استاد Itagaki : سازنده های ژاپنی ، اعتماد به نفس ندارند .

Kavigne

کاربر سایت
Itagaki : سازنده های ژاپنی ، اعتماد به نفس ندارند .

درود بر همه دوستان ...
20110609itagaki.jpg






مدت مدیدی بود از رئیس سابق و جنجالی Team Ninja خبری نبود ، تا این که وی لب به سخن گشوده و اظهار داشته که سازنده های ژاپنی ، علی الخصوص قشر جوان ، از شکست هراس دارند و اعتماد به نفس ندارند . وی چاره را در "به دریا زدن دل" میداند ... در گفتگویی با Kotaku و در جریان TGS ، این سازنده کهنه کار این کمبود اعتماد به نفس را "افتضاح" دانست و گفت "بدترین نتایج" را میتواند داشته باشد .
"این خیلی افتضاح است که هیچ سازنده جوان و برجسته ای در ژاپن نداریم ؛ جوانان ما ، باید اعتماد بنفس خود را حفظ کنند . هر چند که این اعتماد به نفس کاذب هم باشد ، اما باید دلیلی پیدا کنند که بتوانند اعتماد به نفس داشته باشند ! آنها نباید از شکست هراسی داشته باشند ؛ باور کنید من بارها ، بارها به آنها این موضوع را متذکر شده ام . همانطور که اساتید بزرگ مثل Picasso هم همواره در اوج نبوده اند . وقتی شما چیزی را خلق میکنید یا میسازید ، مطمئن باشید افرادی هستند که آن را دوست نداشته باشند ؛ خب ، طبیعتا اظهار نارضایتی میکنند و این برای من مثل یک "سیلی خوردن" میماند تا به خود آیم . بنا بر این جوانان ما باید ریسک کنند و اعتماد به نفس داشته باشند ."
وقتی ایتاگاکی از اعتماد به نفس حرف میزند ، شک نکنید نکته ای در ان وجود دارد ...
Valhalla Game Studios ، استدیو تاسیس شده توسط ایتاگاکیست که وی پس از ترک تیم نینجا آن را احداث کرده و بر روی Devil’s Third برای PS3 ، XBOX360 و Wii U در 2012 منتشر میگردد ، متاسفانه این بازی در TGS امسال نمایشی نداشت .

---------- نوشته در 02:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:17 AM ارسال شده بود ----------

استاد کمپوت اعتماد به نفس هستند ... :دی b-)عاشقشم .
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos and shefer
اول اینکه،اگه انداخته بودی این حرف رو نمیزدی.شایدم انداختی و اینقدر بی منطقی که این حرف رو میزنی.برای این طرز فکرت هم واقعا متاسفم...
دوم، به شما اصلا ربطی نداره که بنده تو کدوم تاپیک میام و در مورد کدوم شخصیت اظهار نظر میکنم.پایه گذار سبک جدید!؟کدوم سبک جدید!؟اول اینکه یکی از دوستان اشاره کرد،این سبک از قدیم بوده.دوم،سبک بازی رو چه بخوایم ادونچر در نظر بگیریم چه Interactive Drama(که فعلا فقط جناب کیج داره تو این به اصطلاح سبک کار میکنه)،از بُعد گیم پلی یکی از سطح پایین ترین و چیپ ترین رابط های کاربری بین گیمر و بازی رو داره!حالا از مشکلات بنیادی کنترلش فاکتور میگیریم.
اتفاقا یه مشکل بزرگتر که این نسل به دلیل پیشرفتای گرافیکی گرفتارش شده اینه که بچه های 12-13 ساله که چیزی از گیم و گیم پلی نمیدونن،به خاطر دو تا سکانس Shower و S3x تو بازی،میشن عاشقش و سازندش هم میشه خدا که افرادی مثل کارمک و Newell باید جلوشون تعظیم کنن!!

اولا برای خودت متاسف باش ! دوما همین که سبک رو احیا کرده و موفق بوده خودش خیلی ـه ! مشکل از خودته ربطی به گیم پلی نداره ! گیم پلیش خیلی هم جذاب هست ! به سلقیه ی شما نیومده دلیل بر بد بودن نیست !
معلومه خودت نشستی حسابی دیدی ها /:)
 
  • Like
Reactions: Farh@d
اینه که بازی بزرگ heavy rain رو برای کنسول مورد علاقشون نساخته. تمامی سوزش ها از اینجا ناشی میشه. و این یعنی خود رو به خواب زدن. یعنی 2x2=5 !!! پیشنهاد میکنم با این جماعت هم کلام نشید که بحث خاتمه نخواهد یافت...
Terminator LOL ...
چند تا سونی فن برات بیارم که از HR بدشون بیاد ؟ همین من که که به هوی رین انتقاد میکنم محکوم به سونی فن بودن هستم که خودم قبول ندارم البته :دی !
یه چی بگید بگنجه :)
 
Terminator LOL ...
چند تا سونی فن برات بیارم که از HR بدشون بیاد ؟ همین من که که به هوی رین انتقاد میکنم محکوم به سونی فن بودن هستم که خودم قبول ندارم البته :دی !
یه چی بگید بگنجه :)
خب برادر من اونا بی سلیقن دیگه :d شما هر تعداد سونی فن آوردی که از هوی رین بدشون میومد من برات 2 برابر پایرت فن:d میارم که از آلن ویک که خیلی ها میپرستنش بدشون میاد!! پس بگیم آشغال بود و گیم پلی نداشت و سم لیک هم هیچی حالیش نیست؟ :-/
 
بسیار عالی. حرف درستی زده به نظر من. این آقای ایتاگاکی ( استاد ، معلم، دبیر ) هر چی که واقعاً هست نوش جونش
از قدیم گفتن اگه روزی دشمن پیدا کردی بدون توی کارت موفق بودی. دقیقاً اتفاقی که برای کیج افتاده. دلیل اینکه برخی ها هم نمیتونن قبول کنن که کیج رو استاد خطاب کنند اینه که بازی بزرگ heavy rain رو برای کنسول مورد علاقشون نساخته. تمامی سوزش ها از اینجا ناشی میشه. و این یعنی خود رو به خواب زدن. یعنی 2x2=5 !!! پیشنهاد میکنم با این جماعت هم کلام نشید که بحث خاتمه نخواهد یافت.
به این نتیجه میرسیم هرکس نظرش با شما مخالف بود قاعدتا بازی روی کنسول مورد علاقش نیمده ها؟.


اینجا که جای بحث نیست. استفاده از صفت مثل استاد الکی نیست و باید درست حسابی استفاده بشه. دیوید کیج شخصیت خیلی مهمی تو این صنعت هست به شخصه با بازی های فارنهایتش خیلی حال کردم اگر PS3 بگیرم حتما HR بازی میکنم. ولی هیچ دلیل قانع کننده ای پیدا نمیکنم بیام بغل اسمشون استاد رو قرار بدم چون هیچ باری به این صنعت اضافه نکردن.
افرادی مثل جان کارمک، ایتاگاکی، کوجیما، نویل، میکامی و... کسائی بودن که این صنعت بهش مدیونه.

تازه من کوجیما و ایتاگاکی رو هم استاد مطلق نمیدونم یه جور قرار دادن این صفت کنار اسمشون رو احترام میدونم ولی امثال کارمک و میکامی و نویل و... واقعا استادن.
 
@ میثم خان:
من نظری نداشتم که کسی مخالفش باشه مخالف من باشه. من گفتم دلیل این سوزش و نسازش ها همینه و همین هم هست میخواید قبول کنید میخواید فرار کنید از حقیقت.
@ لاویگن: پاسخی که به میثم خان دادم شامل حال شما هم میشه.
قراره هر کی از هر چی بدش اومد به کلیت نسبت بدیم؟ اصل قضیه چیز دیگست. شما دنبال فرعش میری.
در هر حال خوش باشید. حقیقت عوض نمیشه ;)
 
@ لاویگن: پاسخی که به میثم خان دادم شامل حال شما هم میشه.
البته بنده لاوین هستم و نه لاویگن ؛ بگذریم ...
شما داری میگی هر کس از هَوی رَین خوشش نیومده ، 360 فن هست که شبیه یه جک تکراری میمونه که از 3 نفر شنیده باشیش ... والسّلام .
 
البته بنده لاوین هستم و نه لاویگن ؛ بگذریم ...
شما داری میگی هر کس از هَوی رَین خوشش نیومده ، 360 فن هست که شبیه یه جک تکراری میمونه که از 3 نفر شنیده باشیش ... والسّلام .
من با این حرف که هرکس فن xbox هست با HR مشکل داره مخالفم , حق با شماست و البته اینکه هرکس از HR خوشش نیومده هم فن 360 حساب میشه اشتباهه . من خودم فن 360 هستم اما برای HR رفتم PS3 خریدم ! پس فن بودن ربطی نداره . هرکس سلیقه ای داره و از یه بازی ممکنه خوشش نیاد اونم بازی مثل HR که سبکش به شدت خاصه . اما نباید سازنده ی بازی هم زیر سوال بره ! مثل این میمونه که من از Gears Of War خوشم نیاد , بگم سازندش بازیه مضخرفی ساخته !
بحثو همینجا تومو کنید بهتره چون زیادی رفته تو خاکی ... :d
 
استاد الکی :d شما هم مثل اون استاد کوجیما خیلی اعتماد به نفست بالا زده ها !:d کلا ژاپنی جماعت فانتزی فکر میکنه ! فانتزی صحبت م یکنه ! فانتزی بازی درست می کنه ! و فانتزی تحلیل م یکنه ! حالا انقد سیلی خوردی قیافت تم وحشتناک گرفته ! هنوز آدم نشدی !!! لالایی بلدی اول باسه خودت بخون ! نینجا گیدن برای امثال شما خوبه استاد !نه برای ی عده که نه تا حالا اسمتو شنیدن !!!!!!!
 
از کی تاحالا دیوید کیج امده داخل آدم که ما خبر نداریم

از وقتی ادم های بی شخصیتی همچون شما پاشون به این فروم باز شده که جز ترولگری و اسپم پراکنی کاره دیگه ای بلد نیستید !
 
از همه دوستان خواهش میکنم یه 2 ساعت نینجا گیدن 2 یا سیگما رو بازی کنن و بعد بیان اینجا نظر اساطیری بدن.
وقت کردین یه دست DOA4 یا NGB بزنید تا حالتون جا بیاد... ببینید با کی طرف هستین.
 
به این فکر میکنم که اگر HR برای کنسول اونم به صورت انحصاری عرضه نمیشد چقدر خوب بود! منتقدهای تازه به دوران رسیده 17/18 ساله هم پیدا نمیکرد .
 
به این فکر میکنم که اگر HR برای کنسول اونم به صورت انحصاری عرضه نمیشد چقدر خوب بود! منتقدهای تازه به دوران رسیده 17/18 ساله هم پیدا نمیکرد .
فنهای خوشحالی مثل شما پیدا میکرد؟!
 
جالبه کارمک باید بیاد جلوی دیوید دولا راست بشه!!!!!!!!!!!!!!!! کیج دیوانه بعد از ساخت بازیش تا 1 سال هروقت باهاش مصاحبه میکردن ایجوری حرف میزد (( خوب ما بهترین نویسنده ها هستیم . بازی ها داره به راه غلطی میره . بازیسازهای دیگه دارن اشتباه میکنن. ما بهترین هستیم . ما بهترین داستان ها رو میسازیم . بازیساز های دیگه بلد نیستن احساس رو بیارن تو بازی . من میتونم احساسات بازیباز رو تکون بدم . بازیساز های دیگه فقط گرافیک رو میدونم چیه ولی من هم گرافیک رو دارم هم داستان رو . )) و این جمله ها رو دوباره تکرار میکرد دیوید دیونس شک نکنید . البته من نمی خواستم در مورد دیوید حرف بزنم ولی دیدم بحث تاپیک داره اینجوری میره جلو گفتم نظرم رو در باره این دیوید بدم .::Pouria::. از کی تاحالا تو باشخصیت شدی ؟ ننت بهت گفته با شخصیتی؟
 
از همه دوستان خواهش میکنم یه 2 ساعت نینجا گیدن 2 یا سیگما رو بازی کنن و بعد بیان اینجا نظر اساطیری بدن.
وقت کردین یه دست DOA4 یا NGB بزنید تا حالتون جا بیاد... ببینید با کی طرف هستین.

کلا تاریخچه گیمینگ بعضی فن ها محدود به همین doa4 شده و بس ! یادم میاد وقتی که میگفت mini ninja خداست ! استغفرال.....
تا دیروز می گفت ژاپنی چشم تنگ زبون نفهم فقط بلده آدم کوچولو بسازه قد نخود ! امروز شده نقاد بازی و و سبک و سیاق بازی های ژاپنی ساخت .

good remember who teach you how install windows 98 on your garbage computer first time ! and remember your scandal pics i ll send it to your brother father and family as soon as possible . just right remember who are you ! and dont push me to do somethings i dont like !!!!!
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or