استودیو PlatinumGames توسط مایکروسافت خریداری نخواهد شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
رئیس استودیو PlatinumGames به‌تازگی عنوان کرده‌است که این استودیو علاقه‌ای به قرار گرفتن در مجموعه Xbox Game Studios ندارد.

PlatinumGames.jpg

آقای فیل اسپنسر پیش‌تر در مورد سرمایه‌گذاری در بازار ژاپن و جذب استودیوهای ژاپنی صحبت کرده‌بود. یکی از شایعاتی که در این خصوص برای مدت‌ها به گوش می‌رسید، احتمال خرید استودیو PlatinumGames توسط شرکت Microsoft بود. اما به‌نظر می‌رسد فعلا با مسیری که استودیو پلاتینوم گیمز در آن قرار گرفته، خریداری شدن آن‌ها توسط مایکروسافت چندان محتمل نیست.

رئیس استودیو پلاتینوم گیمز یعنی آقای Atsushi Inaba در گفت و گو با VGC در خصوص این موضوع گفت: ” من شایعاتی را مبنی بر خریداری شدن استودیوی ما توسط مایکروسافت خواندم و با خود گفتم مردم در اینترنت عجیب‌ترین چیزهای ممکن را می‌خوانند! چرا که هیچ صحبتی در این خصوص انجام نشده‌است. با اینحال، ما جای مایکروسافت نیستیم و نمی‌دانیم پشت درهای آن‌ها چه اتفاقی افتاده و آیا مایکروسافت قصد انجام اینکار را داشته‌است یا خیر.”

آقای اینابا با اشاره به اهداف این استودیوی ژاپنی در مورد مستقل شدن خود ادامه داد: ما نسبت به مایکروسافت بی‌علاقه نیستیم، اما اگر رابطه ما به گونه‌ای باشد که در مسیر آن‌ها کار کنیم، احساس می‌کنم این مسئله فرصت‌های ما را کاهش می‌دهد و برعکس چیزی است که در حال انجام دادن آن هستیم. ما با هر احتمالی که به محدود شدن آزادی ما منجر شود مخالفیم.”

اینابا در پایان تلاش‌های فیل اسپنسر و مایکروسافت را برای گسترش بازاریابی در ژاپن تحسین کرده و به آن‌ها توصیه کرد که مسیر موفقیت در ژاپن، همیشه با داشتن بهترین سخت‌افزار تضمین نمی‌شود. استودیو پلاتینوم گیمز قصد دارد بازی در دست ساخت خود را که فعلا با نام Project G.G شناخته می‌شود، همانند ریمستر بازی The Wonderful 101 به‌صورت مستقل منتشر کند.

Continue reading...

عجب تیتری :D تا اینجا خوندم ...
"استودیو PlatinumGames توسط مایکروسافت خریداری"
یه لحظه اپلاسیون شدم :))
تا اومدم اون "نخواهد شد" رو ببینم علی ونوم رو تصور کردم که داره همرو با شاتگان میزنه
نه بابا کامیا هم یه ترول خفنی کرده سر این داستان

راست و دروغش پای کسی که توییت کرده

142852

ما نسبت به مایکروسافت بی‌علاقه نیستیم، اما اگر رابطه ما به گونه‌ای باشد که در مسیر آن‌ها کار کنیم، احساس می‌کنم این مسئله فرصت‌های ما را کاهش می‌دهد و برعکس چیزی است که در حال انجام دادن آن هستیم. ما با هر احتمالی که به محدود شدن آزادی ما منجر شود مخالفیم.”

خریداری شدنش که محاله ولی میشه امید داشت بازی انحصاری بسازه ...

خریداری شدنش که محاله ولی میشه امید داشت بازی انحصاری بسازه ...
خير :D
الان جريان اين توييت كه صرفا واسه اينه كه ميخوان با اسم ماكروسافت وسط اين بي خبري يه مقدار بيان بالا اين از اين:D
نه صرفا Pg بلكه خود رمدي هم ارزوشونه زير چتر ماكرو يا حالا سوني (منظورم برندهاي بزرگ ماركت هست) باشن
منتهي ماكرو نسبت به كارهايي كه اينا انجام دادن علاقه اي به همكاري باهاشون نداره به عنوان استوديو داخلي البته
الان خيلي راحت پول ميده به square nier رو مياره رو گيم پس .
واقعا هم از نظر اقتصادي بازيهاي امثال رمدي كه تازه چند پله بالاتر از Pg هست جذابيت نداره واسه ماكرو.

ولي خوب سياست نسل جديد ماكرو اين هست كه بازيهاي ژاپني رو روي پلتفورمش داشته باشه

خير :D
الان جريان اين توييت كه صرفا واسه اينه كه ميخوان با اسم ماكروسافت وسط اين بي خبري يه مقدار بيان بالا اين از اين:D
نه صرفا Pg بلكه خود رمدي هم ارزوشونه زير چتر ماكرو يا حالا سوني (منظورم برندهاي بزرگ ماركت هست) باشن
منتهي ماكرو نسبت به كارهايي كه اينا انجام دادن علاقه اي به همكاري باهاشون نداره به عنوان استوديو داخلي البته
الان خيلي راحت پول ميده به square nier رو مياره رو گيم پس .
واقعا هم از نظر اقتصادي بازيهاي امثال رمدي كه تازه چند پله بالاتر از Pg هست جذابيت نداره واسه ماكرو.

ولي خوب سياست نسل جديد ماكرو اين هست كه بازيهاي ژاپني رو روي پلتفورمش داشته باشه
بازی‌های رمدی چند پله بالاتره از PG؟ 8-|
همه استودیوها هم آرزوشون این نیست که زیر چتر این و اون باشند. همون طور که Bungie مستقل شد و یا Insomniac که تا سال‌ها حاضر نبود توسط سونی خریداری شه.

دوستان عزیز خریداری شدن SEGA توسط مایکروسافت رو هم فراموش کنید. SEGA خیلی بزرگه. بخش عمده سودش هم از فروش بازی‌هاش روی کنسول‌های نینتندو و سونی هست. اگر قرار باشه IPهاش انحصاری Xbox بشن کلی روی فروش و سود سگا تاثیر منفی می‌گذاره. یعنی فردای روزی که مایکروسافت سگا رو بخره، ارزش سگا نصف میشه. نه مایکروسافت دنبال خرید سگاست و نه سگا دنبال فروش.

خودش چندین کمپانی بازیسازی ایجادکنه نه اینکه چشمش به بازیسازها دیگه باشه . به این نمیگن پیشرفت
بلکه پیشرفت به این میگن خودش چندین شرکت بازیسازی ایجاد بازیها هم متا 74تا 80بگیرند برای مایکروسافت پیروزی محسوب میشه .

• Like
Reactions: Un_Tlou
فراموش نکنید ماکروسافت داره به صورت مستقیم روی با گوگل استدیا و امازون رقابت می کنه . کجا بهتر از کره جنوبی و ژاپن برای جا انداختن یه سرویس جدید کلود. به همین خاطر حتما ماکروسافت باید توی این بازار ها یه خودی نشون بده.
من فکر کنم ماکروسافت امکان داره اکانت xcloud رو روی game pass ultimate یا روی xbox live باندل کنه .
در این حالت هم برای game pass حالا چه روی pc چه روی xcloud و هم برای خود xcloud واجب هست که بازی هایی با سلیقه این قشر داشته باشه. من خودم فکر کنم این بازی CrossfireX رو سازنده اش Smilegate محتمل ترین گزینه هست .
یه گزینه تخیلی هم بدم برای دوستان ... :D:D همکاری با نینتندو روی xcloud . یعنی رسما پشمای همه ملت می ریزه x_x:-t:D

کنار اومدن با اورانگوتانی مثل کامیا تخصص ویژه ای میخواد که ماکرو نداره :D.
کلا ایشون اعصاب معصاب نداره:دی
سر بایونتا 1 مدیرای سگا دوست نداشتن که بایونتا عینک داشته باشه، خب کامیا هم میگه اگه عینک نداشته باشه... توی کل بازی لخت مادرزاد کرکتر اصلی رو میزارن:دی طوری شده بود مدیرای سگا به غلط کردن افتادن:دی

حالا در بازی نهایی نه تنها عینک داشت و یکجورایی بایونتا لخت بود(چون لباسهاش در واقع موهاش بودن) بخاطر لج لج بازی اون حرف از دم برای همه شخصیت های بازی عینک گذاشته بود:))

همین الان هم تیکه سنگینی به مایکروسافت انداخته...کلا معلومه سر جریان Scalebound هنوزم دلش خونه!:دی

سال 2018 خود اینابا گفته بود که استودیو میخواد ip های خودش را داشته باشه و خودش آنها را منتشر کنه حتی سال 2016 هم راجب این موضوع صحبت کرده بود به خاطر همین هم اگه خبر خریدنش توسط مایکروسافت یا هر شرکت دیگه ای درست بود با برنامه هاشون اصلا جور

در نمیامد

• Like
Reactions: g4mer
همه استودیوها دوست دارن مستقل باشن ولی وقتی تن به خریده شدن میدن که یا پیشنهاد خیلی خوبی داشته باشن و یا وضع مالی داغون.
این شرایط برای هر استودیویی ممکن پیش بیاد چه دوست داشته باشن یا نه، چه جزو برنامه هاشون باشه یا نه.

• Like
Reactions: dark souls
همین الان هم تیکه سنگینی به مایکروسافت انداخته...کلا معلومه سر جریان Scalebound هنوزم دلش خونه!:D
توی سه سال با پول ماکرو نتونست گیم بسازه بعد دلش از دست ماکرو خونه؟ :دی شیش میزنه یارو.

توی سه سال با پول ماکرو نتونست گیم بسازه بعد دلش از دست ماکرو خونه؟ :D شیش میزنه یارو.
مدیریت هچل هفت اون روزای ماکروسافتم دسته کم نگیر :D
هرچند وظیفه ساخت و تولید کاملا با کامیا و تیمش بود ولی ای کاش همچین بازی خفنی کنسل نمیشد

توی سه سال با پول ماکرو نتونست گیم بسازه بعد دلش از دست ماکرو خونه؟ :D شیش میزنه یارو.
جدا از اینکه کی مقصر هست یا نیست... پلاتینیوم هم کم ضرر نکرد و واقعا بعد کنسل کردن بازی کم مونده بود استدیو از هم بپاشه و تا مرز ورشکستگی رفته بودن.
خود کامیا بعد موفقیت Nier گفته بود اگه یوکو تارو نبود الان PG ایی هم وجود نداشت!
یکی یا دوماه هم که بخاطر فشار روانی پروژه بعد کنسل شدن رفته بود استراحت کنه:دی

یعنی شاید مایکروسافت یک بازی از دست میداد ولی اینا نزدیک بود همه چیزشون رو از دست بدن، سر این موضوع میشه بهش حق داد که هنوزم دلش خون باشه!
کمپانی های ژاپنی سر موضوع اعتماد بشدت تعصبی هستن، اگه تصور کنن باهاشون بد تا شده معمولا خیلی به طرف مقابل در ادامه بدبین میشن.

طرف یکی از خلاق ترین و مهم ترین بازی ساز های تاریخ هست,این که مایکروسافت می آد پول به یک فرد که به لجبازی و خلاقیت معروف هست می ده,بعد تعجب می کنه که به حرف هیچکسی گوش نمی ده,فقط گاو بودن مایکروسافت را می رسونه,یک عالمه کارگردان مطیع خسته کننده تو صنعت هست,برن دنبال همون مدل

طرف یکی از خلاق ترین و مهم ترین بازی ساز های تاریخ هست,این که مایکروسافت می آد پول به یک فرد که به لجبازی و خلاقیت معروف هست می ده,بعد تعجب می کنه که به حرف هیچکسی گوش نمی ده,فقط گاو بودن مایکروسافت را می رسونه,یک عالمه کارگردان مطیع خسته کننده تو صنعت هست,برن دنبال همون مدل
اومدی هرچی اخلاق و حسنات داره رو در نظر میگیری بعدش چطوری به این نتیجه میرسی که مقصر ماکروسافت و گاوه ؟ :-/[-(
واقعا برام سوال شد چطوری شد اینجوری شد؟:D
اگه میخایی ازش دفاع یک جانبه بکنی که الان با این ترتیب اثری که دادی ترجمه ژاپنی بشه کامیا بسبک مهران مدیری آخرین نگاه رو به دوربین میکنه و جان به جان آفرین تسلیم میکنه:D
در مورد قسمت سبز هم فقط میشه گفت مرسی اه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or