استراتژی های بازی Warcraft: The Frozen Throne

سلام.:biggrin1:
در این تاپیک در مورد استراتژی های بازی Warcraft: The Frozen Throne بحث میشه.
لطفاً خواهش می کنم این مپ D-Day رو وسط نکشین. ;)
وارکرافت باز ها بیان تو.;)

من برای شروع استراتژیمو برای Night Elf میذارم.
1-اول همه wisp هامو میذارم تو معدن طلا.
2-بعد 5 تا دیگه wisp میسازم.
3- اولیش که اومد بیرون میفرستمش برای ساختAltar Of The Elders
4- دومی و سومی رو هم مشغول ساخت Moon Well میکنم.
5- بقیه wisp هارو هم میفرستم چوب جمع کنن.
6-Altar که ساخته شد wisp شو میفرستم یه Moon Well دیگه بسازه.
7-Wisp اولین Moon Wellی که ساخته شد رو میفرستم برای چوب
8- دومین Moon Wellی که ساخته شد Wispشو میفرستم برای ساخت Ancient Of War.
9- آخرین Moon Wellی که ساخته شد،Wispشو تا آخر بازی مامور ساخت Moon Wellمیکنم.
10- Demon Hunter رو می سازم.اگه مپ آسون بود تک نفره با جادوی دومیش میفرستمش برای Creeping(افزایش level hero)اگه مپ مشکل بود با دو تا آرچر این کار رو میکنم.
****این استراتژی من در مقابل Human جواب نمیده:blushing: ****

سلام.
***--سال نو مبارک--***
امشب تصمیم گرفتم که نقاط ضعف و قوت نژاد Humanرو بنویسم.

Human ها بالانس شده ترین نژاد وارکرفت هستند،که اکثر تازه وارد ها برای شروع Human می شوند چون احساس می کنند که کار با آن راحت است.شاید هم چون بعضی از بازی های استراتژیک دیگر فقط نژاد Human را دارا هستند یک جور حس آشنایی قبلی به آماتور ها دست می دهد.
Human ها به سه دسته تقسیم می شوند:
Dwarfها (کوتوله ها مانند: Mountain King-Rifle Man-Mortar Teams-...) ،الف ها(Priest،Priestess،Bloodmage...) و انسان ها(Footmen،Knight،Paladin...)
همانطور که گفتم یکی از نقاط قوت Human ها بالانس بودن نیرو ها در آن است.هر ساختمانی نیروی خاص خود را دارد.مثلاً شما در سربازخانه(Barracks) آنها چیزی جز Footman(سرباز پیاده)
Rifleman(تفنگدار) و Knight(سرباز سواره) نمی بینید.یا در Workshop فقط کوتوله ها و نیروهای انفجاری و موتوری می بینید.این یکی از نقاط قوت Human ها است.
داشتن نیرو های به درد بخور در tier1 (درست بر خلاف Undead ها) برای Easy Creeping یکی دیگر از مزایای این Raceاست.
Heroهای این نژاد بیشتر باهوش(Intelligent) هستند.من شخصاً Archmageرا برای اولین Hero برمیگزینم(با جادوی فوق العادهWater Elemental).البته شاید بعضی ها بگویند که Mountain Kingو Paladin برای این انتخاب مناسب ترند.اما بر خلاف توضیحاتی که بازی برای این Hero ها میدهد Paladinبیشتر به درد حمله و Mountain King به درد دفاع و ضد حمله می خورد.BloodMageهم اگر به tier 3 رسیده باشید مناسب است برای انتخاب سوم.
یکی دیگر از نقاط قوت این نژاد Armor ساختمان های آن است.ساختمان LumberMill به شدت به مواضع دفاعی Humanها کمک می کند.اما در برابر بزرگترین نقطه ضعف اینRace ساختمان Farm(مزرعه)است.هر کسی که با این نژاد حتی اگر تازه وارد هم باشد بازی کرده باشداین نقطه ضعف بزرگ را فهمیده است.شاید اگر این ضعف نبود Human یک ابر قدرت کامل می شد.
علت اصلی این که من این ضعف را بزگترین ضعف این نژاد می خوانم این است که چون مبنای لشکر کشی Humanها بر تعداد آن هاست و تعداد در Human ها حرف اول را میزند دادن فقط 6 واحد گوشت به خزانه اصلاً کفاف یک این چنین لشکر کشی بزرگی را نمی کند.اما در عوض این Farmها آنقدر ارزان هستند که بتوان در هر لحظه ای آن ها را ساخت.اما برای بازی خوب با این Raceباید حداقل 2 Peasent را تا آخر بازی مامور ساختن Farm کنید.
یکی دیگر از نقاط ضعف Humanها (البته به نظر من)تنبلی کارگران آنها در جمع کردن Resourceهست.ممکنه خیلی ها با این نظر من مخالف باشن،اما من برای حرفم دلایل زیادی دارم:
همانطورکه گفتم تعداد نیروها در آرایش لشکر های Human ها حرف اول را می زند.اگر Resource نباشد یعنی لشکر کم تعداد و شکست.حتی Researchهای چوب Lumber Millهم نمیتواند جلوی این موضوع را بگیرد.اصولاً Human ها برای رفتن به tier 3 مشکل دارن.چون تعداد Research ها واقعاً زیاد است و Resource ها زود ته می کشند.نیرو های Human هم که اکثراً با Upgradeشون به درد بخور هستند.مثلاً همون Footmanکه بدونDefend Ability بد جوری از Archer,Crypt Fiendیا Troll Headhunter... چوب می خوره.(نیرو های tier 1).
ولی به نظر من اگه تونسته باشی مرحله 9 Human ها رو تو Warcraft III:The Reign Of Choas رد کرده باشی(بدون استفاده از هیچ Cheat Code) میتونی با این نقاط ضعفشون کناربیای.
یکی از نقاط قوت Human ها جادوگراشونه که واقعاً به درد بخور هستند.من از همه بیشتر Priestessرو دوست دارم با اون جادوی Slow.بعدش هم SpellBreaker بعدش هم priest.البته Priest تو Tier3 با Upgrade کاملش موثرتره.
اهالی ساختمون Work Shopو Gryphon هم که برای حمله عالی هستن.در واقع یکی از بزرگترین نقاط قوت Humanها Mortar Teams و اون واگنشونه که برای حمله به Ziggurat،MoonWell و خصوصاً Barrow و مواضع دفاعی دشمن استفاده می شود.
آرایش حمله لشکر من به لشکر دشمن من اینه:
5 Knight(در مقابل Orcها 7تا و در مقابل FrostWyrmیا اژدهای دو سر نایت الف 3 تا)
Rifle Man 3
Gryphon Rider 3
3 Priest
Priestess 2
Spell Breaker 1(در مقابل Undeadها 3تا)
Mortar Team 1
و یکی از اون پرنده هایی که دفاعی هارو کور میکنه(خصوصاً در مقابل FrostWyrm یا اژدهای دوسر نایت الف ها)
برای حمله به Base دشمن :
Mortar Teams 5
اون واگنه_اسمش یادم رفته_3تا
10 تا Grycopter حتماً با Upgrade کامل
و...
در کل Humanیک نژاد دفاعی و Supporter (حمایتگر) محسوب می شه.

***__++سال خوب و خوشی را برای تمام اهالی بازی سنتر آرزومندم++__***
پویا

بابا این Naga Sea Wicth عجب Hero سگیه.خیلی قویه.من تا به حال تو Custom Game نیاورده بودمش چون تو Campaign خیلی Hero ضعیفی بود.
ولی جادوی اولش به نظر من بعد از Water Elemental و Death Knight's aura بهترین جادو هستش.
300 Damage برای 3 نفر!:eek:

**نظرسنجی بهترین Hero در Warcraft The Frozen Throne لطفاً عدد مربوط به هر Hero را با توجه به جادوهای مشخص شده اش و موفقیت های آن در نبرد های مختلف انتخاب کنید.**
مثلا شماره 3 كه مربوط به Far Seer است
1-Archmage)Water Elemental-Brilliance Aura
2-Unholy Aura-Death Coil(Death Knight)
3-Chain Lightning-Feral Sprit(Far Seer)
4-Frost Nova-Frost Armor(Lich)
5-Starfall-TrueShot Aura(Priestess Of The Moon)
6-Healing Wave-Serpent Ward(Shadow Hunter)
7-Evasion-Metamorphosis(Demon Hunter)
8-Flame Strike-Phoenix(Blood Mage)
9-Storm Bolt-Bash(Mountain King)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or