از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟چقدر کار می ده؟

از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
من از نمایندگی سونی یک شارژر گرفتم که حساب کردم 60 ساعت هر جفتش واسم کار می کنه که توی بسه خودش 2 جفت داشت
از این که بگیم یک هفته کارمی کنه واسم درست نیست چون یکی در روز یک ساعت بازی می کنه یکی مثل من 4 ساعت:)

من هر وقت باتریم رو شارژ میکنم و داخل دسته میزارم دستگاه یه دونه شارژ کمتر نشون میده! اینگار که باتری نصفه!
برای همه همینه یا فقط من اینجوریم؟

بهترین باطری energizer است.

بیشتر از همه باطری ها میمونه! بیشتر از همه!

من وقتی پاناسونیک یا دوراسل یا یه چیز دیگه میزارم میزان باطری را اشتباه میزنه. همون اول میزنه پر بعد از 2 ساعت بازی میزنه 1 خونه و سه روز بعد دوباره میزنه پر. اما با energizer این مشکل را ندارم

من برای مغازه (کلوپه) باطری سونی اصل گرفتم با شارژر خو سونی.... الان حدود 2 ساله که داره کار می کنه.. حدود 50-60 ساعت هم شارژ میده... اگه باطری با mA بالا استفاده می کنین مثلا 2500 mA یا بالاتر حتما از شارژر خوبی استفاده کنین....

سلام من میخوام یه شارژر و 4 تا باطری شارژی براش بخرم از چه مدلی استفاده کنم؟
قیمته مدل مورد نظر هم بگین
توجه:اگر دسته ایکس باکستونو دوست دارین از باطری های معمولیه جفتی 300 تومنی استفاده نکنین چون من این کارو چند وقت انجام میدادم یه بار فهمیدم باطری اب پس داده و کمی رفته بود توی دسته.بعدش که باطری رو عوض کردم 1 ساعت بعد شارژ خالی کرد و تا الان همین طوریه یعنی باطریه نو میدم یک ساعت بعد خالی تحویل میده تازه خدا رو شکر کردم که نسوخت حالا میخوام دیگه از energizer استفاده کنم یا برم شارژر بخرم.

من یه جفت energizer 2500 دارم یه جفتم 3800 sony ولی سونی دیگه تقریبا کلاسش تعطیل شده زیاد کار نمیکنه در عوض energizer عین تراکتور راحت 1 هفته میاد واسط energizer جفتی 7 تومنه sony جفتی 6 با دردسر گیر آورده بودم.

من که energizer خودمو بار اول 14 ساعت با شارژر از این 3 تومنیا معمولی شارژ کردم دفعات بعدی هم نهایت 5-6 ساعت میزارم سونی هم همینطور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or