استفاده آزمایشی از PS NOW

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
rsf79pcp7thgge27a55p.jpg

درود.

سرویس Play Station NOW بصورت آزمایشی در شمال آمریکا و قسمتهایی از کانادا در دسترس کاربران PS3 قرار گرفت.
عناوینی که برای این سرویس درنظر گرفته شده در PS STORE قرا داده شده است. 150 عنوان فعلا برای این سرویس درنظر گرفته شده که در آنها عناوین God of War: Ascension, InFamous, Ultra Street Fighter 4 هم به چشم می خورد.

PS NOW این امکان را برای کاربران فراهم میکند تا بازی مورد علاقه خود را به مدت 1 هفته اجاره کرده و به ازای هر روز 1 دلار بپردازند.
همچنین قیمت اجاره بازی برای 4 ساعت هم کاهش یافته است.

توصیه سونی برای کاربران ، استفاده از یک پهنای باند بیشتر از "5 مگابیت در ثانیه" برای اتصال به این سرویس است.

آخرین ویرایش:
تا زمانی که اینترنت 40 مگابیت توی ایران تبدیل به نُرم بشه، نوه های ما دارن واسه نتیجه هامون PS9 میخرن :دی اون موقع هم واسه استفاده از PS Now و استریم کردن بازیهای PS8 احتیاج به نت 200 مگابیت هست و این داستان ادامه دارد :دی

مسئله اینجاست این نوع سیستمها راه بیوفتن و فراگیر بشن دیگه کنسول جدید و PC های شخصی جدیدی نخواهیم داشت و همه بازیها میشن Online Stream :|

اونوقت با این سرعت پیشرفت نت تو ایران دیگه ندیده ی ، نتیجه هامون هم نمیتونن گیم بزنن :|

یکی از بدترین خبرهایی که تو این چند وقت شنیدم.
پایان عمر کنسولهای بازی نزدیکه...
اینترنت فرسایشی ایران هم سلام میرسونه

شما نت 1000 گیگابیت بر ثانیه هم داشته باشید تا این PS Now سروری در ایران یا نزدیکی نداشته باشه، به خاطر latency بالا عملا نمی تونید استفاده کنید.

شما نت 1000 گیگابیت بر ثانیه هم داشته باشید تا این PS Now سروری در ایران یا نزدیکی نداشته باشه، به خاطر latency بالا عملا نمی تونید استفاده کنید.

البته اگر بحث تخیل باشه قطعا با این سرعت هر کاری میشه کرد :دی Latency که خیلی هم خوب هست تو بعضی از ISP ها

بابا بزار دلشون خوش باشه نه تنها اون بلکه تا وقتی روتینگ کشوری افتضاح باشه و شما با سرور نزدیکی ایران هم مشکل خواهید داشت .:d

یک بار دوستان یه روتینگ انجام بدن ببینن از ISP که استفاده میکنن از چندتا سرور میانی رد میشن که یک دفعه از 10-20-30-40 به 50 میرسن بعدش هم دهنه فیل کشور که رد میشن پینگ به 200 به بالا میرسه از اونجا هم به بعد خدا بزرگه .:d

البته اگر بحث تخیل باشه قطعا با این سرعت هر کاری میشه کرد :دی Latency که خیلی هم خوب هست تو بعضی از ISP ها

پهنای باند خالی اینجا کارایی نداره. این چیزی که من گفتم نه تنها در مورد ایران بلکه در مورد همه نقاط جهان صدق میکنه. پینگ با سرور مربوطه برای مثال باید زیر 50ms باشه وگرنه اصلا نمیشه بازی رو کنترل کرد. هر دکمه ای که میزنی لگ دیوانت میکنه.

مسئله اینجاست این نوع سیستمها راه بیوفتن و فراگیر بشن دیگه کنسول جدید و PC های شخصی جدیدی نخواهیم داشت و همه بازیها میشن Online Stream :|

اونوقت با این سرعت پیشرفت نت تو ایران دیگه ندیده ی ، نتیجه هامون هم نمیتونن گیم بزنن :|
چه ربطی به PC های شخصی داره ؟ PC داستانش فرق داره فقط یه شرکت برای PC GAMER ها تصمیم نمیگیره... ازین قرتی بازیها رو PC نخواهیم دید
فروش سخت افزار روی PC خیلی برای اینتل انویدیا ای ام دی مهمه صرفا یه شرکت تصمیم گیرنده نیست

این داستان کلا تو ایران منتفیه احتمالا باید کم کم کنسولها غزل خداحافطی در کشورهای جهان سوم بخونن
این روش سود خوبی هم برای سونی داره. انشالله که موفق بشن ادامه بدن

آخرین ویرایش:
چه ربطی به PC های شخصی داره ؟ PC داستانش فرق داره فقط یه شرکت برای PC GAMER ها تصمیم نمیگیره... ازین قرتی بازیها رو PC نخواهیم دید
فروش سخت افزار روی PC خیلی برای اینتل انویدیا ای ام دی مهمه صرفا یه شرکت تصمیم گیرنده نیست

این داستان کلا تو ایران منتفیه احتمالا باید کم کم کنسولها غزل خداحافطی در کشورهای جهان سوم بخونن
این روش سود خوبی هم برای سونی داره. انشالله که موفق بشن ادامه بدن

تمام ربط این موضوع به PC های شخصی بر میگرده اصل این موضوع هم برای PC شروع شده حالا یکم روی بازی تمرکز کرده الان به خاطر اینکه خرج تولید و تبلیغ کنسول در هر تولید عرضه خیلی بالا در میاد برای همین میخوان سریعتر این موضوع همگیر بشه وگرنه شما بهتره بری ببینی تمام این قرتی بازی ها برای این شروع شد که شرکت ها میخواستن هم جلو پایرت بگیرن هم اینکه از سود بیشتری بر خوردادر بشن و هم اینکه ملت با کمترین هزینه و کمترین سخت افزار بتونه از نرم افزار های شرکت ها بر روی سرور ها استفاده کنن .

اول از همه ربطی به اینتل و انویدیا نداره این موضوع به خاطر اینکه خودت میگی فقط یه شرکت برعکس از ماکروسافت بگیر تا .... شرکت دارن روی پروژه های این چنینی کار میکنن روزی میرسه شما نه ویندوزی نصب میکنی نه هیچی فقط یه صفحه دستت میگیری با شبکه اینترنت به همچی دسترسی داری بدون اینکه نگران باشی سخت افزار شما اون نرم افزار یا ... پشتیبانی میکنه یا میکشه اجزا کنه یا نه . هرچند خیلی نزدیک هم نیست این موضوع .

شما فکر کن یه همچین موضوعی اتفاق بیفته به همین زودی ها ما کم کم 2-3 نسل دیگه با کنسول ها هستیم .

زمان این موضوع که برسه غزل خدا حافظی با PC هم باید بخونی چه برسه به کنسول .

تمام ربط این موضوع به PC های شخصی بر میگرده اصل این موضوع هم برای PC شروع شده حالا یکم روی بازی تمرکز کرده الان به خاطر اینکه خرج تولید و تبلیغ کنسول در هر تولید عرضه خیلی بالا در میاد برای همین میخوان سریعتر این موضوع همگیر بشه وگرنه شما بهتره بری ببینی تمام این قرتی بازی ها برای این شروع شد که شرکت ها میخواستن هم جلو پایرت بگیرن هم اینکه از سود بیشتری بر خوردادر بشن و هم اینکه ملت با کمترین هزینه و کمترین سخت افزار بتونه از نرم افزار های شرکت ها بر روی سرور ها استفاده کنن .

اول از همه ربطی به اینتل و انویدیا نداره این موضوع به خاطر اینکه خودت میگی فقط یه شرکت برعکس از ماکروسافت بگیر تا .... شرکت دارن روی پروژه های این چنینی کار میکنن روزی میرسه شما نه ویندوزی نصب میکنی نه هیچی فقط یه صفحه دستت میگیری با شبکه اینترنت به همچی دسترسی داری بدون اینکه نگران باشی سخت افزار شما اون نرم افزار یا ... پشتیبانی میکنه یا میکشه اجزا کنه یا نه . هرچند خیلی نزدیک هم نیست این موضوع .

شما فکر کن یه همچین موضوعی اتفاق بیفته به همین زودی ها ما کم کم 2-3 نسل دیگه با کنسول ها هستیم .

زمان این موضوع که برسه غزل خدا حافظی با PC هم باید بخونی چه برسه به کنسول .

داخل متن خبر ، شما اسمی از pc میبینید ؟
موضوع به پلی استیشن و کنسول سونی بر میگرده و میشه اون رو به تمام صنعت کنسول و بازیهای کنسول ربط و بسط داد ،
و هیچ ارتباطی با pc نخواهد داشت ،
اگر روزی این اتفاق بخواد برای pc بیفته که اصلا بعیده ، شرکت معظم انویدیا و اینتل و و و .... با هزاران کارمند و محقق و ... باید تعطیل بشه .

لطفا به pc ربطش ندید .
متن خبر گویای همه چیزه .

داخل متن خبر ، شما اسمی از pc میبینید ؟
موضوع به پلی استیشن و کنسول سونی بر میگرده و میشه اون رو به تمام صنعت کنسول و بازیهای کنسول ربط و بسط داد ،
و هیچ ارتباطی با pc نخواهد داشت ،
اگر روزی این اتفاق بخواد برای pc بیفته که اصلا بعیده ، شرکت معظم انویدیا و اینتل و و و .... با هزاران کارمند و محقق و ... باید تعطیل بشه .

لطفا به pc ربطش ندید .
متن خبر گویای همه چیزه .

چه ربطی به متن خبر داره شما میگی این قرتی بازی ها روی PC نمیبینیم دارم میگم اصل ای ماجرا از همون قرتی بازی های PC راه افتاده شما حالت خوبه یعنی این موضوع هم چیزیه که براش فن بازی در بیارین .:|
عزیز من روی PC داره اتفاق میفته مورد بعدی چرا وقتی از چیزی اطلاع ندارین فتوا صادر میکنین NVIDIA و INTEL هر دو شرکت تولید کننده پردازنده های سروری هم هستن همین شرکت گایکای که داری میبینی که سونی خریدش یکی از پشتیبان های سخت افزاری اصلی شرکت که در تهیه پردازنده های سرور ها کمک میکردن همین NVIDIA و INTEL بودن .

لطفا فن بازی بزار کنار مثل بچه ها فکر نکن که فقط همیسایه امکان داره خونش آتیش بگیره این قضیه فقط برای کنسول اتفاق نمیفته بلکه برای PC هم اتفاق میفته دیر زود داره سوخت سوز نداره .;)

متن خبر داره در مورد شروع آزمایشی PS NOW روی کنسول سونی داره اما قبل اینکه اینها روی کنسول بیان داشتن روی PC فعالیت میکردن هم این شرکت هم ONLIVE بهتره فن بازی بزاری کنار و منطقی برخورد کنی آینده تکنولوژی همینه چه بخوای چه نخوای.

پهنای باند خالی اینجا کارایی نداره. این چیزی که من گفتم نه تنها در مورد ایران بلکه در مورد همه نقاط جهان صدق میکنه. پینگ با سرور مربوطه برای مثال باید زیر 50ms باشه وگرنه اصلا نمیشه بازی رو کنترل کرد. هر دکمه ای که میزنی لگ دیوانت میکنه.

یعنی من باور کنم داری از یکی از تکنولوژی های Sony انتقاد می کنی ؟ :دی

چه ربطی به متن خبر داره شما میگی این قرتی بازی ها روی PC نمیبینیم دارم میگم اصل ای ماجرا از همون قرتی بازی های PC راه افتاده شما حالت خوبه یعنی این موضوع هم چیزیه که براش فن بازی در بیارین .:|
عزیز من روی PC داره اتفاق میفته مورد بعدی چرا وقتی از چیزی اطلاع ندارین فتوا صادر میکنین NVIDIA و INTEL هر دو شرکت تولید کننده پردازنده های سروری هم هستن همین شرکت گایکای که داری میبینی که سونی خریدش یکی از پشتیبان های سخت افزاری اصلی شرکت که در تهیه پردازنده های سرور ها کمک میکردن همین NVIDIA و INTEL بودن .

لطفا فن بازی بزار کنار مثل بچه ها فکر نکن که فقط همیسایه امکان داره خونش آتیش بگیره این قضیه فقط برای کنسول اتفاق نمیفته بلکه برای PC هم اتفاق میفته دیر زود داره سوخت سوز نداره .;)

متن خبر داره در مورد شروع آزمایشی PS NOW روی کنسول سونی داره اما قبل اینکه اینها روی کنسول بیان داشتن روی PC فعالیت میکردن هم این شرکت هم ONLIVE بهتره فن بازی بزاری کنار و منطقی برخورد کنی آینده تکنولوژی همینه چه بخوای چه نخوای.
به طور میانگین فکر کنم یه 4، 5 باری فقط گفتی " بهتره فن بازی بزاری کنار و منطقی برخورد کنی "، شما انتظار برخورد منطقی داری در صورتی که خودت از فن بازی داغ کردی ؟ اومدی تو تاپیکی که در رابطه با PS NOW هست، بحث PC رو وسط کشیدی و خاکش کردی و ..... نشد دیگه!
شما اول منتظر باش ببین سونی با PS NOW ، کنسولتون رو به کجا میرسونه، بعد در مورد پلتفرم های دیگه قضاوت کن!
اینم باید اشاره کنم که تا جایی که بنده اطلاع دارم اینتل، انویدیا و AMD در حال معرفی سخت افزار های نسل آیندشون هستند، احتمالا اطلاع ندارند که سونی داره رو PS NOW کار میکنه : |

آخرین ویرایش:

شما اصلا دقت نمیکنی. مگه PC فقط گیمه ؟؟؟؟؟؟؟؟ صدها کار دیگه با PC میشه انجام داد

هزاران هزار شرکت هستن شرکتهای انیمیشن سازی Disney-Pixar-animation SKG Dreamworks صنعت فیلم سازی هالیوود هزارن شرکت فنی مهندسی 3D ساز که برای پردازش کاراشون به سخت افزار قدرتمند احتیاج دارن
در طول یکسال فقط 10 میلیون کارت گرافیک در کلاس 680GTX فروخته شده اونم فقط یه شرکت به این امار رسیده

NVIDIA: “Ten Million Gamers Around The World Bought Into The GTX680 Class Of GPUs” | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

شاید در صنعت گیم همچین چیزی ببینیم که البته از سمت استیم و سایر شرکتها بعیده چون . سونی ماکرو میخوان هزینه کانفیگ تبلیغات و تولید کنسول کم کنن مشتری رو مبل لم بده TV روشن کنه زرتی بپره تو بازی
این Online Stream هم برای از بین بردن پایرت در صنعت بازیه و سود بیشتر سونی و ماکرو هم برای اینه که دیگه کنسولی وجود نداشته باشه تا نسل بعدی دوباره مجبور بشن بخاطر سخت افزار قدیمی و ضعیف هزینه کنن........

فروش سخت افزار PC مگه پایرت داره ؟؟؟:d PC از بین بره چطوری میخوان بازی بسازن ؟؟؟:)) گفتم PC پلتفرومی نیست که مال کسی باشه صاحاب نداره کسی براش تصمیم بگیره
ماکروسافت یه زمانی فکر میکرد PC ماله خودشه هر تصمیمی بخواد میتونه برای کاربراش بگیره خیلی راحت دید کاربرا رفتن سمت استیم و لینوکس
yahoo_3.gif
اینتل انویدیا ای ام دی هزاران شرکت دیگه دارن از فروش سخت افزار نون میخورن

کنسول محدود به یه شرکت خاصه و اون شرکت هر تصمیمی بگیره بقیه باید قبول کنن . موفق باشی

خلاصه این بحث ربطی به PC نداره الکی نچسبونید بما
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or