استدیوی سازنده Remember Me اعلام ورشکستگی نمود (تکذیب شد)

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

طبق گزارش Factor News امروز استدیوی Dontnod اعلام ورشکستگی نمود. این استدیوی فرانسوی که توسط رییس سابق Oskar Guilbert ،Criterion تاسیس شده بود اولین عنوان خود به نام Remember Me را امسال با همکاری Capcom منتشر نمود که این بازی آن گونه که انتظار می رفت، ظاهر نشد.
اطلاعات بیشتری تاکنون در این مورد منتشر نشده است.

آپدیت:
خبر توسط رییس استدیو تکذیب شد و وی اعلام نمود تنها اشتباه در ترجمه کلمه Judicial Reorganisation به انگلیسی باعث به وجود آمدن این تصور شده است. وی افزود: "
Judicial Reorganisatio تفاوت هایی با ورشکستگی دارد و در حال حاضر آن ها کار بر روی پروژه های جدیدی را شروع کرده اند که برای به ثمر رسیدن آن ها استدیو نیاز به منابعی دارد که از طریق Judicial Reorganisation به آن ها دست خواهد یافت."
Judicial Reorganisation یکی از درجه های ورشکستگی در فرانسه می باشد که به شرکت اجازه ادامه فعالیت را می دهد.

منبع

آخرین ویرایش:
سیستم مبارزه بازی تازه و جدید بود
قابلیت کنترل و میکس خاطره بزرگترین نوآوریه بازی بود
فضاسازیه عالی و بی نظیر (سبک سایبر پانک)
پلتفرمینگ خوب
با بقیه جملاتت موافقم ولی این یکی که پر رنگ کردم کاملا مخالفم باهات!
سیستم مبارزاتش چیش جدید بود؟ برخلاف بقیه جهات توی فایتینگش اصلا نوآوری وجود نداشت! یک مشت و لگد داشت که میشد کمبو های جدید بهش اضافه کرد که کمبو هاشم بی نهایت خسته کننده بود!
معمولا وقتی بازی ها با این سبک ساخته میشن توی هر مرحله قابلیت جدید به گیمر ارائه میدن ولی من که تا نصفه بیشتر بازی رفتم غیر از یکی دو مورد چیز جدیدی ندیدم!
IGN هم توی نقدش گفته بود داستان و گرافیک خوبه ولی گیم پلی خیلی تکراری و خسته کننده هست! اوایلی هم که بازی عرضه شد توی تاپیکاش بیشترا همینو میگفتن! الانم موجوده!
متای 70 هم موفقیت محسوب نمیشه! مطمئنم اگه یکم بیشتر روی فایتینگ و گیم پلی کار میکردن قطعا 10-15 تا میرفت روی متا و منم میتونستم راحت تا تهش برم و لذت هم ببرم :)

سیستم مبارزاتش چیش جدید بود؟ برخلاف بقیه جهات توی فایتینگش اصلا نوآوری وجود نداشت! یک مشت و لگد داشت که میشد کمبو های جدید بهش اضافه کرد که کمبو هاشم بی نهایت خسته کننده بود!
معمولا وقتی بازی ها با این سبک ساخته میشن توی هر مرحله قابلیت جدید به گیمر ارائه میدن ولی من که تا نصفه بیشتر بازی رفتم غیر از یکی دو مورد چیز جدیدی ندیدم!
IGN هم توی نقدش گفته بود داستان و گرافیک خوبه ولی گیم پلی خیلی تکراری و خسته کننده هست! اوایلی هم که بازی عرضه شد توی تاپیکاش بیشترا همینو میگفتن! الانم موجوده!
متای 70 هم موفقیت محسوب نمیشه! مطمئنم اگه یکم بیشتر روی فایتینگ و گیم پلی کار میکردن قطعا 10-15 تا میرفت روی متا و منم میتونستم راحت تا تهش برم و لذت هم ببرم :)

چرا اتفاقا سیستم مبارزاتش جدید بود !
مثلا با لگد یا مشت به Health اضافه می شد و ... !

به این خاطر سیستم مبارزاتش جدیده چون میتونی خودت کمبو بسازی

از اون نظر درسته ولی خیلی زود این عمل خسته کننده میشه!
کمبو هاش اینقدر طولانیه که وقتی یک چیزی به سرش اضافه کنی دیگه نمیتونی اونو پیاده کنی از بس طولانی میشه!
مثلا میگه 5 بار مشت بزن 6 بار لگد یا یک بار لگد بزن یک بار مشت باز دوبار لگد یک بار مشت! نمیتونی به آخرش برسونی کمبو رو! همین امر باعث میشه خسته کننده بشه کمبو هاش!

وجید درسته سیستم مبارزاتش جدید بود ولی متاسفانه سازنده ها نتونستن از پتانسیلش استفاده کنند و سیستم مبارزات نهایی یه چیز خیلی سطحی از آب در اومد. همون موقع که بازی رو تموم کردم یه سری توضیحات در این مورد دادم که خوندنش خالی از لطف نیست:
گیم پلی چندتا ایده جالب داشت که متاسفانه بعضی هاشون درست اجرا نشده بودن. اولین و جالبترین ایده بازی ساخت کمبوهای مختلف بسته به سلیقه بازیکن بود که متاسفانه سازنده ها نتونسته بودن به خوبی اجراش کنند.

تعداد کمبوهای بازی برای یه بازی کمبو محور خیلی کم بود. اگه اشتباه نکنم در مجموع 5 یا 6 کمبو در بازی وجود داشت که شما باید با قرار دادن حرکات در جای خودشون کمبوی مخصوصا خودتون رو درست کنید. متاسفانه سازنده ها بجای اینکه بیان ابتدا ترکیبی از کمبو های کوچیکتر رو ایجاد کنند و بعد از اون چند کمبوی بزرگتر برای بازیکن قرار بدن، فقط یک کمبو 3 حرکتی ایجاد کرده بودن و بقیه کمبوها همگی طولانی و پیچیده بودن که این جهش ناگهانی میتونه باعث سردرگمی بازیکن و عدم تواناییش در اجرای کمبوهایی که میخواد بشه.

هرچند لازم به ذکره که شما خودتون میتونید کمبو رو ناتموم بزارید و برای خودتون کمبوهای کوچیکتر درست کنید ولی به دلیل اینکه توی بازی از قبل Input ها (دکمه ها) توی کمبوها دسته بندی شدن و تعداد کمبوها نیز از قبل مشخص شدن با کوچیک کردن کمبو شما در واقع دارید توانایی های خودتون رو محدود میکنید چون اینطوری تعداد زیادی از Input ها بی استفاده میمونند.
علاوه بر این مشکلات بعد از اجرای هر ضربه بازی یه مکث کوچیک در حد نیم ثانیه میکنه تا در واقع به بازیکن نشون بده ضربه اش به حریف برخورد کرده که همین موضوع باعث میشه تا مبارزات بازی اون نرمی و روونی لازم رو نداشته باشند.

به شخصه خیلی از بازی خوشم اومد و مطمئنا از ادامه پیدا کردنش حمایت میکنم ولی خب اگه واقعا قراره ادامه اش بدن باید یه سری تغییرات اساسی توی سیستمهاش به وجود بیارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or