استودیو Pandemic بسته شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
pandemiclogo.jpg

​

پس از شایعات زیاد بالاخره شرکت EA اعلام کرد که استودیو Pandemic بعد از 11 سال به کار خود پایان داد. این استودیو در غبال سیاست اخراج 1500 نفر از خدمه کلی شرکت EA صورت گرفت و بیش از 200 نفر از این استودیو اخراج شدند.

طبق اخبار بعضی اعضا تیم همچنان در EA باقی خواهند ماند و به همراه دارایی های دیگر این مجموعه به استودیو لس انجلس این شرکت کوچ خواهند کرد. همچنین قرار است برند Pancdemic همچنان استفاده شود.

اخرین بازی این استودیو The Saboteur است که در 8 دسامبر امسال عرضه خواهد شد. این استودیو ساخت بازی های بزرگی همچون Full Spectrum Warrior , Mercenaries , Star Wars: Battlefront در کارنامه دارد

من خیلی نگرانم، اومدیم و این lay off های احمقانه به BioWare و DICE هم رسید. اصلا نمیتونم تحمل کنم. بعدشم پندمیک بد بخت که داشت Saboteur می ساخت میزاشتی شاید جبران گند Mercenaries 2 رو میکرد. تازه من نمیدونم توکه نمیتونی مرض داری میخری بعد آزاد میکنی!؟

این EA هم تا ما بهش امیدوار میشیم گند میزنه به همه چی.

من خیلی نگرانم، اومدیم و این lay off های احمقانه به BioWare و DICE هم رسید. اصلا نمیتونم تحمل کنم. بعدشم پندمیک بد بخت که داشت Saboteur می ساخت میزاشتی شاید جبران گند Mercenaries 2 رو میکرد. تازه من نمیدونم توکه نمیتونی مرض داری میخری بعد آزاد میکنی!؟
Bioware نداشته اما مثل اینکه DICE یه چند تایی داشته. گفتند که کلی پروزه کنسل شده اما هیچ کدوم از کار های DICE تغییر نکرده. علاوه بر این گفتند تمام تیم C&C بعد از عرضه C&C4 اخراج می شند. در کنار این کلی از اعضا EA Maxis , Tiburon , Black Box و Mythic(سازنده WAR ) اخراج شدند.
ازه من نمیدونم توکه نمیتونی مرض داری میخری بعد آزاد میکنی!؟
جالب خرید BioWare,Pandemic براشون 800 میلیون دلار اب خورده بود.

چرا خریدی که حالا بفروشی . :دی البته شخصا برام مهم نیست Pandemic با او M2وLotr مسخره شون دادن تو چه سطحی هستن. امید زیادی هم به این Saboteur ندارم.
--
کسری هم برگشت به تخصص خودش.

این EA هم تا ما بهش امیدوار میشیم گند میزنه به همه چی.
البته به قول خودشون بازی گند mercenaries 2 حدود دو ملیون نسخه فروش کرده بود ....!!!!

خدا رو شکر -حالم ازشون بهم میخورد- فکر کردن هنوز در نصل قبلیم-بهتر-من یکی که شاد شدم
طبق اخبار بعضی اعضا تیم همچنان در EA باقی خواهند ماند و به همراه دارایی های دیگر این مجموعه به استودیو لس انجلس این شرکت کوچ خواهند کرد. همچنین قرار است برند Pancdemic همچنان استفاده شود.
این یعنی چی؟؟؟؟لا مصب برند رو ول نمیکنه:biggrin1:

من تعجبم چرا بعد ریلیس بازی LOD توسط این Pandemic درشو تخته نکردن؟ در عرض 1 سال 2تا گند بزرگ زد این بازی آخری Saboteur هم امیدی بهش نیست اینم یه 5 مثل اون 2تا میگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or