استاد Hironobu Sakaguchi خبر از یک عنوان جدید در بهار داد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
lostodyssey.jpg

درود.​

مرد افسانه ای و پدر سری بازیهای Final Fantasy اقای Hironobu Sakaguchi در اخرین خبری که داده است قصد بازی جدیدی را دارد که این عنوان در بهار معرفی خواهد کرد البته هنوز اخباری در این زمینه که این بازی چه خواهد بود در دست نیست اقای Sakaguchi در وبلاگ mistwalker طی صحبتی که داشتند فرمودند پرژه جدید شاید کمی به طول بی انجامد ولی حتما در سال بعد در بهار این پرژه را معرفی میکنم استاد ساکاگوچی بعد از رفتن از se در حال حاظر در استدیو Mistwalker مشغول میباشد. که بازیهایی همچون Blue Dragon و Lost Odyssey از کارهای وی میباشد بی صبرانه منتظر این بازی میباشیم​

آخرین ویرایش:
ولیدر کل من که از این ساکا تو این نسل چیز خاصی ندیدم، فقط امیدوارم هر چی و واسه هر کنسولی میسازه در حد نامش باشه!

پس Lost Odyssey و Blue Dragon چی بودن؟ اگه طرفداره Turn Based باشی تو همون مایه Old School جفتشون بازیهایه خیلی خوبی بودن مخصوصا LO. نمیگم فوقه شاهکار بودن ولی تو سبکه خودشون بازیهایه خوبی بودن.

پس Lost Odyssey و Blue Dragon چی بودن؟ اگه طرفداره Turn Based باشی تو همون مایه Old School جفتشون بازیهایه خیلی خوبی بودن مخصوصا LO. نمیگم فوقه شاهکار بودن ولی تو سبکه خودشون بازیهایه خوبی بودن.
کاملا تایید میشه.من تو این نسل فقط یه بازی rpg بازی کردم و اون هم lost odyssey بود که حسابی برام لذتبخش بود;)

مگه من گفتم "من تو این نسل هیچ بازی از استاد ندیدم" که میگه پس اینا چی بودن؟

در اینکه این دو بازی دو تا JRPG فوق کلاسیک تقلیدی از سری FF زیبا بودن کسی شک نداره اما بحث این هست که جفتشو اصلا در حد و اندازه های اسم ساکا نبودن. انتظار نمیره از کسی که عناوینی چون تمام FF های درست و حسابی توی کارنامش هست بیاد بازی مثل BD بسازه...

در هر صورت خود ساکا هم میدونه تا حالا یه بازی متوسط به بالا نساخته برای همین هی داره زور میزنه من با بازی بعدیم فلان میکنم و .... (رجوع شود به نوشته هاش تو وبلاگش!!!) ولی بعضی از دوستان اصرار دارن بگن...

مگه من گفتم "من تو این نسل هیچ بازی از استاد ندیدم" که میگه پس اینا چی بودن؟

در اینکه این دو بازی دو تا JRPG فوق کلاسیک تقلیدی از سری FF زیبا بودن کسی شک نداره اما بحث این هست که جفتشو اصلا در حد و اندازه های اسم ساکا نبودن. انتظار نمیره از کسی که عناوینی چون تمام FF های درست و حسابی توی کارنامش هست بیاد بازی مثل BD بسازه...

در هر صورت خود ساکا هم میدونه تا حالا یه بازی متوسط به بالا نساخته برای همین هی داره زور میزنه من با بازی بعدیم فلان میکنم و .... (رجوع شود به نوشته هاش تو وبلاگش!!!) ولی بعضی از دوستان اصرار دارن بگن...

آخه شما یه جوری میگی چیزه خاصی ازش ندیدم و یه جوری میگی "بیاد بازی مثل BD بسازه" که هر کی ندونه فکر میکنه این عنوانها یه شکسته بزرگ برایه ساکا بودن. همین BD از فامیتسو 37 گرفته یعنی فقط 2 امتیاز کمتر از FFXIII که اینقدر سر و صدا داره. یا مثلا LO اومده 36 گرفته با چهار تا 9. میخوام بگم این بازیها از متوسط خیلی بالاتر بودن، حالا اگه انتظارهااز ساکا بالاست اون بحثش جداست. من خودم جفتشونو بازی کردم و با اینکه گفتم شاهکار نبودن ولی تو سبکه خودشون از متوسط خیلی بالاتر بودن.

اول از اینکه من با امتیاز های فامیتسو اصلا کار ندارم چون این مجله میاد به TLR میده 36 یا 38 بعد به WKS میده 28!!

آخه شما یه جوری میگی چیزه خاصی ازش ندیدم و یه جوری میگی "بیاد بازی مثل BD بسازه" که هر کی ندونه فکر میکنه این عنوانها یه شکسته بزرگ برایه ساکا بودن.

همین BD که گفتی یک شکست مفتضحانه برای ساکا بود! منظورت چی هست که میگی...؟ نکنه این بازی بعدا یه عالم دیگه هم فروش کرد و ما نفهمیدیم؟

حالا اگه انتظارهااز ساکا بالاست اون بحثش جداست.

اصلا هم بحثش جدا نیست، چون من گفتم از ساکا چیز خاصی ندیدم، بعد تو امدی میگی...

تقریبا توی این نسل هیچ گیمری از بازی های ساکا راضی نیست، یعنی شاید بگن خوب بود اما هیچ کس تایید نمیکنه که بازی های ایشون در خور نام و ادعاهاش هستن!

این بابا قبل از انتشار BD میگفت میخواد FF رو زمین بزنه!! خوب چی شد؟ میخوام از تو که BD بازی کردی بپرسم آیا این بازی چیزی بیشتر از یک تقلید محض (از بیس گیم پلی بگیر تا روابت عشقی بین شخصیت ها!!) از FFX هست؟

مثلا همین بازی توی نظر سنجی JRPG باز ها توی اکثر بخش ها مزخرف ترین بازی شد، مثلا شخصیت منفیش Nene که یکی از کلیشه ای و آشغال ترین آناتاگونیسم های بازی های JRPG هست! یا روند اصلی بازی که خیلی کند هست و باید فقط 30 ساعت بازی کنی تا انترو شخصیت ها تموم بشه و تازه بیفتی تو داستان!!

تنها دلیلی که باعث میشه من از این بازی ها خوشم بیاد این هست که توی این نسل هیچ گزینه بهتری وجود نداره و اکثر JRPG ها شدن اکشن!

مثلا من موندم شما به چیه LO میگید "خیلی از متوسط به بالا"؟ جدا بیا در این رابطه با هم بحث کنیم:

داستانش که با اینکه زیاد در گیر کلیشه نیست و نسبتا جدیده و اما هیچ چیز جدید نسبت به بازی های دیگه ارایه نمیده. اگه مخالفی نام ببر و بگو که معرف کدوم نوآوری در بخش داستان هست؟ مثلا FFXIII برای اولین بار یک انقلاب کامل در شیوه داستان سرایی ایجاد کرده و شخصیت اصلی و محوریت داستان بر روی یک شخصیت رو گذاشته کنار. LO چی؟

از لحاظ موسیقی که هر چند قوی بود اما به سرعت فراموش شد...

گیم پلیش هم که به شدت منسوخ شده قدیمی هست. شاید بگیم حداقل مثل بقیه بازی ها اکشن نشده و به اصول کلاسیک وفاداره ولی باید پذیرفت که اینجوری وفادار بودن، یعنی کپی کردن جزء به جزء المان های FF های کلاسیک به درد هیچ کس نمیخوره!. مثلا در این زمینه هم FFXIII (منظور کیتاسه و نومورا هستن) نشون داد که میشه هم به اصول کلاسیک وفادار بود و هم نوآوری کرد.

شاید همه این ها برای یک بازی دیگه که سازندش کسی به غیر از ساکا باشه خیلی هم خوب باشه اما برای کسی که مدعی بود همه کاره FF هست، ان بره FF با مخ میخوره زمین و خودش با این بازی هاش FF رو کله میکنه چیزی بیشتر از یک فاجعه نیست. فروش و واکنش گیمرها (مخصوصا ژاپنی ها) نسبت به این بازی ها هم دقیقا این حرف منو ثبات میکنه!

ولی باز میگم حتی خود ساکا هم قبول داره که توی این نسل هیچ بازی خاصی نساخته و BD و LO هم دو تا بازی متوسط هستن....

اول از اینکه من با امتیاز های فامیتسو اصلا کار ندارم چون این مجله میاد به TLR میده 36 یا 38 بعد به WKS میده 28!!
اگه منظرت White Night Chronicles یا همون Story هست که والا تا جایی که من میدونم هنوز بجز ژاپن جائی ریلیز نشده. نمیدونم چجوری اینقدر با اطمینان میگی حقش 28 نبوده. البته 29 گرفت.

همین BD که گفتی یک شکست مفتضحانه برای ساکا بود! منظورت چی هست که میگی...؟ نکنه این بازی بعدا یه عالم دیگه هم فروش کرد و ما نفهمیدیم؟

ببین بهتره در باره فروش صحبت نکنیم چون دیگه همه میدونیم خوب بودنه یه بازی به فروشه بالا نیست. البته با توجه به سبکه بازی و اینکه 360 تو ژاپن اوضاعش مشخصه، همچین فروشه بدی هم نداشته.

تقریبا توی این نسل هیچ گیمری از بازی های ساکا راضی نیست،

نمیدونم ولی حداقل یه سری به فرومهایه LO بزن و طرفداراشو ببین.
این بابا قبل از انتشار BD میگفت میخواد FF رو زمین بزنه!! خوب چی شد؟ میخوام از تو که BD بازی کردی بپرسم آیا این بازی چیزی بیشتر از یک تقلید محض (از بیس گیم پلی بگیر تا روابت عشقی بین شخصیت ها!!) از FFX هست؟

ببین سریه FF سریه کوچیکی نیست که بخوان به این راحتی زمینش. هنوزم خیلیها معتقدند حتی خوده FF هایه جدیدتر هم نتونستند به موفقیت سریهایه قدیمیتر مخصوصا FFVII برسن. دیگه بازیهایه دیگه که حسابشون مشخصه. در ضمن بعید میدونم ساکا بگه میخواد FF رو زمین بزنم. منظورش FF هایه خودش بوده؟!!!

مثلا همین بازی توی نظر سنجی JRPG باز ها توی اکثر بخش ها مزخرف ترین بازی شد، مثلا شخصیت منفیش Nene که یکی از کلیشه ای و آشغال ترین آناتاگونیسم های بازی های JRPG هست! یا روند اصلی بازی که خیلی کند هست و باید فقط 30 ساعت بازی کنی تا انترو شخصیت ها تموم بشه و تازه بیفتی تو داستان!!

ببین تمه داستانیه BD اونجوری بود. مثله FF ها جدی نمیزد. البته خب منم از داستانش خوشم نیومد.

داستانش که با اینکه زیاد در گیر کلیشه نیست و نسبتا جدیده و اما هیچ چیز جدید نسبت به بازی های دیگه ارایه نمیده. اگه مخالفی نام ببر و بگو که معرف کدوم نوآوری در بخش داستان هست؟ مثلا FFXIII برای اولین بار یک انقلاب کامل در شیوه داستان سرایی ایجاد کرده و شخصیت اصلی و محوریت داستان بر روی یک شخصیت رو گذاشته کنار. LO چی؟

بحثه نوآوری کردی یاده تاپیکه کذائیه GeOW آوردم. بنظرم Kaim یه شخصیت عمیق و دوست داشتنی با خاطرات و فلش بکهای زیبا و بیاد موندنی و ... بنظرم داستانه بازی از لحاظه احساسی آدمو درگیر میکرد. بنظرم داستان و شخصیتها عمیق بودند و داستان هم جذاب و همین هم کافیه. اگر بنظره تو جوره دیگست خب نظرت تو اینجوریه.

گیم پلیش هم که به شدت منسوخ شده قدیمی هست. شاید بگیم حداقل مثل بقیه بازی ها اکشن نشده و به اصول کلاسیک وفاداره ولی باید پذیرفت که اینجوری وفادار بودن، یعنی کپی کردن جزء به جزء المان های FF های کلاسیک به درد هیچ کس نمیخوره!. مثلا در این زمینه هم FFXIII (منظور کیتاسه و نومورا هستن) نشون داد که میشه هم به اصول کلاسیک وفادار بود و هم نوآوری کرد.

خب همینه و شاید یه دلیله اینکه مثلا LO امتیازهایه خیلی بالائی نگرفت همین سبک گیم پلیه کمی کهنه و قدیمیه این بازیه. به خیلیها میچسبه و به خیلیها هم نه.

شاید همه این ها برای یک بازی دیگه که سازندش کسی به غیر از ساکا باشه خیلی هم خوب باشه اما برای کسی که مدعی بود همه کاره FF هست، ان بره FF با مخ میخوره زمین و خودش با این بازی هاش FF رو کله میکنه چیزی بیشتر از یک فاجعه نیست. فروش و واکنش گیمرها (مخصوصا ژاپنی ها) نسبت به این بازی ها هم دقیقا این حرف منو ثبات میکنه!

بحثه فروش در ژاپنو نیار. خودتم میدونی اگه این بازی رو PS3 عرضه میشد فروشه خیلی بیشتری داشت. کما اینکه همینجوریشم همین بازی همراه با بیشترینهایه فروشه کنسوله 360 تو ژاپن بوده.

ولی باز میگم حتی خود ساکا هم قبول داره که توی این نسل هیچ بازی خاصی نساخته و BD و LO هم دو تا بازی متوسط هستن

خوده ساکا کی قبول کرده این بازیها متوسطن و توی این نسل هیچ بازی خاصی نساخته؟؟؟! اینم از اون حرفا بود. نکنه سخنگویه ساکا هستی؟
خلاصه بازم میگم من بهیچوجه نمیگم این دو بازی شاه کارن، چون واقعا نیستن. ولی اینکه بگی مثلا LO یه بازیه درنهایت Average هست نه قبول ندارم. گرچه ساکا ازش بیشتر از اینها انتظار میره. ولی شما هم اینقدر نزن تو سره LO و BD !

پ.ن: لعنت به این سرعته اینترنت. 1Mbps دارم ولی به زور یه صفحه لود میکنه.

اگه منظرت White Night Chronicles یا همون Story هست که والا تا جایی که من میدونم هنوز بجز ژاپن جائی ریلیز نشده. نمیدونم چجوری اینقدر با اطمینان میگی حقش 28 نبوده. البته 29 گرفت.

از انجایی که فقط توی هفته اول انتشارش توی ژاپن چندین برابر بازی های ساکا که از دم بالای 35 گرفتن فروخت. بالاخره میزان استقبال از یک بازی نشون میده که ....

ببین بهتره در باره فروش صحبت نکنیم چون دیگه همه میدونیم خوب بودنه یه بازی به فروشه بالا نیست. البته با توجه به سبکه بازی و اینکه 360 تو ژاپن اوضاعش مشخصه، همچین فروشه بدی هم نداشته.

این مساله در مورد بازی های خیلی هنری صدق میکنه اما در مورد JRPG ای که توسط محبوب ترین بازیساز ژاپنی ساخته شده نه...

نمیدونم ولی حداقل یه سری به فرومهایه LO بزن و طرفداراشو ببین.

بیا یکاری بکنیم، بریم تو همین فروم ها از دوستان بپرسیم چند نفر از طرفدارانش این بازی رو در سطح ساکا میدونن، موافقی؟ یا اصلا توی همین سایت نظر سنجی بزاریم ببینیم چند نفر از BD و LO به عنوان بازی های ساکا راضی هستن!

ببین سریه FF سریه کوچیکی نیست که بخوان به این راحتی زمینش. هنوزم خیلیها معتقدند حتی خوده FF هایه جدیدتر هم نتونستند به موفقیت سریهایه قدیمیتر مخصوصا FFVII برسن. دیگه بازیهایه دیگه که حسابشون مشخصه. در ضمن بعید میدونم ساکا بگه میخواد FF رو زمین بزنم. منظورش FF هایه خودش بوده؟!!!

این دقیقا حرفی هست که خودش چند سال پیش زد. من یادمه شخصا تو همین سایت هم یه مقاله در این رابطه نوشتم!

بحثه نوآوری کردی یاده تاپیکه کذائیه GeOW آوردم. بنظرم Kaim یه شخصیت عمیق و دوست داشتنی با خاطرات و فلش بکهای زیبا و بیاد موندنی و ... بنظرم داستانه بازی از لحاظه احساسی آدمو درگیر میکرد. بنظرم داستان و شخصیتها عمیق بودند و داستان هم جذاب و همین هم کافیه. اگر بنظره تو جوره دیگست خب نظرت تو اینجوریه.

نگرفتی من چی میگم. اتفاقا من همین چند روز پیش داستان LO رو که مهدی عزیز (GENE) نوشته بود خوندم و برای بار انم باهاش حال کردم. بحث این نیست که داستان LO بده، بحث این هست که هیچ چیز جدید ارایه نمیده! یعنی دقیقا خلاف چیزی که ایشون ادعا داشتن و همه ما هم منتظرش بودیم!

خب همینه و شاید یه دلیله اینکه مثلا LO امتیازهایه خیلی بالائی نگرفت همین سبک گیم پلیه کمی کهنه و قدیمیه این بازیه. به خیلیها میچسبه و به خیلیها هم نه.

من در این رابطه قبلا نظرم رو تو کلوپ گفتم، گیم پلی LO توی این نسل حداقل یه حس نوستالاژیکی خاصی برای ما JRPG بازهای قدیمی داره اما خوب من اگه بخوام یه JRPG ،وق کلاسیک مثل LO بزنم خوب میرم همون FFVI رو بازی میکنم دیگه، چه کاری هست بیام LO رو بزنم؟ یعنی اینکه ما از ذهن خلاقی مثل ساکا که تونستی دنیایی با عظمت FF رو خلق کنه، این توقع رو داشته باشیم که نیاد المان های موفق 15 سال پیشش رو دوباره تحویلمون نده خیلی زیاده؟

خوده ساکا کی قبول کرده این بازیها متوسطن و توی این نسل هیچ بازی خاصی نساخته؟؟؟! اینم از اون حرفا بود. نکنه سخنگویه ساکا هستی؟

وقتی هر روز وبلاگش رو آپ میکنه و میگه که میخوام با بازی بعدیم فلان کنم، بهمان کنم یعنی چی؟ وقتی قبل Cry On میگفت تجربه LO و BD رو بزارید کنار، با CO کاری میکنم که هر چند دقیقه یکبار گریتون بگیره!! یعنی چی؟

من هم بازم میگم، من به عنوان یکی از طرفداران JRPG و ساکاگوچی از ایشون یک انتظار دیگه ای دارم، فکر میکنم بقیه دوستان هم همینطور باشن. من نمیتونم بپذیرم یک ذهن خلاقی مثل ساکا بیاد از خودش تقلید کنه و خلاقیت رو بزاره کنار! این موضوع هست که منو اذیت میکنه وگرنه من هیچ مشکلی با BD و LO نداشتم و ندارم!

با همه این تفاسیر باز هم با قدرت حرف قبلیم رو که نقل قول کردی تکرار میکنم:

من که تو این نسل هیچ چیز خاصی از ساکا ندیدم!

من با صحبت هر دوی Cloud Strife و Hamid_da2007 موافقم
ولی کوبیدن LO و BD بی انصافیه - درسته در حد FF و DQ و SH و ... نبود ولی من واقعا لذت بردم - این که بگیم ساکاگوچی کم کارکرده یا در حد خودش نبوده درست نیست آخه فقط اون که نیست ببینید چه افرادی دارن تو SE کار میکنن ( هرکدومشون یه غولن ) - جمیع این افرادن که FF میشه FF ولی ساکا این افرادو در اختیار نداره و در حد خودش خیلی خوب کار کرده

من فقط RPG بازی میکنم و بغیر از سری Final عناوین RPG زیادی رو بازی کردم و تو این بین LO و ‌BD رو خیلی دوست داشتم مخصوصا شخصیت پردازیشون رو

از انجایی که فقط توی هفته اول انتشارش توی ژاپن چندین برابر بازی های ساکا که از دم بالای 35 گرفتن فروخت. بالاخره میزان استقبال از یک بازی نشون میده که ....
این مساله در مورد بازی های خیلی هنری صدق میکنه اما در مورد JRPG ای که توسط محبوب ترین بازیساز ژاپنی ساخته شده نه...

بیا یکاری بکنیم، بریم تو همین فروم ها از دوستان بپرسیم چند نفر از طرفدارانش این بازی رو در سطح ساکا میدونن، موافقی؟ یا اصلا توی همین سایت نظر سنجی بزاریم ببینیم چند نفر از BD و LO به عنوان بازی های ساکا راضی هستن!

من هم بازم میگم، من به عنوان یکی از طرفداران JRPG و ساکاگوچی از ایشون یک انتظار دیگه ای دارم، فکر میکنم بقیه دوستان هم همینطور باشن. من نمیتونم بپذیرم یک ذهن خلاقی مثل ساکا بیاد از خودش تقلید کنه و خلاقیت رو بزاره کنار! این موضوع هست که منو اذیت میکنه وگرنه من هیچ مشکلی با BD و LO نداشتم و ندارم!

با همه این تفاسیر باز هم با قدرت حرف قبلیم رو که نقل قول کردی تکرار میکنم:

من که تو این نسل هیچ چیز خاصی از ساکا ندیدم!

ببین بازم میگم فروشه هر بازی و حتی JRPG هم تو ژاپن بستگی به کنسولی هم که بازی روش ریلیز میشه داره. شک نکن اگه BD و یا LO رویه PS3 عرضه میشدن فروشه بیشتری داشتن تو ژاپن. نمیگم 10 برابر میفروختن ولی شک نکن فروششون بیشتر میشد و استقبالشونم بیشتر. شاید خیلی از فنهایه JRPG تو ژاپن حاضر نباشن بخاطره یه بازی هرچقدرم که خوب باشه برن یه کنسوله 360 بخرن. ولی اگه بازی رو PS3 بود میرفتن یه نسخه از بازی میخریدن. با توجه به مقبولیته زیاده PS3 تو ژاپن این یه چیزه خیلی عادی و واضحیه. فکر نکنم احتیاج به بحث داشته باشه.
در رابطه با راضی بودن و نبودن از ساکا هم این یه مساله کاملا نسبیه و به خیلی چیزا ربط داره. اینکه چقدر سطحه انتظارت از ساکا بالا باشه و اینکه چقدر از LO و BD خوشت اومده باشه. و این هم باید در نظر بگیری که فقط ساکا نیست و یه بازی، بلکه یه تیم پشته سره یه بازیه که هر عضوش رویه بازی تاثیر داره.
تو که با قدرت نظرتو دادی و منم با قدرت میگم ساکا تو این نسل گرچه یه شاهکار ارائه نداد ولی کارهایه خوبی ارائه داد. گر چه انتظارات هم ازش خیلی بالاست و اگه اسمش رویه کاری باشه خیلیها انتظاره شاهکار دارن ازش و خب این کارشو خیلی سخت تر میکنه.
خلاصه من اگه بهش A+ ندم بهش Fail هم نمیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or