استودیو PlatinumGames توسط مایکروسافت خریداری نخواهد شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
رئیس استودیو PlatinumGames به‌تازگی عنوان کرده‌است که این استودیو علاقه‌ای به قرار گرفتن در مجموعه Xbox Game Studios ندارد.

PlatinumGames.jpg

آقای فیل اسپنسر پیش‌تر در مورد سرمایه‌گذاری در بازار ژاپن و جذب استودیوهای ژاپنی صحبت کرده‌بود. یکی از شایعاتی که در این خصوص برای مدت‌ها به گوش می‌رسید، احتمال خرید استودیو PlatinumGames توسط شرکت Microsoft بود. اما به‌نظر می‌رسد فعلا با مسیری که استودیو پلاتینوم گیمز در آن قرار گرفته، خریداری شدن آن‌ها توسط مایکروسافت چندان محتمل نیست.

رئیس استودیو پلاتینوم گیمز یعنی آقای Atsushi Inaba در گفت و گو با VGC در خصوص این موضوع گفت: ” من شایعاتی را مبنی بر خریداری شدن استودیوی ما توسط مایکروسافت خواندم و با خود گفتم مردم در اینترنت عجیب‌ترین چیزهای ممکن را می‌خوانند! چرا که هیچ صحبتی در این خصوص انجام نشده‌است. با اینحال، ما جای مایکروسافت نیستیم و نمی‌دانیم پشت درهای آن‌ها چه اتفاقی افتاده و آیا مایکروسافت قصد انجام اینکار را داشته‌است یا خیر.”

آقای اینابا با اشاره به اهداف این استودیوی ژاپنی در مورد مستقل شدن خود ادامه داد: ما نسبت به مایکروسافت بی‌علاقه نیستیم، اما اگر رابطه ما به گونه‌ای باشد که در مسیر آن‌ها کار کنیم، احساس می‌کنم این مسئله فرصت‌های ما را کاهش می‌دهد و برعکس چیزی است که در حال انجام دادن آن هستیم. ما با هر احتمالی که به محدود شدن آزادی ما منجر شود مخالفیم.”

اینابا در پایان تلاش‌های فیل اسپنسر و مایکروسافت را برای گسترش بازاریابی در ژاپن تحسین کرده و به آن‌ها توصیه کرد که مسیر موفقیت در ژاپن، همیشه با داشتن بهترین سخت‌افزار تضمین نمی‌شود. استودیو پلاتینوم گیمز قصد دارد بازی در دست ساخت خود را که فعلا با نام Project G.G شناخته می‌شود، همانند ریمستر بازی The Wonderful 101 به‌صورت مستقل منتشر کند.

Continue reading...

اومدی هرچی اخلاق و حسنات داره رو در نظر میگیری بعدش چطوری به این نتیجه میرسی که مقصر ماکروسافت و گاوه ؟ :-/[-(
واقعا برام سوال شد چطوری شد اینجوری شد؟:D
اگه میخایی ازش دفاع یک جانبه بکنی که الان با این ترتیب اثری که دادی ترجمه ژاپنی بشه کامیا بسبک مهران مدیری آخرین نگاه رو به دوربین میکنه و جان به جان آفرین تسلیم میکنه:D
در مورد قسمت سبز هم فقط میشه گفت مرسی اه:))
حرفی که من زدم خیلی واضح هست,مایکروسافت به فردی که در خلاقیتش به شدت لجباز هست و در این زمینه از قدیم الایام شهرت داره,یک عالمه پول می ده,بعد تعجب می کنه که چرا کامیا اینقدر لجباز و سخت هست. این گاو بودن کی را می رسونه؟
کجای این حرفم فهمش برات دشوار هست؟

این دوستانی که میان به پلاتینوم تیکه میندازن :-j:-j:-j
اینو قبلا هم گفتم، تیکه انداختن های بی پایه و اساس یجورایی تف سر بالاست. مثلا من بگم خاک بر سر naughty dog فقط بازی های سطح پایین و متوسط میسازن :-jیا Turn 10 از بدترین سازنده های ریسینگ هست و در استدیو باید تخته بشه....

چه خوشتون بیاد چه نیاد، پلاتینوم یکی از بهترین استدیو های بازی سازی فعال هست و اینو چند بار ثابت کردن، خیلی از بهترین بازی های سبک اکشن و hack n slash توی تاریخ ساخت اینا هستن. کامیا رسما بازی بد توی کارنامش نداره :| چه قبل scalebound و چه بعدش، هر بازی که کارگردانش بوده عالی بوده.

در مورد کنسل شدن scalebound هم فقط میشه گفت حیف شد، هم اینکه کامیا کارگردانش بود و هم اینکه توی مصاحبه ها خیلی در مورد این که همیشه میخواسته یه همچین بازی بسازه و .... میگفت.
دلیل کنسل شدنش رو دقیق نمیدونیم ولی بد نیست به کارنامه پلاتینوم و مایکرو (مخصوصا توی اون سال ها ) نگاه کنیم و یجورایی میشه نتیجه گیری کرد بیشتر تقصیر کی بوده :-"

این دوستانی که میان به پلاتینوم تیکه میندازن :-j:-j:-j
اینو قبلا هم گفتم، تیکه انداختن های بی پایه و اساس یجورایی تف سر بالاست. مثلا من بگم خاک بر سر naughty dog فقط بازی های سطح پایین و متوسط میسازن :-jیا Turn 10 از بدترین سازنده های ریسینگ هست و در استدیو باید تخته بشه....

چه خوشتون بیاد چه نیاد، پلاتینوم یکی از بهترین استدیو های بازی سازی فعال هست و اینو چند بار ثابت کردن، خیلی از بهترین بازی های سبک اکشن و hack n slash توی تاریخ ساخت اینا هستن. کامیا رسما بازی بد توی کارنامش نداره :| چه قبل scalebound و چه بعدش، هر بازی که کارگردانش بوده عالی بوده.

در مورد کنسل شدن scalebound هم فقط میشه گفت حیف شد، هم اینکه کامیا کارگردانش بود و هم اینکه توی مصاحبه ها خیلی در مورد این که همیشه میخواسته یه همچین بازی بسازه و .... میگفت.
دلیل کنسل شدنش رو دقیق نمیدونیم ولی بد نیست به کارنامه پلاتینوم و مایکرو (مخصوصا توی اون سال ها ) نگاه کنیم و یجورایی میشه نتیجه گیری کرد بیشتر تقصیر کی بوده :-"
خود تهیه کننده بازی میگه اگه مقصری باشه هردو طرف به یه اندازه مقصر هستن حالا چرا دارید بی دلیل تقصیرا رو گردن مایکرو میندازید الله اعلم ... هر چند از نمایش های اول معلوم بود بازی چه پتانسیل خفنی داره ولی از همون نمایش اول هم آشکار بود که از نظر فنی چه فاجعه ای بود ... فکر کن اولین نمایش گیمپلی بازی چه فریم ریت فاجعه ای داشت و ممکن بود تبدیل به چه آبروریزی بشه ....

حالا جدای از بجثی که مطرحِ، کجای اون نمایش گیم پلی نکته مثبتی داشت که بخوایم امیدوار بشیم یا نه.
فاجعه ای بود برا خودش، انگاری اتد کار بوده و به زور مایکرو اومدن نمایشش دادن.
از طرف دیگه اون گیم پلی هدفی هم که در نظر داشتن هیچ جوره نمیخوره پلاتینیوم به تنهائی از پسش بربیاد.
واقعا بهترین کار ممکن همین کنسل کردن بود، فکر کنم 2طرف کاملا راضی بودن یجورائی.

• Like
Reactions: mehdiek

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or