استودیو FromSoftware بر روی چند پروژه مشغول کار است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
اکانت رسمی توییتر شرکت فرام‌سافتور ژاپن، سومین کمپین بزرگ استخدام خود را برای طیف وسیعی از موقعیت‌ها‌ در سال جاری راه اندازی کرده است و اعلام نموده که "چند پروژه جدید" در دست ساخت است. هنوز دقیق مشخص نیست که این استودیو بر روی چه عناوینی کار میکند ولی مدت‌ها قبل شایعه بازی با اسم رمز Spellbound به زبان آمد که تمرکزش بر روی جادو و اسپل‌ها می‌باشد و گویا اسپین‌‌آفی برای سولز خواهد بود.
عکس زیر ربطی به اکانت رسمی فرامسافتور ندارد.

Screenshot_2024-09-08-00-00-29-499-edit_com.twitter.android.jpg

این افت فریم رو هم از بازیشون حذف کنن خیلی خوب میشه. میدونم فیچر مهمیه واسشون ولی دیگه بسه واقعا :D
کلا انجین رو گفتم دیگه :Dاز لحاظ گرافیک فنی بازیاشون از هر لحاظ مال یه نسل قبله و زشته خداییش دیگه این کیفیت(سر الدن رینگ چون اوایل نسل بود و بازی هم ow بود زیر سیبیلی ردش کردیم رفت ولی الان دیگه نباید گرافیک بازیاشون اینطوری باشه)

فکر کنم فقط منم که با بازی های فرام سافتور خوشش نمیاد. چون همونقدری که بازی کردم (بلادبورن و دارک سولز۳) هیچ داستانی تو بازی ندیدم. فقط یه فضای عجیب و تاثیرگذار با گیم پلی عالی. ولی من متوجه نمیشم بدون داستان چه فایده داره؟! صرفا بازی های میازاکی تو رو پرت میکنن تو یه فضا و اصلا توضیح از عقبه این دنیا و خودت نمیدن. همینکه خودت تعیین میکنی چه جنسیتی داری و چه شکلی هستی یعنی اصلا برای میازاکی اینا مهم نیست فقط دنیاش باید مثل دنیای مغز میازاکی باید باشه. من سلیقه خودم هست مثل اویل و تام رایدر شخصیت رو بشناسم و داستان رو بدونم چرا اینجام و چه کاری باید بکنم​
بشدت داستان فوق العاده ای دارن - فقط نحوه روایتشون مثه بازیهایی که شما اسم بردی نیس

bloodborne و demons souls رو به لطف سونی هیچوقت نتونستم بازی کنم اما امیدوارم علاوه بر نسخه دوم bb دنباله ای هم واسه sekiro در کار باشه
البته اگر سونی نبود که این دو بازی (مخصوصا دیمن سولز) منتشر نمیشدن احتمالا :D و شاید این زیرسبک و این شاهکارها رو هیچوقت نمی تونستیم بازی کنیم.

.

چون همونقدری که بازی کردم (بلادبورن و دارک سولز۳) هیچ داستانی تو بازی ندیدم.

فقط بابت همین تیکه از کلامت، ارجاعت میدم به این چنل که باعث شد منی که ۴ بار قبلا بلادبورن رو تموم کرده بودم، دوباره برم سراغش.

هر نقدی میخوای به بازی های میازاکی وارد کنی وارده به جز نداشتن داستان. فقط روایت داستان در بازی هاش موزائیک‌وار و پازل‌مانند هست و باید نم نم قطعات رو بچینی کنار هم تا تصویر نهایی شکل بگیره واسه همین حوصله‌ی زیادی میطلبن و خب همواره rewarding بوده بازیای این استودیو از لحاظ lore. مثلا همین کانال بالا رو دنبال کن، میبینی بخشی از تم داستانی بلادبورن، رابطه مستقیم با برخی اتفاقات بشدت دارک قرن ۱۸ اروپا داره. خوبی دیگر بازیای ایشون، اینه که یک معجون پر و پیمون از مباحث روانشناسی، فلسفه، سیاست و هنر به گیمر ارائه میده. حداقل هدیه ای که بازیای این شخص به گیمر میده، صبوری در زندگیه.

بنظرم میازاکی قبل ازینکه بازیساز باشه، قصه گو هست. تعداد نفراتی که مثل ایشون برای گیمر قصه تعریف میکنن خیلی کمه. بازی و فرمتش همواره در اولویت های بعدی بودن واسه میازاکی و FS و خب تو جهانی که شرکت های مختلف به سبب ترند های مختلف به دنبال دوشیدن گیمرها هستن، خیلی داره مردانگی به خرج میده که بازیش رو از این آسیب ها حفظ میکنه، ساپورتش میکنه و واسش ساعت ها محتوا میسازه.

------------
از سناریوهای زیر به شرط حیات، حمایت میشه:

الدن رینگ ۲
پچ ۶۰ فریم بلادبورن
بلادبورن ۲ [میل قلبیم نیست]
سکیرو ۲

که البته با توجه به خلاقیتی که از این استودیو و این کارگردان سراغ داریم، ساخت ip جدید و ایده ی بکر، ازش بر میاد.

من هیچوقت تو بازیهای FS از کلاس جادو استفاده نکردم.
شده بیلد Warrior و... ببندم یکی دو تا اسپل بدم بهش ولی کلاس پایه رو مجیک اصلا تا حالا یک بار هم تو هیچ سولزبورنی بازی نکردم.
به نظرم خیلی بازی رو آسون میکنه و اصلا چیت حساب میشه.
لذت بازی رو هم ازم میگیره ، اون تو دل دشمن رفتن با یک شمشیر گنده و خوشگل یه حس دیگه ای بهم میده.
البته تو الدن رینگ بگی نگی بهتر شد این کلاس جادو ولی خب اصلا باهاش حال نمیکنم.

خلاصه اینکه این بازی اگه واقعا بیسش روی کلاس جادو باشه واقعا نمیدونم چه حسی باید بهش داشته باشم.
از طرفی میدونم بازی فرام سافتوره که قطعا باید اون رو بازی کرد ولی از طرفی برای یکی مثل من که با این مورد مشکل زیربنایی داره چه راه حلی میخوان داشته باشن؟

از طرفی برای بازی جدیدشون هایپم و از طرفی هم اصلا دلم نمیخواد این شایعه واقعی باشه و سبک بازی کلا روی جادو بچرخه.
بنظرم اشتباه می کنی. یه دفعه کلاس جادو رو امتحان کن منتهی بدون سامن و کمک و اینا. هر اتکی که بدی انمی تریگر می شه میاد سمتت و عین حالت میلی باید داج و جاخالی بدی. حتی بعضی مواقع چون اون فاصله ات از باس زیاده ممکنه اشتباه محاسباتی کنی و توی جاخالی دادن باعث بشه خطا کنی. توی محیط موافقم ممکنه آسون تر بشه. ولی درکل بنظرم در اون حد هم نیست که بگیم حال نمی ده. (البته شایدم من عادت به این کلاس ندارم و برام سخته!)

• Like
Reactions: soltanmasoud
بنظرم اشتباه می کنی. یه دفعه کلاس جادو رو امتحان کن منتهی بدون سامن و کمک و اینا. هر اتکی که بدی انمی تریگر می شه میاد سمتت و عین حالت میلی باید داج و جاخالی بدی. حتی بعضی مواقع چون اون فاصله ات از باس زیاده ممکنه اشتباه محاسباتی کنی و توی جاخالی دادن باعث بشه خطا کنی. توی محیط موافقم ممکنه آسون تر بشه. ولی درکل بنظرم در اون حد هم نیست که بگیم حال نمی ده. (البته شایدم من عادت به این کلاس ندارم و برام سخته!)
واقعا خیلی آسون میکنه این سبک رو.

کلا من خودم همیشه به بچه هایی که تازه میخواستن یاد بگیرن و هیچ جوره راضی به warrior و مبارزه از نزدیک نمیشدن میگفتم با بیلد جادو شروع کنن.
مخصوصا اوایل بازی که لول پایین هستی و دمیج و خط سلامتی و... پایینه به نسبت باقی کلاسها بازی رو آسونتر میکنه.

حداقل تا قبل الدن رینگ اینطور بود، البته با بیلد درست تو الدن رینگ هم میشه.

فکر کنم فقط منم که با بازی های فرام سافتور خوشش نمیاد. چون همونقدری که بازی کردم (بلادبورن و دارک سولز۳) هیچ داستانی تو بازی ندیدم. فقط یه فضای عجیب و تاثیرگذار با گیم پلی عالی. ولی من متوجه نمیشم بدون داستان چه فایده داره؟! صرفا بازی های میازاکی تو رو پرت میکنن تو یه فضا و اصلا توضیح از عقبه این دنیا و خودت نمیدن. همینکه خودت تعیین میکنی چه جنسیتی داری و چه شکلی هستی یعنی اصلا برای میازاکی اینا مهم نیست فقط دنیاش باید مثل دنیای مغز میازاکی باید باشه. من سلیقه خودم هست مثل اویل و تام رایدر شخصیت رو بشناسم و داستان رو بدونم چرا اینجام و چه کاری باید بکنم
مقدار خیلی خیلی زیادی داستان و Lore توی هر بازی هست. فقط داستان رو خودش تعریف نمی‌کنه و خودت باید بری دنبال داستان.

البته اگر سونی نبود که این دو بازی (مخصوصا دیمن سولز) منتشر نمیشدن احتمالا :D و شاید این زیرسبک و این شاهکارها رو هیچوقت نمی تونستیم بازی کنیم.

.
بله در جریان هستم اما منظورم این بود که میتونست تا الان حداقل واسه pc منتشرشون کنه

• Like
Reactions: HalfLife G
همینکه خودت تعیین میکنی چه جنسیتی داری و چه شکلی هستی یعنی اصلا برای میازاکی اینا مهم نیست.
آفرین، ۹۰ درصد rpg های تاریخ رو زیر سوال بردی با همین جمله! اصلا تابحال چیزی به اسم Role playing به گوشت خورده؟:دی
در مورد داستان نداشتن هم شوخی میکنی دیگه ایشالا؟:دی نکنید از این کارا!
در ضمن "توم ریدر" درسته:دی

اگه دستت بیاد قلق بازیاش خیلی حال میکنی ولی اگه نیاد و تو تایمی باشی که بی حوصله باشی قشنگ میری به شهر زیبای گ.
کلا حتما قبل شروع بازی های فرام تو مود خوبی باشید و تایم بذارید اولش قشنگ پددتون درمیاد ولی بعد لذتی میبرید که اون سرش ناپیدا.

• Like
Reactions: jdepp
اگر به زبان تا حدودی مسلط باشید عاشق عناوین میازاکی می شید، غیر این از لور بازی چیزی متوجه نخواهید شد و چون تا پایان سردرگم هستید نمی تونید با دنیای بازی هم ارتباط برقرار کنید. اگر زبانتون خوب نیست فارسی سازها وجود دارنو فکر کنمبرای این بازی هم اومده، کلا زمانی برید سراغ عناوین RPG که حوصله به خرج بدید و یا پیش زمینه ای داشته باشید، یا اگه خوشتون اومد در موردش تحقیق کنید و دنبال کنید اتفاقاتی که درون بازی رخ می ده و روایت دس نوشته ها. خیلی کمک می کنه به تجربتون. انقدر هم مقالات فارسی کامل در مورد عناوین مختلف از این دست نوشته شده که اگر دست از تنبلی بردارید! امکان نداره تحت تاثیر اتفاقات و مسائل پیرامون بازی قرار نگیرید. زمانی که نت نبودو برادر بزرگتر من برگه های ایول رو با دیکشنری دستوپاشکسته معنی می کرد لذت بازی برام صدچندان می شد. الان که به هر موردی دسترسی دارید. اگر تصور می کنید عناوین میازاکی برای شما خسته کنندست، مشخصا اینگونه عناوین برای شما ساخته نشده و قرارم نیست همه از هر جور سبکی خوششون بیاد و چون خوشتون نمیاد دلیل بر این نمی شه بازی رو بکوبید. به راحتی تاپیک هاشو ایگنور کنید

والا من نه قصد هیت داشتم و نه کوبیدن بازی صرفا به عنوان یه گیمر قدیمی که با بازی های روایت قدیمی وجود داره بزرگ شدم دو تا بازی میازاکی از لحاظ داستان برام خالی بود. بلادبورن بدون هیچ مقدمه از جایی شروع شد که وسط یه اتاق بیدار شدم و اون اتاق یه عمارت از شهر طاعون زده بود که پر از موش های غول پیکر و گرگ های عجیب غریب بود. حالا اینا چجوری به این شکل دراومدن مشخص نبود. دشمن های آدم هم انگار از اویل ۴ اومده بودن. روایت تاریخی قرن تاریک اروپا به کنار ولی این موجودات عجیب و غول های خاص تو اون زمان وجود که نداشت پس داستان فانتزی داره حالا داستان این فانتزی از کجاست؟ شاید به مرور زمان و با برگه ها و یاداشتهایی که پیدا میکنی داستان تکمیل میشه. من اتفاقا کسی هستم که عقده بازی کردن سولزلایک رو دارم چون اصلا استعداد ندارم و خیلی دوست دارم حداقل یه بازی سولزلایک رو تموم کنم. ولی بازی مثل lies of p که شخصیت و داستان مشخصی داره برام قابل درک هست تا شخصیت نامعلومی که خودم میسازمش و دنیایی که همون اول مشخص نیست کجاست و منی که اصلا نمیدونم برای چه هدفی میجنگم.
حرف آخر امروز تولدم هست لطفا مهربان تر باشید. :D

والا من نه قصد هیت داشتم و نه کوبیدن بازی صرفا به عنوان یه گیمر قدیمی که با بازی های روایت قدیمی وجود داره بزرگ شدم دو تا بازی میازاکی از لحاظ داستان برام خالی بود. بلادبورن بدون هیچ مقدمه از جایی شروع شد که وسط یه اتاق بیدار شدم و اون اتاق یه عمارت از شهر طاعون زده بود که پر از موش های غول پیکر و گرگ های عجیب غریب بود. حالا اینا چجوری به این شکل دراومدن مشخص نبود. دشمن های آدم هم انگار از اویل ۴ اومده بودن. روایت تاریخی قرن تاریک اروپا به کنار ولی این موجودات عجیب و غول های خاص تو اون زمان وجود که نداشت پس داستان فانتزی داره حالا داستان این فانتزی از کجاست؟ شاید به مرور زمان و با برگه ها و یاداشتهایی که پیدا میکنی داستان تکمیل میشه. من اتفاقا کسی هستم که عقده بازی کردن سولزلایک رو دارم چون اصلا استعداد ندارم و خیلی دوست دارم حداقل یه بازی سولزلایک رو تموم کنم. ولی بازی مثل lies of p که شخصیت و داستان مشخصی داره برام قابل درک هست تا شخصیت نامعلومی که خودم میسازمش و دنیایی که همون اول مشخص نیست کجاست و منی که اصلا نمیدونم برای چه هدفی میجنگم.
حرف آخر امروز تولدم هست لطفا مهربان تر باشید. :D
شما تا جایی که من یادم میاد از بلسفمس خیلی خوشت میومد خب بازیای میازاکی هم سبک روایتشون همونه دیگه. اگه از بلسفمس خوشت اومده قاعدتا باید از اینام خوشت بیاد پس چجوریه مشکل داری باهاشون؟
حتی از لحاظ هویت کاراکتر هم بلسفمی با سری سولز یکی هست اونجا یدونه penitent one بودی اینجا chosen one.
اینم بگم در بازی های rpg کاراکتر هویت داره و اونم کسی نیست جز خودت.
تولدتم مبارک chosen one این زندگی :D (دیدی این زندگی شبیه کارای میازاکیه؟! :D )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or