ps3 gamer.
کاربر سایت
کم نیستن این اجنبی ها که تو سرورای BF3 با پینگ زیر 20 یا 10 بازی می کنن.تعدادشون هم زیاد نباشه کم هم نیست :dبه لحاظ علمی ، بهترین پینگ با مراکز مخابراتی بالای 10 و 20 توتمام دنیا هست و پایین تر ازاون یعنی خود اون شخص ، سرویس دهنده اصلی اینترنته .
فیبر نوری عزیز من . سرعت عبور داده روی فیبر نوری برابر با نور باید باشه !؟!!! 330000 کیلومتر بر ثانیه (یعنی 330 کیلومتر بر میلی ثانیه) حالا دیگه شده 11 میلی ثانیه که خیلی هم زیاده . من آدم میشناسم پینگش با کل کشورش روی 7 قبل هست (هلند) تو بازی هم همش پینگش 7 هست . البته پینگ 0 هم دیدم که دیگه اون سرور بازی تو شهر خودشون بوده و یارو هم فیبر نوری داشته به احتمال زیاد . فقط هم با فیبر نوری ممکنه حتی لن هم ندیدم پینگ 0 :d تو اینترنت همه چیز پیدا میشه حسین جون :d .به لحاظ علمی ، بهترین پینگ با مراکز مخابراتی بالای 10 و 20 توتمام دنیا هست و پایین تر ازاون یعنی خود اون شخص ، سرویس دهنده اصلی اینترنته .
من خودم توی BF3 دیدم یکی از دوستام که سوئدی هستش پینگش 3 بود یعنی خوش به حال کسی که فقط یکبار تونست تجربه بازی کردن BF3 رو با اون اینترنت داشته باشهکم نیستن این اجنبی ها که تو سرورای BF3 با پینگ زیر 20 یا 10 بازی می کنن.تعدادشون هم زیاد نباشه کم هم نیست :d
سیاوشو میگی؟من خودم توی BF3 دیدم یکی از دوستام که سوئدی هستش پینگش 3 بود یعنی خوش به حال کسی که فقط یکبار تونست تجربه بازی کردن BF3 رو با اون اینترنت داشته باشه
آخه سیاوش از کی تا حالا سوئدی شده؟:d اونی که من میگم از بیخ و بن سوئدی تشریف داره توی BF3 تا الان جت سوار به مهارت اون ندیدم.توی بازی چنان بلایی سر AlphaNerd آورد که مجبور شدن از بازی بنش کنن GrieferKiller هم حسابی از دست این یارو درمونده شده:dسیاوشو میگی؟
اون که باو فقط تو سروایی میره که پینگشون زیر 10 باشن
به هرحال سوئد ه و نت 100mbs دارهآخه سیاوش از کی تا حالا سوئدی شده؟:d