استودیو PlatinumGames توسط مایکروسافت خریداری نخواهد شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
رئیس استودیو PlatinumGames به‌تازگی عنوان کرده‌است که این استودیو علاقه‌ای به قرار گرفتن در مجموعه Xbox Game Studios ندارد.

PlatinumGames.jpg

آقای فیل اسپنسر پیش‌تر در مورد سرمایه‌گذاری در بازار ژاپن و جذب استودیوهای ژاپنی صحبت کرده‌بود. یکی از شایعاتی که در این خصوص برای مدت‌ها به گوش می‌رسید، احتمال خرید استودیو PlatinumGames توسط شرکت Microsoft بود. اما به‌نظر می‌رسد فعلا با مسیری که استودیو پلاتینوم گیمز در آن قرار گرفته، خریداری شدن آن‌ها توسط مایکروسافت چندان محتمل نیست.

رئیس استودیو پلاتینوم گیمز یعنی آقای Atsushi Inaba در گفت و گو با VGC در خصوص این موضوع گفت: ” من شایعاتی را مبنی بر خریداری شدن استودیوی ما توسط مایکروسافت خواندم و با خود گفتم مردم در اینترنت عجیب‌ترین چیزهای ممکن را می‌خوانند! چرا که هیچ صحبتی در این خصوص انجام نشده‌است. با اینحال، ما جای مایکروسافت نیستیم و نمی‌دانیم پشت درهای آن‌ها چه اتفاقی افتاده و آیا مایکروسافت قصد انجام اینکار را داشته‌است یا خیر.”

آقای اینابا با اشاره به اهداف این استودیوی ژاپنی در مورد مستقل شدن خود ادامه داد: ما نسبت به مایکروسافت بی‌علاقه نیستیم، اما اگر رابطه ما به گونه‌ای باشد که در مسیر آن‌ها کار کنیم، احساس می‌کنم این مسئله فرصت‌های ما را کاهش می‌دهد و برعکس چیزی است که در حال انجام دادن آن هستیم. ما با هر احتمالی که به محدود شدن آزادی ما منجر شود مخالفیم.”

اینابا در پایان تلاش‌های فیل اسپنسر و مایکروسافت را برای گسترش بازاریابی در ژاپن تحسین کرده و به آن‌ها توصیه کرد که مسیر موفقیت در ژاپن، همیشه با داشتن بهترین سخت‌افزار تضمین نمی‌شود. استودیو پلاتینوم گیمز قصد دارد بازی در دست ساخت خود را که فعلا با نام Project G.G شناخته می‌شود، همانند ریمستر بازی The Wonderful 101 به‌صورت مستقل منتشر کند.

Continue reading...

مایکروسافت کارش تو ژاپن با یه استودیو دو استودیو اونجور که دلش میخواد راه نمیوفته
یا باید سر کیسه رو شل کنه و یه کمپانی ژاپنی بخره حالا سگا یا هر چی. که بعید میدونم همچین اتفاقی بیوفته
یا اینکه در قالب xgs یه بخش بنام xbox japan برقرار کنه که کلا به صورت جدا با توسعه دهندگان ژاپنی در ارتباط باشه و بازی های انحصاری تولید کنه تقریبا یه جورایی مثل نسل هفتم
Platinum هم جزو برنامه های اصلیشون بود یه زمانی ولی خب دیگه فکر کنم کاملا بیخیالش شدن...

عجب تیتری :D تا اینجا خوندم ...
"استودیو PlatinumGames توسط مایکروسافت خریداری"
یه لحظه اپلاسیون شدم :))
تا اومدم اون "نخواهد شد" رو ببینم علی ونوم رو تصور کردم که داره همرو با شاتگان میزنه
واقعا عجب تیتری گذاشتن:))
---
اینکه همچین چیزی محاله واضح بود!
وقتی که اصلا بازی جدید کامیا رو بعنوان ناشر منتشر کنن و پول از Tencent برای ساخت بازیاشون قرض گرفتن، هیچ دلیلی وجود نداره زیر مجموعه کمپانی دیگه ایی برن:D

عجب تیتری :D تا اینجا خوندم ...
"استودیو PlatinumGames توسط مایکروسافت خریداری"
یه لحظه اپلاسیون شدم :))
تا اومدم اون "نخواهد شد" رو ببینم علی ونوم رو تصور کردم که داره همرو با شاتگان میزنه
واقعا عجب تیتری گذاشتن:))
تیترو که دیدم تا آخر نتونستم بخونم و علی ونوم مثل شبه جلوم ظاهر شد :D
آقا من واقعا قصد خاصی نداشتم موقع نوشتن همچین چیزی، ولی حق با شماست الان که دوباره خودم خوندم متوجه شدم ممکنه تو نگاه اول یه جوری باشه. :D

بهتر که خریداری نمیشه مایکروسافت باعث محدویت برای بازی سازان میشه .
:|/:)
_____
البته اينكه واضح بود ماكروسافت بلايي سر اين بيچاره ها اورد سر scalebound كه هر وقت لوگوي xbox ميبينن جيغ ميكشن :))

بهتر که خریداری نمیشه مایکروسافت باعث محدویت برای بازی سازان میشه .
مثلا نینتندو یا سونی بخرتشون از فردا میگه نسخه اندرویدم پورت کنین؟ :D
هر کمپانی که تولید کننده سخت افزار اختصاصی خودش باش حتما به دنبال جذب بازار بیشتر محتواشو انحصاری و محدود میکنه حالا بگذریم از اینکه ماکرو با نسخه pc و switch مشکلی هم نداره:D
========================
از طرفی هم تعجب میکنم دوباره سرتیر شده این خبر
این صحبتا برا قبل E3 19 بود که ماکرو در بدر دنبال خرید استدیو زخمی کردن رقبا بود نه الان که رفته تا مغز استخون بهترین استدیوهارو داره جذب نیرو نفر به نفر میکنه:D>:)
فردا میبینی دونه دونه دایرکتور و گیم دیزاینرهای پلات رو هم میاره به اسم the initiative japan شروع بکار میکنه:D
درکل با استارت نسل نهم بنظرم بزرگترین اتفاق تاریخ اکس باکس تو ژاپن میوفته(هرچند خیلی نتیجه خاصیم نداره مگه SEGA رو با اون ابهت بخره:)):D

مایکروسافت همون طوری که زمان x360 نیازی به بازار ژاپن نداشت و این بازار کوچکترین نقشی در موفقیت اون کنسول نداشت
برای نسل بعد هم اگه قصد تکرار او موفقیت مدنظرش هست لزومی نداره بخواد هزینه ای واسه به دست اوردن بازار ژاپن بکنه
اما اگر واقعا مدیریت مایکرو به این نتیجه رسیده که تو بازار ژاپن هم فروش داشته باشن بهترین گزینه سگاس
که هم فوق العاده تاثیر داره و خبرش مثل مگاتن صدا میکنه
هم با یه تیر دو نشون میزنه چون سگا علاوه بر محبوبیت زیاد تو خود ژاپن ip هاش تو غرب هم بسیار پر طرفدار

مایکروسافت همون طوری که زمان x360 نیازی به بازار ژاپن نداشت و این بازار کوچکترین نقشی در موفقیت اون کنسول نداشت
برای نسل بعد هم اگه قصد تکرار او موفقیت مدنظرش هست لزومی نداره بخواد هزینه ای واسه به دست اوردن بازار ژاپن بکنه
اما اگر واقعا مدیریت مایکرو به این نتیجه رسیده که تو بازار ژاپن هم فروش داشته باشن بهترین گزینه سگاس
هم با یه تیر دو نشون میزنه چون سگا علاوه بر محبوبیت زیاد تو خود ژاپن ip هاش تو غرب هم بسیار پر طرفدار

اصن هدف بازار ژاپن نیست آخه... بلکه مخاطب عظیم بازی های ژاپنی خارج از اون منطقه است :دی
اتفاقا یه عامل موفقیت XB360 قوی تر شدن کاتالوگ بازی های ژاپنیش نسبت به نسل قبلیش بود، یادتون رفته چه سری بازی های گنده ای اون نسل دیگه انحصاری PS نموندن!
این که یه بازار گنده هست و مایکروسافت بذاره همین جوری دستی دستی نینتندو و سونی اینا رو بکشونن سمت خودشون چون "ما بازار خودمون بس مونه" خیلی ساده انگارانه است.

اصن هدف بازار ژاپن نیست آخه... بلکه مخاطب عظیم بازی های ژاپنی خارج از اون منطقه است :D
اتفاقا یه عامل موفقیت XB360 قوی تر شدن کاتالوگ بازی های ژاپنیش نسبت به نسل قبلیش بود، یادتون رفته چه سری بازی های گنده ای اون نسل دیگه انحصاری PS نموندن!
این که یه بازار گنده هست و مایکروسافت بذاره همین جوری دستی دستی نینتندو و سونی اینا رو بکشونن سمت خودشون چون "ما بازار خودمون بس مونه" خیلی ساده انگارانه است.

نه ساده انگارانه نیس
هممون میدونیم بازار ژاپن کلا با تمام دنیا تفاوت داره
و بخش عمده ای از ژاپنی ها به خاطر فرهنگی که دارن خیلی سخت از یه برند غیر ژاپنی استقبال میکنن
خب چرا باید مایکرو بخواد روی چیزی متمرکز بش که نتیجش یه جورایی از قبل معلومه

ولی اگه به هردلیلی میخواد ورود کنه به بازار ژاپن
پس باید خیلی سفت و سخت وارد بش که یکی از اونا میتونه خرید سگا باش

البته منظور مایکروسافت از ژاپن صرفا خود ژاپن نیست:-sبیشتر میشه گفت دنبال شرق آسیاس که بازار خیلییی بزرگی داره که قطبش هم میشه گفت ژاپنه و به علاوه اینکه بازی های شرقی تو غرب هم کم طرفدار ندارن و خوب میفروشن و توسعه این عناوین واسه اکس باکس لازمه
منم با نظرت موافقم اگه مایکی میخواد تو این زمینه واقعا موفق باشه باید یه کمپانی مطرح بخره که هم تو غرب و هم تو شرق محبوبیت داشته باشه که واسش هم کار سختی نیست ولی اینجا بحث توجیه اقتصادی پیش میاد و...
به هر حال تا چند ماه دیگه بالاخره متوجه میشیم نقشه اسپنسر و تیمش واسه ژاپن چیه

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or