استراتژی های بازی Warcraft: The Frozen Throne

سلام.:biggrin1:
در این تاپیک در مورد استراتژی های بازی Warcraft: The Frozen Throne بحث میشه.
لطفاً خواهش می کنم این مپ D-Day رو وسط نکشین. ;)
وارکرافت باز ها بیان تو.;)

من برای شروع استراتژیمو برای Night Elf میذارم.
1-اول همه wisp هامو میذارم تو معدن طلا.
2-بعد 5 تا دیگه wisp میسازم.
3- اولیش که اومد بیرون میفرستمش برای ساختAltar Of The Elders
4- دومی و سومی رو هم مشغول ساخت Moon Well میکنم.
5- بقیه wisp هارو هم میفرستم چوب جمع کنن.
6-Altar که ساخته شد wisp شو میفرستم یه Moon Well دیگه بسازه.
7-Wisp اولین Moon Wellی که ساخته شد رو میفرستم برای چوب
8- دومین Moon Wellی که ساخته شد Wispشو میفرستم برای ساخت Ancient Of War.
9- آخرین Moon Wellی که ساخته شد،Wispشو تا آخر بازی مامور ساخت Moon Wellمیکنم.
10- Demon Hunter رو می سازم.اگه مپ آسون بود تک نفره با جادوی دومیش میفرستمش برای Creeping(افزایش level hero)اگه مپ مشکل بود با دو تا آرچر این کار رو میکنم.
****این استراتژی من در مقابل Human جواب نمیده:blushing: ****

10- Demon Hunter رو می سازم.اگه مپ آسون بود تک نفره با جادوی دومیش میفرستمش برای Creeping(افزایش level hero)اگه مپ مشکل بود با دو تا آرچر این کار رو میکنم.

سلام می کنم به اقای ........ ببخشید اسمتونو نمی دونم استراتژی شما جلو human خوبه ولی جلو human اگر hero ارکمیج رو داد بیرون باید مانا برن رو بگیرین و اگر منتاین کینگ داد خودت می دونی کدوم لول رو بگیری بعد اگه می تونی مثل human اگه مپ دو نفره بود moonwell رو کنار بیسش بسازی جایی که نبینه بعد با هموم wisp سک ancient of war بساز 3 تا ارچر بده بیرون بعد با ایلیدان یا همون demon hunter برو کریپت بزن تا لول اپ شی بعد برو اگه میتونی human رو پیدا کن و جکش کن اگه نمی تونی بریز تو بیسش اون میاد بعد درگیر کن بکشش بیرون با ارچرات از پشت بریز روش بعد یا جمش می کنی یا سرویس میشی اگه داغون شدی برو (بازم بستگی به نیرو های human داره) ارچر تلون برو یا درینر با اون خرسا اسمش یادم رفته اخه چند وقته بازی نکرم. راستی اگه خونتون اکباتانه بیا بریم کاکتوس بازی کنیم.ممنون

****این استراتژی من در مقابل Human جواب نمیده:blushing: ****

البته من اصولا Undead و کمتر Orc بازی میکنم.
این جور که شما با آرامش خاطر بازی میکنی .. اگه طرف خیلی کند نباشه و بتونه base ات رو در زمان معمولی پیدا کنه .. اگه مپ 1v1 باشه که هیچی .. وقتی یک نگاه به بیس ات انداخت...
مثلا اگه undead باشه سریع mass ghoul میکنه با Dreadlord و قبل از اینکه به tier2 برسی base ات رو میشوره یا tech rush میکنه با Deathknight و Fiend ! این دومی ریسک داره.
اگر هم که Orc باشه که اصولا کارش rush هه ! Orc یی که rush نکنه محکوم به فناست.

به نظر من aggressive تر بازی کن . البته این فقط یک نظره ... Nightelf اصولا اول بازی lag داره.کسی که جلوی NE بازی میکنه ، سریغ دنبال بیست میگرده و rush میکنه.

پ.ن : البته من هم از وقتی که بر و بچز کلن GG از ایران رفتند فقط بازی شاد کردم . Footman Frenzy و Hero Siege و ازین جور حرکات.

البته من اصولا Undead و کمتر Orc بازی میکنم.
این جور که شما با آرامش خاطر بازی میکنی .. اگه طرف خیلی کند نباشه و بتونه base ات رو در زمان معمولی پیدا کنه .. اگه مپ 1v1 باشه که هیچی .. وقتی یک نگاه به بیس ات انداخت...
مثلا اگه undead باشه سریع mass ghoul میکنه با Dreadlord و قبل از اینکه به tier2 برسی base ات رو میشوره یا tech rush میکنه با Deathknight و Fiend ! این دومی ریسک داره.
اگر هم که Orc باشه که اصولا کارش rush هه ! Orc یی که rush نکنه محکوم به فناست.

به نظر من aggressive تر بازی کن . البته این فقط یک نظره ... Nightelf اصولا اول بازی lag داره.کسی که جلوی NE بازی میکنه ، سریغ دنبال بیست میگرده و rush میکنه.

پ.ن : البته من هم از وقتی که بر و بچز کلن GG از ایران رفتند فقط بازی شاد کردم . Footman Frenzy و Hero Siege و ازین جور حرکات.

سلام.
من پویا هستم.
آقای ''HardWired"
اولاً(اگه تازه اگه بتونن بیسمو پیدا کنن)اگه طرف undead باشه که فاتحش خونده است.چون اولاً ساختمونای Night Elf میتونن از خودشون دفاع کنن .دوماً Ghoul های undead هم که دوغ هستن.Demon Hunter رو که فرستاده بودم creeping حداقل یه level experience که گرفته که .Mana Burn رو انتخاب می کنم و Dread lordرو می اندازم.تو این فاصله اگه طرف هوس کرد یه حمله دیگه بکنه بکنه 2 تا Wisp چوب رو مامور ساخت 2 تا دفاعی میکنم.بعد 3 تا Wisp رو میفرستم چوب جمع کنن.هرچی resource دارم Huntress و Archer میسازم.(چون سرعت خوبی دارن)و فی الفور(!) همه رو میفرسم که به جون Base Undead ها بیفتن.

دوماًorcها که از نظر سرعت از Night Elfهم که بدترن.بعدش Orcها با این سرعتشون چه جوری میخوان Base منو جمع کنن؟؟

آخرین ویرایش:

سلام می کنم به اقای ........ ببخشید اسمتونو نمی دونم استراتژی شما جلو human خوبه ولی جلو human اگر hero ارکمیج رو داد بیرون باید مانا برن رو بگیرین و اگر منتاین کینگ داد خودت می دونی کدوم لول رو بگیری بعد اگه می تونی مثل human اگه مپ دو نفره بود moonwell رو کنار بیسش بسازی جایی که نبینه بعد با هموم wisp سک ancient of war بساز 3 تا ارچر بده بیرون بعد با ایلیدان یا همون demon hunter برو کریپت بزن تا لول اپ شی بعد برو اگه میتونی human رو پیدا کن و جکش کن اگه نمی تونی بریز تو بیسش اون میاد بعد درگیر کن بکشش بیرون با ارچرات از پشت بریز روش بعد یا جمش می کنی یا سرویس میشی اگه داغون شدی برو (بازم بستگی به نیرو های human داره) ارچر تلون برو یا درینر با اون خرسا اسمش یادم رفته اخه چند وقته بازی نکرم. راستی اگه خونتون اکباتانه بیا بریم کاکتوس بازی کنیم.ممنون

سلام آقا borna .
استراتژی من جلوی Human خوب نیست چون Human تو عرض چند دقیقه میتونه با لشکری که از Footman ها درست میکنه بیسمو با خاک یکسان کنه.اگه هم که Bloodmageرو ور داشته باشه که دیگه واویلاست...(با اون جادوی اولیش همه Moon Wellهامو آتیش میزنه)
مگه اینکه شانس بیارم تو مپی که داریم بازی میکنیم چند تا Goblin(از اونایی مه منفجر میشن)
بخرم و Farm های Human رو منفجر کنم تا نتونه Footman بسازه.:p
نه آقا خونه من اکباتان نیستش.ببخشید.:blushing:

سلام.
من پویا هستم.
آقای ''HardWired"
اولاً(اگه تازه اگه بتونن بیسمو پیدا کنن)اگه طرف undead باشه که فاتحش خونده است.چون اولاً ساختمونای Night Elf میتونن از خودشون دفاع کنن .دوماً Ghoul های undead هم که دوغ هستن.Demon Hunter رو که فرستاده بودم creeping حداقل یه level experience که گرفته که .Mana Burn رو انتخاب می کنم و Dread lordرو می اندازم.تو این فاصله اگه طرف هوس کرد یه حمله دیگه بکنه بکنه 2 تا Wisp چوب رو مامور ساخت 2 تا دفاعی میکنم.بعد 3 تا Wisp رو میفرستم چوب جمع کنن.هرچی resource دارم Huntress و Archer میسازم.(چون سرعت خوبی دارن)و فی الفور(!) همه رو میفرسم که به جون Base Undead ها بیفتن.

دوماًorcها که از نظر سرعت از Night Elfهم که بدترن.بعدش Orcها با این سرعتشون چه جوری میخوان Base منو جمع کنن؟؟

جی بگم والا ... وقتی سرعت race رو سرعت راه رفتنشون میدونی یا فکر میکنی بیس شستن یعنی اینکه تک تک ساختمان های طرف رو بزنی.
فقط یک چیز میتونم بهت بگم .. replay ببین و باز ببین و باز هم ببین . چون فقط یک race بازی میکنی کارت هم راحته !

آقای HardWired
1-یکی از خوبی های هر race سرعت حرکتشونه.اگه سرعت نداشته باشن یعنی یه ضعف بزرگ دارن،که البته خود Blizzard هم اینو فهمیده که یکی از آیتم های ساختمون Voodoo رو افزایش سرعت حرکتشون کرده.
2-من هم فقط با یک نژاد بازی نمیکنم.من معمولاً Random رو انتخاب میکنم تا طرف نفهمه که Race من چیه.
3- مثل اینکه شما هم چون دیدی من استراتژی Night Elf رو نوشتم فکر میکنی من فقط با نایت الف بازی میکنم .نباید زود مقایسه کرد:
**کار پاکان را قیاس از خود مگیر*گرچه ماند در بنشتن شیر و شیر(مولانا)

آقایون سلام
میدونم جاش اینجا نیست
من این بازی در شبکه مشکل دارم
من این بازی به وسیله 2 مامپیوتر بازی کردم بعد از گذشت 45 دقیقه بازی گیر میکنه مجبورم دوباره بازی کنم مشکل کجاست

اتفاقا اگه یکی لطف کنه یه استراتژی خوب برا D-Day بگه خیلی خوبه.این چند وقت 2-3 بار گیم نت رفتم.و هر بار D-Day بازی کردم به طرز فجیعی باختم چرا که من یه رفیق دارم...بسیار شاخ هست:)به یه جای بازی که منیرسم منو با 3 ضربه میکشه:)من هم که آماتورم ...شدیدا علاقه دارم شاخشو بشکونم.

سلام.
اگه کسی این Mass Crypt رو بلده لطفاً دستور ساختشو(build order) از اول بازی بنویسه.
من اینجا می خوام یه استراتژی جدید برای Human رو بنویسم.(فکر کنم کسی بلد نباشه:biggrin1: )
-*HARRASING*-
1- از 5تا کارگری را که در اختیار دارید 3تاشو بفرستید طلا جمع کنن.5تا دیگه کارگر بسازید
2- کارگز چهارمی رو بفرستید Altar بسازه.
3- آخرین کارگر رو بفرستید سربازخونه(Barrack) بسازه.
4- اولین و دومین کارگری را که بیرون میان بفرستید چوب جمع کنن.(اگه طلا داشتید حتماً Lumber Mill بسازید)
5-سه تای دیگه ای رو هم که بیرون میان یکی شونو برای طلا جمع کردن بفرستید.و دوتای دیگه رو هم بفرستید 2تا Farm بسازن.(تا آخر بازی این دو تا کارگر Farm میسازن)
6- ساختمونا که ساخته شدن یکی از کارگراشونو برای طلا جمع کردن بفرستید و اون یکی رو بفرستید یه Tower بسازه.بعدش یکی دیگه Tower بسازید.(اگه خواستید بازم بسازید اما توجه کنید که Resource خود را برای ساختن یک Baseدیگر ذخیره کنید.)
6- یه کارگر دیگه بسازید و بفرستیدش طلا جمع کنه.
7- Archmage رو بیرون بیارید و جادوی Water Elemental را انتخاب کنید. با 4 تا Footman بفرستیدش Creeping __**توجه:Archmage به هیج وجه نباید Fall شود**__
8-کارگر آخری رو که فرستاده بودید طلا جمع کنه مامور ساخت Black Smith(فکر کنم املاشو غلط نوشتم)
9- 5 تا Footman دیگه بیارید (اگه طی Creeping بعضی هاشون مردن باید دوباره بسازیدشون)
تعداد Footman ها باید ثابت باشه(9 تا)
10- تا آخر بازی Footman و تفنگدار بسازید و Update ها شونو بکنید.(اگه مپ troll،Gnollیا ... داشت حتماً سپر Footman هارو Research و انتخاب کنید.
ممکنه تو بعضی مراحل این استراتژی پول کم بیارید ؛باید صبر کنید تا Resource جور شه.
این استراتژی در مقابل Gruntapults و Mass Gargoyle جواب نمیدهد.:blushing:

بهترین راه برای یاد گرفتن استراتژی ها اینه که Replay بازیکن های خوب دنیا رو ببینید.
برای این کاز شما باید اول آخرین patch وارکرفت رو از Blizzard دانلود کنید.
بعدش هم باید برید و خود replay ها رو دانلود کنید.

WCIII:TFT 1.21 Patch :

http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/PC/War3TFT_121a_English.exe

Replay sites:

www.wcreplays.com
www.replayers.com
http://war3.replays.net/

بهترین بازیکنای هر race
ORC :Grubby-xiaot-hackerfly100%
HUMAN:sky-TOD-insomnia
NIGHTELF:Moon-deadman-Creolophus
UNDEAD:lucifer-sweet-fov

بهترین راه برای یاد گرفتن استراتژی ها اینه که Replay بازیکن های خوب دنیا رو ببینید.

Replay sites:

www.wcreplays.com
www.replayers.com

بهترین بازیکنای هر race

بله درسته اگه می خواین بازیتون خوب بشه باید replay نگاه کنید منم از دوستام replay های ایرانی ها اقا مسعود و..... despad و ........ رو میدیدم واقعا که استراتژِِِی های خدایی دارن.
اگر اینجا dota Allstar باز داریم در این مورد هم بحث و گفت و گو کنیم و دیگر D DAY بازی نکنید همه دوتا بازی می کنند تازه دوتا به کنترل یونیت هم کمک میکنه در واقع به کنترل هیرو.ممنون:-" :biggrin1: :cheesygri :)

Replay sites:

www.wcreplays.com
www.replayers.com

بهترین بازیکنای هر race

سلام.
شنیدم یه برنامه ای هست که Replay های وارکرافت رو اجرا میکنه.
اگه این برنامه رو میشناسین لطفاً اسمشو بگین یا لینک دانلودش رو بذارین.
متشکرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or