استودیو Pandemic بسته شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
pandemiclogo.jpg

​

پس از شایعات زیاد بالاخره شرکت EA اعلام کرد که استودیو Pandemic بعد از 11 سال به کار خود پایان داد. این استودیو در غبال سیاست اخراج 1500 نفر از خدمه کلی شرکت EA صورت گرفت و بیش از 200 نفر از این استودیو اخراج شدند.

طبق اخبار بعضی اعضا تیم همچنان در EA باقی خواهند ماند و به همراه دارایی های دیگر این مجموعه به استودیو لس انجلس این شرکت کوچ خواهند کرد. همچنین قرار است برند Pancdemic همچنان استفاده شود.

اخرین بازی این استودیو The Saboteur است که در 8 دسامبر امسال عرضه خواهد شد. این استودیو ساخت بازی های بزرگی همچون Full Spectrum Warrior , Mercenaries , Star Wars: Battlefront در کارنامه دارد

جالبه ، Saboteur یه بازی برزگ و قشنگه و چیزی که ما تا الان از روی تریلر ها و Hands-On ها دیدیم قطعا موفق خواهد شد ولی اینکه EA میاد قبل از عرضه بازی استدیو رو میبنده خیلی عجیبه ، خیلی !

جالبه ، Saboteur یه بازی برزگ و قشنگه و چیزی که ما تا الان از روی تریلر ها و Hands-On ها دیدیم قطعا موفق خواهد شد ولی اینکه EA میاد قبل از عرضه بازی استدیو رو میبنده خیلی عجیبه ، خیلی !
اره از ea بعید بود یه همچین حرکتی :biggrin1:
فک نکنم پروژه ساخت بازی کنسل بشه. یه جا دیگه تکمیلش میکنن.

این Saboteur بازی خیلی خوبیه نمایش جالبی هم تو E3 داشت.. (موفقیت تضمین شده)

من نمیدونم مگه نگفتن بحران اقتصادی تموم شد پس دوباره چرا این مشکلات پیش میاد.

شما تا حالا یه Hands on یا Preview از Saboteur خوندی ؟
آره.هم خوندم و هم دیدم.ولی هیچ چیز جدید یا جذابی توی این بازی وجود نداره.همه چی تکراریه.
یه چیز جدید که تا بحال نظیرش وجود نداشته بگو من قبول می کنم.درسته بازی های تقلیدی خوب هم وجود داره ولی این بازی به نظر من در هیچ زمینه شاخص نیست.نظر شخصیه

حالا اینجا تاپیک تحلیل ساباتور نیست! شما هم میتونی این نظراته قشنگتو تو این تاپیک بدی و سرش بحث کنی:
http://www.bazicenter.com/forums/sho...t=22618&page=2
شما نیازی نیست به من ادرس تاپیک بدی!اینجا بحث سره پاندمیک هست و این بازی هم ساخته این استدیو! و هیچ گونه بحث انحرافیی انجام نشده!
نمی دونم چرا جدیدا همه احساس ناظم بودن بهشون دست داده!!!؟
حتما باید فحش ناموسی توی پست ها داده بشه تا پاک بشن!؟:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or