استودیوی PS4 : Respawn یا XBOXONE

mgs2013

کاربر سایت
Titanfall-Expedition-3.jpg

استودیوی Respawn در حال ساخت ادامه فرنچایز Titanfall یعنی 2 Titanfall که برای کنسول PlayStation 4 نیز عرضه میشود میباشد . (به صورت رسمی تایید نشده)
با توجه به جایگاه و فروش بسیارخوبی که PS4 دارد آیا استودیوی Respawn توجه خاصی نسبت به این پلتفرم دارد ؟
آقای Dusty Welch : به طور قطع جواب من مثبته . ما عاشق این پلتفرم و بازیهایش هستیم ، در آینده ما تمامی پلتفرم هایی که بتوانند برای عناوینمان مثمر ثمر باشند را در اولویتهایمان خواهیم گذاشت . فعلا توجه ما به آینده ی این عنوان است و برای عرضه ی نسخه ی اول این بازی بر روی این پلتفرم فعلا نظری نمیتوانم بدهم . قطعا PS4 چیزی است که ما به آن می اندیشیم.
با توجه به صحبتهای آقای Dusty Welch میتوان به این نتیجه رسید Titanfall برای کنسول PS4 نیز عرضه خواهد شد .

در رابطه با کنسول Xbox One و عرضه بدون کینکت نظرتان چیست :
به مایکروسافت برای ایجاد فضای رقابتی کنسول Xbox One تبریک میگویم ، این کار به ارتقاء این کنسول کمک می کند. سونی شروع شگفت انگیزی با PS4 داشت و مهمترین دلیل آن ، رابطه ی صمیمانه با توسعه دهندگان بود .
همچنین به ادامه پشتیبانی از Titanfall و تمرکز روی این بازی اشاره کردند .

منبع

آره من کلا متوجه نمیشم وقتی پای تو درمیونه چون همیشه یه جوری سعی میکنی بپیچونی واسه همین دیگه زیاد تا تهش نمیرم هر چی عشقت میکشه بگو

منظورم اینه وقتی تایتنفال رو میکوبی تو سر اون سونی فنای ساده که حرفات روشون اثر میزاره چرا این ”از اول هم قرار نبود” و ... یادت نمیوفته؟ فقط تو تاپیکایی که اسم تایتنفال و 4 پیش هم میاد یاد این موضوع میوفتی ؟
عزیزم دارم میگم فقط قرار بود شماره اول انحصاری باشه، یعنی قرار نبود کل شماره های سری انحصاری بشه، شماره اول هنوز هم انحصاری هست، شماره های بعدی انحصاری نیستن چون از اول قرار نبودن انحصاری باشن. واقعا اینقدر پیچیده هست؟ :دی بیا این خبر ماه ها قبل از عرضه شماره اول:
Titanfall developer will make PS4 games – possibly even Titanfall 2 | VG247
به صورت خلاصه:
شماره اول Titanfall انحصاری بود و فعلا هم انحصاری هست.
شماره دوم Titanfall قرار نبود انحصاری باشه و احتمالا انحصاری نیست.

در ضمن شماره اول هنوز انحصاری هست، جوایز و امتیازاتش هم سر جاش هست، پس بازم میکوبم تو سر ملت، چیزی عوض نشده :دی
در مورد تو سر ملت کوبیدن هم کم کم تجدید نظر کنی بهتره . فردا که عمر تایتن رو ایکس وان تموم شد دیگه نمیتونیم از دست اون تازه واردایی که پخمه گیرشون آورده بودی نجاتت بدیم
من که واقعا متوجه نمیشم هدف و قصد و منظورت چیه، ولی باشه هر چی تو بگی :دی

آخرین ویرایش:
خوب مثل همیشه کلا رو حرف خودت پافشاری میکنی با اینکه میدونی منظور من اصلا مولتی بودن تی اف نیست. دیگه همه میدونیم تایتنفال موندگار نبود واستون بحث اون نیست. بیخیال :دی

در مورد تو سر ملت کوبیدن هم کم کم تجدید نظر کنی بهتره . فردا که عمر تایتن رو ایکس وان تموم شد دیگه نمیتونیم از دست اون تازه واردایی که پخمه گیرشون آورده بودی نجاتت بدیم :))

من نمیدونم بحث کردن در مورد بازی انحصاری مایکروسافت چه ربطی به اساتید مایکروسافت هیتر داره؟فعلا بازی انحصاری مایکرو هستش هر وقت خارج شد اون وقت در موردش فکر کنید!! PS4 خودش اینقدر بازیهای انحصاری ناب داره که میشه رو اونا مانور داد دیگه چیکار به مایکروسافت دارین؟والا !

من نمیدونم بحث کردن در مورد بازی انحصاری مایکروسافت چه ربطی به اساتید مایکروسافت هیتر داره؟فعلا بازی انحصاری مایکرو هستش هر وقت خارج شد اون وقت در موردش فکر کنید!! PS4 خودش اینقدر بازیهای انحصاری ناب داره که میشه رو اونا مانور داد دیگه چیکار به مایکروسافت دارین؟والا !

البته یه نکته ای هم هست اینکه این بازی درسته در انحصار کنسول مایکرو و پی سی هست ولی خب مثل بازی هایی چون هیلو و ... ناشرش مایکرو نیست پس هی چی زیاد بفروشه سود بازی های برا ea هست!
این بازی قرار بود صرفا سیستم سلر باشه ولی با اینکه پتانسیل بالایی داشته ولی فروش ایکس وان رو حتی نزدیک ps4 هم نکرده!
---------
حرفهای ایشون هم دلیلی هست بر اینکه تایتان فال 2 برا ps4 هم می آد

به نظر من که انحصاری بودن و انحصاری موندن یه IP خوب مهم هست
:biggrin1:
مایکروسافت هم همون طور که قبلا گفتم کم کم داره استودیوهای خودش رو راه میندازه، تا اینا بازیهاشون رو برسونن باید همین Third Party ها انحصاری های خوب بسازن، ولی انحصاری های اصلی به مرور از راه میرسن
:biggrin1:
اینایی که میگی خودمم قبول دارم در واقع فرست پارتی های 2 کمپانی از 2015 شروع به سرویس دهی میکنند و مایکرو هم تا اینجامیشه گفت اکثر افتخاراتش توسط ترد پارتی ها کسب شده و فقط به نام مایکرو بوده ولی همچنان جواب اصلی منو ندادی:d انحصاری کردن یک عنوان فول تردپارتی به نظرم از بدترین اتفاق هاییه که با ورود مایکرو به صنعت تشدید گرفته... زمان ps1 هم انحصاری ترد پارتی داشتیم ولی تا جایی که من میدونم سازنده بازی خودش با علاقه خودش عنوان را انحصاری میکرد... شایدم بر مبنای سخت افزار بهتر یا install base :-? ولی الان مایکرو خیلی شیک با قدرت مالیش این کارو انجام میده... جدا از فن بازی تنها دلیلی که از فروش بهتر ps4 نسبت به x1 خوشحالم همین از بین رفتن انحصاری ترد پارتیه...

انحصاری کردن یک عنوان فول تردپارتی به نظرم از بدترین اتفاق هاییه که با ورود مایکرو به صنعت تشدید گرفته... زمان ps1 هم انحصاری ترد پارتی داشتیم ولی تا جایی که من میدونم سازنده بازی خودش با علاقه خودش عنوان را انحصاری میکرد... شایدم بر مبنای سخت افزار بهتر یا install base
:-?
ولی الان مایکرو خیلی شیک با قدرت مالیش این کارو انجام میده... جدا از فن بازی تنها دلیلی که از فروش بهتر ps4 نسبت به x1 خوشحالم همین از بین رفتن انحصاری ترد پارتیه...
مایکروسافت هزینه ساخت TF1 رو داده, یعنی حق داره که بازی انحصاریش باشه, تشدید برای چیه؟

Dreadlord

بابک، بالا بری، پایین بیای، خودتو به در و دیوار بکوبی، گریه کنی، اسباب بازیاتو بشکونی، مشقاتو خط خطی کنی، به من اخطار بدی (lol)، اصل ماجرا عوض نمیشه! مولتی شدن TF یه شکست بزرگ برای مایکروسافت هست. پول ساخت چندتا بازی رو دادن تا انحصاریشون بشه اما سونی کاری کرد که EA هنوز بازی منتشر نشده به غلط کردم بیفته و بگه فولان میکنیم و بهمان!

عزیزم دارم میگم فقط قرار بود شماره اول انحصاری باشه،

مگه قرار نبود مایکروسافت بازی رو برای همیشه انحصاری کنه؟:دی خودشون وعده وعید داده بودن که تو فولان تاریخ آینده بازی رو برای طرفدارها مشخص میکنن!:دی یادت که نرفته؟:دی چی شد پس؟:دی

مایکروسافت هزینه ساخت TF1 رو داده, یعنی حق داره که بازی انحصاریش باشه, تشدید برای چیه؟
البته افشین جان میشه اینطوری هم برداشت کرد ولی به شرطی که بازیساز نتونسته از پس هزینه ساخت بازی بر بیاد و مایکرو اینجا با یک تیر 2 نشون میزنه هم انحصاری میکنه هم به ساخت بازی کمک میکنه(مشابه جورنی نسل قبل یا فکرکنم الن ویک و چند تا بازی x360)... اگر اینطور بوده و من نمیدونم که کلا داستان گفتم و شرمنده:d
ولی فکر نکنم با وجود ea نیازی بود که مایکرو هزینه ساخت بپردازه پس میکرو در حقیقت نسخه اولُ خریده و میشه همون داستان انحصاری کردن ترد پارتی... اگر اطلاعاتم غلته و respawn تو ساخت بازی مشکل داشته ممنون میشم بگی...

البته افشین جان میشه اینطوری هم برداشت کرد ولی به شرطی که بازیساز نتونسته از پس هزینه ساخت بازی بر بیاد و مایکرو اینجا با یک تیر 2 نشون میزنه هم انحصاری میکنه هم به ساخت بازی کمک میکنه(مشابه جورنی نسل قبل یا فکرکنم الن ویک و چند تا بازی x360)... اگر اینطور بوده و من نمیدونم که کلا داستان گفتم و شرمنده:d
ولی فکر نکنم با وجود ea نیازی بود که مایکرو هزینه ساخت بپردازه پس میکرو در حقیقت نسخه اولُ خریده و میشه همون داستان انحصاری کردن ترد پارتی... اگر اطلاعاتم غلته و respawn تو ساخت بازی مشکل داشته ممنون میشم بگی...
بعد از 3 سال جنگ حقوقی R با اکتی و جلو نرفتن مراحل ساخت و خسته شدن EA بازی قرار بوده کنسل شه و در Respawn تخته(بازی قرار بوده برای 360 و PS3 باشه) مایکروسافت بازی رو میبینه و ادامه هزینش رو میده به شرط اینکه بازی انحصاری X1 باشه.بیشتر .یعنی اگه مایکروسافت این رو انحصاری 3rd Party نمیکرد نه تنها بازی ساخته نمیشد بلکه ریسپاونی هم نبود که TF2 رو برای PS4 بسازه:d

مگه قرار نبود مایکروسافت بازی رو برای همیشه انحصاری کنه؟:دی خودشون وعده وعید داده بودن که تو فولان تاریخ آینده بازی رو برای طرفدارها مشخص میکنن!:دی یادت که نرفته؟:دی چی شد پس؟:دی

خير همچين قراري نبوده و نيست
اون وعده دادن هم در مورد انحصاري كردن شماره هاي بعدي بازي نبود اصلا

+

مساله اينه كه يه عده ميخوان هر كاري كه سوني يا مايكرو انجام ميدن ازش ايراد بگيرن و اين تاپيك هم پيرو همين كاراس.....

شماره ١ رو مايكرو هزينه ساختش رو داد در نتيجه خواست كه براش انحصاري باشه ولي شماره دوم رو مايكرو درخواست و تمنايي نكرده براي انحصاري بودنش و در نتيجه respawn هم ميخواد براي هر دو كنسول منتشرش كنه(يعني تا حالا خبري مبني بر تاييد اين حرف نيومده)
حالا اينكه يه عده ميخوان كاراگاه بازي دربيارن و بگن كه مايكرو ميخواست تو انحصار نگهداره شماره هاي بعدي رو ولي ea فروش خوفناك ps4 رو ديده و مخالفت كرده حرفي هست كه پايه و اساس نداره(يعني حداقل تا حالا نداشته)

.​

Dreadlord

بابک، بالا بری، پایین بیای، خودتو به در و دیوار بکوبی، گریه کنی، اسباب بازیاتو بشکونی، مشقاتو خط خطی کنی، به من اخطار بدی (lol)، اصل ماجرا عوض نمیشه! مولتی شدن TF یه شکست بزرگ برای مایکروسافت هست. پول ساخت چندتا بازی رو دادن تا انحصاریشون بشه اما سونی کاری کرد که EA هنوز بازی منتشر نشده به غلط کردم بیفته و بگه فولان میکنیم و بهمان!

ماکان من با این قسمت از حرفت که میگی تایتانفال برای مایکرو یه شکست بوده مخالفم چون برعکس تایتانفال خیلی واسه مایکرو و کنسولش تاثیر گذار بود.منکر افزایش ناگهانی فروش XO بعد از عرضه تایتانفال که نمیشی؟در مورد انحصاری موندنش هم فعلا معلوم نیست یهو دیدی مثل GeOW مایکرو در یک حرکت انتحاری اومد امتیازش رو خرید :d

جدیدا سونی فن ها حرف تو دهن مایکروسافت میذارن ! تازه پافشاری هم می کنن!! :)) باشه شما راس می گید! فرداش که تایید رسمی شد، ما خودمون باهاتون میاییم بزن و برقص راه میندازیم ! کلی دور همی مایکروسافت رو ترول می کنیم! =))

آحه میدونم دردتون چیه! :d

Dreadlord

خب پس رسما قبول کردی تا الان انحصاری بودن Titanfall یه کمبود و شکست برای سونی بوده. خوبه:دی

پ.ن: انقدر خودزنی نکن و حرص نخور، موهات میریزه:دی

جدیدا سونی فن ها حرف تو دهن مایکروسافت میذارن ! تازه پافشاری هم می کنن!! :)) باشه شما راس می گید! فرداش که تایید رسمی شد، ما خودمون باهاتون میاییم بزن و برقص راه میندازیم ! کلی دور همی مایکروسافت رو ترول می کنیم! =))

آحه میدونم دردتون چیه! :d

واضح و روشن بگو دردمون چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or