جناب
qx_roham_xp خان! شما بيشتر با ايران و سياست هاش مشكل داري و عقده ات رو ميخواي اينجوري خالي كني.
هركس به عنوان طرفدار و خواهان اجازه داره درباره چيزي كه مدت ها دوستش داشته نظر بده و كسي هم كه ميگه اگر دوست نداري بازيش نكن يا پولت جمع كن براي يك كار ديگه كمال خودخواهي و مطلق گرايي اش رو ميرسونه.
اتفاقا من يك مصاحبه از تهيه كننده بازي خوندم كه توي جاييش نوشته بود كه سه گانه شن هاي زمان با نقاشي هايي به سبك اعراب همراه با طرح هايي از كشور هاي عربي ساخته شده است اما حالا شما شاهد يك بازي جديد همراه با يك شاهزاده جديد و يك داستان جديد هستيد.
داستان بازي هم دقيقا روايت جنگ اهريمن با اهورامزدا رو داره روايت دومي كه درباره دين زرتشت هست يعني برادر بودن اهريمن و اهورامزدا و...
اما اونجا يعني توي مصاحبه داستان بازي رو اينجور روايت ميكرد كه اهورا مزدا ياران اهريمن رو همراه با دوستان (همون يارانش) در درون يك درختي گرفتار ميكنه و ...
من اينجوري متوجه شدم! از متن حالا شايد چيز ديگه گفته بود :biggrin1:
در كل از لحاظ داستان و طبق اعترافي كه سازنده داشته يعني سه نسخه قبلي خيلي عربي بودن نشون بر فارسي شدن بيشتر بازي ميده.
شما مگه همچنین بازیی را روی Next-Gen بازی کردی که اینقدر با صراحت میگی آشغالترین (در استفاده الفاظ کمی محتاط باشید) گرافیک ؟! در مورد تریلوژِی بودن بازی بر روی کنسول های نسل قبل قبلا دوستان توی همین تاپیک اشاره کردند اما شما فقط حرف های خودت رو میزنی یا بهتر بگم حرف دیگران رو نمیشنوی POP که برای سیستم عامل Dos اومد یک بازی 2D با داستان و امکانات خودش بود همینطور بازی POP: The sands of Time هم ابتدای یک بازی سه گانه بود که در pop: The tow thrones با داستان و گرافیک مخصوص خودش به پایان رسید من نمیدونم شما بازیی مثل fear effect رو انجام دادید یا نه اگر نکردید برید بازی کنید تا بدونید که گرافیک cel-shading یکی از هنری ترین گرافیک هست، در ضمن باید خوشحال باشیم که UbiSoft دوباره یک سری جدید از Pop می سازه اونوقت اینطوری جبهه گرفتید !
شما هي گير دايد به fear effect بله Fear Effect در نوع خودش عالي بود ولي دليل نميشه چون هر بازي اي عالي بود همه برن دنبالش دليل ميشه!؟ شاهزاده پارسي رو همه با يك گرافيك واقع گرايانه ميشناسند نه يك گرافيك تريپ FE ...
البته من خودم تريلر بازي كه ديدم ازش خوشم اومد اگر محيط بازي با اين شفافيت باشند كه نيستند و به رنگ سياه همراه با آبي كه عشق من هست كه ديگه عالي ميشه يا حداقل چنين نمايش هاي سينمايي مثل DMC4 توش باشه باز قابل تحمل تر ولي اگر يك بازي صرفا مثل سه گانه قبلي باشه با اين گرافيك يك كم رو اعصاب راهپيمايي ميكنه.