استودیو Remedy به ساخت بازی Max payne 3 کمک میکند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

b4c7109c0adfc6dd2eccd536bd95d13f76855b28.jpg__620x348_q85_crop_upscale-e1324344837274.jpg

​

سالهاست که از معرفی سری جدید بازی Max payne 3 از سوی Rockstar میگذرد و این استودیو همچنان در حال ساخت این بازی میباشد و هنوز نیز معلوم نیست پایان ان کی میباشد و این در حالی میباشد که گفته میشود سازندگان این بازی از استودیو Remedy کمک خواسته اند . در همین راستا نیز از شرکت و خالق اصلی بازی یعنی Remedy که در حال حاظر مشغول ساخت سری جدید بازی معروف خود یعنی Alan wake هستند ، اقای Matthias Myllyrinne در طی مصاحبه ای در مورد بازی Max payne 3 اظهار نظر کرد و اذعان نمود که استودیو Remedy در مورد تست بازی و برخی نکات به سازندگان Max payne 3 کمک میکند ؛ وی در ادامه افزود :

" نزدیک به 11 الـــی 12 سال است که بچهای تیم Rockstar را میشناسیم و این را کاملا طبیعی میدانیم که انها در موقع ساخت بازی بیایند نظرات و پیشنهادات ما را بپرسند و مطمئنان ما به این امر رضایت میدهیم و ان را عالی میخوانیم
ما عاشق بازی Max payne هستیم و به شخصه سالهای بسیاری منتظر این بازی بودم ولی این به ان معنا نیست که استودیو رمدی کمکی در زمینه برنامه نویسی بازی میکند ؛ تمام فشار بازی بر روی شانهای تیم راک استار میباشد و ما نقش زیادی ایفا نمیکنیم و دخالتی نیز در ساخت بازی نداریم " .

اقای Matthias Myllyrinne در اخر نیز چنین در مورد کمک خود به راکستار سخن گفت :

"تنها کاری که ما به عنوان کمک به راکستار برای ساخت Max payne 3 میکنیم ، فقط به دادن نقطه نظرات و بازی کردن ان و گفتن ایراداتش میباشد. کار کردن در این مورد بسیار سرگرم کننده و حتی رویایی میباشد ؛ تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که بازی کنید و نظراتتان را بیان کنید ، کاری که شرکت راک استار میکند بسیار کار مطمئن و خوبی میباشد و به هیچ وجه انها یک بازی بد را روانه بازار نمیکنند و از اینکه با انسانهایی که اینقدر به جزئیات دقت میکنند کار میکنیم بسیار خرسند هستیم . ما همچنان به گفتن نظرات خود به انها ادامه می دهیم " .

از کی تا حالا ناشر شده "هیچ کاره"؟! انگار نه انگار که این ناشره که به سازنده میدون میده و خرج براش میکنه و همه شرایط رو براش فراهم می‌کنه و در اختیارش قرار می‌ده تا اون با خیال راحت بازیش رو بسازه. حالا شد هیچ کاره؟ انگار نه انگار که *R ناشر مکس پین بوده که اگه نبود و شرکتی دیگه بود قطعا الان MP این MP نبود! (شماره 1 و 2 رو دارم میگم)
ناشر اصلی مکس پین، یک شرکت دیگه بود که وقتی درش تخته شد، راک استار در دستش گرفت ...
Take Two رو نگاه کن، ناشر Duke بود، هیچ غلطی هم جزء انتشار بازی نکرد.

R* تا جایی که من اطلاع دارم ناشر بازی بوده و کاری به ساخت بازی نداشته و فقط نقش ناشر رو داشته نه چیزی که شما فکر میکنی تامین کننده مالی بوده باشه یا چیزی شبیه به این، یعنی Remedy از جیب خرج میکرده.
اونم فقط نسخه ی دوم زیر نر R* بوده ...

قطعا اگر R* نبود الان MP خیلی وضعش بهتر از اینی که الان هست، بود ...

*R یکی از مطمن ترین شرکت بازیسازی هست که کارشون همیشه متفاوت و عالی بوده و تا حالا بازی بدی بیرون نداده پس جای هیچ نگرانی نیست

R* تا جایی که من اطلاع دارم ناشر بازی بوده و کاری به ساخت بازی نداشته و فقط نقش ناشر رو داشته نه چیزی که شما فکر میکنی تامین کننده مالی بوده باشه یا چیزی شبیه به این، یعنی Remedy از جیب خرج میکرده.
اونم فقط نسخه ی دوم زیر نر R* بوده ..
منبع معتبر برای حرفات داری؟
قطعا اگر R* نبود الان MP خیلی وضعش بهتر از اینی که الان هست، بود ...
اینو شوخی کردی دیگه؟

این بازی با Remedy یا بدونش، یکی از بهترین های سال بعد میشه + نسل. گرافیکشم با توجه به وسعت محیط و اینکه فیزیکش و اون یارو Bullet Time هاش کاملان Real-Time پردازش میشه خارق العاده ست و بهترین 2012 و این نسل و این سیاره با هم میشه :دی.
بــــــــوک مارک من عزیزم :دی.
با خود بازی کاری ندارم فقط گرافیک رو که همون اول گفتی :دی آخر 2012 موقع آغاز VGA میبینیم همدیگه رو :دی
بهترین گرافیک 2012 و نسل :دی

آخرین ویرایش:
من قبول ندارم حرفشو ولی *R کلن براش مکس ارزش بالایی نداشت ، و گرنه ادامشو زودتر میساخت ...
کجا باید می‌ساختش؟ Remedy که از سال 2005 مشغول ساخت AW بوده، (یعنی کمتر از 2 سال بعد اینکه MP2 اومد)، نمیخوای بگی با remedy باز باید کار می‌کرده که نه؟

من قبول ندارم حرفشو ولی *R کلن براش مکس ارزش بالایی نداشت ، و گرنه ادامشو زودتر میساخت ...

پیش نیومده :دی اول که جی تی ای 4 ، بعد هم سرخپوست مرده ، مسلما این دوتا مایه ساز تر میتونسته باشه تا مکس پین ؛ البته ...
مکس پین هم عناوین پرفروشی بودن در نوع خودشون ؛ ولی در مقام مقایسه که بر بیایم ، به جی تی ای و سرخپوست مرده نمیرسه .

پیش نیومده :دی اول که جی تی ای 4 ، بعد هم سرخپوست مرده ، مسلما این دوتا مایه ساز تر میتونسته باشه تا مکس پین ؛ البته ...
مکس پین هم عناوین پرفروشی بودن در نوع خودشون ؛ ولی در مقام مقایسه که بر بیایم ، به جی تی ای و سرخپوست مرده نمیرسه .
سرخ پوست مرده (:دی) تا قبل از رستگاری اصلا در حد ُ اندازه های مکس پین نبود از لحاظ فروش . میتونی آمار بیاری . من طبق آمار Jostiq تو سال 2010 که تو ویکی بازی Red Dead Revolver داده در آوردم فروشش 1 میلیون نسخه هم نیست . فروش سری مکس پین تا آخرین آمار 7 میلیون کپی بوده . پس از لحاظ پولسازی قبل از RDR که تصمیم گرفتن MP3 رو بسازن پولساز تر بوده . دلیلت منطقی نیست .
کجا باید می‌ساختش؟ Remedy که از سال 2005 مشغول ساخت AW بوده، (یعنی کمتر از 2 سال بعد اینکه MP2 اومد)، نمیخوای بگی با remedy باز باید کار می‌کرده که نه؟

تعداد کارمند های R* رو دیدی ؟ :دی خودشون دستشون چپ بوده یعنی ؟! :دی خُ اینا احتمالا قبل از این که AW تأیید شه میدونستن با رِمِدی دیگه نمی تونن برای مکس پین بعدی کار کنن ، اگه براشون ارزش بالایی داشت مطمئن باش میساختنش زودتر .

خداییش میدونستم میای این رو میگی !
biggrin1.gif

اما میدونی ، وقتی شما دورنمای کارت رو میبینی ، ومیدونی که قراره بازیت Grand theft horse (
biggrin1.gif
) باشه ، قطعا انتظار فروش خیلی خفنی هم داری ...
خُب این بازیایی که نام بردی چه ربطی به Rockstar Vancouver داره!؟:-/
الان میتونی این پستت رو بزاری اینجا بایونتا جان:)

سرخ پوست مرده (:biggrin1:) تا قبل از رستگاری اصلا در حد ُ اندازه های مکس پین نبود از لحاظ فروش . میتونی آمار بیاری . من طبق آمار Jostiq تو سال 2010 که تو ویکی بازی Red Dead Revolver داده در آوردم فروشش 1 میلیون نسخه هم نیست . فروش سری مکس پین تا آخرین آمار 7 میلیون کپی بوده . پس از لحاظ پولسازی قبل از RDR که تصمیم گرفتن MP3 رو بسازن پولساز تر بوده . دلیلت منطقی نیست .
خداییش میدونستم میای این رو میگی ! :دی
اما میدونی ، وقتی شما دورنمای کارت رو میبینی ، ومیدونی که قراره بازیت Grand theft horse (:دی) باشه ، قطعا انتظار فروش خیلی خفنی هم داری ...

===

^^^ سینا جان توی باغ نیستی :دی بحث سر اینه که راک استار چرا سراغ فلان ip زود تر از اون یکی نرفته .

آخرین ویرایش:
^^^ سینا جان توی باغ نیستی :biggrin1: بحث سر اینه که راک استار چرا سراغ فلان ip زود تر از اون یکی نرفته .

قضیه این نیست ، قضیه اینه که R* خیلی بزرگتر از این حرفاست که هم زمان با اونا نتونه MP3 رو گسترش بده ، و تقریبا بعد ِ کار GTA IV رفتن سراغ MP3 . مشکل ِ من سر ِ اینه که MP3 برای R* آخرین اولویت بوده ! اقلا میتونستن تا عرضه GTA IV یه تیم کوچیک و خبره رو بزارن برای طراحی Base ـه بازی .

پس این چیه؟ :دی

0j6x0f87ubkmrz47h85b.jpg
فردین :دی.
بازی دو یا سه ساعت اولش اینطوریه، خودت که تو تریلر دیدی، قسمت های جلوتر از بازی، مکس میزنه به سرش کچل میکنه میره...

کلا من یاد فیلم مردی درآتش میندازه :دی.
منبع معتبر برای حرفات داری؟
یعنی من الان بلندشم، برم منبع گیر بیارم ؟
شما برو یه دور مصاحبه هایی که Remedy دلیل فروخت IP اش رو به R* میده بخون. قشنگ میگن ما بودجه کافی برای ساخت بازی بعدیمون رو نداشتیم برای همین تصمیم به فروش گرفتیم.

اینو شوخی کردی دیگه؟
خیر، R* هرچقدر زحمت کشید برای MP2 که به نظرم نکشید، داره توی MP3 گند میزنه.

یه واقعیت غیر قابل انکاره، R* هیچ استعدادی در ساخت بازی ای بجزء بازی های سوم شخصه، Open World نداره، یک کمپانی که فقط میتونه بازی های این سبک بسازه و اگر ازش چیزی فراتر بخواید هنگ میکنه.
غیر از این هست، بیا ثابت کن حرفم درست نیست.
توی MP3 هم، اومده همون تم خوشحال GTA رو گذاشته فکر میکنه بازی جذاب میشه؟ :|.

وقتی میان تریلر نشون میده آهنگ MP2 رو میزارن اولش که ملت برن تو اون جو یه جورایی تابلوئه چیکار کردن.

فردین :biggrin1:.
بازی دو یا سه ساعت اولش اینطوریه، خودت که تو تریلر دیدی، قسمت های جلوتر از بازی، مکس میزنه به سرش کچل میکنه میره...
میثم از اولش اگه میگفتی تو *R تستر هستی و بازی رو چند بار تا آخرش رفتی و همه سوراخ سُنبه هاش رو درآوردی و فهمیدی چی به چیه مطمئن باش اصلا بحث نمیکردم چون تو درست میگفتی با این اوصاف:دی من رو ببخش>:d<
یه واقعیت غیر قابل انکاره، R* هیچ استعدادی در ساخت بازی ای بجزء بازی های سوم شخصه، Open World نداره، یک کمپانی که فقط میتونه بازی های این سبک بسازه و اگر ازش چیزی فراتر بخواید هنگ میکنه.
خب همه شرکت ها اینجورین! شما از همین ریمدی بخواه برات یه FPS بسازه هنگ که هیچی، مخش .... اصلا:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or