whole new prince.
کلآ توی این نسخه همه چیز جدیده و ربطی به نسخه های قبلی نداره. مثل نسخه های 2 بعدی قدیمی که ربطی به 3 گانه Sands Of Time نداشت.

جناب qx_roham_xp خان! شما بيشتر با ايران و سياست هاش مشكل داري و عقده ات رو ميخواي اينجوري خالي كني.
هركس به عنوان طرفدار و خواهان اجازه داره درباره چيزي كه مدت ها دوستش داشته نظر بده و كسي هم كه ميگه اگر دوست نداري بازيش نكن يا پولت جمع كن براي يك كار ديگه كمال خودخواهي و مطلق گرايي اش رو ميرسونه.
اتفاقا من يك مصاحبه از تهيه كننده بازي خوندم كه توي جاييش نوشته بود كه سه گانه شن هاي زمان با نقاشي هايي به سبك اعراب همراه با طرح هايي از كشور هاي عربي ساخته شده است اما حالا شما شاهد يك بازي جديد همراه با يك شاهزاده جديد و يك داستان جديد هستيد.
داستان بازي هم دقيقا روايت جنگ اهريمن با اهورامزدا رو داره روايت دومي كه درباره دين زرتشت هست يعني برادر بودن اهريمن و اهورامزدا و...

اما اونجا يعني توي مصاحبه داستان بازي رو اينجور روايت ميكرد كه اهورا مزدا ياران اهريمن رو همراه با دوستان (همون يارانش) در درون يك درختي گرفتار ميكنه و ...
من اينجوري متوجه شدم! از متن حالا شايد چيز ديگه گفته بود :biggrin1:
در كل از لحاظ داستان و طبق اعترافي كه سازنده داشته يعني سه نسخه قبلي خيلي عربي بودن نشون بر فارسي شدن بيشتر بازي ميده.
شما مگه همچنین بازیی را روی Next-Gen بازی کردی که اینقدر با صراحت میگی آشغالترین (در استفاده الفاظ کمی محتاط باشید) گرافیک ؟! در مورد تریلوژِی بودن بازی بر روی کنسول های نسل قبل قبلا دوستان توی همین تاپیک اشاره کردند اما شما فقط حرف های خودت رو میزنی یا بهتر بگم حرف دیگران رو نمیشنوی POP که برای سیستم عامل Dos اومد یک بازی 2D با داستان و امکانات خودش بود همینطور بازی POP: The sands of Time هم ابتدای یک بازی سه گانه بود که در pop: The tow thrones با داستان و گرافیک مخصوص خودش به پایان رسید من نمیدونم شما بازیی مثل fear effect رو انجام دادید یا نه اگر نکردید برید بازی کنید تا بدونید که گرافیک cel-shading یکی از هنری ترین گرافیک هست، در ضمن باید خوشحال باشیم که UbiSoft دوباره یک سری جدید از Pop می سازه اونوقت اینطوری جبهه گرفتید !
شما هي گير دايد به fear effect بله Fear Effect در نوع خودش عالي بود ولي دليل نميشه چون هر بازي اي عالي بود همه برن دنبالش دليل ميشه!؟ شاهزاده پارسي رو همه با يك گرافيك واقع گرايانه ميشناسند نه يك گرافيك تريپ FE ...

البته من خودم تريلر بازي كه ديدم ازش خوشم اومد اگر محيط بازي با اين شفافيت باشند كه نيستند و به رنگ سياه همراه با آبي كه عشق من هست كه ديگه عالي ميشه يا حداقل چنين نمايش هاي سينمايي مثل DMC4 توش باشه باز قابل تحمل تر ولي اگر يك بازي صرفا مثل سه گانه قبلي باشه با اين گرافيك يك كم رو اعصاب راهپيمايي ميكنه.

شما هي گير دايد به fear effect بله Fear Effect در نوع خودش عالي بود ولي دليل نميشه چون هر بازي اي عالي بود همه برن دنبالش دليل ميشه!؟ شاهزاده پارسي رو همه با يك گرافيك واقع گرايانه ميشناسند نه يك گرافيك تريپ FE ...
این مثال رو زدم تا یک سری که از این نوع گرافیک هیچ شناختی ندارند (و به قول بعضی از دوستان از روی باده معده نظر میدن) برن خودشون ببیند که چه شاهکاری هست این cel_shading، همچنین هر بازیی رو نمیشه با این گرفیک درست کرد وگرنه آمار بازی هایی که با این نوع گرافیک درست میشد تا حالا سر به فلک کشیده بود، در ضمن بنده شاهزاده فارس رو با یک بازی 2 بعدی بر روی سیستم عامل Dos شناختم نه با sands of time ;)

رهام عزیز خدمت شما عرض کنم که:
اولا سلام
دوما ما مشکلی که داریم این هست که بیشتر وقت و سرمایه ی خومونو به ساخت نرم افزار های قرآن اختصاص میدیم (قرآن با ترتیل,قرآن به زبانهای مختلف(از جمله میخی),قرآن با صدای عبدالباسط,قرآن با صدای بلبل و...,انس با قرآن و الی آخر) اگه ما پتانسیل مون رو (جوانهای با استعداد) و هزینه کافی(همون قدر که برای برنامه های قرآنی هزینه میکنیم) رو برای ساختن یک بازی (حتی یک یازی) که تو سایت gamespot (مثلا)ارزش بررسی رو داشته باشه عرضه بکنیم اون موقع می تونیم به آینده این کشور امیدوار باشیم:cool:

تصاویر جدید

1648_0001.jpg

1648_0002.jpg

1648_0003.jpg

1648_0007.jpg

نظر من اینه که فعلا آشغالترین گرافیک رو بین تمام بازیهای نسل جدید رو داره.چیز زیاد مهمی هم نیست که حالا من بخوام قبول کنم یا نخوام قبول کنم! اصلا به فرض اینکه سه گانه جدیده و باید تغییرش میدادن وقتی انتخابشون درست نبوده و یه همچین گرافیکی بدرد این بازی نمیخوره حالا هر چقدر هم میخوان روش کار کنن ...
پسفردا که گفتن واسه wii هم قراره ساخته بشه ببینم بازم میگی گرافیکش بالاست و فلان و ...
خلاصه اینکه گفتن نسل جدید و طرفدارای این بازی هم توقع یک تغییر و تحول درست حسابی توی گرافیک بازی داشتن (من خودم شخصا دوست داشتم پرنس جدید که لقب Next-Gen داره حداقل گرافیکش 3-4 برابر قسمت های قبلیش باشه) هر چند گیم پلی خوب باشه ولی در کنارش حتما باید گرافیکی باشه که با این نسل سازگاری داشته باشه.Xbox360 و PS3 رو اینهمه واسش هزینه کزدن که گرافیکی تقریبا نزدیک به واقعیت رو باهاش نمایش بدن نه این آبرنگ و کاغذ و نقاشی که نه کیفیت تکسچر داره،نه AA داره،خیلی از ویژگی های گرافیکی تو این نسل جدید بوجود اومده (پدرشون در اومده تا وقتی تونستن بسازن) اونوقت هیچ کدومشون حداقل توی این چند تا عکسی که منتشر شده به کار نرفته توقعی هم ندارم با یه همچین گرافیکی مثلا ویژگی های Dx10 رو باهاش ببینم!!

پس به این نمیگن نسل جدید! Cel-Shade چیزی هست که چند سال پیش کپکام تونست روی PS2 هم اجراش کنه.(پایین بالا بودن گرافیکش هم چنگی به دل نمیزه آش دهن سوزی هم نیست که بخواد بالاتر باشه چون تغییر زیادی حس نمیشه)

اون Halo Wars هم سبکش تغییر کرده نه گرافیکش.
پس ربطی به آبرنگ و Cel-shade و اینا نداره مثالش کاملا اشتباست.

یعنی از نظز شما , شماره جدید یه بازی فقط یعنی پیشرفت گرافیک در همون زمینه گرافیک قبلی دیگه ؟!

بازم خدا رو شکر وقتی PoP اولین نسخه سه بعدی اومد بازی سنتری نبود وگر نه لابد گیر می دادین این چرا پرنسش جای اینکه بالا پایین بره میتونه بالا پایین هم بره !!! همون 2 بعدی رو از 32 رکگ می کردنش 64 رنگ بهتر بود !!!

اقا دلم داره برای بازی شور میزنه-اینا این همه شات دادن بیرون
همشون مثلSF IVمیمونه-نکنه اینم 2Dدر3Dباشه-بازی به فنا میره

البته شایدم خودش یک سبکی شد

خیلی باحاله گرافیکش مثل بازی XIII میمونه که چند سال پیش UBI داد بیرون باید منتظر شمار دو XIII هم بمونیم چون داستانش نیمه کاره تموم شد ! ؟ ! ؟ !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or