وضعیت نت سیاوش رو که میدونم:d بقول یکی از بچه ها از اینترنت فقط ترش به ما رسیدهبه هرحال سوئد ه و نت 100mbs داره
وضعیت نت سیاوش رو که میدونم:d بقول یکی از بچه ها از اینترنت فقط ترش به ما رسیدهبه هرحال سوئد ه و نت 100mbs داره
واقعا فکر میکنی همچین چیزی باشه کسی به اشتراک میذاره؟سلام. دوستان من یک سوال داشتم خواهشا هر کس میدونه دریغ نکنه ! یه مدت پیش تو یکی از سایت ها دیدم که با یه نرم افزار خاص میشد هنوز از چیز پی ان استفاده. منظورم پورت پی تی پی و ال تو تی پی هست ! از شانس بد لینکشو گم کردم دقیق یادم نمیاد کجا دیدم ولی مطمئنم ! قبلا هم تو یه فروم دیده بودم که یه چند تا نرم افزار معرفی میکردن که باز میشد وصل بشی ! الان کسی این جا هست که بدونه ! یا اصلا چیزی هست مثل چیز پی ان که همون کار رو انجام بده و کانکت بشه ! از خانواده پراک&&س&*ی نباشه خواهشا از خانواده چیز پی ان باشه ! برای گیم انلاین می خوام ! خواهشا هر کی میدونه تو پیام خصوصی اطلاع بده
واقعا فکر میکنی همچین چیزی باشه کسی به اشتراک میذاره؟
اینو ببین یعنــــــی دیگه اخـــــرشه.!!!
اینو ببین حال کن..!!
پینگ 0 هم داریم؟
من JITTER 1 هست و packet lost صفر اما باز مشکل دارممشکل الان نه جیتر هست و نه پاکت لاست چون واسه من هر بار که تست کردم جیتر کم بوده و پاکت لاست هم از ۵ درصد کمتر بوده ...
صبح ساعت ۶ ۷ صبح خیلی اوضاع بهتره و پرش توش کمه ولی از ساعت ۸:۳۰ به بعد (باقی روز) افتضاح میشه ...
من نفهمیدم قضیه چیه الان ! میرم تو Dota 2 پینگم روی ۲۶۰ تقریبا , Packet Loss هم ۰٪ اما بازم اینقد لگ دارم که نمیتونم بازی کنم ! سرعت دانلودمم روی ۴۰۰kb ! هرچی فک میکنم دلیل این لگ رو نمیفهمم ! کسی میدونه اینبار دیگه چی کار کردن با نتمون ؟!؟!