استودیوی PS4 : Respawn یا XBOXONE

mgs2013

کاربر سایت
Titanfall-Expedition-3.jpg

استودیوی Respawn در حال ساخت ادامه فرنچایز Titanfall یعنی 2 Titanfall که برای کنسول PlayStation 4 نیز عرضه میشود میباشد . (به صورت رسمی تایید نشده)
با توجه به جایگاه و فروش بسیارخوبی که PS4 دارد آیا استودیوی Respawn توجه خاصی نسبت به این پلتفرم دارد ؟
آقای Dusty Welch : به طور قطع جواب من مثبته . ما عاشق این پلتفرم و بازیهایش هستیم ، در آینده ما تمامی پلتفرم هایی که بتوانند برای عناوینمان مثمر ثمر باشند را در اولویتهایمان خواهیم گذاشت . فعلا توجه ما به آینده ی این عنوان است و برای عرضه ی نسخه ی اول این بازی بر روی این پلتفرم فعلا نظری نمیتوانم بدهم . قطعا PS4 چیزی است که ما به آن می اندیشیم.
با توجه به صحبتهای آقای Dusty Welch میتوان به این نتیجه رسید Titanfall برای کنسول PS4 نیز عرضه خواهد شد .

در رابطه با کنسول Xbox One و عرضه بدون کینکت نظرتان چیست :
به مایکروسافت برای ایجاد فضای رقابتی کنسول Xbox One تبریک میگویم ، این کار به ارتقاء این کنسول کمک می کند. سونی شروع شگفت انگیزی با PS4 داشت و مهمترین دلیل آن ، رابطه ی صمیمانه با توسعه دهندگان بود .
همچنین به ادامه پشتیبانی از Titanfall و تمرکز روی این بازی اشاره کردند .

منبع

Titanfall از اولش حتی قرار نبود انحصاری کامل باشه و قرار بود انحصاری زمانی باشه :دی یعنی نسخه اول بازی از ابتدا بر مبنای انحصاری زمانی در دست ساخت بود و طبیعتا باید واسه بقیه کنسول ها هم بعد از یه مدت می اومد که فعلا خبری نیست :دی حالا اینکه قسمت دومش واسه بقیه پلتفرمها بیاد نه ربطی به کنسول پرفروش تر داره نه هیچی، چون همون انحصاری کردن نسخه اول هم از زرنگی مایکروسافت بود صرفا :دی

می شه بگید کی قرار شد انحصاری زمانی باشه؟

می شه بگید کی قرار شد انحصاری زمانی باشه؟
همون اوایل که هنوز بازی معرفی نشده بود و اطلاعاتش از GameInformer لیک شد، بحث انحصاری زمانی بودنش مطرح بود :دی بعدش هم اواخر اکتبر بود که EA اعلام کرد شماره اول بازی واسه همیشه انحصاری مایکروسافت هست، یعنی تقریبا 5 ماه بعد از رونمایی به این نتیجه رسیدن که انحصاری باشه :دی

همون اوایل که هنوز بازی معرفی نشده بود و اطلاعاتش از GameInformer لیک شد، بحث انحصاری زمانی بودنش مطرح بود :دی بعدش هم اواخر اکتبر بود که EA اعلام کرد شماره اول بازی واسه همیشه انحصاری مایکروسافت هست، یعنی تقریبا 5 ماه بعد از رونمایی به این نتیجه رسیدن که انحصاری باشه :دی
دیگه انقدر این مایکر پول داد تا کمتر فروختن کنسول ر به دوش بکشه کنسولی که افتخارش استدیو های tp هستن...;;)

باشه we will consider :d. در نظر گرفتنو ، در اولویت گذاشتن ، هر دوتاش یعنی از انحصار بکش بیرون :d . واقعا الان سختی خبرنگار بودنو با گوشتو پوستو استخونم دارم حس میکنم . آدم میترسه نظر بده بگن تو فنی نباید خبرنگار بشی :d. منم دل دارم به خدا ..
داداش من اینجوری که شما ترجمه کردی هر کی بخونه فکر می کنه TF2 رسما واسه PS4 تایید شده در حالی که این داره می گه روش فکر می کنیم ...
در ضمن به غیر از اون غلطی هم که اشاره کردم بازم غلط داره. مثلا اینکه "به طور قطع جواب من مثبته" اصلا تو حرف های طرف نبوده شما از تو متن خبر جا به جا کردی آوردی تو حرف های یارو تازه بگذریم که "به طور قطع" هم اصلا معلوم نیست از کجا اومده ...
@mehranarbabi
با خودت چند چندی ؟

فقط از فن های سونی (تو یه شرایط خاص) میتونی ببینی انحصاری شدن یه third party بزرگ رو طبیعی میدونن، ولی مولتی شدنش رو فاجعه!:دی برعکس شده.
تازه از اون وحشتناک تر هم داریم
همون ماه پروفروشترین کنسول PS4 شد اونم فقط با inFamous SS :( چه TF روی PS4 میومد چه نمیومد بازم 1# پلتفرمی نبود جز PS4
شما که کلا از مرحله پرتی! :دی اصلا پست من یه چیز دیگه بود.

Titanfall از اولش حتی قرار نبود انحصاری کامل باشه و قرار بود انحصاری زمانی باشه :دی یعنی نسخه اول بازی از ابتدا بر مبنای انحصاری زمانی در دست ساخت بود و طبیعتا باید واسه بقیه کنسول ها هم بعد از یه مدت می اومد که فعلا خبری نیست :دی حالا اینکه قسمت دومش واسه بقیه پلتفرمها بیاد نه ربطی به کنسول پرفروش تر داره نه هیچی، چون همون انحصاری کردن نسخه اول هم از زرنگی مایکروسافت بود صرفا :دی
بحثتون به کنار ولی محمدجان به نظر من این زرنگی نیست... زرنگی یعنی خودت استودیو بزنی خودت بازی انحصاری بسازی هم به یک جماعت با بازی های با کیفیت حال دادی هم باعث فروش سیستم میشه مثل نسل قبل پلی استیشن... این کار مایکروسافت رو من بیشتر سو استفاده از قدرت میدونم تا زرنگی(قدرت مالی) . چون عده زیادی از گیمرهارو از یک بازی صرفا ترد پارتی محروم کرده... اگه حتی ip را میخرید یا مشترک میساختند بحثی نبود مالکش بود و اختیاردار کاملا قضیه فرق میکرد... مثال هیلو نسل قبل یا ساخته های from software برای پلی استیشن
فقط از فن های سونی (تو یه شرایط خاص) میتونی ببینی انحصاری شدن یه third party بزرگ رو طبیعی میدونن، ولی مولتی شدنش رو فاجعه!
biggrin1.gif
برعکس شده.
مولتی شدنش که عالیه بحثی نیست ولی به شخصه هرچی فکر میکنم ربطی بین حرفت و سونی فن پیدا نمیکنم :| این داستان سوژه کردن سونی فن ها کلا خیلی جالبه... نشون میده اوضاع برای عزیزان چقدر وخیمه:d

آخرین ویرایش:
بحثتون به کنار ولی محمدجان به نظر من این زرنگی نیست... زرنگی یعنی خودت استودیو بزنی خودت بازی انحصاری بسازی هم به یک جماعت با بازی های با کیفیت حال دادی هم باعث فروش سیستم میشه مثل نسل قبل پلی استیشن... این کار مایکروسافت رو من بیشتر سو استفاده از قدرت میدونم تا زرنگی(قدرت مالی) . چون عده زیادی از گیمرهارو از یک بازی صرفا ترد پارتی محروم کرده... اگه حتی ip را میخرید یا مشترک میساختند بحثی نبود مالکش بود و اختیاردار کاملا قضیه فرق میکرد... مثال هیلو نسل قبل یا ساخته های from software برای پلی استیشن

مولتی شدنش که عالیه بحثی نیست ولی به شخصه هرچی فکر میکنم ربطی بین حرفت و سونی فن پیدا نمیکنم :| این داستان سوژه کردن سونی فن ها کلا خیلی جالبه... نشون میده اوضاع برای عزیزان چقدر وخیمه:d

با احترام این حرفت رو اصلا قبول ندارم از دید یک گیمر و کسی که صرفا بازی کننده اس فرقی نمیکنه ترد پارتی باشه یا فرست پارتی در هر صورت در انجصار بودن هدفش اینه که یک قشر خاصی , حالا هر نوعیش (چه از نظر مالی و چه از نظر علاقه) رو از یه هنر یا بازی محروم میکنه یا بقولی قشر خاصی رو فدا میکنه تا به فروش سخت افزاری خودش برسه و سود خودش رو در نظر بگیره... سیاست انحصار چه ثرد پارتی و چه فرست پارتی در هر صورت هدفش همینه , بنظرم درست نیست فقط در این زمینه اسمش رو سوء استفاده بذاریم!
با دید بازتری به این سیاست نگاه بشه , کلا سیاست جالبی نیست , بارها هم گفتم که به انحصار در آوردن تو هر زمینه ای مخصوصن هنر یجور سوء استفاده از اصل اثر محسوب میشه!

داداش من اینجوری که شما ترجمه کردی هر کی بخونه فکر می کنه TF2 رسما واسه PS4 تایید شده در حالی که این داره می گه روش فکر می کنیم ...
در ضمن به غیر از اون غلطی هم که اشاره کردم بازم غلط داره. مثلا اینکه "به طور قطع جواب من مثبته" اصلا تو حرف های طرف نبوده شما از تو متن خبر جا به جا کردی آوردی تو حرف های یارو تازه بگذریم که "به طور قطع" هم اصلا معلوم نیست از کجا اومده ...
@mehranarbabi
با خودت چند چندی ؟

متن خبر منو بخونی نوشتم (به صورت رسمی نایید نشده) ولی ذکر کرده در متن اخبار قدیمی در نسخه بعدی ، PS4 هم از پلتفرمای این بازی خواهد بود . در مورد فکر میکنیم (منظورش پورت تایتان فال 1 بوده) همچی سفت نگیر خودتو :d . جوابش وقتی مثبته ، به طور قطع مثبته . شما موضع تایتان فال 1 رو بچسب این آی پی از دستت در نره نمیخواد نگران شماره 2 باشی :d

این قسمتو لطف میکنی برای هممون معنی کنی ؟؟؟:x

we love the platform and we love playing on it

این کلماتی که به کار بردی همش معادله ی همون کلمات منه . اگه مشکل خاصی باشه افراد برجسته ای هستن بهم خبر بدن . ناراحت نباش منم امیدوارم تنها امیدتون نومید نشه ;)

آخرین ویرایش:
Frobary
زمین و زمان رو خفه کن با این تاینفالت بعد که همچین خبرایی میاد بگو از اولم قرار نبود و ....
از فردا فککنم دیگه آمار UK هم نزاری تو تاپیک ( بره بمیره TF اینقدر زحمتشو کشیدیم آخرشم سازندش میاد قربون صدقه PS4 میره :lol::دی

پ.ن: حالا نمیشه کلا TF تو انحصار X1 بمونه ؟ بابا گناه داره به خدا :دی

آخرین ویرایش:
شما که کلا از مرحله پرتی! :دی اصلا پست من یه چیز دیگه بود.

بله بله پست جنابعالی مطالب رمزنگاری شده داره که فقط خودت میتونی بفهمی

منظور ماکان این بود که اسم TF کلاً با اسم Xbox One دررفته و همه با این پلتفرم میشناسنش, حالا این وسط مولتی پلتفرم بشه خب معلومه اتفاق بدی میشه برای Xbone
حالا شما چرا به PS4 ربطش میدی و میگی عرضه نشدنش وحشتناک بوده استدلالت برای خودت :d این بازی روی PS4 عرضه نشد اما هیچ اتفاق وحشتناکی برای PS4 نیوفتاد, با این همه سروصدا و هایپ و جوایز همین TF نتونست فقط برای یکماه پلتفرمش رو اول کنه :d

بله بله پست جنابعالی مطالب رمزنگاری شده داره که فقط خودت میتونی بفهمی

منظور ماکان این بود که اسم TF کلاً با اسم Xbox One دررفته و همه با این پلتفرم میشناسنش, حالا این وسط مولتی پلتفرم بشه خب معلومه اتفاق بدی میشه برای Xbone
حالا شما چرا به PS4 ربطش میدی و میگی عرضه نشدنش وحشتناک بوده استدلالت برای خودت :d این بازی روی PS4 عرضه نشد اما هیچ اتفاق وحشتناکی برای PS4 نیوفتاد, با این همه سروصدا و هایپ و جوایز همین TF نتونست فقط برای یکماه پلتفرمش رو اول کنه :d
یعنی واقعا متوجه نشدید اون پست من کنایه بود؟:-/ :دی

--------------------

در مورد بحث هم اصلا فکر نمیکردم تا این حد فن بازی ببینم! TF یک عنوان third party ـه و باید مولتی پلتفرم باشه. اگر انحصاری باشه عجیبه. تا الان که انحصاری بوده (و هنوز هم هست) میشه یه حرکت خوب و برگ برنده اضافه برای مایکروسافت و یک کمبود برای سونی. اگر شماره بعد از انحصار دربیاد تازه به حالت طبیعی که باید باشه رسیده، چون یه عنوان third party ـه.
دیگه بعد از این همه سال دنبال کردن اخبار صنعت بازی، فکر نمیکردم تفاوت third party و first party هنوز باید توضیح داده بشه!:دی

به نظر من که انحصاری بودن و انحصاری موندن یه IP خوب مهم هست :دی مایکروسافت هم همون طور که قبلا گفتم کم کم داره استودیوهای خودش رو راه میندازه، تا اینا بازیهاشون رو برسونن باید همین Third Party ها انحصاری های خوب بسازن، ولی انحصاری های اصلی به مرور از راه میرسن :دی
زمین و زمان رو خفه کن با این تاینفالت بعد که همچین خبرایی میاد بگو از اولم قرار نبود و ....
از فردا فککنم دیگه آمار UK هم نزاری تو تاپیک ( بره بمیره TF اینقدر زحمتشو کشیدیم آخرشم سازندش میاد قربون صدقه PS4 میره
تو که قشنگ مشخصه اصلا متوجه نشدی قضیه چیه و فقط اومدی یه چیزی بگی که گفته باشی :دی ولی این بازی از اول و آخر و وسطش فقط شماره اولش قرار بود انحصاری باشه، همون موقع که خبر قطعی انحصاری بودنش اومد هم بارها گفته شد که شماره های بعدی احتمالا واسه بقیه کنسول ها هم عرضه میشه. شماره اولش هم از نظر فنی و هم فروش تا حالا خیلی خوب عمل کرده و هم مایکروسافت راضی بوده و هم سازنده، مطمئنا اگه سازنده اجازه بده شماره بعدی هم انحصاری خواهد شد ولی اینا از اولش هم قصد انحصاری ساختن نداشتن. حالا اینکه متوجه قضیه نمیشی تقصیر من نیست :دی

آخرین ویرایش:
جالب اینه که تا دیروز می گفتن این بازی انحصاری نیست که روی PC هم اومده نمی شه انحصاری که
الان دارن می گی "هوی هوی هوی هوی" بازی از انحصار در اومد

بماند که این بازی کلا قرار بود مولتی باشه که شماره اولش رو مایکروسافت انحصاری کرد و بعد از اعلام خبر انحصاری کردنش به یک روز هم نکشید که گفتن شماره های بعدیش مولتی اه اونم نه یک بار ، بلکه چندین بار

به نظر من که انحصاری بودن و انحصاری موندن یه IP خوب مهم هست :دی مایکروسافت هم همون طور که قبلا گفتم کم کم داره استودیوهای خودش رو راه میندازه، تا اینا بازیهاشون رو برسونن باید همین Third Party ها انحصاری های خوب بسازن، ولی انحصاری های اصلی به مرور از راه میرسن :دی

تو که قشنگ مشخصه اصلا متوجه نشدی قضیه چیه و فقط اومدی یه چیزی بگی که گفته باشی :دی ولی این بازی از اول و آخر و وسطش فقط شماره اولش قرار بود انحصاری باشه، همون موقع که خبر قطعی انحصاری بودنش اومد هم بارها گفته شد که شماره های بعدی احتمالا واسه بقیه کنسول ها هم عرضه میشه. حالا اینکه متوجه قضیه نمیشی تقصیر من نیست :دی
آره من کلا متوجه نمیشم وقتی پای تو درمیونه چون همیشه یه جوری سعی میکنی بپیچونی واسه همین دیگه زیاد تا تهش نمیرم هر چی عشقت میکشه بگو

منظورم اینه وقتی تایتنفال رو میکوبی تو سر اون سونی فنای ساده که حرفات روشون اثر میزاره چرا این ”از اول هم قرار نبود” و ... یادت نمیوفته؟ فقط تو تاپیکایی که اسم تایتنفال و 4 پیش هم میاد یاد این موضوع میوفتی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or