برو تو:دوستان من الان از FlashGet استفاده میکنم، یه مشکلی دارم و اون اینه که مثلا 6 تا فایل رو میزارم با هم برا دانلود، نرم افزار میاد 3 تا رو با هم دانلود میکنه؛ میخواستم بدونم نمیشه کاری کرد که یکی، یکی دانلود کنه؟ [تو Optionش هم رفتم، چنین قسمتی نداره!]
تو برنامه های مجانی فکر نمی کنم بهتر از flashget بشه پیدا کرد.بعد میخواستم بدونم که دانلود منیجر متن باز هم وجود داره که حرفی برا گفتن داشته باشه؟ [نمیدونم چرا اینقدر به نرم افزار های متن باز علاقه مند شدم؛ فکر کنم چون دیگه حس دزدی به آدم دست نمیده]
نوشته شده توسط Sasy360:وقتی اینکه نرم افزار رو اجرا میکنم فایل هایی که تو لیست انتظار برا دانلود بودن و حتا Pause هم بودن ولی باز شروع به دانلود میکنن
تو قسمت سرعت دانلود هم اگر بزارم رو Unlimited که همه پهنای باند اینترنتم رو میخوره و نمیتونم سایتی رو باز کنم تو Firefox اگر هم بزارم رو Automatic که سرعت دانلودم رو در حالت عادی [که هیچ صفحه ی دیگه ای هم باز نکنم] میزاره رو 2KBps !
سوم اینکه میخوام از احمد جان بپرسم که بزرگترین فایلی که از اینترنت دانلود کردید چه سایزی داشته؟
راستی رفتم برنامه رو به آخرین ورژنش Update کردم، این مشکلم حل شد، تو توضیحات Update نوشته بود که این یکی از باگ هاش بوده؛ تو این نسخه آخر یعنی 1.8.8 میتونید این Option رو ازوقتی که max simultaneous job رو بزاری روی 1
دیگه در آن واحد تنها یک فایل می تونه دانلود بشه
بقیه رو هم اگر براشون Start بزنی، میرن روی حالت Pending و تنها وقتی فایل بعدی شروع به دانلود می کنه که دانلود فایل قبل به اتمام رسیده باشه
پس اون نوار لغزنده برا همین بود!!:cheesygriخوب خیلی راحت می تونی بصورت دستی نصف پهنای باندت رو به دانلود اختصاص بدی و بقیه رو هم برای Browsing باز بزاری (ترافیکت رو تنظیم کن)
فکر کنم اگه بخوام با اینترنت فعلیم این فایلی 9 گیگی رو که میگی دانلود کنم 28 سال طول بکشه!ولی 9 گیگابایتی هم داشتم که 28 ساعت هم طول کشیده دانلودش (اون زمان خط 1 مگ داشتم)