استدیوی سازنده Remember Me اعلام ورشکستگی نمود (تکذیب شد)

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق گزارش Factor News امروز استدیوی Dontnod اعلام ورشکستگی نمود. این استدیوی فرانسوی که توسط رییس سابق Oskar Guilbert ،Criterion تاسیس شده بود اولین عنوان خود به نام Remember Me را امسال با همکاری Capcom منتشر نمود که این بازی آن گونه که انتظار می رفت، ظاهر نشد.
اطلاعات بیشتری تاکنون در این مورد منتشر نشده است.

آپدیت:
خبر توسط رییس استدیو تکذیب شد و وی اعلام نمود تنها اشتباه در ترجمه کلمه Judicial Reorganisation به انگلیسی باعث به وجود آمدن این تصور شده است. وی افزود: "
Judicial Reorganisatio تفاوت هایی با ورشکستگی دارد و در حال حاضر آن ها کار بر روی پروژه های جدیدی را شروع کرده اند که برای به ثمر رسیدن آن ها استدیو نیاز به منابعی دارد که از طریق Judicial Reorganisation به آن ها دست خواهد یافت."
Judicial Reorganisation یکی از درجه های ورشکستگی در فرانسه می باشد که به شرکت اجازه ادامه فعالیت را می دهد.

منبع

آخرین ویرایش:
مطمئنید؟ ورشکست نشده ها :-b
CEO این استدیو آقای Oskar Guilbert:
There are some rumors about the bankruptcy of Dontnod. There is no bankruptcy, Dontnod is not in bankruptcy
تیتر منبع هم گفته:
Remember Me studio Dontnod dismisses bankruptcy reports

Remember Me بازی خوش ساختی بود، اما افسوس که این جماعت گیمر فقط طالب بازیهای سبک Call of Duty و شوتر هستن و نتیجه اش میشه ورشکستگیه استودیوهای کوچیکتر و از اون طرف شکل نگرفتن بازیهای خاص با ایده های خاص

Remember Me بازی خوش ساختی بود، اما افسوس که این جماعت گیمر فقط طالب بازیهای سبک Call of Duty و شوتر هستن و نتیجه اش میشه ورشکستگیه استودیوهای کوچیکتر و از اون طرف شکل نگرفتن بازیهای خاص با ایده های خاص

خوش ساخت ؟ :دی

بی خیال بابا. پلتفورمینگش خیلی رو اعصاب بود، من مثلا سره پریدن از یه دیواره یه ربع گیر کرده بودم، داستانش در حد متوسط هم نبود، کات-سین های نه زیاد جالبش رو نمی شد رد کرد، بخش کمباتش با این که نوآوری خیلی خوبی داشت ولی یک چندتا مشکل داشت.
تنها چیز خوبش به نظر من، طراحی عالی محیطش و بعضی از معماهاش بود.

آخرین ویرایش:

نگاه وحید بازی Remember Me بازی ای بود که هر چقدر انقدر ها هم بد نبود و متای خوب 75 و خرده ای رو داشت ولی برای یکی مثل من ارزش 60 دلار رو نداره ! چجوری بهت بگم اصولا بازی نیست که دلم بخواد 60 دلار پول بدم پاش ! و حاضرم صرف یه هزینه دیگه ای بکنم . بازی که انلاین نداره و کیفیت سینگل هم زیاد خوب نیست در نتیجه این بازی برای بازار غرب یه عنوان مرده هست !

خدا رو شکر حالمم از COD بهم میخوره و طرفدارش نیستم که تحت تاثیر اون باشه . کلا ریخت و هیکل بازی رو من هیچوقت 60 دلار نمیدم پاش !

RM یه ایراد بزرگی که داشت زیادی روی سیستم مبارزه و کمبوهاش مانور دادن در صورتی که از اون طرف به شدت نچسب و خشک بود. وگرنه فضایی که استفاده شده بود واسه ساخت بازی عالی از آب در اومده بود.

نگاه وحید بازی Remember Me بازی ای بود که هر چقدر انقدر ها هم بد نبود و متای خوب 75 و خرده ای رو داشت ولی برای یکی مثل من ارزش 60 دلار رو نداره ! چجوری بهت بگم اصولا بازی نیست که دلم بخواد 60 دلار پول بدم پاش ! و حاضرم صرف یه هزینه دیگه ای بکنم . بازی که انلاین نداره و کیفیت سینگل هم زیاد خوب نیست در نتیجه این بازی برای بازار غرب یه عنوان مرده هست !

خدا رو شکر حالمم از COD بهم میخوره و طرفدارش نیستم که تحت تاثیر اون باشه . کلا ریخت و هیکل بازی رو من هیچوقت 60 دلار نمیدم پاش !
از لحاظ ایده خوش ساخت بود. ایده ساخت بازی تازه بود
ولی خب قبول دارم ضعف زیاد داشت. ولی محکوم به ورشکستگی نبود
بازیهای در پیتی بودن مثل Scarface که موفق بودن ولی یه بازی نو مث Remember Me غرق شد
من دلیل اصلیش رو همون جماعت CoD زده میدونم

با اینکه Remember Me ضعف هایی داشت ولی من خیلی ازش لذت بردم.
ایده بازی و معماها واقعا جالب و جذاب بودن. خصوصا اون قسمت هایی که وارد ذهن و خاطره افراد میشدیم. واقعا حیفه این استودیو تعطیل بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or