استاد Itagaki : سازنده های ژاپنی ، اعتماد به نفس ندارند .

Kavigne

کاربر سایت
Itagaki : سازنده های ژاپنی ، اعتماد به نفس ندارند .

درود بر همه دوستان ...
20110609itagaki.jpg

مدت مدیدی بود از رئیس سابق و جنجالی Team Ninja خبری نبود ، تا این که وی لب به سخن گشوده و اظهار داشته که سازنده های ژاپنی ، علی الخصوص قشر جوان ، از شکست هراس دارند و اعتماد به نفس ندارند . وی چاره را در "به دریا زدن دل" میداند ... در گفتگویی با Kotaku و در جریان TGS ، این سازنده کهنه کار این کمبود اعتماد به نفس را "افتضاح" دانست و گفت "بدترین نتایج" را میتواند داشته باشد .
"این خیلی افتضاح است که هیچ سازنده جوان و برجسته ای در ژاپن نداریم ؛ جوانان ما ، باید اعتماد بنفس خود را حفظ کنند . هر چند که این اعتماد به نفس کاذب هم باشد ، اما باید دلیلی پیدا کنند که بتوانند اعتماد به نفس داشته باشند ! آنها نباید از شکست هراسی داشته باشند ؛ باور کنید من بارها ، بارها به آنها این موضوع را متذکر شده ام . همانطور که اساتید بزرگ مثل Picasso هم همواره در اوج نبوده اند . وقتی شما چیزی را خلق میکنید یا میسازید ، مطمئن باشید افرادی هستند که آن را دوست نداشته باشند ؛ خب ، طبیعتا اظهار نارضایتی میکنند و این برای من مثل یک "سیلی خوردن" میماند تا به خود آیم . بنا بر این جوانان ما باید ریسک کنند و اعتماد به نفس داشته باشند ."
وقتی ایتاگاکی از اعتماد به نفس حرف میزند ، شک نکنید نکته ای در ان وجود دارد ...
Valhalla Game Studios ، استدیو تاسیس شده توسط ایتاگاکیست که وی پس از ترک تیم نینجا آن را احداث کرده و بر روی Devil’s Third برای PS3 ، XBOX360 و Wii U در 2012 منتشر میگردد ، متاسفانه این بازی در TGS امسال نمایشی نداشت .

---------- نوشته در 02:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:17 AM ارسال شده بود ----------

استاد کمپوت اعتماد به نفس هستند ... :دی b-)عاشقشم .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos and shefer
ببخشید کلیف در زمینه ی خودش استاده بعد کوجیما یا همین ایتاگاکی نیستند؟ زمانی که این کلیف جون شما به دنیا نیومده بود کوجیما سال 1987 متال گیر1 رو داد که تحولی تو بازی های اون زمان ایجاد کرد و تا الان کلی متال گیر ساخته بعد کلیف میشه استاد کوجیما نمیشه!!!!!!؟؟؟؟ اگه یه نفر بین همه ی بازی ساز های معروف باشه که نشه بهش گفت استاد همین کلیفه!!!
در ضمن یه استاد سیستم کاور گیری بازیش رو از یه بازی درجه 2 ی PS2 تقلید نمی کنه;)

شما اول تحقیق کن بعد جواب منو بده.Cliff Bleszinski سال 1975 بدنیا اومد.بعدشم مگه هر چی آدم پیرتر باشه بازیساز بهتریه؟ اصلا این حرفو قبول ندارم.چون Ken Levine از Kojima سه سال کوچکتره یعنی لزوما در زمینه ی گیم از kojima کمتره؟ اگه اینطور فکر میکنی واقعا برات متاسفم.:|Kojima به عنوان یه Developer کاملا Overrate شدس.اول فن بازی رو کنار بذار بعد با منطق بحث کن.بنده علاقه ی خاصی به Bioshock ندارم ولی قبول دارم از شاهکارهای این نسله و به همین دلیل قبول دارم که Ken Levine استاده.(اینو گفتم یه وقت نگی چون از Gears خوشم میاد دارم از Cliff B طرفداری میکنم.)

شما اول تحقیق کن بعد جواب منو بده.Cliff Bleszinski سال 1975 بدنیا اومد.بعدشم مگه هر چی آدم پیرتر باشه بازیساز بهتریه؟ اصلا این حرفو قبول ندارم.چون Ken Levine از Kojima سه سال کوچکتره یعنی لزوما در زمینه ی گیم از kojima کمتره؟ اگه اینطور فکر میکنی واقعا برات متاسفم.:|Kojima به عنوان یه Developer کاملا Overrate شدس.اول فن بازی رو کنار بذار بعد با منطق بحث کن.بنده علاقه ی خاصی به Bioshock ندارم ولی قبول دارم از شاهکارهای این نسله و به همین دلیل قبول دارم که Ken Levine استاده.(اینو گفتم یه وقت نگی چون از Gears خوشم میاد دارم از Cliff B طرفداری میکنم.)
خب الان این پست چه ربطی داشت به رحلت امام؟ :|
منظورم از اینکه به دنیا نیومده بود اینه که هیدئو کوجیما سابقه ی خیلی بیشتر و بهتری داره.کلیف فقط کارگردانه. ولی اول بازی های کوجیما مینویسه a game by hideo kojima یعنی یک بازی از هیدئو کوجیما.چون بیشتر کار های کلیدی بازی مثل کارگردانی و نویسندگی و مشاوره های مختلف کار خود کوجیماست+تهیه کنندگی. حالا شما میگی استاد نیست؟
من میگم شما چرا میگی کوجیما استاد نیست ولی کلیف هست بعد اومدی میگی bioshock شاهکاره ken levine استاده؟

kojima cliff levine همه به طوری به صنعته گیم کمک کردن..
دیگه این دعوا نداره. یکی شاهکاره mgs داره یکی شاهکار unreal tournament و gears یکی هم bioshok
الان بعضیا میگن مثلا cliff فقط کارگردان بوده نه مثله kujima همه کاره!!! بله شما درست میگی ولی طراح بازی ، نقش اصلیه این بازی رو cliff داشته..
حالا جز این ها مغز های متفکره زیاده دیگه ای هم هست.
از بازی های دیوید کیج نمیشه گذشت.
طراحانه بازی هایی چون GOW RE DMC HALO MAX PAYN و خیلی چیزا که یادم نیست
به تک تکه این ها نگاه کنی میبینین که یه خدمته بزرگی کردن.
dmc و gow تو hack N slash
RE تو سبک harror
heavy rain و alan wake جزو بازی های خاص
halo تو اول شخص
GEARS OF WAR UCNHARTED تو سوم شخص ها..
به جای ایتکه بشینین به ریشه کاره این ها نگاه کنین سره استاد بودنه اینا با هم دعوا میکنین؟
در ضمن کوجیما و کلیف رفیق فاب هستن. یه چند تا عکس با هم انداختن که دارن به سلامتی میخورن :d اگه پیدا کردم میذارم

meh .
دیوید کیج و استادی ؟
ایشون استادن خو مثلا Duggas کارگردان DX:HR هم استاده چون قبلا تو R6:V هم کارگردان بوده و اونم بازی عالی هست . هر کی که 2 تا بازی خوب داره میشه استاد ؟

از اون ور ایتاگاکی و استادی ؟ البته استاد b00b متحرک ساختن هست کلا :دی اما واقعا با خودتون چی فکر کردین این لقبا رو کیلویی میدین و پشت سرش دعوا هم می کنین ؟

جناب rapster شجاعت شما رو ستایش میکنم.توی سایتی در مورد کوجیما اینجور صحبت میکنی که کاربرهاش همین یکی دو سال پیش شخصیت یکی از ساخته های این آقا رو بعنوان محبوبترین شخصیت بازی ها دونستن.ساخته های اساتید مورد نظر شما هم در براببرش هیچ حرفی برای گقتن نداشتند.به هر داری برخلاف جهت آبشار شنا میکنی.
شک ندارم اگر MGS رو یکی از اساتید مورد نظر شما ساخته بود الان نظرت فرق داشت.

زرشک!!!!! استادمون دکترا داره من میگم هیچی حالیش نیست از یه معلم کم فهم تره شما دارید اینجا دعوا میکنید که این استاده اون استاد نیست!! این بچه بازیا چیه آخه...
....................

"الله اکبر"

ولی درمورد اعتماد به نفس خوب گفته همه باید از خودش یاد بگیرن با این قیافه ضایش اومده داف طراحی میکنه:d

خب الان این پست چه ربطی داشت به رحلت امام؟ :|
منظورم از اینکه به دنیا نیومده بود اینه که هیدئو کوجیما سابقه ی خیلی بیشتر و بهتری داره.کلیف فقط کارگردانه. ولی اول بازی های کوجیما مینویسه a game by hideo kojima یعنی یک بازی از هیدئو کوجیما.چون بیشتر کار های کلیدی بازی مثل کارگردانی و نویسندگی و مشاوره های مختلف کار خود کوجیماست+تهیه کنندگی. حالا شما میگی استاد نیست؟
من میگم شما چرا میگی کوجیما استاد نیست ولی کلیف هست بعد اومدی میگی bioshock شاهکاره ken levine استاده؟

من bioshock رو به این دلیل گفتم که بدونی با اینکه از Bioshock خوشم نمیاد ken levine رو قبول دارم تا بهت اثبات کنم فن بازی در نمیارم.در مورد کلیف هم گفتم.تیکه میخوای بندازی درست بنداز.سن و تجربه همیشه دلیل بر برتری نیست.

بهتره دیگه بحثو اینجا ادامه ندیم چون تاپیک خبره.

---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:57 PM ارسال شده بود ----------

جنابrapster شجاعت شما رو ستایش میکنم.توی سایتی در مورد کوجیما اینجور صحبت میکنی که کاربرهاش همین یکی دو سال پیش شخصیت یکی از ساخته های این آقا رو بعنوان محبوبترین شخصیت بازی ها دونستن.ساخته های اساتید مورد نظر شما هم در براببرش هیچ حرفی برای گقتن نداشتند.به هر داری برخلاف جهت آبشار شنا میکنی.
شک ندارم اگر MGS رو یکی از اساتید مورد نظر شما ساخته بود الان نظرت فرق داشت.

نخیر.اگر Cliff b بازی MGS رو میساخت بازم برام فرقی نداشت.بعدشم نظرسنجی یه فروم خاص دلیل بر بهتر بودن کوجیما در برابر مثلا Carmack نیست.8-|

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:59 PM ارسال شده بود ----------

meh .
دیوید کیج و استادی ؟
ایشون استادن خو مثلا Duggas کارگردان DX:HR هم استاده چون قبلا تو R6:V هم کارگردان بوده و اونم بازی عالی هست . هر کی که 2 تا بازی خوب داره میشه استاد ؟

از اون ور ایتاگاکی و استادی ؟ البته استاد b00b متحرک ساختن هست کلا :دی اما واقعا با خودتون چی فکر کردین این لقبا رو کیلویی میدین و پشت سرش دعوا هم می کنین ؟

b00b متحرک جای خود دارد.ایشون کلا کارش طراحی Jiggle هست!:d

نخیر.اگر Cliff b بازی MGS رو میساخت بازم برام فرقی نداشت.بعدشم نظرسنجی یه فروم خاص دلیل بر بهتر بودن کوجیما در برابر مثلا Carmack نیست.8-|
آها اونوقت نظر اینا چی؟تقریبا یه چند صد نفر منتقد...
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots...94
Metal Gear Solid 3: Snake Eater...............91
Metal Gear Solid 3: Subsistence...............94
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty..........96
Metal Gear Solid.....................................94​

واقعا چه دعواهای باحالی رو میبینم...!کلا جالبه..!بگزریم..!
ولی خدایش حرفه با نکته و مهمی رو گفته یه روزی ژاپنی ها به تنهای خلق کننده ی سبک بودن حالا یواش یواش دارن منقرض میشن....! استادای مثل :میاموتو میکامی ساکاگوچی کوجیما....ولی چند سالی هست غربی ها شدیدآ دارن رو به جلو میرن و پیشرفت میکنن این بابا هم خدایش دمش گرم اومده این حرف رو زده که جوانهای ژاپنی امید بگیرن و با خودشون فکر نکنن که اگه شکست بخورن دیگه تمام....! بیخود نیست پیش رفت کردن شدن بهترین و پر درآمد ترین کشور دنیا 4 تا مثل این بابا باشه کشورشون پیشرفت میکنه چون پشتکار دارن حالا ما سر یک کلمه میزنیم میکشیم همدیگرو..
وای از جهان سومی...!

آها اونوقت نظر اینا چی؟تقریبا یه چند صد نفر منتقد...
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots...94
Metal Gear Solid 3: Snake Eater...............91
Metal Gear Solid 3: Subsistence...............94
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty..........96
Metal Gear Solid.....................................94​

ببخشید این مال کدوم سایت هست؟ اگه Metacritic هست که لطف کن بیخیال شو.بعدشم محض اطلاعت بگم همه ی Gears ها بالای 90 گرفتن.

به طور کاملا کلی میگم و نظر شخصیم اینه که تجربه بازی و فیلم و انیمه بهم ثابت کرده خلاقیت ژاپنی ها مخصوصا در کرکتر سازی و داستان به مراتب از همه بالاتره اینو فقط کافیه تو انیمه هاشون ببینید و من بهترین تجربیات بازیمو با بازی های آسیایی داشتم یا من خیلی بهشون نزدیکمو حال میکنم یا اینکه واقعا دنیای غرب جلوی این استعداد رو گرفته... نمیدونم...

ببخشید این مال کدوم سایت هست؟ اگه Metacritic هست که لطف کن بیخیال شو.بعدشم محض اطلاعت بگم همه ی Gears ها بالای 90 گرفتن.
آهان بالای 90؟ منظورت 91 و 93 و 94 هست واسه همین میگی بالای 90.تا یادمون بره همیشه یه بازی اینقدر باید مقبول باشه تا همه منتقد های بی انصاف رو هم راضی به دادن نمرات بالا کنه.واسه همینه که همین یکی دو نمره هم گرفتنشون واقعا سخت میشه.
در خوب بودن Gears شکی نیست و من به هیچ وجه قصد ندارم برای ادامه بحث اسم Geow رو بیارم.شما گقتی:
نخیر.به امثال ایشون یا کوجیما یا ... نمیگن استاد.بلکه به امثال Carmack یا Cliff Bleszinski یا آقای Elverdam میگن استاد
نمی خوام سر کلمه استاد کلید کنم.ولی خوب اگر قرار باشه به کسی استاد گفته بشه چه چیز هایی باید ملاک قرار گرفته بشه:
سابقه؟ ساخت بازی خوب؟ محبوبیت؟ جلب نظر منتقدین؟سابفه؟
اصلا کوجیما رو میشناسی؟میدونی GS به MGS4 چه نمره ای داد؟
ظاهرا این طور به نظر میرسه که نظر شخصیته و هیچ ملاک و حرفی برای گفته هات نداری،فکر کنم وقتم رو تلف کردم.

آهان بالای 90؟ منظورت 91 و 93 و 94 هست واسه همین میگی بالای 90.تا یادمون بره همیشه یه بازی اینقدر باید مقبول باشه تا همه منتقد های بی انصاف رو هم راضی به دادن نمرات بالا کنه.واسه همینه که همین یکی دو نمره هم گرفتنشون واقعا سخت میشه.
در خوب بودن Gears شکی نیست و من به هیچ وجه قصد ندارم برای ادامه بحث اسم Geow رو بیارم.شما گقتی:

نمی خوام سر کلمه استاد کلید کنم.ولی خوب اگر قرار باشه به کسی استاد گفته بشه چه چیز هایی باید ملاک قرار گرفته بشه:
سابقه؟ ساخت بازی خوب؟ محبوبیت؟ جلب نظر منتقدین؟سابفه؟
اصلا کوجیما رو میشناسی؟میدونی GS به MGS4 چه نمره ای داد؟
ظاهرا این طور به نظر میرسه که نظر شخصیته و هیچ ملاک و حرفی برای گفته هات نداری،فکر کنم وقتم رو تلف کردم.

والا شما به من اثبات کردی که اصلا بر پایه ی منطق حرف نمیزنی.پس بنده هم دیگه باهات بحث نمیکنم.
دیگه هم این بحثو ادامه نده چون اینجا جاش نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or