استفاده آزمایشی از PS NOW

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
rsf79pcp7thgge27a55p.jpg

درود.

سرویس Play Station NOW بصورت آزمایشی در شمال آمریکا و قسمتهایی از کانادا در دسترس کاربران PS3 قرار گرفت.
عناوینی که برای این سرویس درنظر گرفته شده در PS STORE قرا داده شده است. 150 عنوان فعلا برای این سرویس درنظر گرفته شده که در آنها عناوین God of War: Ascension, InFamous, Ultra Street Fighter 4 هم به چشم می خورد.

PS NOW این امکان را برای کاربران فراهم میکند تا بازی مورد علاقه خود را به مدت 1 هفته اجاره کرده و به ازای هر روز 1 دلار بپردازند.
همچنین قیمت اجاره بازی برای 4 ساعت هم کاهش یافته است.

توصیه سونی برای کاربران ، استفاده از یک پهنای باند بیشتر از "5 مگابیت در ثانیه" برای اتصال به این سرویس است.

آخرین ویرایش:
اهان الان pcشده انحصاری امسال تو !

نه همین مونده بود اینها به مهندس کامپیوتر بگن با PC چیکار میشه کرد ولشون کن منم اشتباه کردم از اول پست یه نفر که حتی 2% متوجه نمیشه که فروش سخت افزار وابسته به نرم افزاره تا نرم افزاری وجود نداشته باشه سخت افزاری هم خریداری نمیشه توسط کاربری که چشاش در میاد تا 2 خط زبان ماشین کد نویسی کنه بفهمونم که همین شرکت ها برای بالا بردن خروجی های بهتر در اینده دارن به این سمت پیش میرن که شما فقط در آینده صفحه های نمایش تهیه میکنید نه اینکه سخت افزار مثل کارت گرافیک و... بخرین فکر میکنه PC از بین بره کلا همچی از بین رفته اما نمیدونه PC فقط یه وسیله برای اینکه نرم افزار ها روش اجرا بشه وقتی در آینده سرور ها نرم افزار ها و بازی ها و... اجرا میکنن دیگه نیازی شما سخت افزار متنوع تهیه کنید بلکه با سرور های مرکزی شما به هرچی بخوای دسترسی داری .

نه همین مونده بود اینها به مهندس کامپیوتر بگن با PC چیکار میشه کرد ولشون کن منم اشتباه کردم از اول پست یه نفر که حتی 2% متوجه نمیشه که فروش سخت افزار وابسته به نرم افزاره تا نرم افزاری وجود نداشته باشه سخت افزاری هم خریداری نمیشه توسط کاربری که چشاش در میاد تا 2 خط زبان ماشین کد نویسی کنه بفهمونم که همین شرکت ها برای بالا بردن خروجی های بهتر در اینده دارن به این سمت پیش میرن که شما فقط در آینده صفحه های نمایش تهیه میکنید نه اینکه سخت افزار مثل کارت گرافیک و... بخرین فکر میکنه PC از بین بره کلا همچی از بین رفته اما نمیدونه PC فقط یه وسیله برای اینکه نرم افزار ها روش اجرا بشه وقتی در آینده سرور ها نرم افزار ها و بازی ها و... اجرا میکنن دیگه نیازی شما سخت افزار متنوع تهیه کنید بلکه با سرور های مرکزی شما به هرچی بخوای دسترسی داری .

دوست عزیز ، آینده ای که ازش صحبت میکنی حداقل داخل کشور چیزی نخواهد بود به جز نابودی صنعت بازیهای رایانه ای ،
بله ، هر وقت همه چیز مملکت ما گل و بلبل تر از اینی که هست شد و اینترنت 20 مگابیت برای مصارف خانگی و ارزان در دسترس عموم مردم قرار گرفت ، بعد شما از این محتوای online gaming stream لذت ببر ،
در ضمن با این حساب دیگه خبری از دیسک کپی یا اورجینال نخواهد بود و شما و سایرین که با 10 تومن ی دیسک کپی میخرید یا 250 تومن میدید و اورجینال تهیه می کنید دیگه اون هم جمع خواهد شد ، شما می مونی و ی تی وی و ی ، ی اینترنت کُند که حتی منوی اون بازی رو هم باست بارگذاری نکنه با پینگ 4 رقمی و اکانت paypal یا visa نداشته ، اونوقت بشین از این سرویس لذت ببر ،
حداقلش این خواهد شد که فقط عده محدودی تو این زنجیره بمونن و بقیه غزل خداحافظی رو بخونن ،

همین حالا هم کنسول جدید و سیستم cloud gaming شرکت valve در حال رشد و توسعه هست و مطمئنن شاهد عرضه عناوین تماما مستقل از پردازش ، مبتنی بر سیستم های cloud و سرورهای قدرتمند خواهیم بود ، اما ، اما ،
این به معنی اتمام صنعت چند تریلیون دلاری سخت افزار برای pc و دنیای pc gaming نخواهد بود ،
علایق و سلیقه ها و امکانات یا شما رو به سمت cloud gaming سوق میده یا سیستم گیمینگ حال حاضر ،
و همیشه قبل از تمام معادله ها یادت باشه شما داخل ایران هستی و بر این مبنا فکر و برنامه ریزی می کنی نه با سرعت 100 مگابیت ژاپن و کره جنوبی .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ، آینده ای که ازش صحبت میکنی حداقل داخل کشور چیزی نخواهد بود به جز نابودی صنعت بازیهای رایانه ای ،
بله ، هر وقت همه چیز مملکت ما گل و بلبل تر از اینی که هست شد و اینترنت 20 مگابیت برای مصارف خانگی و ارزان در دسترس عموم مردم قرار گرفت ، بعد شما از این محتوای online gaming stream لذت ببر ،
در ضمن با این حساب دیگه خبری از دیسک کپی یا اورجینال نخواهد بود و شما و سایرین که با 10 تومن ی دیسک کپی میخرید یا 250 تومن میدید و اورجینال تهیه می کنید دیگه اون هم جمع خواهد شد ، شما می مونی و ی تی وی و ی ، ی اینترنت کُند که حتی منوی اون بازی رو هم باست بارگذاری نکنه با پینگ 4 رقمی و اکانت paypal یا visa نداشته ، اونوقت بشین از این سرویس لذت ببر ،
حداقلش این خواهد شد که فقط عده محدودی تو این زنجیره بمونن و بقیه غزل خداحافظی رو بخونن ،

همین حالا هم کنسول جدید و سیستم cloud gaming شرکت valve در حال رشد و توسعه هست و مطمئنن شاهد عرضه عناوین تماما مستقل از پردازش ، مبتنی بر سیستم های cloud و سرورهای قدرتمند خواهیم بود ، اما ، اما ،
این به معنی اتمام صنعت چند تریلیون دلاری سخت افزار برای pc و دنیای pc gaming نخواهد بود ،
علایق و سلیقه ها و امکانات یا شما رو به سمت cloud gaming سوق میده یا سیستم گیمینگ حال حاضر ،
و همیشه قبل از تمام معادله ها یادت باشه شما داخل ایران هستی و بر این مبنا فکر و برنامه ریزی می کنی نه با سرعت 100 مگابیت ژاپن و کره جنوبی .

اول از همه کی گفته من خودم طرفدار این موضوع هستم اتفاقا من از اون دسته افرادم که دوست دارم همچی فیزیکی داشته باشم نه دیجیتالی .;)
این یه واقعیت چه بخوایم قبولش کنیم چه نکنیم این هم که کی گفته نابود میشه من صحبتی از نابودی صنعت PC نزدم اما وقتی بیشتر شرکت ها رو به این روش بیارن و شرکت ها بیشتر فعالیتشون با پیشرفت زیر ساخت های اینترنتی در کشور های اروپایی و آمریکایی با این روش شروع به تجارت جدید کنن چه بخوایم چه نخوایم باید به اونجا هم برسیم .

ببخشید چندتا پست قبل بخون من خودم چی گفتم تا وقتی زیر ساخت ایران درست نشه ما همینم که هستیم اما دلیل نمیشه من از تکنولوژی که به طرفش میریم تفره برم که چی من ایران زندگی میکنم نه من میگم باید زیر ساخت درست بشه که شدنیه اما نیاز به کار داره .

بعضی ها جوری میگین ایران هر کی ندونه فکر میکنه ایران پشت کوه و از همچی پرت اتفاقا نیاز به کار داره این بخش اینترنت ایران که درست شدنیه نیاز به کار داره که این چند ساله پیشرفت خوبی هم داشته فقط بعضی از سیاست گزاری های بخش اینترنت جلو دست پای کشور بسته همین .

بلاخره با پیشرفت تکنولوژی خیلی از چیزایی که قدیم وجود داشتن از بین میرن و جای خودشون رو به انواع جدیدتر میدن. بچه که بودم یه واکمن سونی داشتم که عاشقش بودم بنظرم آخرت تکنولوژی بود ولی الان اون واکمن بعلاوه یه PDA بعلاوه ی یه دوربین عکاسی بعلاوه یه کنسول دستی و..... همه خلاصه شدن تو یه گوشی همراه. بساط خیلی چیزایی که قدیما استفاده میکردیم برداشته شده. لزوما این چیز خوبی هم نیست. در آینده وقتی که تکنولوژی پیشرفت بکنه. دیگه نیازی نیست که شما یه کنسول رو به TV وصل کنی خود Smart TV شما میتونه با استفاده از CLOUD یه هر اسم دیگه ای که داره هم بازی اجرا میکنه. کنسرت فلان خواننده رو آنلاین و همزمان برات استریم میکنه و.... دیگه نیازی نیست که کمپانی ها خرج زیادی سر سخت افزار بکنن و بجای سخت افزار خدمات میفروشن سودشون هم اینجوری بیشتره.خیلی از شرکتای فعلی هم برشکست میشن و جای خودشون رو میدن به شرکتای جدیدتر.

اشکال این قضیه اینه که من هنوز 30 سالم نشده دارم احساس پیری میکنم. یادمه پدربزرگم یه گرامافون داشت که باهاش بیتلز و Everly Brothers و کلا گروهای فسیل گوش میکرد. ما بهش میخندیدیم و فکر میکردیم دوران این حرفا گذشته. الان فکر میکنم شایدم من یه روزی یه PS3 داشته باشم و در دوران پیری بشینم باهاش TloU بازی کنم و نوه هام احتمالا بهم میخندن. یه وسیله کوچیک از جیبیشون درمیارن که بازیها رو با رزولوشن 8K و میلیون ها PG تو هر فریم براشون اجرا میکنه.

یعنی من باور کنم داری از یکی از تکنولوژی های Sony انتقاد می کنی ؟ :دی

مثل اینکه متوجه مطلب نشدی. این انتقاد نیست، یه فکتی هست که من صرفا بیان کردم. ربطی هم به اینکه این سرویس برای سونی یا گوگل یا هر شرکت دیگه ای باشه نداره. داشتن پینگ پایین جزو لزوماتی هست که شما باید داشته باشی نه سونی یا هر شرکت دیگه ای، همونطور که بر فرض با CPU و کارت گرافیک 10 سال پیش نمیشه بازی های امروزی رو اجرا کرد.

وظیفه سونی هم اینه که حدالامکان تو نقاط مختلف دنیا سرور داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or