استودیو Remedy به ساخت بازی Max payne 3 کمک میکند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

b4c7109c0adfc6dd2eccd536bd95d13f76855b28.jpg__620x348_q85_crop_upscale-e1324344837274.jpg

سالهاست که از معرفی سری جدید بازی Max payne 3 از سوی Rockstar میگذرد و این استودیو همچنان در حال ساخت این بازی میباشد و هنوز نیز معلوم نیست پایان ان کی میباشد و این در حالی میباشد که گفته میشود سازندگان این بازی از استودیو Remedy کمک خواسته اند . در همین راستا نیز از شرکت و خالق اصلی بازی یعنی Remedy که در حال حاظر مشغول ساخت سری جدید بازی معروف خود یعنی Alan wake هستند ، اقای Matthias Myllyrinne در طی مصاحبه ای در مورد بازی Max payne 3 اظهار نظر کرد و اذعان نمود که استودیو Remedy در مورد تست بازی و برخی نکات به سازندگان Max payne 3 کمک میکند ؛ وی در ادامه افزود :

" نزدیک به 11 الـــی 12 سال است که بچهای تیم Rockstar را میشناسیم و این را کاملا طبیعی میدانیم که انها در موقع ساخت بازی بیایند نظرات و پیشنهادات ما را بپرسند و مطمئنان ما به این امر رضایت میدهیم و ان را عالی میخوانیم
ما عاشق بازی Max payne هستیم و به شخصه سالهای بسیاری منتظر این بازی بودم ولی این به ان معنا نیست که استودیو رمدی کمکی در زمینه برنامه نویسی بازی میکند ؛ تمام فشار بازی بر روی شانهای تیم راک استار میباشد و ما نقش زیادی ایفا نمیکنیم و دخالتی نیز در ساخت بازی نداریم " .

اقای Matthias Myllyrinne در اخر نیز چنین در مورد کمک خود به راکستار سخن گفت :

"تنها کاری که ما به عنوان کمک به راکستار برای ساخت Max payne 3 میکنیم ، فقط به دادن نقطه نظرات و بازی کردن ان و گفتن ایراداتش میباشد. کار کردن در این مورد بسیار سرگرم کننده و حتی رویایی میباشد ؛ تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که بازی کنید و نظراتتان را بیان کنید ، کاری که شرکت راک استار میکند بسیار کار مطمئن و خوبی میباشد و به هیچ وجه انها یک بازی بد را روانه بازار نمیکنند و از اینکه با انسانهایی که اینقدر به جزئیات دقت میکنند کار میکنیم بسیار خرسند هستیم . ما همچنان به گفتن نظرات خود به انها ادامه می دهیم " .

کسایی که فقط به راکستار دارن ایراد میگیرن لطف کنن برن یه زحمتی به خودشون بدن و تریلر جدید این بازی رو ببینن تا متوجه بشن این بازی کاملا به اصول شماره های قبل این بازی پایبند بوده راکستار بازی بد به بازار نمیده صد در صد این بازی هم شاهکار خواهد بود

دوستانی که میگن بازی گند خورده دیگه بی انصافی نکنن درسته تم بازی کمی از اون حالت تاریک اومده بیرون ولی با این تریلر اخری واقعا چیز شاهکاری بود فقط کاشکی اون سیستمی که قبل از شروع هر چپتر یه سری عکس به صورت اسلاید نشون میداد حذف نشده باشه:)

آخرین ویرایش:
ببین چقد به r* فشار کار وارد شده که از remedy درخواست کمک کرده. :|
کجاش مشکل داره؟ خود رمدی و راک استار با این قضیه مشکل ندارند اونوقت به شما برخورده؟:d
ایرادی هست وقتی میخوان تمام تلاششون رو برای حفظ ریشه‌های این سری از بازی انجام بدند؟ مشورت کردن کلاً خوب نیست نه؟ اتفاقاً هیچ فشاری بهشون وارد نشده فقط میخوان برای بهبود بازی هر کاری میتونند انجام بدند.

خوب من شخصا به این بازی امیدی نداشتم اما این تریلر جدید یه ذره معادله رو عوض کرد. حالا اینکه Remedy حمایت میکنه باید دید در جهت همون راستاست یا دوباره باید به عقب برگردیم :دی

راک استار نسخه ی دوم این بازی رو به بهترین شکل ساخت البته همراه با remedy مطمئن باشین این نسخه هم عالی در میاد و اتفاقا من وقتی فهمیدم remedy داره بهشون کمک میکنه بیش از پیش به این بازی مطمئن شدم.
راک استار تو نسخه دوم نقش ناشر رو داشت، چیزی که الان مایکروسافت در مقابل Alan Wake داره.
اصلا کاره ای نبود ...

خوب من شخصا به این بازی امیدی نداشتم اما این تریلر جدید یه ذره معادله رو عوض کرد. حالا اینکه Remedy حمایت میکنه باید دید در جهت همون راستاست یا دوباره باید به عقب برگردیم :biggrin1:
کلا دو یا سه ساعت اول بازی، مکس پین مث آدمه، بعدش میشه یه کچل، معتاد، بی پول، بدبخت :دی.
امید نداشته باش تو.

وقتی خالق دو نسخه قبلش Remedy هست انتظار نداری که راک استار بیاد از من برای تستش دعوت کنه :biggrin1: ؟
نه آخه جان رضا فکرش رو بکن :دی، یکی مثل R* بلند شه بیاد بگه فقط نظرم بخواد به نظرم خیلیه :دی.

درسته خالق سری های قبل بوده ولی الان که کاره ای نیست :دی. با این تغییرات هم که ...

ما ایرانی ها هیچ وقت درست نمیشیم :دی

بنده خداها برای هر چه بهتر شدن بازی رفتن کمک خواستن که حتی ذره ای ایراد وارد نشه به بازی بعد این نظرات خوشحالیه که میخونیم. اگه فردا کمک هم نمیخواستن ملت میریختن میگفتن که خاک بر سرتون که کمک هم نخواستید از رمدی. کلا اینه وضعیت ما :دی

یکم این تم غم و تاریک رو به این راک استار یاد بده عالی میشه.
دوس دارم مکس پین رو تو همون برف ،تاریکی شب ،کوچه و مترو های خلوت ببینم تا تو برزیل و Corcovado

بنده خداها برای هر چه بهتر شدن بازی رفتن کمک خواستن که حتی ذره ای ایراد وارد نشه به بازی بعد این نظرات خوشحالیه که میخونیم. اگه فردا کمک هم نمیخواستن ملت میریختن میگفتن که خاک بر سرتون که کمک هم نخواستید از رمدی. کلا اینه وضعیت ما :دی

اسکندر مقدونی
عمر بن خطاب
چنگیز مغول
تیمور لنگ
محمود افغان
بالاخره ترکیب ژنهای مختلف با هم کار خودشو کرده دیگه.

کجاش مشکل داره؟ خود رمدی و راک استار با این قضیه مشکل ندارند اونوقت به شما برخورده؟:d
ایرادی هست وقتی میخوان تمام تلاششون رو برای حفظ ریشه‌های این سری از بازی انجام بدند؟ مشورت کردن کلاً خوب نیست نه؟ اتفاقاً هیچ فشاری بهشون وارد نشده فقط میخوان برای بهبود بازی هر کاری میتونند انجام بدند.
می‌دونی چیه دوست عزیز؟ یه چیزی همیشه هست و همیشه عامل به .. گیجه انداختن همه جوامع بشری بوده و اون "ساز" ـی بوده که هر دفعه با نواهای مختلف نواخته می‌شده و هر بار بقیه رو به "رقصیدن‌"های در حالات متخلف وادار می‌کرده. تا این ساز ملعون هست شاد همچین چیزهایی خواهیم بود.8-|
راک استار تو نسخه دوم نقش ناشر رو داشت، چیزی که الان مایکروسافت در مقابل Alan Wake داره.
اصلا کاره ای نبود ...
درسته خالق سری های قبل بوده ولی الان که کاره ای نیست :دی. با این تغییرات هم که ...
از کی تا حالا ناشر شده "هیچ کاره"؟! انگار نه انگار که این ناشره که به سازنده میدون میده و خرج براش میکنه و همه شرایط رو براش فراهم می‌کنه و در اختیارش قرار می‌ده تا اون با خیال راحت بازیش رو بسازه. حالا شد هیچ کاره؟ انگار نه انگار که *R ناشر مکس پین بوده که اگه نبود و شرکتی دیگه بود قطعا الان MP این MP نبود! (شماره 1 و 2 رو دارم میگم)
اسکندر مقدونی
عمر بن خطاب
چنگیز مغول
تیمور لنگ
محمود افغان
بالاخره ترکیب ژنهای مختلف با هم کار خودشو کرده دیگه.
=d>

میدونی قضیه همون ملانصردین و خر و پسرشه :d

احتمالش کمتر از اون چیزیه که فکرش رو بکنی ! :دی خواستی برات بوکمارک هم بکنم ؟! :دی
این بازی با Remedy یا بدونش، یکی از بهترین های سال بعد میشه + نسل. گرافیکشم با توجه به وسعت محیط و اینکه فیزیکش و اون یارو Bullet Time هاش کاملان Real-Time پردازش میشه خارق العاده ست و بهترین 2012 و این نسل و این سیاره با هم میشه :دی.
بــــــــوک مارک من عزیزم :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or